Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Sabah kahvaltida oda bi dilim olabilir ama kepek yerine tam bugamday daha mantikli

Kizlar bence kilosu yuksek olan biri ekmegi tamamen kesmemeli diye dusunuyorum 2 dilim kahvaltida hatta doymuyorsa 1 dilim aksam yemeginde yemeli kilosu dustukce duzenleme yapilabillir Pumpkin00
Belkide sen sana nasil daha iyi geliyor onu bulmalisin. Bende 92 kilodan 65kiloya dustum ve hic ekmegi kahvaltilarimdan kesmedim.

Yok bende tamamen kesmiyorum yarın kahvaltı da yicem mesela ama sonraki öğünlerde yemicem

Ben bugün Pazartesi artısını eksiye çevirdim ama yarına biraz daha düşer mi acep diye bekleme kararı aldım.
Yarın oruç olmayacağım bu arada...sabah tartisini bildiririm.
Ayy iyi kuzum en azindan eksiye dusmussun cok artidaydin çünkü
Yanıyorum ayaklarımin altı bile yanıyor , geldiğimizde ne güzel yağmurlu serin hava vardı üşüyorum diyordum iki gündür ayaklarım bile ponpik oldu yine çok sıcak ve nem var
Ay o sicaklari bende istiyorum yaa hala deri montla ise gidip geliyorum
Evettt iftardan önce tartıldım himmen yaziyomm
Evvettt bekliyoruzzz
İnşallah bura olmasa çoktan bırakmıştım diyeti falan iyi geliyor bura
Takim ruhu canim
Ehh biraz dinlenebildim cünku bugünde çarşıya çıktım yien yoruldum) yarin aksam okulda kızımın mezuniyet töreni var ona hazırlık yaptim
Hala bitmemis kosturmacan desene :)
Tatlim kendini kontrol etmeyi ogrenene kadar bence elinden geldigince az yemeli

2 mile yazısı çıktı bile 3r gidiyorum başarı am sanırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…