- 6 Ekim 2017
- 4.583
- 13.035
- 208
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #293.121
Gelelim tartiya :)
Sanırım iyi bir sonuç var :)Evetttiftardan önce tartıldım himmen yaziyomm
İnşallah bura olmasa çoktan bırakmıştım diyeti falan iyi geliyor buraIns bu azimlr devam edersin canim
Iyi geceler canim
Dinlenebildinmi bari tatlim
Maşallah canım baya artiydi çünküBen bugün Pazartesi artısını eksiye çevirdim ama yarına biraz daha düşer mi acep diye bekleme kararı aldım.
Yarın oruç olmayacağım bu arada...sabah tartisini bildiririm.
Öyle deme canım ya, bunlar yeni nesil erkekler...Çok özür dileyerek ohaaaa demek istiyorum. Baba değil sanki .....
Dinlenebildinmi bari tatli
Evet korkmuştum kendimden...Maşallah canım baya artiydi çünkü
Sabah kahvaltida oda bi dilim olabilir ama kepek yerine tam bugamday daha mantikli
Hayır canım sadece tam buğday yada çavdar ekmeği olabilir....o da her zaman değil, sadece tartı gününden sonra bir kereye mahsus görmezden gelebiliriz...
Bu arada kepekli ekmeğin kansızlık yaptığı ispatlandı, faydalı değil yani....l
Aynen, geçen yıl biriyle mahkemelik oldum, trafikten kaynaklı... Müdürüm diyor ki "topladıklarini arabanın arkasına at,, lazım olabilir sana"trafikte okullardan farksız değil
Arkası çok uzak kapi ile koltuk arası ideal benim orda varAynen, geçen yıl biriyle mahkemelik oldum, trafikten kaynaklı... Müdürüm diyor ki "topladıklarini arabanın arkasına at,, lazım olabilir sana"
Yok bende tamamen kesmiyorum yarın kahvaltı da yicem mesela ama sonraki öğünlerde yemicemKizlar bence kilosu yuksek olan biri ekmegi tamamen kesmemeli diye dusunuyorum 2 dilim kahvaltida hatta doymuyorsa 1 dilim aksam yemeginde yemeli kilosu dustukce duzenleme yapilabillirPumpkin00
Belkide sen sana nasil daha iyi geliyor onu bulmalisin. Bende 92 kilodan 65kiloya dustum ve hic ekmegi kahvaltilarimdan kesmedim.
Doğru diyorsun, hiç aklıma gelmedi..Arkası çok uzak kapi ile koltuk arası ideal benim orda vartrafik zorba dolu
Ayy iyi kuzum en azindan eksiye dusmussun cok artidaydin çünküBen bugün Pazartesi artısını eksiye çevirdim ama yarına biraz daha düşer mi acep diye bekleme kararı aldım.
Yarın oruç olmayacağım bu arada...sabah tartisini bildiririm.
Ay o sicaklari bende istiyorum yaa hala deri montla ise gidip geliyorumYanıyorum ayaklarımin altı bile yanıyor , geldiğimizde ne güzel yağmurlu serin hava vardı üşüyorum diyordum iki gündür ayaklarım bile ponpik oldu yine çok sıcak ve nem var
Evvettt bekliyoruzzzEvetttiftardan önce tartıldım himmen yaziyomm
Takim ruhu canimİnşallah bura olmasa çoktan bırakmıştım diyeti falan iyi geliyor bura
Hala bitmemis kosturmacan desene :)Ehh biraz dinlenebildim cünku bugünde çarşıya çıktım yien yoruldum) yarin aksam okulda kızımın mezuniyet töreni var ona hazırlık yaptim
Tatlim kendini kontrol etmeyi ogrenene kadar bence elinden geldigince az yemeliKizlar bence kilosu yuksek olan biri ekmegi tamamen kesmemeli diye dusunuyorum 2 dilim kahvaltida hatta doymuyorsa 1 dilim aksam yemeginde yemeli kilosu dustukce duzenleme yapilabillirPumpkin00
Belkide sen sana nasil daha iyi geliyor onu bulmalisin. Bende 92 kilodan 65kiloya dustum ve hic ekmegi kahvaltilarimdan kesmedim.
Kilo bildirimi
Gecen hafta 78.3
Bu hafta 77.3
Fark -1
Allahımm sana geliyorumm inceliyorumm
Tabi daha yolum uzun
2 mile yazısı çıktı bile 3r gidiyorum başarı am sanırımAyy iyi kuzum en azindan eksiye dusmussun cok artidaydin çünkü
Ay o sicaklari bende istiyorum yaa hala deri montla ise gidip geliyorum
Evvettt bekliyoruzzz
Takim ruhu canim
Hala bitmemis kosturmacan desene :)
Tatlim kendini kontrol etmeyi ogrenene kadar bence elinden geldigince az yemeli
Kilo bildirimi
Gecen hafta 78.3
Bu hafta 77.3
Fark -1
Allahımm sana geliyorumm inceliyorumm
Tabi daha yolum uzun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?