Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Handandandan gel canım sarilalim kötü niyetle demedim ki kız
Küsmedim kız, şaka yaptım...

Profil fotom beni birebir yansıtıyor ama, hüzünlü, duygusal biriyim işte... ağlamayı da severim...

Çıkamadım şu ruh halinden ... sanırım anne sevgisinin eksikliğin kaynaklı böyleyim...

Ee bu ne için yine
Aralikta sarhosken oglumu kacirmaya kalkti asalak. Bende verdim mahkemeye o zamandan beri gormuyorlar birbirlerini
En iyisi canim kusura bakmasinlar oyle baba olacaklarina hic olmasinlar bence

Kız benim diyetisyenim de tereyağı katı yag olmaz dio sıvıyag kullan dedi yq zeytinyagi ya da ayçiçek kullanıyorum o yuzden tereyağı ramazanda kaçıyor tabi de
Malesef diyetisyenlerle bizim fikirler pek uyuşmuyor 5-6 diyetisyen değiştirme sebebim bana yetmemeleri birisi mantarı yasaklamisti sebep hiçte aklıma yatan bir sebep yok tamamen ezber bilgi , sonra ilk öğrendikleri şeylerden biri yağlar karbonhidrat ateşinde yanar onun için diyetisyen listelerinde özellikle devlette ekmek bolluğu var ozeldejiler biraz daha müşteri odaklı olduğu için kendini en azından guncelliyor

Aslında ben seni tuttuğunu koparan ,biraz asi ,güçlü bir kadın olarak görüyorum ...

Aralikta sarhosken oglumu kacirmaya kalkti asalak. Bende verdim mahkemeye o zamandan beri gormuyorlar birbirlerini

Ağzımı bozmadan hanımefendi cizgimden çıkmadan içimden küfür ettim

Aynen öyle.. Babalık babacım demekle olunsaydı herkes baba olurdu

Öyleyim zaten...
Az önceki söylediklerim iç dünyamın yansımaları ve tek başıma iken ki ruh halim...
Oğlum olmadan önce benim de anlattığın gibiydi ruh halim, gençlikte herseyi çatışarak kazanirdim yanliz kalınca icimdekiler dökülürdü , sonra ne değişti bilmiyorum sanırım oğlumun doğumu ile gecmisimi affettim ,şimdide sulu gözüm oda doğumla gelen başka bir özellik :)

Ağzımı bozmadan hanımefendi cizgimden çıkmadan içimden küfür ettim
Ağzımı bozmadan, içimden küfür ettim diyince... bu gün tam eve dağılış zili çaldı, erkek öğrenciler birbirine girdi, korktum, bağırdım , ayırdım onları...ama sonra bi sukrettim Allah'a...herhangi birine küfretmedim diye....

sesli güldüm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…