Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Benimde bebeğim sulu gözlü, nazlı...benden geçmiş ona...

Ama dediğin gibi o arabesk ruh halim 3. bebeğimden sonra kaybolmaya başladı neredeyse..

Ay ben olsam kesin kacirirdim agzimdan bisiler
Eki Görüntüle 2269556 leslie açtım bakalım kaç dk yapabilicem
Burda takılırken yapması iyi oluyor
Telefon elindemi yapiyosun canim ?

Başta 2 mile yeterli senin için kilon azaldıkça 3 mile sonra 5k sonra 5 mile bile yaparsın başta dizlerine çok yüklenme
Ben evlenmeden önce hergün yapıyordum Leslie 60 63 kilo aradı gidip geliyordum ozamanlar o yüzden bunu açtım diğerlerini hiç yapmadım

Sıradaki tahtayı söküp birbirlerini dövmeye kalkıyorlar ya...
Yuhhhh diyorum , ay ne hale geldiler ... Bizde aynı sınıfta kimse kavga etmezdi mesela bir adabı vardı kavganın bile gençlik bozuldu ama benim lise de çok bozuktu karşıda gazı üniversitesi siyasi anlamda okulda büyük rol oynadığı için bir cetelesme vardı hep

Her girdiğim siniftan muhakkak birşeyler topluyorum...demir sopa(bahçe korkuluğunu sökmüşler) kocaman sıra parçaları...
Arabanın arkasına atıyorum, lazım olur belki diye...(trafikte adam dövecem)

Sadece "lan" kaçtı....salon kadını çizgimi bozdum.
"Lan " a kurban olsunlar benim eniştem öğretmen geçen sene öğrencisi sınıfta bıçakla oynuyor enistemde müdüre götürmek için çıkarıyor merdivenlerden inerken enişteme arkadan yumruk atıp yuvarliyor kamera sadece yuvarlandigi noktayı görüyor , eniştem rapor alınca oda sahte rapor alıp sahte şahit bulup karşı dava açıyor ama çocuğun bir sürü bu şekilde davası var babası hep arkasını kollamis çünkü babalık bu sanan tiplerden baya ugrasildi eniştemin sahitlerini tehdit etmişler sonunda öğrencilere sorun olmasın diye okul değiştirme kaydı ile dava kapandı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…