- 29 Mart 2015
- 20.192
- 101.414
- 598
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #293.081
Benimde bebeğim sulu gözlü, nazlı...benden geçmiş ona...Oğlum olmadan önce benim de anlattığın gibiydi ruh halim, gençlikte herseyi çatışarak kazanirdim yanliz kalınca icimdekiler dökülürdü , sonra ne değişti bilmiyorum sanırım oğlumun doğumu ile gecmisimi affettim ,şimdide sulu gözüm oda doğumla gelen başka bir özellik :)
Ay ben olsam kesin kacirirdim agzimdan bisilerAğzımı bozmadan, içimden küfür ettim diyince... bu gün tam eve dağılış zili çaldı, erkek öğrenciler birbirine girdi, korktum, bağırdım , ayırdım onları...ama sonra bi sukrettim Allah'a...herhangi birine küfretmedim diye....
Telefon elindemi yapiyosun canim ?Eki Görüntüle 2269556 leslie açtım bakalım kaç dk yapabilicem
Burda takılırken yapması iyi oluyor
Karnındayken oluşuyor bence uyku saati ruh hali cidden hissedip etkileniyorBenimde bebeğim sulu gözlü, nazlı...benden geçmiş ona...
Ama dediğin gibi o arabesk ruh halim 3. bebeğimden sonra kaybolmaya başladı neredeyse..
Sıradaki tahtayı söküp birbirlerini dövmeye kalkıyorlar ya...sesli güldüm
Ben evlenmeden önce hergün yapıyordum Leslie 60 63 kilo aradı gidip geliyordum ozamanlar o yüzden bunu açtım diğerlerini hiç yapmadımBaşta 2 mile yeterli senin için kilon azaldıkça 3 mile sonra 5k sonra 5 mile bile yaparsın başta dizlerine çok yüklenme
AhSen_2504 begene begene geliyordu
Aynen eskidendi öyle yapıyordum zaman geçmiyor yoksaAy ben olsam kesin kacirirdim agzimdan bisiler
Telefon elindemi yapiyosun canim ?
Sadece "lan" kaçtı....salon kadını çizgimi bozdum.Ay ben olsam kesin kacirirdim agzimdan bisiler
Yürüme kısımlarında ve el lazım olmadığın da bakıyorumAynen eskidendi öyle yapıyordum zaman geçmiyor yoksa
Yuhhhh diyorum , ay ne hale geldiler ... Bizde aynı sınıfta kimse kavga etmezdi mesela bir adabı vardı kavganın bile gençlik bozulduSıradaki tahtayı söküp birbirlerini dövmeye kalkıyorlar ya...
Muhabbet güzel canım sen direk dahil ol bırak geçmişiAnam siz napiyonuz ben okudukça sayfalar ilerliyoazcik yavaşlayan gari
Yok artıkSıradaki tahtayı söküp birbirlerini dövmeye kalkıyorlar ya...
Sen gel biz yavasliyozAnam siz napiyonuz ben okudukça sayfalar ilerliyoazcik yavaşlayan gari
Anladm canmAynen eskidendi öyle yapıyordum zaman geçmiyor yoksa
En azindan lan demissin canim daha fenasida olabilirdiSadece "lan" kaçtı....salon kadını çizgimi bozdum.
Her girdiğim siniftan muhakkak birşeyler topluyorum...demir sopa(bahçe korkuluğunu sökmüşler) kocaman sıra parçaları...Yuhhhh diyorum , ay ne hale geldiler ... Bizde aynı sınıfta kimse kavga etmezdi mesela bir adabı vardı kavganın bile gençlik bozulduama benim lise de çok bozuktu karşıda gazı üniversitesi siyasi anlamda okulda büyük rol oynadığı için bir cetelesme vardı hep
Muhabbet güzel canım sen direk dahil ol bırak geçmişi
"Lan " a kurban olsunlar benim eniştem öğretmen geçen sene öğrencisi sınıfta bıçakla oynuyor enistemde müdüre götürmek için çıkarıyor merdivenlerden inerken enişteme arkadan yumruk atıp yuvarliyor kamera sadece yuvarlandigi noktayı görüyor , eniştem rapor alınca oda sahte rapor alıp sahte şahit bulup karşı dava açıyor ama çocuğun bir sürü bu şekilde davası var babası hep arkasını kollamis çünkü babalık bu sanan tiplerden baya ugrasildi eniştemin sahitlerini tehdit etmişler sonunda öğrencilere sorun olmasın diye okul değiştirme kaydı ile dava kapandıSadece "lan" kaçtı....salon kadını çizgimi bozdum.
Her girdiğim siniftan muhakkak birşeyler topluyorum...demir sopa(bahçe korkuluğunu sökmüşler) kocaman sıra parçaları...
Arabanın arkasına atıyorum, lazım olur belki diye...(trafikte adam dövecem)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?