Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

AhSen_2504 yazık kız yorma kendini çeyiz mi kaldı hele de oglana bizimde Eylül'de kız kardeşin düğünü var çeyiz yapmıyoruz herşey hazır alınıyor artık

Ah annem ahh bir sürü hazır şeyler aldı ama kabul etmiyo diyorki illa el emeği olucak

Ne güzelmiş, benimki ne iş istesem yapar ama ben onun arkasını toplarim sürekli...

Baharım napim iftardan sonra bi halsizlik çöküyo hem bulaşık makinamda yok hemen atayım kurtulayım
Makinaya da yıkayıp koyan milletiz kız biz bende burda makinaya atmıyorum çünkü Ramazan'dan dolayı makina çok bekliyor bekleyince oluşan kokuyu sevmiyorum , mis gibi güneş enerjisi bola bol yıkıyorum :)

Herkese iyi geceler şimdiden iyi sahurlar zira bizim 1,5 saat sonra sahur vakti gelecek
Gidemedinnn
Hatay sana göreymiş kız...gel bu taraflara, 6 ay rahat denize girersin..
Ah keske yaaaa
Ama benim evde sahilde kuzum ins bayrama sezonu acicam
Ay evet buda kaderin bir cilvesi dur afillendireyim o halde seni ben
Ay resimmi atcan napcan bahar
Yakalndinnnn

Makinaya da yıkayıp koyan milletiz kız biz bende burda makinaya atmıyorum çünkü Ramazan'dan dolayı makina çok bekliyor bekleyince oluşan kokuyu sevmiyorum , mis gibi güneş enerjisi bola bol yıkıyorum :)
Yarım çalıştır, yorma kendini...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…