- 4 Temmuz 2013
- 30.126
- 99.188
- 598
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #293.161
Kız fırsat bulduğum ilk anda burdayımAk kelebek kaynananı bizimle mi aldatıyorsun bugün beğeniler geliyor
AhSen_2504 yazık kız yorma kendini çeyiz mi kaldı hele de oglana bizimde Eylül'de kız kardeşin düğünü var çeyiz yapmıyoruz herşey hazır alınıyor artık
Ne güzelmiş, benimki ne iş istesem yapar ama ben onun arkasını toplarim sürekli...korkma degil ama dağınık eve ve tezgahta bulaşık görmeye hiç tahammülü yok
Yok kuzum yabancı değil hatta çok maço asla yapmaz taki hasta falan olursam yapar
Ama kendisi çok çok düzenli bi insan
yerinden aldığı bi şeyi düzenleyerek yada katlayarak bırakır yerine
Makinaya da yıkayıp koyan milletiz kız biz bende burda makinaya atmıyorum çünkü Ramazan'dan dolayı makina çok bekliyor bekleyince oluşan kokuyu sevmiyorum , mis gibi güneş enerjisi bola bol yıkıyorum :)Baharım napim iftardan sonra bi halsizlik çöküyo hem bulaşık makinamda yok hemen atayım kurtulayım
Ah annem ahh bir sürü hazır şeyler aldı ama kabul etmiyo diyorki illa el emeği olucak
Sagol kuzum. Şov amaçlı zorladim kendimi biraz azıcık gidişim afilli olsun dedim
GidemedinnnHerkese iyi geceler şimdiden iyi sahurlar zira bizim 1,5 saat sonra sahur vakti gelecek
Ah keske yaaaaHatay sana göreymiş kız...gel bu taraflara, 6 ay rahat denize girersin..
Ay resimmi atcan napcan baharAy evet buda kaderin bir cilvesi dur afillendireyim o halde seni ben
Yakalndinnnnpesto26 ceeeeeeeee
Canım boşver, sen bakma annene.. kullanılmıyor ki...bende el emeği göz nuru ne varsa bohçaladım kaldırdım....Ah annem ahh bir sürü hazır şeyler aldı ama kabul etmiyo diyorki illa el emeği olucak
evet canım cumadan cumayaYarın cumadan cumayı yazıcaz dimi pazartesi de ki ara tartıda değil
ay bu ünlüler konusunda çok cahil olayı bilmiyorum ama sanırım sarhoştur o ünlü böyle bir cümleye o yakışırHİhihihiçekmeyinnn çekmeyinnn kaç yaşındasın sennnn diyen ünlü geldi aklıma
Evet canim cumadan cumayaYarın cumadan cumayı yazıcaz dimi pazartesi de ki ara tartıda değil
Sagol beybiVallahi harikasin tekrar maşallahı koyayim
Ne güzelmiş, benimki ne iş istesem yapar ama ben onun arkasını toplarim sürekli...
Yok kız listede duzeltme yaptım ikinci kez mezun olmak istiyor diye havalandirdimGidemedinnn
Ah keske yaaaa
Ama benim evde sahilde kuzum ins bayrama sezonu acicam
Ay resimmi atcan napcan bahar
Yakalndinnnn
Yarım çalıştır, yorma kendini...Makinaya da yıkayıp koyan milletiz kız biz bende burda makinaya atmıyorum çünkü Ramazan'dan dolayı makina çok bekliyor bekleyince oluşan kokuyu sevmiyorum , mis gibi güneş enerjisi bola bol yıkıyorum :)
Gece gece benim devreler yanmaya baslamis anlasilanYok kız listede duzeltme yaptım ikinci kez mezun olmak istiyor diye havalandirdimvalla gidemedim
Canım boşver, sen bakma annene.. kullanılmıyor ki...bende el emeği göz nuru ne varsa bohçaladım kaldırdım....
Gelininizde kullanmaz bence,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?