Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Aslinda hem avantajin hem dezavantajin var
Ama arkadan toplamak gerçekten moral bozucu oluyo
Canım erkeğin yaptığı iş hep eksik olur... bulaşıkları makinaya dizse tezgahın üstüne dokunmaz, evi süpürse köşelere, eşyaların altına bakmaz....onun yaptığı işlerin üstünden ben tekrar geçiyorum (tabi o görmeden)

Çok bi avantajım yok aslında...

kiz ben korkmuyorum ki diyetisyen baci oyle dedi ama tereyağı kullanıyorum ben zaten azar azar karstiriyorim
aman vala özele hic para veresim gelmiyor sonucta liste onun da listesi uymazsan gene veremezsin gibi is iradede bitiyor
Eki Görüntüle 2269556 leslie açtım bakalım kaç dk yapabilicem
Burda takılırken yapması iyi oluyor
ben bi ara ne yapardim ya pehhh
Allah im zaman ne kotu ya vala Rabbim kotulerden korusun sevdiklerimizi
Kilo bildirimi
Gecen hafta 78.3
Bu hafta 77.3
Fark -1

Allahımm sana geliyorumm inceliyorumm

Tabi daha yolum uzun
cok iyi cnm tebrikler
Ayy kızlar alintilari birazdan cevapliycam kocisim birazdan geliyormuş ben tembel iftar bulaşıkları hala duruyo tezgahta onları hemen halletmem lazım
bende demin halletttim vala ya useniom su aksam bulasigina
Fit mutlu anne Hafize de begene begene sağ baş parmağı asindi
he giz vala ne kadar cok konusmussunz
afiyet olsun canim

Biliyorum kullanilmayacagini ama yap dedi şimdi yapmasan alınır diye korkuyorum
Annelerin zamandan pek haberi olmuyor, saniyorlaki herşey eskisi gibi olmak zorunda...annene izah et, artık kızların bile çeyiz yapmadığını....

Güzel bir şekilde izah edersen kırılmaz, ikna olur..

Yazık gözünün nuruna...

Menü yazmamısim ya
Sahur
2 yumurta
1/2 tam buğday ekmeği
1 kk peynir
2 gün kurusu

İftar
1,5 kepçe sebze çorbası
3 parca fırında tavuk 4 elma dilimi fırın patates
Salata

Ara: 1 kupa kahve 2 kare bitter
bunu gidip Karatay günlüğüne yazmışım nasıl başardım bilmiyorum
Tabii sarhoştu, olayın tamamını hatırlamıyorum ama bu cümle aklımda kalmış
Naber?
sanırım içmeden sarhoş oldum 9. Takimdauken birden kendimi Karatay günlüğünde buldum :)

Benim kızın ateşi var hafif ona bi ılık duş aldrdim bakalim insAllah duser ya dun sabah bi öksürük bi hapşırık devam etti gitti nolduysa bi anda pufffff
Nane ,limon, kekik demle birkaç bardak içir...suyu artır....gribal ateşler de denediğim yöntem bu, gayettte etkili canım.

Benim kızın ateşi var hafif ona bi ılık duş aldrdim bakalim insAllah duser ya dun sabah bi öksürük bi hapşırık devam etti gitti nolduysa bi anda pufffff
Gecmis olsun canim havalar hastalik havasi birisinden bulasmistir büyük ihtimal bizim bağışıklık guclu ama onlar kaldiramiyor

Ben evlenmeden önce çok yapardım ama iyi oluyor pancar döndüm bitti şükür

İner canım ama yine de ateşe dayanıklı bir bünyesi yoksa ateş düşürücü verebilirsin benim eltimin çocukları 37yi geçince havale geçiriyor malesef herkes kendinde test ederek öğreniyor geçmiş olsun
Yok Allah tan hafif cnm 38.3 çıktı iner insAllah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…