- 5 Aralık 2013
- 7.969
- 24.541
- 548
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #293.181
Anam o gelene kadar biz dagiliriz
Bir haftaya kalmaz işçiler gelecek zaten o zaman günde üç bile çalışır canımYarım çalıştır, yorma kendini...
Tarti kacamaklarimizda yapilmis afiyet olsun canimSahur 02.00
1 yumurta
Peynirzeytin
Yarım domatesyarım salatalık
İftar 20.22
1 kase yoğurt çorba
5-6 yk kıymalı kabak yemeği
1 top dondurma
1 avuç çekirdek
Su 1 lt şimdilik
Spor 40 dk yürüyüş
Alıntı Cevapla
Şikayet Et •••
Canım erkeğin yaptığı iş hep eksik olur... bulaşıkları makinaya dizse tezgahın üstüne dokunmaz, evi süpürse köşelere, eşyaların altına bakmaz....onun yaptığı işlerin üstünden ben tekrar geçiyorum (tabi o görmeden)Aslinda hem avantajin hem dezavantajin var
Ama arkadan toplamak gerçekten moral bozucu oluyo
Tabii sarhoştu, olayın tamamını hatırlamıyorum ama bu cümle aklımda kalmışevet canım cumadan cumaya
ay bu ünlüler konusunda çok cahil olayı bilmiyorum ama sanırım sarhoştur o ünlü böyle bir cümleye o yakışır
Evet sinsi sinsi izliyodum arkadan, başgan gördüGidemedinnn
Ah keske yaaaa
Ama benim evde sahilde kuzum ins bayrama sezonu acicam
Ay resimmi atcan napcan bahar
Yakalndinnnn
Izlemekle olmaz katilican tabikiiiEvet sinsi sinsi izliyodum arkadan, başgan gördü
kiz ben korkmuyorum ki diyetisyen baci oyle dedi ama tereyağı kullanıyorum ben zaten azar azar karstiriyorimYok canım ya bı kere ayçiçek yağı işlenmiş yağ tamam presleniyor vs ama kıymetli bir yağ değil zeytinyağını bile iyi secmek gerekli
Fındık yağı , zeytinyağı, tereyağ candır kız korkmayın yemeğe kullandığınız yağdan porsiyona düşen çok az
aman vala özele hic para veresim gelmiyor sonucta liste onun da listesi uymazsan gene veremezsin gibi is iradede bitiyorMalesef diyetisyenlerle bizim fikirler pek uyuşmuyor 5-6 diyetisyen değiştirme sebebim bana yetmemeleri birisi mantarı yasaklamisti sebep hiçte aklıma yatan bir sebep yok tamamen ezber bilgi , sonra ilk öğrendikleri şeylerden biri yağlar karbonhidrat ateşinde yanar onun için diyetisyen listelerinde özellikle devlette ekmek bolluğu var ozeldejiler biraz daha müşteri odaklı olduğu için kendini en azından guncelliyor
ben bi ara ne yapardim ya pehhhEki Görüntüle 2269556 leslie açtım bakalım kaç dk yapabilicem
Burda takılırken yapması iyi oluyor
Allah im zaman ne kotu ya vala Rabbim kotulerden korusun sevdiklerimizi"Lan " a kurban olsunlar benim eniştem öğretmen geçen sene öğrencisi sınıfta bıçakla oynuyor enistemde müdüre götürmek için çıkarıyor merdivenlerden inerken enişteme arkadan yumruk atıp yuvarliyor kamera sadece yuvarlandigi noktayı görüyor , eniştem rapor alınca oda sahte rapor alıp sahte şahit bulup karşı dava açıyor ama çocuğun bir sürü bu şekilde davası var babası hep arkasını kollamis çünkü babalık bu sanan tiplerden baya ugrasildi eniştemin sahitlerini tehdit etmişler sonunda öğrencilere sorun olmasın diye okul değiştirme kaydı ile dava kapandı
cok iyi cnm tebriklerKilo bildirimi
Gecen hafta 78.3
Bu hafta 77.3
Fark -1
Allahımm sana geliyorumm inceliyorumm
Tabi daha yolum uzun
bende demin halletttim vala ya useniom su aksam bulasiginaAyy kızlar alintilari birazdan cevapliycam kocisim birazdan geliyormuş ben tembel iftar bulaşıkları hala duruyo tezgahta onları hemen halletmem lazım
he giz vala ne kadar cok konusmussunz
afiyet olsun canimSahur 02.00
1 yumurta
Peynirzeytin
Yarım domatesyarım salatalık
İftar 20.22
1 kase yoğurt çorba
5-6 yk kıymalı kabak yemeği
1 top dondurma
1 avuç çekirdek
Su 1 lt şimdilik
Spor 40 dk yürüyüş
Alıntı Cevapla
Şikayet Et •••
Annelerin zamandan pek haberi olmuyor, saniyorlaki herşey eskisi gibi olmak zorunda...annene izah et, artık kızların bile çeyiz yapmadığını....Biliyorum kullanilmayacagini ama yap dedi şimdi yapmasan alınır diye korkuyorum
bunu gidip Karatay günlüğüne yazmışım nasıl başardım bilmiyorumMenü yazmamısim ya
Sahur
2 yumurta
1/2 tam buğday ekmeği
1 kk peynir
2 gün kurusu
İftar
1,5 kepçe sebze çorbası
3 parca fırında tavuk 4 elma dilimi fırın patates
Salata
Ara: 1 kupa kahve 2 kare bitter
sanırım içmeden sarhoş oldum 9. Takimdauken birden kendimi Karatay günlüğünde buldum :)Tabii sarhoştu, olayın tamamını hatırlamıyorum ama bu cümle aklımda kalmış
Naber?
En son mesajlar kismindan gitmissindir kesin bi iki kere banada oldubunu gidip Karatay günlüğüne yazmışım nasıl başardım bilmiyorum
sanırım içmeden sarhoş oldum 9. Takimdauken birden kendimi Karatay günlüğünde buldum :)
Mevsim değişimidir canım çok mu yüksek hafif miBenim kızın ateşi var hafif ona bi ılık duş aldrdim bakalim insAllah duser ya dun sabah bi öksürük bi hapşırık devam etti gitti nolduysa bi anda pufffff
Nane ,limon, kekik demle birkaç bardak içir...suyu artır....gribal ateşler de denediğim yöntem bu, gayettte etkili canım.Benim kızın ateşi var hafif ona bi ılık duş aldrdim bakalim insAllah duser ya dun sabah bi öksürük bi hapşırık devam etti gitti nolduysa bi anda pufffff
Gecmis olsun canim havalar hastalik havasi birisinden bulasmistir büyük ihtimal bizim bağışıklık guclu ama onlar kaldiramiyorBenim kızın ateşi var hafif ona bi ılık duş aldrdim bakalim insAllah duser ya dun sabah bi öksürük bi hapşırık devam etti gitti nolduysa bi anda pufffff
Yok menüsünü altında alıntıyı cevapla diye birşey var ona basmisim o menüsünü alıntı yapıp ekleyince ben ona gitmişim işteEn son mesajlar kismindan gitmissindir kesin bi iki kere banada oldu
Yok Allah tan hafif cnm 38.3 çıktı iner insAllahMevsim değişimidir canım çok mu yüksek hafif mi
Ben evlenmeden önce çok yapardım ama iyi oluyor pancar döndüm bitti şükürkiz ben korkmuyorum ki diyetisyen baci oyle dedi ama tereyağı kullanıyorum ben zaten azar azar karstiriyorim
aman vala özele hic para veresim gelmiyor sonucta liste onun da listesi uymazsan gene veremezsin gibi is iradede bitiyor
ben bi ara ne yapardim ya pehhh
Allah im zaman ne kotu ya vala Rabbim kotulerden korusun sevdiklerimizi
cok iyi cnm tebrikler
bende demin halletttim vala ya useniom su aksam bulasigina
he giz vala ne kadar cok konusmussunz
afiyet olsun canim
Yok Allah tan hafif cnm 38.3 çıktı iner insAllah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?