Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Afiyet olsun canım, gayet güzel... ödülünde güzel olmuş bu arada

Nane ,limon, kekik demle birkaç bardak içir...suyu artır....gribal ateşler de denediğim yöntem bu, gayettte etkili canım.
tamam cnm saoalsin bende genelde nane likon ihlamur falan içiyorum suyu da icti bugun hep ama iste gece çıkıyor hep hastalik
Gecmis olsun canim havalar hastalik havasi birisinden bulasmistir büyük ihtimal bizim bağışıklık guclu ama onlar kaldiramiyor
saol cnm aynen oyle dun iftarda parktaydik üşüdü snrm iyice
Kesin gidiyorum artık iyi geceler
İyi geceler cnm

tamam cnm saoalsin bende genelde nane likon ihlamur falan içiyorum suyu da icti bugun hep ama iste gece çıkıyor hep hastalik
saol cnm aynen oyle dun iftarda parktaydik üşüdü snrm iyice

İyi geceler cnm
Ondan olabilir canim terlediyse bide usutmustur

Ben evlenmeden önce çok yapardım ama iyi oluyor pancar döndüm bitti şükür
cok ise yarıyor ama cidden ya
Aynen oyle cnm cok yüksek degil biliyorum aslinda ama iste bi evham oluyor düşer herhlde cok ateşlenen bi cocuk degil zaten ay da yılda bi

cok ise yarıyor ama cidden ya

Aynen oyle cnm cok yüksek degil biliyorum aslinda ama iste bi evham oluyor düşer herhlde cok ateşlenen bi cocuk degil zaten ay da yılda bi
Bilmiyorum ben fitness da yapıyordum o zaman kickboks da yapıyordum çok aktif bir dönemdeydim Leslie yi İlk kez yanlız deniyorum bakalım ne yapacak

merhaba,
geçen hafta: 74,5
bu hafta: 74,4
fark: 0,1
yüzde: 0,13

kızlar kusura bakmayın bu hafta özellikle son 4 gündür hiç kaçamak yapmıyorum veremedim. kabızım ve acayip şişlik var. ben 17 nisandan yani kürtaj olduğumdan beri adet olmadım doktor 35-40 gün sonra olursun demişti belki adet günüm yaklaşıyor bu yüzdendir bilmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…