- 7 Mart 2016
- 2.102
- 5.226
- 83
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #293.201
Teşekkür ederimevet canım cumadan cumaya
ay bu ünlüler konusunda çok cahil olayı bilmiyorum ama sanırım sarhoştur o ünlü böyle bir cümleye o yakışır
Afiyet olsun canım, gayet güzel... ödülünde güzel olmuş bu aradaSahur 02.00
1 yumurta
Peynirzeytin
Yarım domatesyarım salatalık
İftar 20.22
1 kase yoğurt çorba
5-6 yk kıymalı kabak yemeği
1 top dondurma
1 avuç çekirdek
Su 1 lt şimdilik
Spor 40 dk yürüyüş
Alıntı Cevapla
Şikayet Et •••
Olur aradaYok menüsünü altında alıntıyı cevapla diye birşey var ona basmisim o menüsünü alıntı yapıp ekleyince ben ona gitmişim işte
Cok yüksek degil kuzum cocuk bu olur illakiYok Allah tan hafif cnm 38.3 çıktı iner insAllah
Iyi geceler baharcimKesin gidiyorum artık iyi geceler
tamam cnm saoalsin bende genelde nane likon ihlamur falan içiyorum suyu da icti bugun hep ama iste gece çıkıyor hep hastalikNane ,limon, kekik demle birkaç bardak içir...suyu artır....gribal ateşler de denediğim yöntem bu, gayettte etkili canım.
saol cnm aynen oyle dun iftarda parktaydik üşüdü snrm iyiceGecmis olsun canim havalar hastalik havasi birisinden bulasmistir büyük ihtimal bizim bağışıklık guclu ama onlar kaldiramiyor
İyi geceler cnmKesin gidiyorum artık iyi geceler
Ondan olabilir canim terlediyse bide usutmusturtamam cnm saoalsin bende genelde nane likon ihlamur falan içiyorum suyu da icti bugun hep ama iste gece çıkıyor hep hastalik
saol cnm aynen oyle dun iftarda parktaydik üşüdü snrm iyice
İyi geceler cnm
cok ise yarıyor ama cidden yaBen evlenmeden önce çok yapardım ama iyi oluyor pancar döndüm bitti şükür
Aynen oyle cnm cok yüksek degil biliyorum aslinda ama iste bi evham oluyor düşer herhlde cok ateşlenen bi cocuk degil zaten ay da yılda biİner canım ama yine de ateşe dayanıklı bir bünyesi yoksa ateş düşürücü verebilirsin benim eltimin çocukları 37yi geçince havale geçiriyor malesef herkes kendinde test ederek öğreniyor geçmiş olsun
aynen cnmOndan olabilir canim terlediyse bide usutmustur
İyi geceler cnmKizlar bende yatıyorum hepinize iyi geceler
Bilmiyorum ben fitness da yapıyordum o zaman kickboks da yapıyordum çok aktif bir dönemdeydim Leslie yi İlk kez yanlız deniyorum bakalım ne yapacakcok ise yarıyor ama cidden ya
Aynen oyle cnm cok yüksek degil biliyorum aslinda ama iste bi evham oluyor düşer herhlde cok ateşlenen bi cocuk degil zaten ay da yılda bi
İyi geceler canım.Kizlar bende yatıyorum hepinize iyi geceler
Çok iyiiPnrrr-12
Cuma= Hızlı tempolu yürüyüş 60 dk=180
Cumartesi= Hızlı tempolu yürüyüş 60 dk=180
Çarşamba= Hızlı tempolu yürüyüş 120 dk=360
Güzel sonuçlar alırsın insAllah canımBilmiyorum ben fitness da yapıyordum o zaman kickboks da yapıyordum çok aktif bir dönemdeydim Leslie yi İlk kez yanlız deniyorum bakalım ne yapacak
Teşekkür ederim inşallah sizde benim gibi 102 ile başlamışsınız yeni fark ettim inşallah bende 80leri götürürümGüzel sonuçlar alırsın insAllah canım
Kızzzz bu neeeee!!! İnanmıyorum sanat veggie piremses, tebrik ederim çooookEvet gelsin bildirim o zamannnnn
Cuma gunu : 58
Bugun : 55.8
Fark : 2.2
Yuzde : %3.80
Eki Görüntüle 2269474 Eki Görüntüle 2269474
Bayada Az yiyorsunuz aslındabugün menüsü;
sahur
1 kase mercimek çorbası
iftar
yarım but fırında tavuk
salata
yarım kk beyaz peynir
ara
1 şekersiz Türk kahvesi
2 kuru kayısı
5 tuzsuz badem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?