- 1 Haziran 2018
- 27.720
- 82.184
- 598
- 31
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #293.221
süpersin canım yaaa tebrik ederimEvet gelsin bildirim o zamannnnn
Cuma gunu : 58
Bugun : 55.8
Fark : 2.2
Yuzde : %3.80
Eki Görüntüle 2269474 Eki Görüntüle 2269474
canım kabızım diye salatayı çok yiyorum az yağlı da yapıyorum halbukiBayada Az yiyorsunuz aslında
Kayısı çayı içincanım kabızım diye salatayı çok yiyorum az yağlı da yapıyorum halbukihaftaya salata miktarını azaltıcam. bir iki güne kabızlığım geçmezse doktora gidicem zaten midemde taş var sanki
HahahahahGecmisten gelemedim
Öldürdün beni ya, niye durup dururken döküldün@eceboce iyi ki gelmişsin bizim takıma
Handandandan başta hiç isinamamistim sana sonra olayı çözdüm profil forografindan kaynakli kadın acı içinde uzaklara bakıyor ona baktıkça ben negatif oluyorum artık profil fotoğrafına bakmıyorum bunlarda bu gecenin itirafları
Öldürdün beni ya, niye durup dururken döküldün
Ben de heveslendim itiraf etcem, başta bana biraz agresif gelmiştin ama sonra kankilop samimiyeti aldımNorth River
Aslında doğru yol Karatay ama eşimle başladığımız 3 haftalık Karatay maceramızda hayat neydi, sevgi neydi, insanlar neden böyle tarzında duvarlara bakarak varoluş sancıları çekip bıraktık.. işlenmiş gıda bağımlılığı ertesi şoku olabilir:) gene de bazı kurallarına uymaya çalışıyorum ve eksik yapmama rağme hayatımı düzene sokuyor.bunu gidip Karatay günlüğüne yazmışım nasıl başardım bilmiyorum
sanırım içmeden sarhoş oldum 9. Takimdauken birden kendimi Karatay günlüğünde buldum :)
Hayirli olsun canimm gule gule kullanin insallah bende asiri pahali zaten alamam orta halli en fazla 500 600 tl ye kadar cikabiliriz o parayada en saglamini bulabilirsek artik baatonlarda cok cabuk yiliyor pek saglam kalmiyor ya hafifligi iyi oluyor ama ben o tip almam yinede denk gelir indirim gorursem yazarim canimCanim dun e-bebege gittik magzasinda bebek arabalarınada baktik aşırı pahaliydi ya indirimli halleri bile. Yani ben kesin internet uzeri ismarliycam ama yorumlari okuyarak ismarliyorum genelde sorun yaşamiyorum beşigini ve dolabinida internet uzeri aldim zaten. Dolap daha gelmedi gerci ama yorumlari guzeldi sıkıntı olucagini sanmiyorum. Ve cok iyi bi bebek arabasi almiycam ben esimle konustuk zaten bebek geliyor diye Araba aldık esimde dedi burlarda kullanabilcegin hafif bisi olsun yeter. Baston tarzi da alabillrm yani bakalm tam karar vermedim daha. Sende alcak olursan indirim falan olursa haber edersin cnm :)
Tedavi amaçlı 1 leğen patlamış mısır gömebilirimkabızlığa ne iyi gelir diye internetten bakayım dedim karşıma ilk çıkan şey patlamış mısır
İşte aradığım destek mesajıKız pampkin, geçen gece ‘şimdi gel de gör beni bambaşka biri‘ modundaydın bugün barışsam mı yazdığını gördüm İnsan alıştığı köşe yastığı değişince huzursuz oluyor, yıllarını paylaştığın biriyle yolları ayırmak kolay değil ama verdiğin bilgiler ışığında konuşuyorum; seni ona çağıran şey geçmişin. Dinlemen gerekense ‘geleceğin’.. ne kadar genç olduğunun farkındasın değil mi? Pumpkin00
yağlı ve tuzlu olursa yanında kolayla ben de yaparım o işi canımTedavi amaçlı 1 leğen patlamış mısır gömebilirimevet, leğen...
Seni özlemeyen ölsün kizzzz
Yaa kuzum doğru hatırlıyorsam sen daha 23 yaşındasın, adam zaten insanın ayarlarını bozma konusunda bir dünya markasına benziyor, hazır iyileşme dönemine girmişken neden geri dönesin?İşte aradığım destek mesajıduygusal açlık içindeyim sanırım bide eşimin sürekli paylaştığı şeyleri falan görünce bi acaba diyorum. Bakmayın bende iyi sayılmam bu olaylar psikolojimi bozdu =)
Ay dur kız ölmesinler yazıkSeni özlemeyen ölsün kizzzz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?