- 19 Ekim 2018
- 1.844
- 7.131
- 108
- 35
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #293.521
Tebrikler tatlim gayet guzel eksinMerhabalar kızlar
Kilo bildirimi yapayım.North River
Geçen hafta : 61.8
Güncel: 61.0
Fark : -800
%1.29
Aslında belki biraz daha düşük olabilirdi. Ne yapalım sağlık olsun.
Yani olabilir canımKızlar yarın burda dev bir iftar olacak, destek olarak bir şey yapıp götürülebilir. Mercimekli köfte düşündüm, mantıklı mı sizce? Başka ne olabilir?
Yaprak sarma, börek, rus salatası, içli köfteKızlar yarın burda dev bir iftar olacak, destek olarak bir şey yapıp götürülebilir. Mercimekli köfte düşündüm, mantıklı mı sizce? Başka ne olabilir?
en kotu artı değilsin ne deyim zorla kimseye birşey yaptıramazsinGeçen hafta:69.1
Bu hafta:69
Çok memnun edici değil biliyorum ama Pazartesi artıdaydım ve bu ara gerçekten süreci yönetemiyorum. O yüzden mezun olmak istiyorum zatenortalamayı düşürmeden, fıriiicanlarda devam etmek istiyorum güzeller
canım normal bir aile değil bunların durumu eşi normal mi ki sadece kv değildir sorun hamilelikleri boşuna sona ermez gebelikte bile dayak yemisPumpkin00 aslında sen eşini seviyorsun....
Eşinde annesini say istiyor...
Sayıyor gibi gözüküp kv yi aradan çıkarmayı neden denemedin canım...
bütün bunları yaşayıp hala msjlasiyorsun ya bu adamla sana da yorum yokEşim hiç çalışmamış ailesinin durumu iyi sigortasını falan onlar yatırıyordu zaten. Gelmiş 27 yaşına ailesinin eline bakıyor onlara beni ezdirsi hep işte annesi bana hakaret ediyordu bende odamdan çıkmıyodum. Annesi bizimi görmek istemiyo diyordu eşimde ne mal mal otueuyosn çık evde dolan diyordu çıkıyodum annesi gözüme görünmesin diyordu eşim gelip mal mal dolanıp durma git odada otur diyordu =) en son dayanamadım intihar ettim. Ailemin yanına döndüm. Eşim peşimden geldi çarem yoktu çalışmıyorum şu bu nereye gidecektik dedi affettim. Aylarca orda burda süründük eşim sürekli iş değiştirdi çalışmadığı için bahane ediyordu hiçvi işte yapamıyodu lüksede alışmış. Sürekli ailesinin yanına döndü geldi döndü geldi. Ailemde artık onu eve almadı. En son bi ev tuttuk hamileydim kavga ettik sattı evdeki büyük eşyaları gitti yine ailesinin yanına 7 aylık hamileyim çaresiz bende gittim. Çocuk oldu emzirmeme izin vermedi annesi aldı kendi baktı ben yabancı gibi çekine çekine aldım çocuğumu.3 aylıkken de alıp çocuğumu beni dövdü eşim annesinin lafıyla. Babam avukat tuttu geçici velayet le aldım kızımı. Sonra öğrendim ki gene hamileyim gittim yine barıştım.. Annesi geldi bana ağza alınmayacak laflar etti bende 2 gün odamdan çıkmadım oda eşime yüklendi eşim geldi çık odadan dedi bende ben aç köpek değilim çıkmıcam dedim madem odadan çıkmayacaksın annemle aramı bozacaktın niye geldin o.. Dedi hastanelik edene kadar dövdü üstümde sandık kırdı yüzüm tanınmayacak haldeydi. Her yerim mosmordu aileme söylemeye utandım giden bendim sonuçta sustum oturdum. Bir süre sonra döndüm ailemin yanına yine gittim işe falan girdik. Bu sefer ailesi bana ses edemiyor Du eşim tepkisini koymuştu beraber artık dışarı çıkıyordu önceden asla yanlız dışarı çıkamıyoduk. Birşey olduğun da beni koruyordu. Ama bu seferde iş yerinde 2 dk telefonu açmasam uvşk o.. SKTR gt lan çık işten givi hakaretler ediyordu işten çıkınca nasıl ev tutabilirdik? Çıkamazdım.sğrekli telefondan resim at falan givi saçma sapan şeyler tuvalette bile fotoğraf atıyordum. En son canıma tak etti yeter artık bana o. Ç muamelesi yapıp durma iş yerinde napıcam çalışıyorum işte dedim sktir gir lan eve dedi bende ben ailemin yanına dönüyorum dedim yine annesiyle bir oldu beni ezdi sahip çıkmadı işte sonrada sana sahio çıkarım ama evden çıkmayacaksın aileni SİLECEKSİN arkadaşın olmayacak vs vs dedi. Çıktı geldi yanıma 3 4 gün sokakta kaldı ailem almadığı için ben yanına gittim otelde falan kaldık ama istemiyorum dedim yolladım işte şimdi oda bana beni yarı yolda bıraktın diyor mesele bu
Yapacak biai yok tatlim haftaya guzel eksi bekliyoruz sendenBildirimim
Geçen hafta:95.5
Bu hafta:95.3
Fark:-200
Yüzde:0,21
O kadar bekledim eksim artar diye ama malesef olmadı kızlar
Tebrikler kizlarrrSpor listesi Sonuclar
1. E ebruebrulii (1.020 puan)
2. pesto26 (421 puan)
3. METANOL (360 puan)
Tebrikler kizlar
Evet gidicem ama avukatım dava açarsa etkiler dedi bi anlaşmalı boşan sonra dedi daha önce intihar ettiğim için velayeti kaybederim psikoloğa gidersem =) boşandıktan sonra özel bi psikoloğa gidicem ilerisi içinde sorun olmasın diye ailemde gitmemi istiyor
Merhabalar kızlar
%1.29
Kız açık iftar olcak yani 2000 kişi falan olur herhaldeYaprak sarma, börek, rus salatası, içli köfte
Yaprak sarma gitmez mi 1 tencere yapsanKız açık iftar olcak yani 2000 kişi falan olur herhaldetabi gene etrafımdakilere vercem ama mümkün olduğunca çok kişiye gitsin @.@
Merhabalar kızlar
%1.29
pesto26 @eceboce Fatlady siz mı kaldınız bir tek
ekim2009 @mefkurem @Edibe12 @askrhpozitif @Sweetyy83 sizin bildirimler nerede
@Hayyal
@__badem__
Cok daha yüksek ortalama bekliyodum ben** * 9.Takim 622. Etap * * *
Fatlayd(95,5/95,3/0,2/%0,21)
AhSen_2504 (78,3/77,3/1/%1,28)
Bi prenses annesi (86,3/85,7/0,6/%0,70)
pesto26 (69,1/69/0,1/%0,14) mezun olmak istiyor
Gulbeseker(99/98,2/0,8/%0,81)
ebruebrulii (85/84,7/0,3/%0,35)
CurukElma (58,0/55,8/2,2/%3,79) ikinci kez mezun olmak istiyor
Niran Nevra( 76,7/75,5/1,2/%1,56)
Jasminium84 (63,4/62,9/0,5/%0,79)
nanekekik(69,4/69/0,4/%0,58)
eceboce(61,8/61/0,8/%1,29)
Bayankokosh (74,5/74,4/0,1/%0,13)
9.takim ortalamasi : % 0,970
Deneme süresindeki uyeler
METANOL(70,8/69,6/1,2/%1,69) BT:10,05,19 bk:70,8 hdf: 65
Hayatgusel(72/70,7/1,3/%1,81)BT:14,05,19 bk: 72 hdf: 58
Pumpkin00(102/99,4/2,6/%2,55)BT:10,05,19 bk:102 hdf:68
❤ FREE CANLAR ❤
Ekim2009 (85,9/87,3/+1.4
badem(68.1/
Sweetyy83 (65,1/
tugce(56
Hayyal(61,7
elfkkk
İzine ayrılan uyeler
*askrhpozitif(74,6//) 71.6 ile 618.Etapta izne ayrıldı
*mefkurem( )610. etapta 90,8 ıle izıne ayrıldı
*Edibe12 (94.3) 86.4 le 608.etapta izine ayrilan üye
hamişler

Pnrrr-20(75,6/76/+0,4)
Yaprak sarma gitmez mi 1 tencere yapsan
Malesef canım bende çok üzüldüm bu duruma ,Cok daha yüksek ortalama bekliyodum ben
Canım benim etiketi görmedin sanırım.Spor listesi Sonuclar
1. E ebruebrulii (1.020 puan)
2. pesto26 (421 puan)
3. METANOL (360 puan)
Tebrikler kizlar
Valla bende cok üzüldüm kuzum ins derece gelirMalesef canım bende çok üzüldüm bu duruma ,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?