- 29 Mart 2015
- 20.192
- 101.414
- 598
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #293.501
Öyle değil canım...Öyle işte.. Kaçkere işe girdim hepsinde dayak yiyerek çıktım ve nedeni neymiş başkasına aşık olur onu bırakırım diye korkuyormuş. Annesi sürekli buna seni bırakacak şu bu diye dedikçe psikolojisi bozuldu takı tılı şizofren oldu işte. Hiç kimsem olmasın ona muhtaç olayım istedi..
Eşim hiç çalışmamış ailesinin durumu iyi sigortasını falan onlar yatırıyordu zaten. Gelmiş 27 yaşına ailesinin eline bakıyor onlara beni ezdirsi hep işte annesi bana hakaret ediyordu bende odamdan çıkmıyodum. Annesi bizimi görmek istemiyo diyordu eşimde ne mal mal otueuyosn çık evde dolan diyordu çıkıyodum annesi gözüme görünmesin diyordu eşim gelip mal mal dolanıp durma git odada otur diyordu =) en son dayanamadım intihar ettim. Ailemin yanına döndüm. Eşim peşimden geldi çarem yoktu çalışmıyorum şu bu nereye gidecektik dedi affettim. Aylarca orda burda süründük eşim sürekli iş değiştirdi çalışmadığı için bahane ediyordu hiçvi işte yapamıyodu lüksede alışmış. Sürekli ailesinin yanına döndü geldi döndü geldi. Ailemde artık onu eve almadı. En son bi ev tuttuk hamileydim kavga ettik sattı evdeki büyük eşyaları gitti yine ailesinin yanına 7 aylık hamileyim çaresiz bende gittim. Çocuk oldu emzirmeme izin vermedi annesi aldı kendi baktı ben yabancı gibi çekine çekine aldım çocuğumu.3 aylıkken de alıp çocuğumu beni dövdü eşim annesinin lafıyla. Babam avukat tuttu geçici velayet le aldım kızımı. Sonra öğrendim ki gene hamileyim gittim yine barıştım.. Annesi geldi bana ağza alınmayacak laflar etti bende 2 gün odamdan çıkmadım oda eşime yüklendi eşim geldi çık odadan dedi bende ben aç köpek değilim çıkmıcam dedim madem odadan çıkmayacaksın annemle aramı bozacaktın niye geldin o.. Dedi hastanelik edene kadar dövdü üstümde sandık kırdı yüzüm tanınmayacak haldeydi. Her yerim mosmordu aileme söylemeye utandım giden bendim sonuçta sustum oturdum. Bir süre sonra döndüm ailemin yanına yine gittim işe falan girdik. Bu sefer ailesi bana ses edemiyor Du eşim tepkisini koymuştu beraber artık dışarı çıkıyordu önceden asla yanlız dışarı çıkamıyoduk. Birşey olduğun da beni koruyordu. Ama bu seferde iş yerinde 2 dk telefonu açmasam uvşk o.. SKTR gt lan çık işten givi hakaretler ediyordu işten çıkınca nasıl ev tutabilirdik? Çıkamazdım.sğrekli telefondan resim at falan givi saçma sapan şeyler tuvalette bile fotoğraf atıyordum. En son canıma tak etti yeter artık bana o. Ç muamelesi yapıp durma iş yerinde napıcam çalışıyorum işte dedim sktir gir lan eve dedi bende ben ailemin yanına dönüyorum dedim yine annesiyle bir oldu beni ezdi sahip çıkmadı işte sonrada sana sahio çıkarım ama evden çıkmayacaksın aileni SİLECEKSİN arkadaşın olmayacak vs vs dedi. Çıktı geldi yanıma 3 4 gün sokakta kaldı ailem almadığı için ben yanına gittim otelde falan kaldık ama istemiyorum dedim yolladım işte şimdi oda bana beni yarı yolda bıraktın diyor mesele bu
Söyledim görüşmek istemiyorum annemden gör çocuğu dedim annesi sensin kimseden göremem dedi bana.. Ya ben çok vicdanlı bi insanım biraz salaklık derecesine de o beni yüzkere de bıraksa dövsede söcsede şimdi ben onu bıraktım yolun ortasında eve geldim diye vicdan yapıyorum oda beni iyi tanıdığı için ordan vuruyor.. Mesele aslında bu. Kendimi haklı olduğuma inandırsam düşünmeyi de kesicem aslında yoksa ben zaten dğzelmeyeveğini biliyorum=)Öyle değil canım...
Erkeklerde çok farklı bir düşünce yapısı var "bugün bana kaçan yarın başkasına kaçar" yada "babasına ihanet eden bana da ihanet eder" gibi...
Kv den de seni kendi beğenerek almadığı için oğlunun aklına girmiş...
Erkekler bir anneleri birde kızlarının her sözüne inanırlar, gözyaşlarına aldanirlar.... bu nedenle kv amacına ulaşmış...
Ama seni çok toy görüyorum...bu adamdan sana eş olmayacağının farkında değilsin, hala telefonunda numarası var, mesajlasiyorsun, eşim diyorsun....
Kararlı değilsin, ayrılmak istemiyorsun aslında...sadece eşinin istediğin adımı atmasını bekliyorsun...sen kararlı olamadığın için amacına ulasamayacaksin maaalesef....
Eşine geri adım artırmanın yolu kararlılıktan geçer, sen bı sil numarasını mesajlaşma, çocuk için bile muhatap olma...bak neler değişiyor...
Erkekler için olumsuz olan bir cümle bile bir ışıktır...sen o ışığı veriyorsun eşine...
Sütlü tatlılar ı tercih edebilirsin. Yanında kuruyemiş ile. Hurma var mıdır oralarda bilmiyorum.Günaydın arkadaşlar,
Cumartesi iftara diyabetli bir arkadaş geliyor. Hiç tatlı yapmamak olmaz gibi geliyor. Uygun olabilecek bir tatlı var mı aklınıza gelen
Evet gidicem ama avukatım dava açarsa etkiler dedi bi anlaşmalı boşan sonra dedi daha önce intihar ettiğim için velayeti kaybederim psikoloğa gidersem =) boşandıktan sonra özel bi psikoloğa gidicem ilerisi içinde sorun olmasın diye ailemde gitmemi istiyorŞimdiye kadar yorum yapmadim ama bunlari okuduktan sonra kayitsiz kalamadim. Cok uzuldum gercekten hicbir kadın boyle seyler yaşamayi hakketmiyor. Kendi degerini bil cnm asla geri dönme can cıkar huy cikmaz demisler kackere denemissin olmamiş artik kendini ve cocugunu düşün hicbir sekilde geri adim atma lutfen.
Bence bi piskologa gidebillirsn Insanin hayatında bazi evreler vardir ve oralarda yardım alması gerekir, anlattikca sende rahatlicaksin eminim.
Niye söylüyorsun ki...Söyledim görüşmek istemiyorum annemden gör çocuğu dedim annesi sensin kimseden göremem dedi bana
Eşim hiç çalışmamış ailesinin durumu iyi sigortasını falan onlar yatırıyordu zaten. Gelmiş 27 yaşına ailesinin eline bakıyor onlara beni ezdirsi hep işte annesi bana hakaret ediyordu bende odamdan çıkmıyodum. Annesi bizimi görmek istemiyo diyordu eşimde ne mal mal otueuyosn çık evde dolan diyordu çıkıyodum annesi gözüme görünmesin diyordu eşim gelip mal mal dolanıp durma git odada otur diyordu =) en son dayanamadım intihar ettim. Ailemin yanına döndüm. Eşim peşimden geldi çarem yoktu çalışmıyorum şu bu nereye gidecektik dedi affettim. Aylarca orda burda süründük eşim sürekli iş değiştirdi çalışmadığı için bahane ediyordu hiçvi işte yapamıyodu lüksede alışmış. Sürekli ailesinin yanına döndü geldi döndü geldi. Ailemde artık onu eve almadı. En son bi ev tuttuk hamileydim kavga ettik sattı evdeki büyük eşyaları gitti yine ailesinin yanına 7 aylık hamileyim çaresiz bende gittim. Çocuk oldu emzirmeme izin vermedi annesi aldı kendi baktı ben yabancı gibi çekine çekine aldım çocuğumu.3 aylıkken de alıp çocuğumu beni dövdü eşim annesinin lafıyla. Babam avukat tuttu geçici velayet le aldım kızımı. Sonra öğrendim ki gene hamileyim gittim yine barıştım.. Annesi geldi bana ağza alınmayacak laflar etti bende 2 gün odamdan çıkmadım oda eşime yüklendi eşim geldi çık odadan dedi bende ben aç köpek değilim çıkmıcam dedim madem odadan çıkmayacaksın annemle aramı bozacaktın niye geldin o.. Dedi hastanelik edene kadar dövdü üstümde sandık kırdı yüzüm tanınmayacak haldeydi. Her yerim mosmordu aileme söylemeye utandım giden bendim sonuçta sustum oturdum. Bir süre sonra döndüm ailemin yanına yine gittim işe falan girdik. Bu sefer ailesi bana ses edemiyor Du eşim tepkisini koymuştu beraber artık dışarı çıkıyordu önceden asla yanlız dışarı çıkamıyoduk. Birşey olduğun da beni koruyordu. Ama bu seferde iş yerinde 2 dk telefonu açmasam uvşk o.. SKTR gt lan çık işten givi hakaretler ediyordu işten çıkınca nasıl ev tutabilirdik? Çıkamazdım.sğrekli telefondan resim at falan givi saçma sapan şeyler tuvalette bile fotoğraf atıyordum. En son canıma tak etti yeter artık bana o. Ç muamelesi yapıp durma iş yerinde napıcam çalışıyorum işte dedim sktir gir lan eve dedi bende ben ailemin yanına dönüyorum dedim yine annesiyle bir oldu beni ezdi sahip çıkmadı işte sonrada sana sahio çıkarım ama evden çıkmayacaksın aileni SİLECEKSİN arkadaşın olmayacak vs vs dedi. Çıktı geldi yanıma 3 4 gün sokakta kaldı ailem almadığı için ben yanına gittim otelde falan kaldık ama istemiyorum dedim yolladım işte şimdi oda bana beni yarı yolda bıraktın diyor mesele bu
çok mu sert konuştum, imkanım olsa seni çuvala kor buraya da kaçırırımİnşallah bende öyle yapıyorum 1 tane çocuğum var bu arada diğerleri yşaamsdı
Yine sen bilirsin de ölse bile asla geri dönme. Herşeye yeniden başla. Asla ona ihtiyacın yok. Hiç değil kızın güvenli ve sağlıklı bir ortamda büyür. Sonuna kadar okumaya sinirlerim dayanamadı.Eşim hiç çalışmamış ailesinin durumu iyi sigortasını falan onlar yatırıyordu zaten. Gelmiş 27 yaşına ailesinin eline bakıyor onlara beni ezdirsi hep işte annesi bana hakaret ediyordu bende odamdan çıkmıyodum. Annesi bizimi görmek istemiyo diyordu eşimde ne mal mal otueuyosn çık evde dolan diyordu çıkıyodum annesi gözüme görünmesin diyordu eşim gelip mal mal dolanıp durma git odada otur diyordu =) en son dayanamadım intihar ettim. Ailemin yanına döndüm. Eşim peşimden geldi çarem yoktu çalışmıyorum şu bu nereye gidecektik dedi affettim. Aylarca orda burda süründük eşim sürekli iş değiştirdi çalışmadığı için bahane ediyordu hiçvi işte yapamıyodu lüksede alışmış. Sürekli ailesinin yanına döndü geldi döndü geldi. Ailemde artık onu eve almadı. En son bi ev tuttuk hamileydim kavga ettik sattı evdeki büyük eşyaları gitti yine ailesinin yanına 7 aylık hamileyim çaresiz bende gittim. Çocuk oldu emzirmeme izin vermedi annesi aldı kendi baktı ben yabancı gibi çekine çekine aldım çocuğumu.3 aylıkken de alıp çocuğumu beni dövdü eşim annesinin lafıyla. Babam avukat tuttu geçici velayet le aldım kızımı. Sonra öğrendim ki gene hamileyim gittim yine barıştım.. Annesi geldi bana ağza alınmayacak laflar etti bende 2 gün odamdan çıkmadım oda eşime yüklendi eşim geldi çık odadan dedi bende ben aç köpek değilim çıkmıcam dedim madem odadan çıkmayacaksın annemle aramı bozacaktın niye geldin o.. Dedi hastanelik edene kadar dövdü üstümde sandık kırdı yüzüm tanınmayacak haldeydi. Her yerim mosmordu aileme söylemeye utandım giden bendim sonuçta sustum oturdum. Bir süre sonra döndüm ailemin yanına yine gittim işe falan girdik. Bu sefer ailesi bana ses edemiyor Du eşim tepkisini koymuştu beraber artık dışarı çıkıyordu önceden asla yanlız dışarı çıkamıyoduk. Birşey olduğun da beni koruyordu. Ama bu seferde iş yerinde 2 dk telefonu açmasam uvşk o.. SKTR gt lan çık işten givi hakaretler ediyordu işten çıkınca nasıl ev tutabilirdik? Çıkamazdım.sğrekli telefondan resim at falan givi saçma sapan şeyler tuvalette bile fotoğraf atıyordum. En son canıma tak etti yeter artık bana o. Ç muamelesi yapıp durma iş yerinde napıcam çalışıyorum işte dedim sktir gir lan eve dedi bende ben ailemin yanına dönüyorum dedim yine annesiyle bir oldu beni ezdi sahip çıkmadı işte sonrada sana sahio çıkarım ama evden çıkmayacaksın aileni SİLECEKSİN arkadaşın olmayacak vs vs dedi. Çıktı geldi yanıma 3 4 gün sokakta kaldı ailem almadığı için ben yanına gittim otelde falan kaldık ama istemiyorum dedim yolladım işte şimdi oda bana beni yarı yolda bıraktın diyor mesele bu
Hayır sert konuşmadın aksine insanların doğru bir karar verdiğimi söylemesi beni güçlendiriyor içim rahatlıyor buraya üye olalı daha iyiyimçok mu sert konuştum, imkanım olsa seni çuvala kor buraya da kaçırırım
=) ya daha uzatmak istemedim çok fazlası var da neyse =)Yine sen bilirsin de ölse bile asla geri dönme. Herşeye yeniden başla. Asla ona ihtiyacın yok. Hiç değil kızın güvenli ve sağlıklı bir ortamda büyür. Sonuna kadar okumaya sinirlerim dayanamadı.
Ozaman anlaşmalı boşanmaya yanaşmaz çekişmeli yle senelerce uğraşmak istemiyorum o yüzden çok trrslemiyorumNiye söylüyorsun ki...
Numarasını silip engellediğinde sana ulaşamayacak...
Mecburen annen yada baban ile muhatap olacak...
Hayır sert konuşmadın aksine insanların doğru bir karar verdiğimi söylemesi beni güçlendiriyor içim rahatlıyor buraya üye olalı daha iyiyim
Ayy Allah korusun düşüncesi bile kötüYaşadıklarını Allah korusun kendi kızının tecrübe ettiğini hayal edersen doğru adımların ne olduğu şakkk diye gözünün önünde belirecek
Mantığın tersten işliyor güzelim.....Ozaman anlaşmalı boşanmaya yanaşmaz çekişmeli yle senelerce uğraşmak istemiyorum o yüzden çok trrslemiyorum
Bu 3. Boşanma davamız ablaMantığın tersten işliyor güzelim.....
Merak etme boşanma da sıkıntı çıkarmaz sana annesi seni istemediği için
Olsun canım bu da çok güzel, tebrik ederimMerhabalar kızlar
Kilo bildirimi yapayım.North River
Geçen hafta : 61.8
Güncel: 61.0
Fark : -800
%1.29
Aslında belki biraz daha düşük olabilirdi. Ne yapalım sağlık olsun.
Hastalıklı insan korkunç bir durum bence bir an önce bağlarını kopar canım allah yardımcın olsunBu 3. Boşanma davamız ablaçıkarıyor geri çekiyor sonra peşimden olduğum şehre geliyor işte anlattım ya yanaşmıyor
Naneyi mi eklemek gerekiyor Du kilo veriminin yanına ben etşektlemedimOlsun canım bu da çok güzel, tebrik ederim
Teşekkür ederim canımOlsun canım bu da çok güzel, tebrik ederim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?