Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Öyle değil canım...

Erkeklerde çok farklı bir düşünce yapısı var "bugün bana kaçan yarın başkasına kaçar" yada "babasına ihanet eden bana da ihanet eder" gibi...

Kv den de seni kendi beğenerek almadığı için oğlunun aklına girmiş...

Erkekler bir anneleri birde kızlarının her sözüne inanırlar, gözyaşlarına aldanirlar.... bu nedenle kv amacına ulaşmış...

Ama seni çok toy görüyorum...bu adamdan sana eş olmayacağının farkında değilsin, hala telefonunda numarası var, mesajlasiyorsun, eşim diyorsun....

Kararlı değilsin, ayrılmak istemiyorsun aslında...sadece eşinin istediğin adımı atmasını bekliyorsun...sen kararlı olamadığın için amacına ulasamayacaksin maaalesef....

Eşine geri adım artırmanın yolu kararlılıktan geçer, sen bı sil numarasını mesajlaşma, çocuk için bile muhatap olma...bak neler değişiyor...

Erkekler için olumsuz olan bir cümle bile bir ışıktır...sen o ışığı veriyorsun eşine...

Şimdiye kadar yorum yapmadim ama bunlari okuduktan sonra kayitsiz kalamadim. Cok uzuldum gercekten hicbir kadın boyle seyler yaşamayi hakketmiyor. Kendi degerini bil cnm asla geri dönme can cıkar huy cikmaz demisler kackere denemissin olmamiş artik kendini ve cocugunu düşün hicbir sekilde geri adim atma lutfen.
Bence bi piskologa gidebillirsn Insanin hayatında bazi evreler vardir ve oralarda yardım alması gerekir, anlattikca sende rahatlicaksin eminim.

Söyledim görüşmek istemiyorum annemden gör çocuğu dedim annesi sensin kimseden göremem dedi bana.. Ya ben çok vicdanlı bi insanım biraz salaklık derecesine de o beni yüzkere de bıraksa dövsede söcsede şimdi ben onu bıraktım yolun ortasında eve geldim diye vicdan yapıyorum oda beni iyi tanıdığı için ordan vuruyor.. Mesele aslında bu. Kendimi haklı olduğuma inandırsam düşünmeyi de kesicem aslında yoksa ben zaten dğzelmeyeveğini biliyorum=)

Günaydın arkadaşlar,
Cumartesi iftara diyabetli bir arkadaş geliyor. Hiç tatlı yapmamak olmaz gibi geliyor. Uygun olabilecek bir tatlı var mı aklınıza gelen
Sütlü tatlılar ı tercih edebilirsin. Yanında kuruyemiş ile. Hurma var mıdır oralarda bilmiyorum.

Evet gidicem ama avukatım dava açarsa etkiler dedi bi anlaşmalı boşan sonra dedi daha önce intihar ettiğim için velayeti kaybederim psikoloğa gidersem =) boşandıktan sonra özel bi psikoloğa gidicem ilerisi içinde sorun olmasın diye ailemde gitmemi istiyor

İnşallah bende öyle yapıyorum 1 tane çocuğum var bu arada diğerleri yşaamsdı
çok mu sert konuştum, imkanım olsa seni çuvala kor buraya da kaçırırım

Yine sen bilirsin de ölse bile asla geri dönme. Herşeye yeniden başla. Asla ona ihtiyacın yok. Hiç değil kızın güvenli ve sağlıklı bir ortamda büyür. Sonuna kadar okumaya sinirlerim dayanamadı.

Yine sen bilirsin de ölse bile asla geri dönme. Herşeye yeniden başla. Asla ona ihtiyacın yok. Hiç değil kızın güvenli ve sağlıklı bir ortamda büyür. Sonuna kadar okumaya sinirlerim dayanamadı.
=) ya daha uzatmak istemedim çok fazlası var da neyse =)

Hayır sert konuşmadın aksine insanların doğru bir karar verdiğimi söylemesi beni güçlendiriyor içim rahatlıyor buraya üye olalı daha iyiyim

Yaşadıklarını Allah korusun kendi kızının tecrübe ettiğini hayal edersen doğru adımların ne olduğu şakkk diye gözünün önünde belirecek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…