Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Eki Görüntüle 2269760 en çokta anne kısmını anlamadım nie onu arıyosam sanki anası benim kocam malmı ne ya

Daha da uğraşa uğraşa senin kadınlığını aşağılamaya çalışıyo ay bayılazaaam bu ne ya.
Tabii üzücü bi durum, ayrılmak istemediğin biri boşanma kağıdı veriyor falan filan, acı çekiyor ve öfkeleniyor ama bu acı onun hareketlerinin sonucu. Daha da ben yaptım, ondan oldu demiyor, sürekli seni suçluyor. Yani...

İşte peşimden gelmiş ya sokakta kalmış ya bütün yaptıklarını unutmuş bende onu sokağın ortasında bırakan vicdansız kadın olmuşum =)))

Eki Görüntüle 2269760 en çokta anne kısmını anlamadım nie onu arıyosam sanki anası benim kocam malmı ne ya
Hasta ya ruh hastasi sende cevap verme kendi kendine konussun dursun
Yapacak bisi yok tatlim en azindan eksidesin

Pumpkin00 aslında sen eşini seviyorsun....

Eşinde annesini say istiyor...

Sayıyor gibi gözüküp kv yi aradan çıkarmayı neden denemedin canım...
Zaten ben annesini herzaman saydım annesi bana çok eziyet etti.. Aylarca odadan çıkmadan yaşadım evde. Yemek bile yiyemiyordum aç köpek seni ben besliyorum.. O... Vs biton hakaret ediyordu eşimde sadece izliyordu =) giçvi zama n karşılık vermedim.

Neden ayrı ev açmadınız da kv ile birlikte yaşadın,

Birde neden aylarca odadan çıkmadın?

Neden ayrı ev açmadınız da kv ile birlikte yaşadın,

Birde neden aylarca odadan çıkmadın?
Eşim hiç çalışmamış ailesinin durumu iyi sigortasını falan onlar yatırıyordu zaten. Gelmiş 27 yaşına ailesinin eline bakıyor onlara beni ezdirsi hep işte annesi bana hakaret ediyordu bende odamdan çıkmıyodum. Annesi bizimi görmek istemiyo diyordu eşimde ne mal mal otueuyosn çık evde dolan diyordu çıkıyodum annesi gözüme görünmesin diyordu eşim gelip mal mal dolanıp durma git odada otur diyordu =) en son dayanamadım intihar ettim. Ailemin yanına döndüm. Eşim peşimden geldi çarem yoktu çalışmıyorum şu bu nereye gidecektik dedi affettim. Aylarca orda burda süründük eşim sürekli iş değiştirdi çalışmadığı için bahane ediyordu hiçvi işte yapamıyodu lüksede alışmış. Sürekli ailesinin yanına döndü geldi döndü geldi. Ailemde artık onu eve almadı. En son bi ev tuttuk hamileydim kavga ettik sattı evdeki büyük eşyaları gitti yine ailesinin yanına 7 aylık hamileyim çaresiz bende gittim. Çocuk oldu emzirmeme izin vermedi annesi aldı kendi baktı ben yabancı gibi çekine çekine aldım çocuğumu.3 aylıkken de alıp çocuğumu beni dövdü eşim annesinin lafıyla. Babam avukat tuttu geçici velayet le aldım kızımı. Sonra öğrendim ki gene hamileyim gittim yine barıştım.. Annesi geldi bana ağza alınmayacak laflar etti bende 2 gün odamdan çıkmadım oda eşime yüklendi eşim geldi çık odadan dedi bende ben aç köpek değilim çıkmıcam dedim madem odadan çıkmayacaksın annemle aramı bozacaktın niye geldin o.. Dedi hastanelik edene kadar dövdü üstümde sandık kırdı yüzüm tanınmayacak haldeydi. Her yerim mosmordu aileme söylemeye utandım giden bendim sonuçta sustum oturdum. Bir süre sonra döndüm ailemin yanına yine gittim işe falan girdik. Bu sefer ailesi bana ses edemiyor Du eşim tepkisini koymuştu beraber artık dışarı çıkıyordu önceden asla yanlız dışarı çıkamıyoduk. Birşey olduğun da beni koruyordu. Ama bu seferde iş yerinde 2 dk telefonu açmasam uvşk o.. SKTR gt lan çık işten givi hakaretler ediyordu işten çıkınca nasıl ev tutabilirdik? Çıkamazdım.sğrekli telefondan resim at falan givi saçma sapan şeyler tuvalette bile fotoğraf atıyordum. En son canıma tak etti yeter artık bana o. Ç muamelesi yapıp durma iş yerinde napıcam çalışıyorum işte dedim sktir gir lan eve dedi bende ben ailemin yanına dönüyorum dedim yine annesiyle bir oldu beni ezdi sahip çıkmadı işte sonrada sana sahio çıkarım ama evden çıkmayacaksın aileni SİLECEKSİN arkadaşın olmayacak vs vs dedi. Çıktı geldi yanıma 3 4 gün sokakta kaldı ailem almadığı için ben yanına gittim otelde falan kaldık ama istemiyorum dedim yolladım işte şimdi oda bana beni yarı yolda bıraktın diyor mesele bu

Tek oğlan mı eşin

Ayy neler yaşamıssin cnm yq bilmiorum bazen duyuyoruz su akıyor yolunu buluyor hani sabır duayla evliligini kurtaran da cok ama garanti değil belki ömrün gecicek duzelmicek zor isler vala Rabbim aydinliga cikarsin evladinin yüzüne baksin insAllah ne diyim zor gerckten cok zor

valla eşin tek oğlan olsa da, dünyanın en asil hanedanının son veliahdı olsa da bu insanlardan bir yol olmaz. annesi neymiş ki oğlu ne olsun, zaten aile bişey olsa oğullarını parazite dönüştürmek yerine kendine bir hayat kurmasına yardımcı olurlar. adamın sana vaad ettiği inanılmaz şey 'sahip çıkmak'. Bunu allayıp pullayıp milyon tane akıl almaz fedakarlık istemiş bi de, 2 çocuk babası bir insan olarak yapması gereken ilk şeyi lüks olarak gösteriyor..
Sevmek seviyorum demekle, şarkıların can alıcı romantik kısımlarını sms olarak atmakla, karşıdakinin karakterini ezip parçalayıp sonra kırmızı gül getirmekle olmuyor. Ailen hazır arkandayken akıllı davran, onları kaybetme, duygusala bağlama. Hedefin evliliğini kurtarmak değil, hayatını kurtarmak olsun, bu ne yaa..

Aşk evliliği mi yaptın? Ailen nasıl verdi çalışmayan birine, kv ile aynı evde oturmana nasıl müsaade etti... kaçarak mı evlendin yoksa?
Kaçarak evlendim. Nikahıma 1 ay kala ailemin yanına döndüm eşim 2 sene peşimden koştu çalışcam şu bu inandım ailemde yine kaçarım diye verdi işte...

İnşallah bende öyle yapıyorum 1 tane çocuğum var bu arada diğerleri yşaamsdı

Onlara göre hiçbirşey yapmamışlar =)

Kaçarak evlendim. Nikahıma 1 ay kala ailemin yanına döndüm eşim 2 sene peşimden koştu çalışcam şu bu inandım ailemde yine kaçarım diye verdi işte...
İşte tam olarak bu nedenden dolayı sen hiçbir zaman değer görmezsin canım...
Söylenecek çok şey var aslında....

İşte tam olarak bu nedenden dolayı sen hiçbir zaman değer görmezsin canım...
Söylenecek çok şey var aslında....
Öyle işte.. Kaçkere işe girdim hepsinde dayak yiyerek çıktım ve nedeni neymiş başkasına aşık olur onu bırakırım diye korkuyormuş. Annesi sürekli buna seni bırakacak şu bu diye dedikçe psikolojisi bozuldu takı tılı şizofren oldu işte. Hiç kimsem olmasın ona muhtaç olayım istedi..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…