- 5 Aralık 2013
- 7.969
- 24.541
- 548
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #294.261
Ramazandan önce yapıyordum canım ama suan yapamiyorum aksam halim kalmiyorRamazanliktan sonra bence sende spor yapabillirsn canim suanda hem iş hem oruc zor tabi :)
Bana kaldin niran sadece ben varimKızlar nerdesiniz, mutfaktan çıkamadınız mı hala?
Haydi toplanın gırgıra...
Daha ne isterim Hilalim...Bana kaldin niran sadece ben varim
Nasılsın canım topladinmi kendini biraz dahaDaha ne isterim Hilalim...
Kızlar dün tansiyonum 9 a 4 seyrediyordu gün boyu çok halsizdim namaz kılarken bile dayak yer gibiydim , bugün daha iyi 10 a 4 olmuşbı enerji ile yemek yaptım şimdi uzun oturuyorum
09:00=== 1 su bardağı sade kahve
1 çay bardağı ceviz
11:00=== 1 kase zencefilli yoğurt kürü
1 kase yoğurt
17:00=== El büyüklüğünde kağıt kebabı
1 servis tabağı salata
2 yk peynirli makarna(iftara yaptım dayanamadım, tadına baktım)
Su 2 lt
Öğle 1 10 tane erik
Ara 4 1 kase tavuk haşlama
Akşam 7.30 küçük karnıyarık (kızartılmadan fırında)
2ymk kş pşlav
Cacık
1.5 lt su. Bilerek su içmiyorum bugün çnk gerçekten tuvaletten çıkamaz oldum çok afedersiniz
Kızlar ben yarın tartılamayacağım bugünkünü yazayım
Bildirimim
Cuma95.3
Bugün:95
Fark:-300
Menüm
Sahur
1 yumurtadan menemen
1 dlm kaşar
2 salatalık
1 kaşık yoğurt
2 kayısı
İftar
3 köfte
4 kaşık sebze
1 bardak ayran
Salata
Su:2 lt
Menum
Sahur
10 tane zeytin
2 kuru incir
1 Kk vegan peynir
1 tatlı kaşığı vegan parmesan krem peynir
5 tane karadut
2 çilek
1 lokma tam bugday lavaş
Iftar
4 y.k. sebzeli bulgur pilavı
Salata
3 hurma
Azicik kabak çekirdeği
10 tane fıstık
Su icebildigim kadar icicem
Kizlar bende esimi ise gonderdim simdi netdlixden dizimi acicam ve örgumu yapicamOgluma yelek oruyorum bakalim yetisdirebilcemmi
Sagol bebegimm ufak ufak arttiriyorum menüyü vücudu fazla yormadanGecmis olsun canim seninkide dusukmus dikkat et
makarna dışında gayett güzel bir menü olmuş canım afiyet olsun
Canim menüyü daha anlaşılır olması için ogun ve saatler arasina boşluk bıraksan daha iyi anlaşılır
Afiyetolsun
Güzell tebrikler canım
Çokk güzelolmuş canim afiyetolsun
Afiyet olsun canım gayet güzelolmuş
Ayy ne güzelll küçük pasa güle güle giyinsinn
Nasıl geçti dünkü iftar..... şöyle etrafına bı göz gezdirseydinBana kaldin niran sadece ben varim
Daha iyiyim canım, yarın okulda açılırım..Nasılsın canım topladinmi kendini biraz daha
Valla cok eglendik canim yaa. Hele bi müşterim var kiz biyerlere gidelim deyip duruyordu aksamlarida benim dönüşüm sıkıntı diye gidemiyodum. Oda geldi sırf senin icin geldim diyo :) kız neye göz gezdireyimNasıl geçti dünkü iftar..... şöyle etrafına bı göz gezdirseydin
Pilav nerden cikti kiz o olmasa daha guzel olurmus menu afiyet olsunBugünkü menum
Kahvalti 11:30
4 kaşık menemen
2 kk peynir
5 zeytin
2 ceviz
Yeşillik
Ara
8-9 tane kiraz
1 armut
Akşam 17:30
Kıymalı taze fasulye
1 kase cacık
2 kasik pilav
Ara 19:00
2 kuru incir
Cay
2.5 lt su
1 kupa yeşil çay
Biraz daha toparlamissin ama sevindim senin adina kuzum :)Daha iyiyim canım, yarın okulda açılırım..
Bilemedim şimdi?Valla cok eglendik canim yaa. Hele bi müşterim var kiz biyerlere gidelim deyip duruyordu aksamlarida benim dönüşüm sıkıntı diye gidemiyodum. Oda geldi sırf senin icin geldim diyo :) kız neye göz gezdireyim
Sagol bebegimm ufak ufak arttiriyorum menüyü vücudu fazla yormadan
Pilav nerden cikti kiz o olmasa daha guzel olurmus menu afiyet olsun
Cok sagol canim. Son halimi merak edenler olmustu omun icin attim. Ama belim baya cikmis iyice belli oluyor :)Bilemedim şimdi?
Elbisen çok yakışmıştı canım bu arada, dün yorum yapamadım
Cok sagol canimm ins olmayacak bidahaCanimm bitenemm hem dereceye girdiğin için hemde mezuniyetini kutlarım
İnşallah hayatın boyunca kilo sorunu yaşamazsın bidaha
Arada olacak ona bisi demiyoruz kuzum ama dikkat et ufak ufak kacamaklar kilo vermemizi cok etkiliyorOlmamalıydı ama oldu
Tam yapıp sonra böyle gereksiz seylerle bozduğum için çok kızıyorum kendime
Rakibem yetiş bana ama... rekabetin tadı olmuyor fark açılınca....bak istersen bu hafta senin için sabit kalayım...Olmamalıydı ama oldu
Tam yapıp sonra böyle gereksiz seylerle bozduğum için çok kızıyorum kendime
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?