Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Ramazanliktan sonra bence sende spor yapabillirsn canim suanda hem iş hem oruc zor tabi :)
Ramazandan önce yapıyordum canım ama suan yapamiyorum aksam halim kalmiyor cumartesi bi arkadaşımız var spor hocasi crossfit eğitimi veriyor. Onunla konustum verdigim kilo miktarı süresi filan. Bizim calisma arkadaslarindan birisi sagliksiz verdi spor yapmıyor hızlı verdi filan diye. Bana sordu naptigimi dedim aksamlari eliptik yapiyodum sabahlarida yarim saat kadar yürüyüş diye. Ilk zamanlar zaten yapman gerekeni yapmışsın dedi bence bu kadar vermen normalde dedi

Kızlar dün tansiyonum 9 a 4 seyrediyordu gün boyu çok halsizdim namaz kılarken bile dayak yer gibiydim , bugün daha iyi 10 a 4 olmuş bı enerji ile yemek yaptım şimdi uzun oturuyorum

Gecmis olsun canim seninkide dusukmus dikkat et

makarna dışında gayett güzel bir menü olmuş canım afiyet olsun

Canim menüyü daha anlaşılır olması için ogun ve saatler arasina boşluk bıraksan daha iyi anlaşılır
Afiyetolsun

Kızlar ben yarın tartılamayacağım bugünkünü yazayım

Bildirimim
Cuma95.3
Bugün:95
Fark:-300

Güzell tebrikler canım

Menüm
Sahur
1 yumurtadan menemen
1 dlm kaşar
2 salatalık
1 kaşık yoğurt
2 kayısı

İftar
3 köfte
4 kaşık sebze
1 bardak ayran
Salata

Su:2 lt

Çokk güzelolmuş canim afiyetolsun

Afiyet olsun canım gayet güzelolmuş

Kizlar bende esimi ise gonderdim simdi netdlixden dizimi acicam ve örgumu yapicam Ogluma yelek oruyorum bakalim yetisdirebilcemmi

Ayy ne güzelll küçük pasa güle güle giyinsinn

Sagol bebegimm ufak ufak arttiriyorum menüyü vücudu fazla yormadan

Nasıl geçti dünkü iftar..... şöyle etrafına bı göz gezdirseydin
Valla cok eglendik canim yaa. Hele bi müşterim var kiz biyerlere gidelim deyip duruyordu aksamlarida benim dönüşüm sıkıntı diye gidemiyodum. Oda geldi sırf senin icin geldim diyo :) kız neye göz gezdireyim

Pilav nerden cikti kiz o olmasa daha guzel olurmus menu afiyet olsun

Valla cok eglendik canim yaa. Hele bi müşterim var kiz biyerlere gidelim deyip duruyordu aksamlarida benim dönüşüm sıkıntı diye gidemiyodum. Oda geldi sırf senin icin geldim diyo :) kız neye göz gezdireyim
Bilemedim şimdi?

Elbisen çok yakışmıştı canım bu arada, dün yorum yapamadım

Bilemedim şimdi?

Elbisen çok yakışmıştı canım bu arada, dün yorum yapamadım
Cok sagol canim. Son halimi merak edenler olmustu omun icin attim. Ama belim baya cikmis iyice belli oluyor :)
Canimm bitenemm hem dereceye girdiğin için hemde mezuniyetini kutlarım
İnşallah hayatın boyunca kilo sorunu yaşamazsın bidaha

Cok sagol canimm ins olmayacak bidaha

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…