- 7 Mart 2016
- 2.102
- 5.226
- 83
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #294.281
Ben uyuyorum sabahtan beri =)Nasıl geçti dünkü iftar..... şöyle etrafına bı göz gezdirseydin
Arada olacak ona bisi demiyoruz kuzum ama dikkat et ufak ufak kacamaklar kilo vermemizi cok etkiliyor
Rakibem yetiş bana ama... rekabetin tadı olmuyor fark açılınca....bak istersen bu hafta senin için sabit kalayım...
Tartıda en tok halinle en fazla kaçı görüyorsun canım...ben 78.5(yemeğin üzerine bir çaydanlık çay içmiş halim) görüyorum mesela, görünce de psikolojim alt üst oluyor... aslında sürekli tartilmak doğru değil ama tartılmamakta elimde değil...Maşallah kuzum sana çok güzel gidiyorsun hepte daha iyi git inşallah Sabitte kalmayasin
Ama benn
Gece uyunur , gündüz oturulur canım....bence kilo vermekten önceki amacın bu uyku düzenini ayarlamak olsun....Ben uyuyorum sabahtan beri =)
Teşekkür ederim canım iyi dileklerin için....can-ı gönülden seninde hızlı kilo vermeni istiyorum...Maşallah kuzum sana çok güzel gidiyorsun hepte daha iyi git inşallah Sabitte kalmayasin
Ama benn
Aynen tatlımBencede artik daha kacamak olmamali ve az verenin kacamak yapmamasi konusunda haklisin kuzum. Verilen kilo olmayinca neyi odullendiriyoruz
Makarna dışında güzel olmuş canım09:00=== 1 su bardağı sade kahve
1 çay bardağı ceviz
11:00=== 1 kase zencefilli yoğurt kürü
1 kase yoğurt
17:00=== El büyüklüğünde kağıt kebabı
1 servis tabağı salata
2 yk peynirli makarna(iftara yaptım dayanamadım, tadına baktım)
Su 2 lt
Pilav dışında güzel olmuşÖğle 1 10 tane erik
Ara 4 1 kase tavuk haşlama
Akşam 7.30 küçük karnıyarık (kızartılmadan fırında)
2ymk kş pşlav
Cacık
1.5 lt su. Bilerek su içmiyorum bugün çnk gerçekten tuvaletten çıkamaz oldum çok afedersiniz
Afiyet olsun canımMenum
Sahur
10 tane zeytin
2 kuru incir
1 Kk vegan peynir
1 tatlı kaşığı vegan parmesan krem peynir
5 tane karadut
2 çilek
1 lokma tam bugday lavaş
Iftar
4 y.k. sebzeli bulgur pilavı
Salata
3 hurma
Azicik kabak çekirdeği
10 tane fıstık
Su icebildigim kadar icicem
Ayy hafi inşallah ne zamandır doğru düzgün gitmiyorCumaya göre cok iyi canim 1 i gecersin bu gidisle
Afiyet olsun canim
Teşekkürler canım inşallah inşallahorda ne yapıyorsun canım :)
geç kaldım ama taze fasulye pilav çorba tatlı :) Seyda tekrar mezun oldu canim aklımdayken soyleyim
abla belki de ramazan başından beri öyle dün çok kötü olunca ölçmek aklıma geldi normalde de düşüktür zaten
ben cam kapı koltuk işini bitirdim banyo WC duvar kv yaptı bı mutfak dolapları kaldı onu da yarın öbür gün bitirmek gerek hafta içi işçiler gelebilir bizim
bitter ye canım
bende kas yaptırmak istiyorum ama bir türlü fırsat bulamadım
afiyet olsun canım güzel
az mı yiyorum gerçekten kızlarda dedi ama benim tansiyon normalde de düşük zaten hep
abla ya
beni de hararet yapiyorum resmen
güzel olmuş suyu üst üste içersen WC den çıkamazsın ama aralıklı iç yudum yudum evdesin zaten şu senin kolonda 3 lt icmelisin su kilo vermede çok etkili bilerek içmemek yanlış canım
güzel eksi devamı gelsin inşallah cumaya
Teşekkürler canımGecmis olsun canim seninkide dusukmus dikkat et
makarna dışında gayett güzel bir menü olmuş canım afiyet olsun
Canim menüyü daha anlaşılır olması için ogun ve saatler arasina boşluk bıraksan daha iyi anlaşılır
Afiyetolsun
Güzell tebrikler canım
Çokk güzelolmuş canim afiyetolsun
Afiyet olsun canım gayet güzelolmuş
Ayy ne güzelll küçük pasa güle güle giyinsinn
Bugünkü menum
Kahvalti 11:30
4 kaşık menemen
2 kk peynir
5 zeytin
2 ceviz
Yeşillik
Ara
8-9 tane kiraz
1 armut
Akşam 17:30
Kıymalı taze fasulye
1 kase cacık
2 kasik pilav
Ara 19:00
2 kuru incir
Cay
2.5 lt su
1 kupa yeşil çay
Aynen canim ama şöyle bisi var bende genelde tişört ve kazaklarim oversize onlardan sıkıntı yok kışında çoğunlukla tayt giyiyorum. Yavas yavas pantolon almaya basladim. Allahtan kardesimde 36 beden onunkilere ortak olucamCurukElma zayiflamanin tek kötü yönü yeniden gardrop dizmek herhalde...epey masraf çıkacak sana...
Bende yeni kiloma adapte olup herseyi XL beden sipariş vermiştim... şimdi taytlar bile düşüyor belimden...
Ins tatlimmGerçekten de öyle hemde cok etkiliyo
İnşallah dahada izin vermem
Maşallah kuzum sana çok güzel gidiyorsun hepte daha iyi git inşallah Sabitte kalmayasin
Ama benn
Iyi geceler nirancim allah kabul etsin simdidenKızlar ben uyumaya gidiyorum, malum yarın tam gün ayakta mesai, oruçta olacağım üstüne....dinleneyim....herkese iyi uykular, tatlı rüyalar...
Sagol kuzumAynen tatlım
Makarna dışında güzel olmuş canım
Pilav dışında güzel olmuş
Afiyet olsun canım
Ayy hafi inşallah ne zamandır doğru düzgün gitmiyor
Teşekkürler canım inşallah inşallah
Teşekkürler canım
Pilav dışında güzel canım
Bence tatli yerine meyve ikram et canim yanindada kuruyemisKızlar yarin misafirim var sizce sütlü tatlı mı yapayım şerbetli mi çok kararsız kaldım
İlk kez bana gelecekler kuzum . Kuruyemiş, meyve de ikram edicem de bir tatlı olmalı benceBence tatli yerine meyve ikram et canim yanindada kuruyemis
Hafif tut o zaman canim sütlü tatli daha iyi bence serbetliler ağır oluyorİlk kez bana gelecekler kuzum . Kuruyemiş, meyve de ikram edicem de bir tatlı olmalı bence
Bi düzene sokmuyorum işteGece uyunur , gündüz oturulur canım....bence kilo vermekten önceki amacın bu uyku düzenini ayarlamak olsun....
Mesela bize kilo veriren leptin hormonu gece uykuda salgılanır....gece oturuyorsan kilo veremezsin. ....sen bu güzelim hormonu göz göre göre israf ediyorsun....
Bende öyle düşünüyorum canımHafif tut o zaman canim sütlü tatli daha iyi bence serbetliler ağır oluyor
Ohhh miss en guzeli canimmEki Görüntüle 2270494 yürüyüşe gidiyorum
Ay ben onu nasıl kaçırdım bebişimmmmm hemen bakmam lazım, sayfa kaçta kiCok sagol canim. Son halimi merak edenler olmustu omun icin attim. Ama belim baya cikmis iyice belli oluyor :)
Cok sagol canimm ins olmayacak bidaha
Ankarada oturuyorum =)Ohhh miss en guzeli canimm
Nerde oturuyosun sen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?