Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Arada olacak ona bisi demiyoruz kuzum ama dikkat et ufak ufak kacamaklar kilo vermemizi cok etkiliyor

Gerçekten de öyle hemde cok etkiliyo
İnşallah dahada izin vermem

Rakibem yetiş bana ama... rekabetin tadı olmuyor fark açılınca....bak istersen bu hafta senin için sabit kalayım...

Maşallah kuzum sana çok güzel gidiyorsun hepte daha iyi git inşallah Sabitte kalmayasin

Ama benn

Maşallah kuzum sana çok güzel gidiyorsun hepte daha iyi git inşallah Sabitte kalmayasin

Ama benn
Tartıda en tok halinle en fazla kaçı görüyorsun canım...ben 78.5(yemeğin üzerine bir çaydanlık çay içmiş halim) görüyorum mesela, görünce de psikolojim alt üst oluyor... aslında sürekli tartilmak doğru değil ama tartılmamakta elimde değil...

Ben uyuyorum sabahtan beri =)
Gece uyunur , gündüz oturulur canım....bence kilo vermekten önceki amacın bu uyku düzenini ayarlamak olsun....

Mesela bize kilo veriren leptin hormonu gece uykuda salgılanır....gece oturuyorsan kilo veremezsin. ....sen bu güzelim hormonu göz göre göre israf ediyorsun....

Bencede artik daha kacamak olmamali ve az verenin kacamak yapmamasi konusunda haklisin kuzum. Verilen kilo olmayinca neyi odullendiriyoruz
Aynen tatlım
Makarna dışında güzel olmuş canım
Pilav dışında güzel olmuş
Afiyet olsun canım
Cumaya göre cok iyi canim 1 i gecersin bu gidisle

Afiyet olsun canim
Ayy hafi inşallah ne zamandır doğru düzgün gitmiyor
Teşekkürler canım inşallah inşallah
Teşekkürler canım

Pilav dışında güzel canım

Aynen canim ama şöyle bisi var bende genelde tişört ve kazaklarim oversize onlardan sıkıntı yok kışında çoğunlukla tayt giyiyorum. Yavas yavas pantolon almaya basladim. Allahtan kardesimde 36 beden onunkilere ortak olucam
Gerçekten de öyle hemde cok etkiliyo
İnşallah dahada izin vermem

Ama benn
Ins tatlimm
Kızlar ben uyumaya gidiyorum, malum yarın tam gün ayakta mesai, oruçta olacağım üstüne....dinleneyim....herkese iyi uykular, tatlı rüyalar...
Iyi geceler nirancim allah kabul etsin simdiden
Sagol kuzum

Bi düzene sokmuyorum işte

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…