Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Kızlar dün tansiyonum 9 a 4 seyrediyordu gün boyu çok halsizdim namaz kılarken bile dayak yer gibiydim , bugün daha iyi 10 a 4 olmuş bı enerji ile yemek yaptım şimdi uzun oturuyorum
Kiz aksama ne yaptin ne ysem diye düşünüyorum bende
B

En kilomu buraya yazacağıma 14.takıma yazmışım yanlışlıkla. D. D.. D. D
Olur arada oyle seyler

Kızlar dün tansiyonum 9 a 4 seyrediyordu gün boyu çok halsizdim namaz kılarken bile dayak yer gibiydim , bugün daha iyi 10 a 4 olmuş bı enerji ile yemek yaptım şimdi uzun oturuyorum
aman ha kuzum ayaklarının altına yastık kırlent bir şeyler koy uzan küçüğü aşırı düşmüş beyne kan pompalanması lazım

kızlar ramazanı yarıladık neredeyse bundan sonra derin temizlik( çoktan yaptım yine battı cam kapı habire yağmur yağıyor çamurla) :) bayram hazırlığı v.s. ufak ufak başlar, kendinize de ufaktan bakım yapmaya başlayın son ana bırakmayın eliniz de olan krem maske yada doğal yapılan evde ki malzemelerle ne varsa işte hafta da 2 kere yapmaya başlayın , bayram boyu ne giyeceksiniz ev de , dışarı giderken ne giyeceksiniz çıkarın bir ön deneme yapın bol gelen şeyleri eleyin hemen dar gelenleri öne çıkarın bayram da ona sığacaksınız nasıl olsa
mümkünse yeni kıyafet almayın ( beyne ben bu beden deyim demek olur, zayıflıyorum, daha inceleceğim fikrini baltalar)
ben yarın dolaptakileri bir gözden geçirmeye niyetliyim bayramdan 1 hafta sonra memlekete gidebiliriz asıl oraya hazırlık benim ki :)

çalışmıyor musun aaa çıktın mı ne oldu kaçırmışım ben orasını

Melabaaaa kıssslayyyy
Naapıyosunussss
Topuk dikeni beni öldürüyor hiçbir iş yapamıyorum yaa... Ev kalkmış göçüyor yemek yapıciiimmm nasıl halledeceğim işleriiiii
mrb cnm ben ablamdan geldik simdi parka gidiyoruz arkdslarmzla piknik yapicigiz cok geçmiş olsun ya o cok zor eşim baya cekti su an pek ses çıkmıyor şükür
cok svndm cnm amanbi daha ne düşsün ne çıksın normal seyrinde ilerlesin inşAllah ne yemke yaptn kolay gelsin
B

En kilomu buraya yazacağıma 14.takıma yazmışım yanlışlıkla. D. D.. D. D
naisl becerdin kiz
Vala ya şaka maka cidden ramazani yariladjk,
Ben cok fazla acıkıyorum bu ara ya kacamak oluyor heo aslında önceki yediğime gore su an cok cok az yiyorum ve acaypte rahatsz oluyorum demek midem küçülmüş bu iyi haber ama iştahımı kapatmam lazım snrm herked tatli çikolata aseriyor adet oncesi ben de yemek rsmen

Ay ne bileyim ya oraya yazmışım

Abla valla ben hic bisi yapmicam temizlik filan normal temizlik yeter
Bayrama kendime bisiler yaptirmayi düşünüyorum ama
Sali yada carsamba serum takviyesi yaptiricam cildime bide ipek kirpik düşünüyorum

Tamam canım sağol

Tamam ablacım Perşembe yaparım o zaman
Tavuk but dediğim küçücük iki parça incik olabilir evet

İyi uykular sana..
sen bugün nasilsin cnm dün canin sikkinmiş

Nirancim senin gibi akilli, ayaklari uzerinde duran bi kadin hâlâ evliyse demekki eşinin pozitif taraflari negatif yanlarindan fazlaymis
Bide gecmiste şu oldu bu oldu deyip kendini doldurma
Bugün tartılmam daha riskli gibi ama dünkü menüden sonra
orasini sen düşüncen sekerim
Cuma 99.4 pazar 98.4 2 günde giden 1 kilo
cok gzzel cnm
Keske hep boyle gitse
Tunaydinn kızlar, resmen uyanamadim bugun 2 gundur 4-5 kadar oturunca boyle oldu
Bugun ve yarin eşim gececi sahuruda isyerinde yapicak birazcik duzene girer uykum
sahura sendemi kalkiyosun cnm
Yatmadan hazirlayip yatsan
Afiyet olsun canım kabak salatası nasıl oluyor canım hiç duymamıştım
kabagi rendeleyip ister çiğ ister tavada biraz soteleyip yogurtla karistiriyoz cnm havuc tarator gibi
Ustune ceviz dereotu guzel olur

Pancarida rendeleyip yogurtla karistirinca o da guzel oluyor
Melabaaaa kıssslayyyy
Naapıyosunussss
Topuk dikeni beni öldürüyor hiçbir iş yapamıyorum yaa... Ev kalkmış göçüyor yemek yapıciiimmm nasıl halledeceğim işleriiiii
senin aşırı kilonda yok neddn boyle olduki cnm
Ayakkabina kalip aldinmi
aksam tuzlu ayran ic bari cnm
Az yedigindenmi oluyor acaba
ben bisey almayi düşünmüyorum
Zaten hafta icine denk geliyor
Burda pek bayram havasi olmaz
çalışmıyor musun aaa çıktın mı ne oldu kaçırmışım ben orasını
beni baska yere gondermislerdi cnm orda yanik plastik kokusundan nefesim tikandi astimim cikti
Bayram sonu baska yere bakicam
aksam yavas yavas ye cnm
Corbbadan sonra biraz oyalan sonra ydmeye devam et
Gunduzleri bende oyleyim
Cnm herseyi istiyor
Aksam dogru seylerle karnimi doyururursam o istek gidiyor

Gun icinde baska karbon olmadigi icin ve sık yemedigin icin bugunluk makarnayi görmüyorum :))

Afiyet olsun canım

Afiuet olsun nirancim
Yarım saat kaldi burda abla uzun zamandir ilk defa mutfaga girdim annem şoklarda sen mutfagin yolunu bilirmiydin diye dalga geciyor
Sebzeli bulgur pilavi yaptım canim cok cekti ablam kızartır diye de kendim yapayim dedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…