- 7 Mart 2016
- 2.102
- 5.226
- 83
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #294.221
En kilomu buraya yazacağıma 14.takıma yazmışım yanlışlıkla. D. D.. D. DGecmis olsun suyu bol ic uzan dinlen buraz
Kiz aksama ne yaptin ne ysem diye düşünüyorum bendeKızlar dün tansiyonum 9 a 4 seyrediyordu gün boyu çok halsizdim namaz kılarken bile dayak yer gibiydim , bugün daha iyi 10 a 4 olmuşbı enerji ile yemek yaptım şimdi uzun oturuyorum
Olur arada oyle seylerB
En kilomu buraya yazacağıma 14.takıma yazmışım yanlışlıkla. D. D.. D. D
aman ha kuzum ayaklarının altına yastık kırlent bir şeyler koy uzan küçüğü aşırı düşmüş beyne kan pompalanması lazımKızlar dün tansiyonum 9 a 4 seyrediyordu gün boyu çok halsizdim namaz kılarken bile dayak yer gibiydim , bugün daha iyi 10 a 4 olmuşbı enerji ile yemek yaptım şimdi uzun oturuyorum
çalışmıyor musun aaa çıktın mı ne oldu kaçırmışım ben orasını1 gün yapsan yeter bence cnm
kotu degil cnm zaten erken yemisin
Ama arada tekrar kuruyemis olmasa daha iyiymiş
Kalp kalbe karsi oldugunu biliyorsun
Şu anda calismiyorum cnm
1 kepce corba 1 dil. Ekmek degerinde cnm
Mısırin sebebini bahar yazmis pek tercih etmeyelim
kalabalik aile degilsiniz cnm daha pratik olur bence
Zaten geri veremezmişin :))
Iftar nasil gecti
sahur bana az geldi cnm
Aksamda sebze tavuk birazdaha olabilirdi
Aksam meyve biraz fazla sanki
sabah ekmek varsa patates olmamasi lazim cnm
Aksamda 2 but derken incikmi diyon acaba
Yoksa 2 but yiyemezsin heralde :))
hafizeeeeee lütfen artik aksam karbon olmasin, yeterince yedin
Kiz 3 gundur ne diyoz
aksam pek olmamis cnm
Ne oldu hayirdir orucmu dokundu acaba niye tansiyonun düştü
bu 2 gündür normal yediginden fazla yedin sonucu merak ediyorum :)))
vayyy fistik gibi olmuşun tatlim
vurmayi arti gelirsen yapicam sekerim :))
aksam tavugu daha fazla yiyip makarna olmasa daha iyiymis cnm
Aksami erken yapinca 8 gibi acikirsan yogurt yiyebilirsin
ben begendim tatlim
daha dur bismillahhh kizzz ne ödülü
aksam 2 yumurtada yiyebilirdin cnm
Pro biraz az oluyor
sporun menulerin genelde cok guzel cnm ama malesef paylasimin yetersiz
Böyle devam edersen niye listeye giremedim deme :)))
organizasyon iyi degilmis demekki
Ben ozellikle iftarda kalabalik ortamlari hic sevmiyorum, insan yediginden bisey anlamiyor
Allahtan aç kalmamisiniz
coook calismak lazim coookkk
cok guzel olmus cnm masallah
Cok yorgundum cnm teli elime almaya halim kalmadi
mrb cnm ben ablamdan geldik simdi parka gidiyoruz arkdslarmzla piknik yapicigiz cok geçmiş olsun ya o cok zor eşim baya cekti su an pek ses çıkmıyor şükürMelabaaaa kıssslayyyy
Naapıyosunussss
Topuk dikeni beni öldürüyor hiçbir iş yapamıyorum yaa... Ev kalkmış göçüyor yemek yapıciiimmm nasıl halledeceğim işleriiiii
cok svndm cnm amanbi daha ne düşsün ne çıksın normal seyrinde ilerlesin inşAllah ne yemke yaptn kolay gelsinKızlar dün tansiyonum 9 a 4 seyrediyordu gün boyu çok halsizdim namaz kılarken bile dayak yer gibiydim , bugün daha iyi 10 a 4 olmuşbı enerji ile yemek yaptım şimdi uzun oturuyorum
naisl becerdin kizB
En kilomu buraya yazacağıma 14.takıma yazmışım yanlışlıkla. D. D.. D. D
Vala ya şaka maka cidden ramazani yariladjk,kızlar ramazanı yarıladık neredeyse bundan sonra derin temizlik( çoktan yaptım yine battı cam kapı habire yağmur yağıyor çamurla) :) bayram hazırlığı v.s. ufak ufak başlar, kendinize de ufaktan bakım yapmaya başlayın son ana bırakmayın eliniz de olan krem maske yada doğal yapılan evde ki malzemelerle ne varsa işte hafta da 2 kere yapmaya başlayın , bayram boyu ne giyeceksiniz ev de , dışarı giderken ne giyeceksiniz çıkarın bir ön deneme yapın bol gelen şeyleri eleyin hemen dar gelenleri öne çıkarın bayram da ona sığacaksınız nasıl olsa
mümkünse yeni kıyafet almayın ( beyne ben bu beden deyim demek olur, zayıflıyorum, daha inceleceğim fikrini baltalar)
ben yarın dolaptakileri bir gözden geçirmeye niyetliyim bayramdan 1 hafta sonra memlekete gidebiliriz asıl oraya hazırlık benim ki :)
Ay ne bileyim ya oraya yazmışımmrb cnm ben ablamdan geldik simdi parka gidiyoruz arkdslarmzla piknik yapicigiz cok geçmiş olsun ya o cok zor eşim baya cekti su an pek ses çıkmıyor şükür
cok svndm cnm amanbi daha ne düşsün ne çıksın normal seyrinde ilerlesin inşAllah ne yemke yaptn kolay gelsin
naisl becerdin kiz
Vala ya şaka maka cidden ramazani yariladjk,
Ben cok fazla acıkıyorum bu ara ya kacamak oluyor heoaslında önceki yediğime gore su an cok cok az yiyorum ve acaypte rahatsz oluyorum demek midem küçülmüş bu iyi haber ama iştahımı kapatmam lazım snrm herked tatli çikolata aseriyor adet oncesi ben de yemek rsmen
Abla valla ben hic bisi yapmicam temizlik filan normal temizlik yeterkızlar ramazanı yarıladık neredeyse bundan sonra derin temizlik( çoktan yaptım yine battı cam kapı habire yağmur yağıyor çamurla) :) bayram hazırlığı v.s. ufak ufak başlar, kendinize de ufaktan bakım yapmaya başlayın son ana bırakmayın eliniz de olan krem maske yada doğal yapılan evde ki malzemelerle ne varsa işte hafta da 2 kere yapmaya başlayın , bayram boyu ne giyeceksiniz ev de , dışarı giderken ne giyeceksiniz çıkarın bir ön deneme yapın bol gelen şeyleri eleyin hemen dar gelenleri öne çıkarın bayram da ona sığacaksınız nasıl olsa
mümkünse yeni kıyafet almayın ( beyne ben bu beden deyim demek olur, zayıflıyorum, daha inceleceğim fikrini baltalar)
ben yarın dolaptakileri bir gözden geçirmeye niyetliyim bayramdan 1 hafta sonra memlekete gidebiliriz asıl oraya hazırlık benim ki :)
Tamam canım sağolmısırın glisemik İndexi çok yüksek ve zaten gdolu bir ürün mümkün mertebe tuketmiyoruz
eski listelerin yok mu canım onları uygulasana böylece nerde yanlış yapiyorumu cozersin
İptal
Zumba - Warm up - DJ Baddmixx - ZJ Kedra is Magic bu şahsın videoları güzel canım bak istersen başlangıç içinde uygun
biliyorum canım ama hiç yemek yapacak modda değildim tansiyon 9 a 4 seyretti gün boyu öyle gecistirdik bizde
ahh vegan olmak adlı iç çekiş ben olsam köfte yerdim
aslında altın sarısı hafiften parlak yada taşlı bir babet olurmuş elbisenin altına baby
lahana varmış malum sisiriyor insanı ama bağırsak dostu o ayrı pidede az ama üstüne dondurma olmasa iyiydi
olur canım yada pazar iftardan öncede olur ara tartı sonuçta
sezeryan mi oldun spinal sonrası ödem oluyor ben 76 ile gidip 82 ile döndüm çocuk çıkmamış bir tane daha eklemisler gibi 3 hafta ayaklarım 40 numaraydi normalde 36
güzel olmuş canım
akşam yoğurt ve 1 incir ile ara yapabilirsin hem bol bol da süt olur
süper
bu kiloda ödül için erken bence 1 ay sıfır kaçamak denemelisin , hemde ödül günü değil tek bir öğünde kullanıyoruz oda cuma tartı günü içinde
değişik bir menü olmuş ama kötü değil
güzel olmuş
salatana zeytinyağı kullanmalisin
olsun canım niyet önemli , böyle yerlerde Türkiye de de olsa sanırım kimse kural dinlemez tamamen tahmin hiç gitmedim :) neyse ki yanında mercimek köftesi varmış
bhuzel olmuş canım
ekmeği yememissin iyi olmuş regl olunca yapacak birşey yok benimki de ha geldi ha gelecek ağrı sızı gelip geri kaçıyor
Tamam ablacım Perşembe yaparım o zaman1 gün yapsan yeter bence cnm
kotu degil cnm zaten erken yemisin
Ama arada tekrar kuruyemis olmasa daha iyiymiş
Kalp kalbe karsi oldugunu biliyorsun
Şu anda calismiyorum cnm
1 kepce corba 1 dil. Ekmek degerinde cnm
Mısırin sebebini bahar yazmis pek tercih etmeyelim
kalabalik aile degilsiniz cnm daha pratik olur bence
Zaten geri veremezmişin :))
Iftar nasil gecti
sahur bana az geldi cnm
Aksamda sebze tavuk birazdaha olabilirdi
Aksam meyve biraz fazla sanki
sabah ekmek varsa patates olmamasi lazim cnm
Aksamda 2 but derken incikmi diyon acaba
Yoksa 2 but yiyemezsin heralde :))
hafizeeeeee lütfen artik aksam karbon olmasin, yeterince yedin
Kiz 3 gundur ne diyoz
aksam pek olmamis cnm
Ne oldu hayirdir orucmu dokundu acaba niye tansiyonun düştü
bu 2 gündür normal yediginden fazla yedin sonucu merak ediyorum :)))
vayyy fistik gibi olmuşun tatlim
vurmayi arti gelirsen yapicam sekerim :))
aksam tavugu daha fazla yiyip makarna olmasa daha iyiymis cnm
Aksami erken yapinca 8 gibi acikirsan yogurt yiyebilirsin
ben begendim tatlim
daha dur bismillahhh kizzz ne ödülü
aksam 2 yumurtada yiyebilirdin cnm
Pro biraz az oluyor
sporun menulerin genelde cok guzel cnm ama malesef paylasimin yetersiz
Böyle devam edersen niye listeye giremedim deme :)))
organizasyon iyi degilmis demekki
Ben ozellikle iftarda kalabalik ortamlari hic sevmiyorum, insan yediginden bisey anlamiyor
Allahtan aç kalmamisiniz
coook calismak lazim coookkk
cok guzel olmus cnm masallah
Cok yorgundum cnm teli elime almaya halim kalmadi
sen bugün nasilsin cnm dün canin sikkinmişİyi uykular sana..
orasini sen düşüncen sekerimBugün tartılmam daha riskli gibi ama dünkü menüden sonra
cok gzzel cnmCuma 99.4 pazar 98.4 2 günde giden 1 kilo
sahura sendemi kalkiyosun cnmTunaydinn kızlar, resmen uyanamadim bugun 2 gundur 4-5 kadar oturunca boyle oldu
Bugun ve yarin eşim gececi sahuruda isyerinde yapicak birazcik duzene girer uykum
kabagi rendeleyip ister çiğ ister tavada biraz soteleyip yogurtla karistiriyoz cnm havuc tarator gibiAfiyet olsun canım kabak salatası nasıl oluyor canım hiç duymamıştım
senin aşırı kilonda yok neddn boyle olduki cnmMelabaaaa kıssslayyyy
Naapıyosunussss
Topuk dikeni beni öldürüyor hiçbir iş yapamıyorum yaa... Ev kalkmış göçüyor yemek yapıciiimmm nasıl halledeceğim işleriiiii
aksam tuzlu ayran ic bari cnmKızlar dün tansiyonum 9 a 4 seyrediyordu gün boyu çok halsizdim namaz kılarken bile dayak yer gibiydim , bugün daha iyi 10 a 4 olmuşbı enerji ile yemek yaptım şimdi uzun oturuyorum
ben bisey almayi düşünmüyorumkızlar ramazanı yarıladık neredeyse bundan sonra derin temizlik( çoktan yaptım yine battı cam kapı habire yağmur yağıyor çamurla) :) bayram hazırlığı v.s. ufak ufak başlar, kendinize de ufaktan bakım yapmaya başlayın son ana bırakmayın eliniz de olan krem maske yada doğal yapılan evde ki malzemelerle ne varsa işte hafta da 2 kere yapmaya başlayın , bayram boyu ne giyeceksiniz ev de , dışarı giderken ne giyeceksiniz çıkarın bir ön deneme yapın bol gelen şeyleri eleyin hemen dar gelenleri öne çıkarın bayram da ona sığacaksınız nasıl olsa
beni baska yere gondermislerdi cnm orda yanik plastik kokusundan nefesim tikandi astimim ciktiçalışmıyor musun aaa çıktın mı ne oldu kaçırmışım ben orasını
aksam yavas yavas ye cnmya şaka maka cidden ramazani yariladjk,
Ben cok fazla acıkıyorum bu ara ya kacamak oluyor heoaslında önceki yediğime gore su an cok cok az yiyorum ve acaypte rahatsz oluyorum demek midem küçülmüş bu iyi haber ama iştahımı kapatmam lazım snrm herked tatli çikolata aseriyor adet oncesi ben de yemek
Gun icinde baska karbon olmadigi icin ve sık yemedigin icin bugunluk makarnayi görmüyorum :))09:00=== 1 su bardağı sade kahve
1 çay bardağı ceviz
11:00=== 1 kase zencefilli yoğurt kürü
1 kase yoğurt
17:00=== El büyüklüğünde kağıt kebabı
1 servis tabağı salata
2 yk peynirli makarna(iftara yaptım dayanamadım, tadına baktım)
Su 2 lt
Afiyet olsun canım09:00=== 1 su bardağı sade kahve
1 çay bardağı ceviz
1 kase yoğurt
1 servis tabağı salata
Su 2 lt
Beni de çok susatır deli gibi suya dadanırım ne zaman sarımsak yesemSarimsak beni susatiyor sizede oyle oluyormu kizlar
Afiuet olsun nirancim09:00=== 1 su bardağı sade kahve
1 çay bardağı ceviz
1 kase yoğurt
1 servis tabağı salata
Su 2 lt
Yarım saat kaldi burda abla uzun zamandir ilk defa mutfaga girdim annem şoklardaNe yapiyosunuz kizlar sizde iftar hazırlığı baslamistir heralde
Itiraf ediyorum
gunduzleri cnm herseyi istiyor keske baslamasaydim diyorum
Dün misafire yaptigim bi sürü biseyin tadina bile bakmadim
Yeni bi tatli denemistim nasil oldu bilmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?