- 5 Aralık 2013
- 7.969
- 24.541
- 548
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #294.241
Afiyet olsun tuğçe kahvaltı yapmaman dezavantaj senin icin tabiki. Eger pilav yiceksen de bulgur olsun pirinc olmasinÖğle 1 10 tane erik
Ara 4 1 kase tavuk haşlama
Akşam 7.30 küçük karnıyarık (kızartılmadan fırında)
2ymk kş pşlav
Cacık
1.5 lt su. Bilerek su içmiyorum bugün çnk gerçekten tuvaletten çıkamaz oldum çok afedersiniz
Öğlen 12 de kalkıyorum ya =))Öğle 1 10 tane erik
2ymk kş pşlav
Cacık
1.5 lt su. Bilerek su içmiyorum bugün çnk gerçekten tuvaletten çıkamaz oldum çok afedersiniz
Erken kalkarsan metabolizman daha hızlı olur buda daha fazla kilo vermek demek :)Öğlen 12 de kalkıyorum ya =))
Evet biliyorum ama uykumundüzene bir türlü sokamadım gece uyuyamıyorum sabah 6 da yatıyorum erken kalkmam da imkansız oluyor keşke gece 11 12 de uyuyabilsemErken kalkarsan metabolizman daha hızlı olur buda daha fazla kilo vermek demek :)
Bugün daha iyiyimsen bugün nasilsin cnm dün canin sikkinmiş
Nirancim senin gibi akilli, ayaklari uzerinde duran bi kadin hâlâ evliyse demekki eşinin pozitif taraflari negatif yanlarindan fazlaymis
Bide gecmiste şu oldu bu oldu deyip kendini doldurma
Bir kac gun erken kalksan aslinda duzene sokabilirsinEvet biliyorum ama uykumundüzene bir türlü sokamadım gece uyuyamıyorum sabah 6 da yatıyorum erken kalkmam da imkansız oluyor keşke gece 11 12 de uyuyabilsem
Cumaya göre cok iyi canim 1 i gecersin bu gidisleKızlar ben yarın tartılamayacağım bugünkünü yazayım
Bildirimim
Cuma95.3
Bugün:95
Fark:-300
Afiyet olsun canimMenüm
Sahur
1 yumurtadan menemen
1 dlm kaşar
2 salatalık
1 kaşık yoğurt
2 kayısı
İftar
3 köfte
4 kaşık sebze
1 bardak ayran
Salata
Su:2 lt
orda ne yapıyorsun canım :)B
En kilomu buraya yazacağıma 14.takıma yazmışım yanlışlıkla. D. D.. D. D
geç kaldım ama taze fasulye pilav çorba tatlı :) Seyda tekrar mezun oldu canim aklımdayken soyleyimKiz aksama ne yaptin ne ysem diye düşünüyorum bende
Olur arada oyle seyler
abla belki de ramazan başından beri öyle dün çok kötü olunca ölçmek aklıma geldi normalde de düşüktür zatenaman ha kuzum ayaklarının altına yastık kırlent bir şeyler koy uzan küçüğü aşırı düşmüş beyne kan pompalanması lazım
ben cam kapı koltuk işini bitirdim banyo WC duvar kv yaptı bı mutfak dolapları kaldı onu da yarın öbür gün bitirmek gerek hafta içi işçiler gelebilir bizimkızlar ramazanı yarıladık neredeyse bundan sonra derin temizlik( çoktan yaptım yine battı cam kapı habire yağmur yağıyor çamurla) :) bayram hazırlığı v.s. ufak ufak başlar, kendinize de ufaktan bakım yapmaya başlayın son ana bırakmayın eliniz de olan krem maske yada doğal yapılan evde ki malzemelerle ne varsa işte hafta da 2 kere yapmaya başlayın , bayram boyu ne giyeceksiniz ev de , dışarı giderken ne giyeceksiniz çıkarın bir ön deneme yapın bol gelen şeyleri eleyin hemen dar gelenleri öne çıkarın bayram da ona sığacaksınız nasıl olsa
mümkünse yeni kıyafet almayın ( beyne ben bu beden deyim demek olur, zayıflıyorum, daha inceleceğim fikrini baltalar)
ben yarın dolaptakileri bir gözden geçirmeye niyetliyim bayramdan 1 hafta sonra memlekete gidebiliriz asıl oraya hazırlık benim ki :)
bitter ye canımmrb cnm ben ablamdan geldik simdi parka gidiyoruz arkdslarmzla piknik yapicigiz cok geçmiş olsun ya o cok zor eşim baya cekti su an pek ses çıkmıyor şükür
cok svndm cnm amanbi daha ne düşsün ne çıksın normal seyrinde ilerlesin inşAllah ne yemke yaptn kolay gelsin
naisl becerdin kiz
Vala ya şaka maka cidden ramazani yariladjk,
Ben cok fazla acıkıyorum bu ara ya kacamak oluyor heoaslında önceki yediğime gore su an cok cok az yiyorum ve acaypte rahatsz oluyorum demek midem küçülmüş bu iyi haber ama iştahımı kapatmam lazım snrm herked tatli çikolata aseriyor adet oncesi ben de yemek rsmen
bende kas yaptırmak istiyorum ama bir türlü fırsat bulamadımAbla valla ben hic bisi yapmicam temizlik filan normal temizlik yeter
Bayrama kendime bisiler yaptirmayi düşünüyorum ama
Sali yada carsamba serum takviyesi yaptiricam cildime bide ipek kirpik düşünüyorum
afiyet olsun canım güzel09:00=== 1 su bardağı sade kahve
1 çay bardağı ceviz
11:00=== 1 kase zencefilli yoğurt kürü
1 kase yoğurt
17:00=== El büyüklüğünde kağıt kebabı
1 servis tabağı salata
2 yk peynirli makarna(iftara yaptım dayanamadım, tadına baktım)
Su 2 lt
az mı yiyorum gerçekten kızlarda dedi ama benim tansiyon normalde de düşük zaten hepsen bugün nasilsin cnm dün canin sikkinmiş
Nirancim senin gibi akilli, ayaklari uzerinde duran bi kadin hâlâ evliyse demekki eşinin pozitif taraflari negatif yanlarindan fazlaymis
orasini sen düşüncen sekerim
cok gzzel cnm
Keske hep boyle gitse
sahura sendemi kalkiyosun cnm
Yatmadan hazirlayip yatsan
kabagi rendeleyip ister çiğ ister tavada biraz soteleyip yogurtla karistiriyoz cnm havuc tarator gibi
Ustune ceviz dereotu guzel olur
Pancarida rendeleyip yogurtla karistirinca o da guzel oluyor
senin aşırı kilonda yok neddn boyle olduki cnm
Ayakkabina kalip aldinmi
aksam tuzlu ayran ic bari cnm
Az yedigindenmi oluyor acaba
ben bisey almayi düşünmüyorum
Zaten hafta icine denk geliyor
Burda pek bayram havasi olmaz
beni baska yere gondermislerdi cnm orda yanik plastik kokusundan nefesim tikandi astimim cikti
Bayram sonu baska yere bakicam
aksam yavas yavas ye cnm
Corbbadan sonra biraz oyalan sonra ydmeye devam et
Gunduzleri bende oyleyim
Cnm herseyi istiyor
Aksam dogru seylerle karnimi doyururursam o istek gidiyor
abla yaNe yapiyosunuz kizlar sizde iftar hazırlığı baslamistir heralde
Itiraf ediyorum
gunduzleri cnm herseyi istiyor keske baslamasaydim diyorum
Dün misafire yaptigim bi sürü biseyin tadina bile bakmadim
Yeni bi tatli denemistim nasil oldu bilmiyorum
beni de hararet yapiyorum resmenSarimsak beni susatiyor sizede oyle oluyormu kizlar
güzel olmuş suyu üst üste içersen WC den çıkamazsın ama aralıklı iç yudum yudum evdesin zaten şu senin kolonda 3 lt icmelisin su kilo vermede çok etkili bilerek içmemek yanlış canımÖğle 1 10 tane erik
2ymk kş pşlav
Cacık
güzel eksi devamı gelsin inşallah cumayaKızlar ben yarın tartılamayacağım bugünkünü yazayım
Bildirimim
Cuma95.3
Bugün:95
Fark:-300
Ay bizdede taze fasulye vardi ama canim istemedi onu yaaorda ne yapıyorsun canım :)
geç kaldım ama taze fasulye pilav çorba tatlı :) Seyda tekrar mezun oldu canim aklımdayken soyleyim
abla belki de ramazan başından beri öyle dün çok kötü olunca ölçmek aklıma geldi normalde de düşüktür zaten
ben cam kapı koltuk işini bitirdim banyo WC duvar kv yaptı bı mutfak dolapları kaldı onu da yarın öbür gün bitirmek gerek hafta içi işçiler gelebilir bizim
bitter ye canım
bende kas yaptırmak istiyorum ama bir türlü fırsat bulamadım
afiyet olsun canım güzel
az mı yiyorum gerçekten kızlarda dedi ama benim tansiyon normalde de düşük zaten hep
abla ya
beni de hararet yapiyorum resmen
güzel olmuş suyu üst üste içersen WC den çıkamazsın ama aralıklı iç yudum yudum evdesin zaten şu senin kolonda 3 lt icmelisin su kilo vermede çok etkili bilerek içmemek yanlış canım
güzel eksi devamı gelsin inşallah cumaya
sen bugün nasilsin cnm dün canin sikkinmiş
orasini sen düşüncen sekerim
cok gzzel cnm
Keske hep boyle gitse
sahura sendemi kalkiyosun cnm
Yatmadan hazirlayip yatsan
kabagi rendeleyip ister çiğ ister tavada biraz soteleyip yogurtla karistiriyoz cnm havuc tarator gibi
Ustune ceviz dereotu guzel olur
Pancarida rendeleyip yogurtla karistirinca o da guzel oluyor
senin aşırı kilonda yok neddn boyle olduki cnm
Ayakkabina kalip aldinmi
aksam tuzlu ayran ic bari cnm
Az yedigindenmi oluyor acaba
ben bisey almayi düşünmüyorum
Zaten hafta icine denk geliyor
Burda pek bayram havasi olmaz
beni baska yere gondermislerdi cnm orda yanik plastik kokusundan nefesim tikandi astimim cikti
Bayram sonu baska yere bakicam
aksam yavas yavas ye cnm
Corbbadan sonra biraz oyalan sonra ydmeye devam et
Gunduzleri bende oyleyim
Cnm herseyi istiyor
Aksam dogru seylerle karnimi doyururursam o istek gidiyor
Kolay gelsin canim yetistirirsin yaa neden yetismesinkiiiKizlar bende esimi ise gonderdim simdi netdlixden dizimi acicam ve örgumu yapicamOgluma yelek oruyorum bakalim yetisdirebilcemmi
Biraz acemiyim yavas ilerliyorum ama insallah yetisir umudum varKolay gelsin canim yetistirirsin yaa neden yetismesinkiii
Grubun yüz karasıyım resmen sporda__SPOR LİSTESİ __
Cuma/Cumartesi/Pazar/Pazartesi/Salı/
Carsamba/Persembe
Ebruebruli 90 + 100 + -- + -- + -- + -- + --
Mefkurem -- + -- + -- + -- + -- + -- + --
Bayankokosh -- + -- + -- + -- + -- + -- + --
Askhrpozitif -- + -- + -- + -- + -- + -- + --
Eceboce 60 + 90 + -- + -- + -- + -- + --
Biprensesannesi 347 + 115 + -- + -- + -- + -- + --
Fatlady 90 + -- + -- + -- + -- + -- + --
Metanol 120 + 190 + -- + -- + --+ -- + --
Pumpkin00 -- + 30 + -- + -- + -- + -- + --
-- + -- + -- + -- + -- + -- + --
Ay bende hiç anlamiyorum canim yaBiraz acemiyim yavas ilerliyorum ama insallah yetisir umudum var
Grubun yüz karasıyım resmen sporda
Ay bende hiç anlamiyorum canim ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?