- Konu Sahibi Handandandan
-
- #294.321
Amin kuzum ins yaaCanım benim Allahım her işini kolay geçirsin
Heee tamam o zaman..Tamam canımm ben de pişman oldum zaten sonra. Senin boşanma mı var yarın mahkeme onun muAmin kuzum inss
Kiz regli filan dinlemem kacamak yokkk
Yok beybi iyi geceler demedimki ben niran demisti buralardayim birazdan yatarim
Iyi uykular tatlimmHepinizi sevgiyle kucaklıyorum arkadaşlar... Sahurda görüşmek üzere
Yok kuzu boşandım ama çocuk kacirmadan mahkememiz var sikayetci oldum.Heee tamam o zaman..Tamam canımm ben de pişman oldum zaten sonra. Senin boşanma mı var yarın mahkeme onun mu
Keçiören canımKız pampkin Ankara’nın neresindesin?:)
Kızlarpınarından aşağı yardırmak için güzel bir günKeçiören canım
Yaaa bilmiyordum canım. İnsanlar bu kadar çirkinleşmek zorunda mıIyi uykular tatlimm
Yok kuzu boşandım ama çocuk kacirmadan mahkememiz var sikayetci oldum.
Iyi uykular tatlimm
Yok kuzu boşandım ama çocuk kacirmadan mahkememiz var sikayetci oldum.
Tartıda en tok halinle en fazla kaçı görüyorsun canım...ben 78.5(yemeğin üzerine bir çaydanlık çay içmiş halim) görüyorum mesela, görünce de psikolojim alt üst oluyor... aslında sürekli tartilmak doğru değil ama tartılmamakta elimde değil...
Teşekkür ederim canım iyi dileklerin için....can-ı gönülden seninde hızlı kilo vermeni istiyorum...
Kızlar ben uyumaya gidiyorum, malum yarın tam gün ayakta mesai, oruçta olacağım üstüne....dinleneyim....herkese iyi uykular, tatlı rüyalar...
Kızlar yarin misafirim var sizce sütlü tatlı mı yapayım şerbetli mi çok kararsız kaldım
Kızlar kusura bakmayın dün davetteydik çok geç eve geldik uyuyakaldım.
Dünkü menü
Sahır yok
İftar
1 kase çorba
1 lahmacun
Salata
Bugünkü menüm
1 kase mercimek çorba
1 şiş kuşbaşı
Salata
2 kaşık sütlaç
Ara 1 şekersiz Türk kahvesi
Su 2 olmuştur
Menümü de yazayım güzel ve fit hatunlarrr
Sahur
1 haşlanmış yumurta
1 kk peynir
1 zeytin
Domates salatalık
İftar
Zeytinyağlı kabak yemeği 5 yk
Yoğurt salata
Su 1.4 oldu sahurla 2 ye tamamlarım
Hepinizi sevgiyle kucaklıyorum arkadaşlar... Sahurda görüşmek üzere
İyi uykular beybiligörllll, sarıldım ben de bissürüHepinizi sevgiyle kucaklıyorum arkadaşlar... Sahurda görüşmek üzere
Sagol canimm. Gittim malın birine denk geldim bende iste. Valla en sonunda benide cirkinlestirdi ugrasiyorum simdi görsün gününüYaaa bilmiyordum canım. İnsanlar bu kadar çirkinleşmek zorunda mıBuradan tanıdığım kadarıyla sen güzel bir insansın. İnşallah bundan böyle hayatın da çok güzel olur canım
Kız yok daha burda olmadığım dönemlerde neler yaşadım adam hasta manyakO arkadaş da baya orijinalmiş, atraksiyonu bitmemiş..
Bende deneyim canım kabızlığa da iyi gelir kabak harika bir tarif sağolasınNe yapiyosunuz kizlar sizde iftar hazırlığı baslamistir heralde
Itiraf ediyorum
gunduzleri cnm herseyi istiyor keske baslamasaydim diyorum
Dün misafire yaptigim bi sürü biseyin tadina bile bakmadim
Yeni bi tatli denemistim nasil oldu bilmiyorum
Boşver her şeyi unut, 55 kilo olduğunu düşünSagol canimm. Gittim malın birine denk geldim bende iste. Valla en sonunda benide cirkinlestirdi ugrasiyorum simdi görsün gününü
Kız yok daha burda olmadığım dönemlerde neler yaşadım adam hasta manyak
Yok kuzu zaten takmıyorum artik. Onu takmam kendisini onemsedigimi düşündürüyor muhattap olmuyorum. Oglumlada görüşmesine izin vermiyorum artik. Cocugun psikolojisini bozdu.Boşver her şeyi unut, 55 kilo olduğunu düşün
Sen demi ankaradan sınKızlarpınarından aşağı yardırmak için güzel bir gün
Bizim grupta herkesin kocası ruh hastası haha bende dahil allhm yaBoşver her şeyi unut, 55 kilo olduğunu düşün
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?