- 5 Aralık 2013
- 7.969
- 24.541
- 548
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #294.341
Senin yaşadıklarının nerdeyse birebir aynısını yaşadım. Onun icin ne hissettigini anlayabiliyorum. Ne durumda oldugunu tahminde ediyorumBizim grupta herkesin kocası ruh hastası haha bende dahil allhm ya
Seviyor muydunuz pekiSenin yaşadıklarının nerdeyse birebir aynısını yaşadım. Onun icin ne hissettigini anlayabiliyorum. Ne durumda oldugunu tahminde ediyorum
Evet severek evlendikSeviyor muydunuz peki
Darısı banaEvet severek evlendik
Ama suan sadece tiksinti var onun dışında bir sey hissetmiyorum
afiyet olsun abim neyse ki makarna çok değil bence guzrl09:00=== 1 su bardağı sade kahve
1 çay bardağı ceviz
11:00=== 1 kase zencefilli yoğurt kürü
1 kase yoğurt
17:00=== El büyüklüğünde kağıt kebabı
1 servis tabağı salata
2 yk peynirli makarna(iftara yaptım dayanamadım, tadına baktım)
Su 2 lt
şu çok çiğneme olayini çözmem gerek başta yavaş yemeyi bi basaramiyorum sanki ne zorumaysa arkamdan kovalayan var herhaldesen bugün nasilsin cnm dün canin sikkinmiş
Nirancim senin gibi akilli, ayaklari uzerinde duran bi kadin hâlâ evliyse demekki eşinin pozitif taraflari negatif yanlarindan fazlaymis
Bide gecmiste şu oldu bu oldu deyip kendini doldurma
orasini sen düşüncen sekerim
cok gzzel cnm
Keske hep boyle gitse
sahura sendemi kalkiyosun cnm
Yatmadan hazirlayip yatsan
kabagi rendeleyip ister çiğ ister tavada biraz soteleyip yogurtla karistiriyoz cnm havuc tarator gibi
Ustune ceviz dereotu guzel olur
Pancarida rendeleyip yogurtla karistirinca o da guzel oluyor
senin aşırı kilonda yok neddn boyle olduki cnm
Ayakkabina kalip aldinmi
aksam tuzlu ayran ic bari cnm
Az yedigindenmi oluyor acaba
ben bisey almayi düşünmüyorum
Zaten hafta icine denk geliyor
Burda pek bayram havasi olmaz
beni baska yere gondermislerdi cnm orda yanik plastik kokusundan nefesim tikandi astimim cikti
Bayram sonu baska yere bakicam
aksam yavas yavas ye cnm
Corbbadan sonra biraz oyalan sonra ydmeye devam et
Gunduzleri bende oyleyim
Cnm herseyi istiyor
Aksam dogru seylerle karnimi doyururursam o istek gidiyor
günün bi saatinde insanin cani herseyi istiyor o dönemi atlatinca geçiyor amaNe yapiyosunuz kizlar sizde iftar hazırlığı baslamistir heralde
Itiraf ediyorum
gunduzleri cnm herseyi istiyor keske baslamasaydim diyorum
Dün misafire yaptigim bi sürü biseyin tadina bile bakmadim
Yeni bi tatli denemistim nasil oldu bilmiyorum
afiyet olsun canımÖğle 1 10 tane erik
Ara 4 1 kase tavuk haşlama
Akşam 7.30 küçük karnıyarık (kızartılmadan fırında)
2ymk kş pşlav
Cacık
1.5 lt su. Bilerek su içmiyorum bugün çnk gerçekten tuvaletten çıkamaz oldum çok afedersiniz
cok güzel canım cumaya güzel eksi geliyor insAllahKızlar ben yarın tartılamayacağım bugünkünü yazayım
Bildirimim
Cuma95.3
Bugün:95
Fark:-300
afiyet olsun canm güzelMenüm
Sahur
1 yumurtadan menemen
1 dlm kaşar
2 salatalık
1 kaşık yoğurt
2 kayısı
İftar
3 köfte
4 kaşık sebze
1 bardak ayran
Salata
Su:2 lt
afiyet olsun canımMenum
Sahur
10 tane zeytin
2 kuru incir
1 Kk vegan peynir
1 tatlı kaşığı vegan parmesan krem peynir
5 tane karadut
2 çilek
1 lokma tam bugday lavaş
Iftar
4 y.k. sebzeli bulgur pilavı
Salata
3 hurma
Azicik kabak çekirdeği
10 tane fıstık
Su icebildigim kadar icicem
bitter çok acı geliyor bana bi sevemedim normalde de çikolatayı çok seven biri değilimdir gerçi ama denerim canım saolasinorda ne yapıyorsun canım :)
geç kaldım ama taze fasulye pilav çorba tatlı :) Seyda tekrar mezun oldu canim aklımdayken soyleyim
abla belki de ramazan başından beri öyle dün çok kötü olunca ölçmek aklıma geldi normalde de düşüktür zaten
ben cam kapı koltuk işini bitirdim banyo WC duvar kv yaptı bı mutfak dolapları kaldı onu da yarın öbür gün bitirmek gerek hafta içi işçiler gelebilir bizim
bitter ye canım
bende kas yaptırmak istiyorum ama bir türlü fırsat bulamadım
afiyet olsun canım güzel
az mı yiyorum gerçekten kızlarda dedi ama benim tansiyon normalde de düşük zaten hep
abla ya
beni de hararet yapiyorum resmen
güzel olmuş suyu üst üste içersen WC den çıkamazsın ama aralıklı iç yudum yudum evdesin zaten şu senin kolonda 3 lt icmelisin su kilo vermede çok etkili bilerek içmemek yanlış canım
güzel eksi devamı gelsin inşallah cumaya
oyyy masAllah canım bitirirsin tabiki niye bitmesinKizlar bende esimi ise gonderdim simdi netdlixden dizimi acicam ve örgumu yapicamOgluma yelek oruyorum bakalim yetisdirebilcemmi
disardaydk canım telefonu elime alamadim bugün pek yoğundum şimdi yettimAyyy nerde bu millet yahu sabahta beri sayfa yenilemekten bi hal oldum
afiyet olsun canımBugünkü menum
Kahvalti 11:30
4 kaşık menemen
2 kk peynir
5 zeytin
2 ceviz
Yeşillik
Ara
8-9 tane kiraz
1 armut
Akşam 17:30
Kıymalı taze fasulye
1 kase cacık
2 kasik pilav
Ara 19:00
2 kuru incir
Cay
2.5 lt su
1 kupa yeşil çay
ay evet ya ben de yapıyorum o hatayı tok tartiliyorum ve arti görünce sinir oluyorum ne bekliyorsamTartıda en tok halinle en fazla kaçı görüyorsun canım...ben 78.5(yemeğin üzerine bir çaydanlık çay içmiş halim) görüyorum mesela, görünce de psikolojim alt üst oluyor... aslında sürekli tartilmak doğru değil ama tartılmamakta elimde değil...
iyi geceler canımKızlar ben uyumaya gidiyorum, malum yarın tam gün ayakta mesai, oruçta olacağım üstüne....dinleneyim....herkese iyi uykular, tatlı rüyalar...
bence sütlü tatlı canımKızlar yarin misafirim var sizce sütlü tatlı mı yapayım şerbetli mi çok kararsız kaldım
ohhh yansın yağlarEki Görüntüle 2270494 yürüyüşe gidiyorum
hayırlısıyla sonuçlansn canim insAllahKizlar bu arada yarin tartilamicam sanirim. Benimde saliya sarkacak oruc tutmicam mahkemem var cok stresli gececek eminim. Tarti isyerinde oldugu icinde kahvalti yapmis olurum
afiyet olsun canımMenümü de yazayım güzel ve fit hatunlarrr
Sahur
1 haşlanmış yumurta
1 kk peynir
1 zeytin
Domates salatalık
İftar
Zeytinyağlı kabak yemeği 5 yk
Yoğurt salata
Su 1.4 oldu sahurla 2 ye tamamlarım
bitirdim şükür geldim
Sen neden acmiyosun davayi ? Kagit gelmemismiydi gecen oyle demistinDarısı banabenimki hala whatsapp göndermedi yapıyor saati 9a kurmuşta davayı açmaya gidecekmiş te bana gösteriyorn=)
Sagol tatlimmafiyet olsun abim neyse ki makarna çok değil bence guzrl
şu çok çiğneme olayini çözmem gerek başta yavaş yemeyi bi basaramiyorum sanki ne zorumaysa arkamdan kovalayan var herhalde
günün bi saatinde insanin cani herseyi istiyor o dönemi atlatinca geçiyor ama
afiyet olsun canım
cok güzel canım cumaya güzel eksi geliyor insAllah
afiyet olsun canm güzel
afiyet olsun canım
bitter çok acı geliyor bana bi sevemedim normalde de çikolatayı çok seven biri değilimdir gerçi ama denerim canım saolasin
oyyy masAllah canım bitirirsin tabiki niye bitmesin
disardaydk canım telefonu elime alamadim bugün pek yoğundum şimdi yettim
afiyet olsun canım
ay evet ya ben de yapıyorum o hatayı tok tartiliyorum ve arti görünce sinir oluyorum ne bekliyorsam
iyi geceler canım
bence sütlü tatlı canım
ohhh yansın yağlar
hayırlısıyla sonuçlansn canim insAllah
afiyet olsun canım
bitirdim şükür geldim
Kizlar ben yatayim sabah görüşürüz hepinize iyi geceler
Evet imzaladım yolladım, bilmem ben açarım dedi bende zorlamadım ben açsam gelmese zaten boşanamayız zıtlaşmayım dedimSen neden acmiyosun davayi ? Kagit gelmemismiydi gecen oyle demistin
Sagol tatlimm
Bende bekliyorum ne zaman gelcen diye begenileri gördüm
Teşekkür ederim cınmafiyet olsun abim neyse ki makarna çok değil bence guzrl
şu çok çiğneme olayini çözmem gerek başta yavaş yemeyi bi basaramiyorum sanki ne zorumaysa arkamdan kovalayan var herhalde
günün bi saatinde insanin cani herseyi istiyor o dönemi atlatinca geçiyor ama
afiyet olsun canım
cok güzel canım cumaya güzel eksi geliyor insAllah
afiyet olsun canm güzel
afiyet olsun canım
bitter çok acı geliyor bana bi sevemedim normalde de çikolatayı çok seven biri değilimdir gerçi ama denerim canım saolasin
oyyy masAllah canım bitirirsin tabiki niye bitmesin
disardaydk canım telefonu elime alamadim bugün pek yoğundum şimdi yettim
afiyet olsun canım
ay evet ya ben de yapıyorum o hatayı tok tartiliyorum ve arti görünce sinir oluyorum ne bekliyorsam
iyi geceler canım
bence sütlü tatlı canım
ohhh yansın yağlar
hayırlısıyla sonuçlansn canim insAllah
afiyet olsun canım
bitirdim şükür geldim
Ramazandan önce yapıyordum canım ama suan yapamiyorum aksam halim kalmiyorcumartesi bi arkadaşımız var spor hocasi crossfit eğitimi veriyor. Onunla konustum verdigim kilo miktarı süresi filan. Bizim calisma arkadaslarindan birisi sagliksiz verdi spor yapmıyor hızlı verdi filan diye. Bana sordu naptigimi dedim aksamlari eliptik yapiyodum sabahlarida yarim saat kadar yürüyüş diye. Ilk zamanlar zaten yapman gerekeni yapmışsın dedi bence bu kadar vermen normalde dedi
Gecmis olsun canim seninkide dusukmus dikkat et
makarna dışında gayett güzel bir menü olmuş canım afiyet olsun
Canim menüyü daha anlaşılır olması için ogun ve saatler arasina boşluk bıraksan daha iyi anlaşılır
Afiyetolsun
Güzell tebrikler canım
Çokk güzelolmuş canim afiyetolsun
Afiyet olsun canım gayet güzelolmuş
Ayy ne güzelll küçük pasa güle güle giyinsinn
Bilemedim şimdi?
Elbisen çok yakışmıştı canım bu arada, dün yorum yapamadım
Kızlar yarin misafirim var sizce sütlü tatlı mı yapayım şerbetli mi çok kararsız kaldım
Kizlar ben yatayim sabah görüşürüz hepinize iyi geceler
Evet beni de susatıyorSarimsak beni susatiyor sizede oyle oluyormu kizlar
Dün iftar iyi geçti şükür. Tatlı yapmayıp meyve tabağı hazırladım. Adam ondan da yemedi. Doktor diyabet riski var dedi diye ağzına sürmüyormuş şekerli, unlu yiyecekleri. Hatta yoğurt çorbasını içinde buğday var diye içmedi. 20 kilo vermiş sırf şekeri kesip. Erkekler daha iradeli gerçekten.1 gün yapsan yeter bence cnm
kotu degil cnm zaten erken yemisin
Ama arada tekrar kuruyemis olmasa daha iyiymiş
Kalp kalbe karsi oldugunu biliyorsun
Şu anda calismiyorum cnm
1 kepce corba 1 dil. Ekmek degerinde cnm
Mısırin sebebini bahar yazmis pek tercih etmeyelim
kalabalik aile degilsiniz cnm daha pratik olur bence
Zaten geri veremezmişin :))
Iftar nasil gecti
sahur bana az geldi cnm
Aksamda sebze tavuk birazdaha olabilirdi
Aksam meyve biraz fazla sanki
sabah ekmek varsa patates olmamasi lazim cnm
Aksamda 2 but derken incikmi diyon acaba
Yoksa 2 but yiyemezsin heralde :))
hafizeeeeee lütfen artik aksam karbon olmasin, yeterince yedin
Kiz 3 gundur ne diyoz
aksam pek olmamis cnm
Ne oldu hayirdir orucmu dokundu acaba niye tansiyonun düştü
bu 2 gündür normal yediginden fazla yedin sonucu merak ediyorum :)))
vayyy fistik gibi olmuşun tatlim
vurmayi arti gelirsen yapicam sekerim :))
aksam tavugu daha fazla yiyip makarna olmasa daha iyiymis cnm
Aksami erken yapinca 8 gibi acikirsan yogurt yiyebilirsin
ben begendim tatlim
daha dur bismillahhh kizzz ne ödülü
aksam 2 yumurtada yiyebilirdin cnm
Pro biraz az oluyor
sporun menulerin genelde cok guzel cnm ama malesef paylasimin yetersiz
Böyle devam edersen niye listeye giremedim deme :)))
organizasyon iyi degilmis demekki
Ben ozellikle iftarda kalabalik ortamlari hic sevmiyorum, insan yediginden bisey anlamiyor
Allahtan aç kalmamisiniz
coook calismak lazim coookkk
cok guzel olmus cnm masallah
Cok yorgundum cnm teli elime almaya halim kalmadi
Dinlenebildin mi bugün biraz?Dun misafirim vsrdi canim bugun de enkaz gibiyim resmen
tekrar geldi mezun oldu cnmKızlar analiz raporumuz çıkmış ortalamamiz iyi :)
Mefkurem abla şeyda gelip tekrarmi mezun oldu yoksa benmi nickleri karıştırdım acaba
tavuğu salatayla yeseydin ya cnmÖğle 1 10 tane erik
Ara 4 1 kase tavuk haşlama
Akşam 7.30 küçük karnıyarık (kızartılmadan fırında)
2ymk kş pşlav
Cacık
1.5 lt su. Bilerek su içmiyorum bugün çnk gerçekten tuvaletten çıkamaz oldum çok afedersiniz
kuzum sen bu işin piri olmuşun zatenBugün daha iyiyimMefkurem ... Bebeği eşime birakip kizları alıp alışverışe çıktım.
Evliliğimi bitirrisem, annem, babam ve kızkardeşlerimde dahil herkes rahatlık battı diyecek....ama ben en ufak bir kıvılcım da geçmişteki yangınlara dönüyorum...bunu bir türlü aşamadım....
@ekim2009 geçmişi bir kenara birakabilmenin bir yolu var mı canım, uygulanabilirliği olan ..
harikaaa cnmKızlar ben yarın tartılamayacağım bugünkünü yazayım
Bildirimim
Cuma95.3
Bugün:95
Fark:-300
coook guzelllllMenüm
Sahur
1 yumurtadan menemen
1 dlm kaşar
2 salatalık
1 kaşık yoğurt
2 kayısı
İftar
3 köfte
4 kaşık sebze
1 bardak ayran
Salata
Su:2 lt
bence korumak icin guzel cnmMenum
Sahur
10 tane zeytin
2 kuru incir
1 Kk vegan peynir
1 tatlı kaşığı vegan parmesan krem peynir
5 tane karadut
2 çilek
1 lokma tam bugday lavaş
Iftar
4 y.k. sebzeli bulgur pilavı
Salata
3 hurma
Azicik kabak çekirdeği
10 tane fıstık
Su icebildigim kadar icicem
işçiler niye geliyorkicam kapı koltuk işini bitirdim banyo WC duvar kv yaptı bı mutfak dolapları kaldı onu da yarın öbür gün bitirmek gerek hafta içi işçiler gelebilir bizim
neyse zaten kaldi 2 haftaAslinda esimde ole diyor sen kalkma diye zaten kahvalti tarzi yiyor varsa bi corba iciyor önden ama ben evdeyim nası olsa işimde yok dayanamiyorm kalkiyormtabi uyku duzeni şaşiyor ama olsun okadar zaten yariya geldik
daha 2 ay var bitirirsin cnmKizlar bende esimi ise gonderdim simdi netdlixden dizimi acicam ve örgumu yapicamOgluma yelek oruyorum bakalim yetisdirebilcemmi
pilav haric iyi cnm ama toplamda meyve porsiyonu fazla olmusBugünkü menum
Kahvalti 11:30
4 kaşık menemen
2 kk peynir
5 zeytin
2 ceviz
Yeşillik
Ara
8-9 tane kiraz
1 armut
Akşam 17:30
Kıymalı taze fasulye
1 kase cacık
2 kasik pilav
Ara 19:00
2 kuru incir
Cay
2.5 lt su
1 kupa yeşil çay
neinnnnn olamazzzzzRakibem yetiş bana ama... rekabetin tadı olmuyor fark açılınca....bak istersen bu hafta senin için sabit kalayım...
bence işin en guzel kismi oCurukElma zayiflamanin tek kötü yönü yeniden gardrop dizmek herhalde...epey masraf çıkacak sana...
Bende yeni kiloma adapte olup herseyi XL beden sipariş vermiştim... şimdi taytlar bile düşüyor belimden...
kiz hic tok karnina tarti olurmuTartıda en tok halinle en fazla kaçı görüyorsun canım...ben 78.5(yemeğin üzerine bir çaydanlık çay içmiş halim) görüyorum mesela, görünce de psikolojim alt üst oluyor... aslında sürekli tartilmak doğru değil ama tartılmamakta elimde değil...
sen yemicegine gore ne yaparsan yapKızlar yarin misafirim var sizce sütlü tatlı mı yapayım şerbetli mi çok kararsız kaldım
yoguerdun icinde biraz sarimsak vardiMefkurem sarmısak herkesi susatır... aynı zamanda yağ yakar...
Ender Saraç "sarmısağın olmadığı bir diyet düşünemiyorum" der...
hepimiz kanli canli insanlarizaha da buldumtaş gibi olmuşsun kız, bu hafifliğin lezzeti başka şeyde Yok de mi
Ya bi de ben böyle size ait fotolar görünce duygulanıyo muyum ne, garip bişey oluyo. @nanekekik in de eli şişmişti onu görünce duygusal bağım artmıştı, gerçek olduğunuza ikna oluyorum galiba
fena degil cnmKızlar kusura bakmayın dün davetteydik çok geç eve geldik uyuyakaldım.
Dünkü menü
Sahır yok
İftar
1 kase çorba
1 lahmacun
Salata
Bugünkü menüm
1 kase mercimek çorba
1 şiş kuşbaşı
Salata
2 kaşık sütlaç
Ara 1 şekersiz Türk kahvesi
Su 2 olmuştur
patlicani cok severim ama dolmasini degilYa bugün Iraklı arkadaşımın patlıcan dolmasından yaptım efsane oluyor diye, valla boşa uğraştım, olmuyorrr olmuyor.. genelde güzel olur yemeklerim (valla bak) ama bu dolma işini kotaramıyorum.. daha da yapmam
oyyy 700 ne kizzzzTesekkur ederim kızlar...
Kaptanım aldım evet ayak pedi evde de takmam lazım sanırım...
Soda şişesini denedim iyi gelmişti devam edeyim....
Kaptanım salı iftardan önce tartılmayı talep ediyorum..... Zira + 700 nedir yaw.....
Ev işlerini de yapamadım göçtü gitti....
Yarın da nöbetçiyim aman sabahlar olmasın....
ins. Hayirli bi sonuc alirsin cnmKizlar bu arada yarin tartilamicam sanirim. Benimde saliya sarkacak oruc tutmicam mahkemem var cok stresli gececek eminim. Tarti isyerinde oldugu icinde kahvalti yapmis olurum
cok guzel olmusssMenümü de yazayım güzel ve fit hatunlarrr
Sahur
1 haşlanmış yumurta
1 kk peynir
1 zeytin
Domates salatalık
İftar
Zeytinyağlı kabak yemeği 5 yk
Yoğurt salata
Su 1.4 oldu sahurla 2 ye tamamlarım
ben begendim cnmSahur 02.30
Peynirzeytin
Yarım domatessalatalık
2 dilim elma
İftar 20.25
1 kepçe süzme mercimek çorba
1 servis tabağı içinde 1 yk et döner 1 yk haşlama et1 yk ıspanak1 adet pastırma 1 yk bulgur pilavı 1 yk barbunya
Ardına Türk kahvesi
1 maden suyu
Su 1.5 lt şimdilik
Spor1 tempolu yürüyüş
aksam guzel ama gece cok seker yuklemesi olmus cnmSahur
1 muz
1 armut
3 hurma
1 sb süt
İftar
2 yk etli mantar
4 yk bamya
2 yk bulgur pilavı
Salata
3 hurma
Su az oldu. Başım ağrıyor içemiyorum. Sahurda içmeye çalışacağım.
Disiplinli biriymiş demekkiDün iftar iyi geçti şükür. Tatlı yapmayıp meyve tabağı hazırladım. Adam ondan da yemedi. Doktor diyabet riski var dedi diye ağzına sürmüyormuş şekerli, unlu yiyecekleri. Hatta yoğurt çorbasını içinde buğday var diye içmedi. 20 kilo vermiş sırf şekeri kesip. Erkekler daha iradeli gerçekten.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?