Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

9. TAKIM ANALİZ RAPORU
(599. Etap & 622. Etap)

ETAP NOTLARI

TAKIM ÜYELERİ

Açıklama:

• Liste sıralaması; DÖNEM FARKI (yüzde) sütununa göre yapılmıştır.
  • DÖNEM BAŞI sütunu; 599 etap bitiş kilosudur.
  • DÖNEM SONU sütunu; 622. etap bitiş kilosudur.
  • Belirtilen etaplardan birinde olmayan yarışmacıların en yakın tarihli etap kiloları alınmış ve detaylar NOTLAR bölümünde verilmiştir.
  • İlgili dönemde yarışmadan ayrılan (hamile izni de dahil) ve diskalifiye edilmiş olan üyeler listede yer almamaktadır.
  • İzinden dönen üyelerin, izinden dönüş kiloları baz alınmıştır.

Notlar:
  • askrhpozitif: 599. etap izinden dönüş ve 618. etap bitiş kilosu alındı. İzne ayrıldı.
  • CurukElma: 616. etap yarışma kayıt (mezuniyet sonrası dönüş) ve 622. etap bitiş kilosu alındı. Mezun oldu.
  • seydan94: 599. etap yarışma kayıt (mezuniyet sonrası dönüş) ve 609. etap bitiş kilosu alındı. Mezun oldu.
  • Sweetyy83: 599. etap yarışma kayıt (mezuniyet sonrası dönüş) ve 611. etap bitiş kilosu alındı. Mezun oldu.
  • mefkurem: 599. etap yarışma kayıt (ayrıldıktan sonra dönüş) ve 610. etap bitiş kilosu alındı. İzne ayrıldı.
  • istikrar1986: 600. etap izinden dönüş ve 617. etap bitiş kilosu alındı. İzne ayrıldı.
  • cemresila: 607. etap yarışma kayıt ve 610. etap bitiş kilosu alındı. Mezun oldu.
  • Fatlayd: 607. etap yarışma kayıt ve 622. etap bitiş kilosu alındı.
  • pesto26: 614. etap yarışma kayıt ve 622. etap bitiş kilosu alındı. Mezun oldu.
  • eceboce: 612. etap izinden dönüş ve 622. etap bitiş kilosu alındı.
  • bi prenses annesi: 613. etap yarışma kayıt (617. etap tartı değişimi kaynaklı +2,8 kilo eklenmiştir) ve 622. etap bitiş kilosu alındı.
  • gewezebidik: 606. etap yarışma kayıt ve 618. etap bitiş kilosu alındı. İzne ayrıldı.
  • buse8: 608. etap izin dönüş ve 619. etap bitiş kilosu alındı. İzne ayrıldı.
  • AdaisyLove: 607. etap yarışma kayıt (mezuniyet sonrası dönüş) ve 611. etap bitiş kilosu alındı. Mezun oldu.
  • AhSen_2504: 611. etap izinden dönüş ve 622. etap bitiş kilosu alındı.
  • ebruebrulii: 615. etap yarışma kayıt (621. etap tartı değişimi kaynaklı 500 gram eklenmiştir) ve 622. etap bitiş kilosu alındı.
  • Niran Nevra: 616. etap yarışma kayıt ve 622. etap bitiş kilosu alındı.
  • Habinar: 599. etap izinden dönüş ve 607. etap bitiş kilosu alındı. Mezun oldu.
  • eyledi: 599. etap yarışma kayıt (ayrıldıktan sonra dönüş) ve 607. etap bitiş kilosu alındı. İzne ayrıldı.
  • Edibe12: 600. etap izinden dönüş ve 608. etap bitiş kilosu alındı. İzne ayrıldı.
  • nanekekik: 599. etap yarışma kayıt (ayrıldıktan sonra dönüş) ve 622. etap bitiş kilosu alındı.
  • Gulbe şeker: 614. etap izinden dönüş ve 622. etap bitiş kilosu alındı.
  • Jasminium84: 617. etap yarışma kayıt (mezuniyet sonrası dönüş) ve 622. etap bitiş kilosu alındı.
  • elfkkk: 613. etap izinden dönüş ve 619. etap bitiş kilosu alındı. İzne ayrıldı.
  • Pnrrr-20: 599. etap yarışma kayıt (ayrıldıktan sonra dönüş) ve 600. etap bitiş kilosu alındı. Mezun oldu.
  • Bayankokosh: 620. etap yarışma kayıt (mezuniyet sonrası dönüş) ve 622. etap bitiş kilosu alındı.

Sen neden acmiyosun davayi ? Kagit gelmemismiydi gecen oyle demistin

Sagol tatlimm
Bende bekliyorum ne zaman gelcen diye begenileri gördüm
tam menü yazayım dedim uyuyakalmışım ha
afiyet olsun canım
Sahur
1 muz
1 armut
3 hurma
1 sb süt

İftar
2 yk etli mantar
4 yk bamya
2 yk bulgur pilavı
Salata
3 hurma

Su az oldu. Başım ağrıyor içemiyorum. Sahurda içmeye çalışacağım.
Afiyet olsun canım

Kızlar k.b alıntılarimi cvpladktan sonra menü yazacaktım unutmuşum şimdi vereyim
Pazar menüsü
Sahur 03:05
3 zeytin
1 küçük parça beyaz peynir
Domates
Salatalık
1.5 dilim tbe
1 haşlanmış yumurta
Çay
Su 0.75 lt

İftar 20:05
1 tavuk pirzola + 2 tavuk göğsü çöp şiş + 4 dilim sucuk
5-6 kaşık patlıcan köz
Bol bol salatalık domates
1.5 bardak limonata
3 tane köz biber

Çayın yanında 1 dolu çay bardağı çekirdek, 1 yenidünya, 1 kayısı

Su 2 lt anca
Spor
(22 dk karın ve tüm vücut egzersiz 66 puan) + piknikte voleybol oynadık yemekten önce + yemekten sonra biraz yakantop, voleybol oynadık yine
(ip sektim 60 tane 12 puan) yerim müsait olsa normalde de sekerim çok eğlenceli aslinda bi 5 dk da kosu (15 puan)
Toplam 93 puan @pnrrr-20

İyi yapmışsın kuzum.
Ah şu geçmiş meselesi. Onu geride bırakmayı başarabilsek. Herşey daha iyi olacak.
Bana da lazım o yöntemden ekim2009

Pnrrr-12

Dünki menüm
Sahur
Rafadan yumurta
1 dilim tbe
Şekersiz çay
1 adet hurma
2 çatal beyaz peynir
2 tane zeytin
1 litre su
İftar
Tarhana çorbası bir kase
Bir adet derisiz tavuk but
4 kaşık domates li mantar sote
Salata
2 dilim karpuz
1 litre su
Ara ögün 22:30
Yeşil çay
4 badem
Spor 60 dk tempolu yürüyüş*3=180 puan

@Pnrrr-20

Pnrrr-12

Afiyet olsun canım

yürüyorlardı işte en son mezuniyet sonrası no haber no slm hesabı oldu biraz bir fikrim yok o yüzden canım , kas konusunda yaz sonu daha mı iyi olur peki Eylül'de düğün var yaz boyu havuz durumu filan var malum Eylül başı yaptırsam
Kizlar bende esimi ise gonderdim simdi netdlixden dizimi acicam ve örgumu yapicam Ogluma yelek oruyorum bakalim yetisdirebilcemmi
ne izliyorsun kuzu
Kızlar nerdesiniz, mutfaktan çıkamadınız mı hala?

Haydi toplanın gırgıra...
ben mutfaktan çıktım da oğlumun nazindan çıkamadım düştü ayağını taş kesmiş daha üstüne basamazmis bu ayak kullanilmaz artık demeler filan erkek değil mi işte :)
oglen meyvenin biri fazla canım
Valla cok eglendik canim yaa. Hele bi müşterim var kiz biyerlere gidelim deyip duruyordu aksamlarida benim dönüşüm sıkıntı diye gidemiyodum. Oda geldi sırf senin icin geldim diyo :) kız neye göz gezdireyim

@CurukElma zayiflamanin tek kötü yönü yeniden gardrop dizmek herhalde...epey masraf çıkacak sana...

Bende yeni kiloma adapte olup herseyi XL beden sipariş vermiştim... şimdi taytlar bile düşüyor belimden...
ben hiç adapte olamadım onun için belli dönem eşofmanla gezdim desem yeridir bir tane kot vardı neredeyse 86lar civarı
74 civarı bir iki kot aldım üst beden benim ince s m eskiler oluyor ama alt sıkıntı
Şimdi 5 kg sonrası giyilmeyi bekleyen bı sürü kot ,elbise var
Kızlar yarin misafirim var sizce sütlü tatlı mı yapayım şerbetli mi çok kararsız kaldım
sütlü canım

sütlaç tadımlık olmuş ama önceki gün çorba lahmacun yerine ızgara seçeneğin olabilirdi çorba varken pide lahmacun vs yanlış oluyor canım
kuzu el lezzeti de çok fark ediyor içinin hazırlanması vs iyice izle sen onu yaparken illa ki tutar zamanla
ödem filandir canım
Kizlar bu arada yarin tartilamicam sanirim. Benimde saliya sarkacak oruc tutmicam mahkemem var cok stresli gececek eminim. Tarti isyerinde oldugu icinde kahvalti yapmis olurum
Hakkında hayırlısı güzel olanı canım
Menümü de yazayım güzel ve fit hatunlarrr

Sahur
1 haşlanmış yumurta
1 kk peynir
1 zeytin
Domates salatalık

İftar
Zeytinyağlı kabak yemeği 5 yk
Yoğurt salata

Su 1.4 oldu sahurla 2 ye tamamlarım
süpersin baby :)
Artık otururken de ağrıyor kuzum üzerine basamıyorum. Hiçbir iş de yapamadım iftarı zor hazırladım.
Teşekkür ederim kuzum ilgin için
tuhh ya bir kere başıma geldi bir hafta acı çektim şişeyi dene işe yarıyor Zuhal ablanın dediği gibi evdede tabanlı terlikle gez canım
Eki Görüntüle 2270504 kardeşlerimle voleybol oynuyoruz ama ben dinlenme ye geçtim 20dk yürüyüş 30dk voleybol derken cılkım çıktı azcık sonra devam
kız niye ifşa ediyorsun çocukları kadın sitesinde
O arkadaş da baya orijinalmiş, atraksiyonu bitmemiş..
çok orjinaldi cokkk
Bizim grupta herkesin kocası ruh hastası haha bende dahil allhm ya
yok canım bir hilal birde işte senin ki daha böyle orjinali gelmedi çok şükür
Darısı bana benimki hala whatsapp göndermedi yapıyor saati 9a kurmuşta davayı açmaya gidecekmiş te bana gösteriyorn=)
engellemediğin için muhattap oluyorsun , şunu unutma seni seven biri değildi seni kolelestiren , ozguvensiz savunmasız aileni sil diyecek kadar kolsuz kanatsız kalmanı düşmenin isteyen şımarık değer bilmez bir insan musvettesiydi... Ve şunu bil gerçek sevgiyi tattiginda bu yaşadığınin korku filmi olduğunu anlayacaksın
akşam herşeyden tadımlık olmuş ama barbunya ve bulgur içinde doğru zaman hafta içine kalmamış
Sahur
1 muz
1 armut
3 hurma
1 sb süt

İftar
2 yk etli mantar
4 yk bamya
2 yk bulgur pilavı
Salata
3 hurma

hurmalara dikkat baby ayrıca sahurda meyve porsiyonu çok canım bir meyve bir kase yoğurt yada yine süt ve yulaf daha iyi olur
çay başlayacak abla çayları işçiler alıyor biz kendimiz çay almıyoruz
Eşim, kahveyi ogüterek kahve yapan makineden almış
O da bana koyu geldi mideme agri yapti
Bidahikine yari suyla karistirsam iyi olacak
Simdi bitki cayi yapip iceyim
aslında orani tuttursan süper oluyor bende istiyorum da koyacak yer yok inan
akşam fazla mi olmuş sanki

güzel olmuş
Huuu sahurcular kalktinizmi
burdaaa

aksam baya doluymuş cnm son araya gerek yokmuş
n mutfaktan çıktım da oğlumun nazindan çıkamadım düştü ayağını taş kesmiş daha üstüne basamazmis bu ayak kullanilmaz artık demeler filan erkek değil mi işte :)
oyyy geçmiş olsun paşaya

Afiyet olsun canım
Menümü de yazayım güzel ve fit hatunlarrr

Sahur
1 haşlanmış yumurta
1 kk peynir
1 zeytin
Domates salatalık

İftar
Zeytinyağlı kabak yemeği 5 yk
Yoğurt salata

Su 1.4 oldu sahurla 2 ye tamamlarım
Afiyet olsun canım
cok güzel canım cumaya güzel eksi geliyor insAllah
İnşallah canım gelsin artık ya
afiyet olsun canm güzel
Teşekkürler tatlım
bence sütlü tatlı canım
Oy birliğiyle sütlüye karar verilmiştir
Afiyet olsun canım
Gullac yapabillirsn hem cok kolay hemde cok hafif oluyor cnm :)

Iyi uykular canim
Canım ben hiç güllaç yapmadım . Birde sevmeyenlerde olabiliyor
Sahur
1 muz
1 armut
3 hurma
1 sb süt

İftar
2 yk etli mantar
4 yk bamya
2 yk bulgur pilavı
Salata
3 hurma

Afiyet olsun canım bencede sahurdaki meyve miktarı fazla olmuş
harikaaa cnm
Bu hfta guzel olacak insallah
Perşembe detoks cayi yapsan iyi olur
İnşallah kaptanım ya
Teşekkürler
sen yemicegine gore ne yaparsan yap
Hangisi kolayina gidiyorsa onu yap cnm
Yemeyince yapası da gelmiyor insanın
Afiyet olsun canım
Afiyet olsun canım
Oy birliğiyle sütlüye karar verilmiştir
Menü yazmamısim ya.
Sahur
2 yumurta
3 kayisili 1 kase yoğurt
1/2 dilim tam buğday
1kk peynir

İftar
1,5 kepçe çorba
5 YK taze fasulye
Salata
Afiyet olsun canım gayet güzel

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…