- 1 Haziran 2018
- 27.720
- 82.184
- 598
- 31
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #294.381
yok abla hiç aç hissetmiyorum boşuna yemeye gerek yok dedim hurma yeterli olur sanırım şu içtim bol bolAmin cnm
Baska bisey yemedinmi
öyle mi olmuş dikkat etmeye çalıştım amayürüyorlardı işte en son mezuniyet sonrası no haber no slm hesabı oldu biraz bir fikrim yok o yüzden canım , kas konusunda yaz sonu daha mı iyi olur peki Eylül'de düğün var yaz boyu havuz durumu filan var malum Eylül başı yaptırsam
ne izliyorsun kuzu
ben mutfaktan çıktım da oğlumun nazindan çıkamadım düştü ayağını taş kesmiş daha üstüne basamazmis bu ayak kullanilmaz artık demeler filan erkek değil mi işte :)
oglen meyvenin biri fazla canım
ben hiç adapte olamadım onun için belli dönem eşofmanla gezdim desem yeridir bir tane kot vardı neredeyse 86lar civarı
74 civarı bir iki kot aldım üst beden benim ince s m eskiler oluyor ama alt sıkıntı
Şimdi 5 kg sonrası giyilmeyi bekleyen bı sürü kot ,elbise var
sütlü canım
sütlaç tadımlık olmuş ama önceki gün çorba lahmacun yerine ızgara seçeneğin olabilirdi çorba varken pide lahmacun vs yanlış oluyor canım
kuzu el lezzeti de çok fark ediyor içinin hazırlanması vs iyice izle sen onu yaparken illa ki tutar zamanla
ödem filandir canım
Hakkında hayırlısı güzel olanı canım
süpersin baby :)
tuhh ya bir kere başıma geldi bir hafta acı çektim şişeyi dene işe yarıyor Zuhal ablanın dediği gibi evdede tabanlı terlikle gez canım
kız niye ifşa ediyorsun çocukları kadın sitesinde
çok orjinaldi cokkk
yok canım bir hilal birde işte senin ki daha böyle orjinali gelmedi çok şükür
engellemediğin için muhattap oluyorsun , şunu unutma seni seven biri değildi seni kolelestiren , ozguvensiz savunmasız aileni sil diyecek kadar kolsuz kanatsız kalmanı düşmenin isteyen şımarık değer bilmez bir insan musvettesiydi... Ve şunu bil gerçek sevgiyi tattiginda bu yaşadığınin korku filmi olduğunu anlayacaksın
akşam herşeyden tadımlık olmuş ama barbunya ve bulgur içinde doğru zaman hafta içine kalmamış
hurmalara dikkat baby ayrıca sahurda meyve porsiyonu çok canım bir meyve bir kase yoğurt yada yine süt ve yulaf daha iyi olur
çay başlayacak abla çayları işçiler alıyor biz kendimiz çay almıyoruz
aslında orani tuttursan süper oluyor bende istiyorum da koyacak yer yok inan
akşam fazla mi olmuş sanki
afiyet olsun canımMenü yazmamısim ya.
Sahur
2 yumurta
3 kayisili 1 kase yoğurt
1/2 dilim tam buğday
1kk peynir
İftar
1,5 kepçe çorba
5 YK taze fasulye
Salata
Evet çekirdek olmasa olurdu meyve çok değildi zaten deaksam baya doluymuş cnm son araya gerek yokmuş
oyyy geçmiş olsun paşaya
ben mutfaktan çıktım da oğlumun nazindan çıkamadım düştü ayağını taş kesmiş daha üstüne basamazmis bu ayak kullanilmaz artık demeler filan erkek değil mi işte :)
Saol cnmAfiyet olsun canım
Afiyet olsun canım
İnşallah canım gelsin artık ya
Teşekkürler tatlım
Oy birliğiyle sütlüye karar verilmiştir
Afiyet olsun canım
Canım ben hiç güllaç yapmadım . Birde sevmeyenlerde olabiliyor
Afiyet olsun canım bencede sahurdaki meyve miktarı fazla olmuş
İnşallah kaptanım ya
Teşekkürler
Yemeyince yapası da gelmiyor insanın
Afiyet olsun canım
Afiyet olsun canım
Oy birliğiyle sütlüye karar verilmiştir
Afiyet olsun canım gayet güzel
Bencede birakma git cnmYarin diyetisyene gidicem ama kendimi çok siş hissediyorum ya sabaha biraz geçer insAllah eşimle gideceğimiz için çok gece kalamiycam sabah gidicem mecbur kesin artı cikicam yaama gitmezsem bırakırım kesin mecbur gifilecek
Sana karşı mı dolduruyo çocuğu, aslında muhtemeşem bir çekirdek aileydik ama annen bunu bozdu falan filan...Yok kuzu zaten takmıyorum artik. Onu takmam kendisini onemsedigimi düşündürüyor muhattap olmuyorum. Oglumlada görüşmesine izin vermiyorum artik. Cocugun psikolojisini bozdu.
oğlana güldüm yalnız, direk vazgeçmiş ayaktan, nasıl laflar onlar öyleyürüyorlardı işte en son mezuniyet sonrası no haber no slm hesabı oldu biraz bir fikrim yok o yüzden canım , kas konusunda yaz sonu daha mı iyi olur peki Eylül'de düğün var yaz boyu havuz durumu filan var malum Eylül başı yaptırsam
ne izliyorsun kuzu
ben hiç adapte olamadım onun için belli dönem eşofmanla gezdim desem yeridir bir tane kot vardı neredeyse 86lar civarı
74 civarı bir iki kot aldım üst beden benim ince s m eskiler oluyor ama alt sıkıntı
sütlü canım
sütlaç tadımlık olmuş ama önceki gün çorba lahmacun yerine ızgara seçeneğin olabilirdi çorba varken pide lahmacun vs yanlış oluyor canım
kuzu el lezzeti de çok fark ediyor içinin hazırlanması vs iyice izle sen onu yaparken illa ki tutar zamanla
ödem filandir canım
tuhh ya bir kere başıma geldi bir hafta acı çektim şişeyi dene işe yarıyor Zuhal ablanın dediği gibi evdede tabanlı terlikle gez canım
çok orjinaldi cokkk
engellemediğin için muhattap oluyorsun , şunu unutma seni seven biri değildi seni kolelestiren , ozguvensiz savunmasız aileni sil diyecek kadar kolsuz kanatsız kalmanı düşmenin isteyen şımarık değer bilmez bir insan musvettesiydi... Ve şunu bil gerçek sevgiyi tattiginda bu yaşadığınin korku filmi olduğunu anlayacaksın
akşam herşeyden tadımlık olmuş ama barbunya ve bulgur içinde doğru zaman hafta içine kalmamış
hurmalara dikkat baby ayrıca sahurda meyve porsiyonu çok canım bir meyve bir kase yoğurt yada yine süt ve yulaf daha iyi olur
Bu kadar macera yaninda menü de yazsaydin iyi olurduoğlana güldüm yalnız, direk vazgeçmiş ayaktan, nasıl laflar onlar öyle
Ya dolmanın dibine yarı pişmiş et koymak gibi bir cengaverlik yaptım, başkasını çok rahatsız etmeyeceğini tahmin ettiğim bir koku olsa da biz biraz yabancıladık. Onun dışında içi fena değildi galiba ama ben bildiğin soğudumiki gündür De amma yemek maceralarımdan bahsettim
Olumsuz düşünme belki sana öyle geliyordur, bi bakmışsın tartı şiş mil demiyorYarin diyetisyene gidicem ama kendimi çok siş hissediyorum ya sabaha biraz geçer insAllah eşimle gideceğimiz için çok gece kalamiycam sabah gidicem mecbur kesin artı cikicam yaama gitmezsem bırakırım kesin mecbur gifilecek
Alakasi yok mecbur gelecek bosanacak. Benim 1 bucuk sene sürdü bosanmam en son yakalama emri çıktı seve seve geldi bosandiEvet imzaladım yolladım, bilmem ben açarım dedi bende zorlamadım ben açsam gelmese zaten boşanamayız zıtlaşmayım dedim
Sagol balimm insCanim bence kilo verme olayi biraz da metoyla alakali cnku sen demistin metom hizli diye bununda cok etkisi olmusdur ve zaten şurda 2 haftadir sporsuzsun yani bence cok da iyi ustesinden geldin ve bence korumayida yapicaksin ben sende o istikrari goruyorum :)
Insallah canimm
Afiyet olsun gulbecimSahur 02.30
Peynirzeytin
Yarım domatessalatalık
2 dilim elma
İftar 20.25
1 kepçe süzme mercimek çorba
1 servis tabağı içinde 1 yk et döner 1 yk haşlama et1 yk ıspanak1 adet pastırma 1 yk bulgur pilavı 1 yk barbunya
Ardına Türk kahvesi
1 maden suyu
Su 1.5 lt şimdilik
Spor1 tempolu yürüyüş
Cumartesi aksam yuklemistim canimAa ben neden gormedimCurukElma
Bak bu guzel olmus edibecim afiyet olsunSahur
1 muz
1 armut
3 hurma
1 sb süt
İftar
2 yk etli mantar
4 yk bamya
2 yk bulgur pilavı
Salata
3 hurma
Su az oldu. Başım ağrıyor içemiyorum. Sahurda içmeye çalışacağım.
Anladim ablamtekrar geldi mezun oldu cnm
Sonra görünmedi bidaha
tavuğu salatayla yeseydin ya cnm
Suyu birden dikersen işe yaramaz
Yudum yudum icmen lazim
Senin kilona göre 3 lt icmen lazim
kuzum sen bu işin piri olmuşun zaten
Gecmisi hatirlamanin ne sana nede iliskine bi faydasi yok
Esinin iyi yönlerine yogunlas
Sonucta degismeyebilirdi
Şükür simdi iyisiniz
Boşuna enerjini tuketme
harikaaa cnm
Bu hfta guzel olacak insallah
Perşembe detoks cayi yapsan iyi olur
coook guzelllll
bence korumak icin guzel cnm
işçiler niye geliyorki
neyse zaten kaldi 2 hafta
daha 2 ay var bitirirsin cnm
Bende bayadir hic elisi yapmadim unuttum heralde :))
Aslinda kiza elbise falan yapmak istiyorum
pilav haric iyi cnm ama toplamda meyve porsiyonu fazla olmus
1 incir 1 porsiyon
Sen 4 porsiyon meyve yemis oluyosun
Oruc olmadigina gore spor yapabilirsin :)
neinnnnn olamazzzzz
Kabul edilmedi
bence işin en guzel kismi o
kiz hic tok karnina tarti olurmu
Abartmayin
sen yemicegine gore ne yaparsan yap
Hangisi kolayina gidiyorsa onu yap cnm
yoguerdun icinde biraz sarimsak vardi
Gece yemek hic akıl kari degilmis
hepimiz kanli canli insanlariz
fena degil cnm
Wv ye armutta iyi gelir ac karna
patlicani cok severim ama dolmasini degil
oyyy 700 ne kizzzz
Tabi cnm evde de yalin ayak basma sakin
Yumusak bisey olmasi lazim ayaginda
ins. Hayirli bi sonuc alirsin cnm
cok guzel olmusss
ben begendim cnm
aksam guzel ama gece cok seker yuklemesi olmus cnm
Nasil yorulduysan artik kuzumtam menü yazayım dedim uyuyakalmışım ha
afiyet olsun canım
Afiyet olsun canım
Ay o makineyi bilmiyorum ben cok mu koyu oluyor ablaEşim, kahveyi ogüterek kahve yapan makineden almış
O da bana koyu geldi mideme agri yapti
Bidahikine yari suyla karistirsam iyi olacak
Simdi bitki cayi yapip iceyim
Aksam baya kalabalik bi menu olmus canim. Bubara limonata cok sık görüyorum sende bunhafta daha tuketme istersen afiyet olsunKızlar k.b alıntılarimi cvpladktan sonra menü yazacaktım unutmuşum şimdi vereyim
Pazar menüsü
Sahur 03:05
3 zeytin
1 küçük parça beyaz peynir
Domates
Salatalık
1.5 dilim tbe
1 haşlanmış yumurta
Çay
Su 0.75 lt
İftar 20:05
1 tavuk pirzola + 2 tavuk göğsü çöp şiş + 4 dilim sucuk
5-6 kaşık patlıcan köz
Bol bol salatalık domates
1.5 bardak limonata
3 tane köz biber
Çayın yanında 1 dolu çay bardağı çekirdek, 1 yenidünya, 1 kayısı
Su 2 lt anca
Spor
(22 dk karın ve tüm vücut egzersiz 66 puan) + piknikte voleybol oynadık yemekten önce + yemekten sonra biraz yakantop, voleybol oynadık yine
(ip sektim 60 tane 12 puan) yerim müsait olsa normalde de sekerim çok eğlenceli aslinda bi 5 dk da kosu (15 puan)
Toplam 93 puan @pnrrr-20
Afiuet olsun canim ama karpuzda hergun hergun olmazDünki menüm
Sahur
Rafadan yumurta
1 dilim tbe
Şekersiz çay
1 adet hurma
2 çatal beyaz peynir
2 tane zeytin
1 litre su
İftar
Tarhana çorbası bir kase
Bir adet derisiz tavuk but
4 kaşık domates li mantar sote
Salata
2 dilim karpuz
1 litre su
Ara ögün 22:30
Yeşil çay
4 badem
Spor 60 dk tempolu yürüyüş*3=180 puan
@Pnrrr-20
Anladim baharcimyürüyorlardı işte en son mezuniyet sonrası no haber no slm hesabı oldu biraz bir fikrim yok o yüzden canım , kas konusunda yaz sonu daha mı iyi olur peki Eylül'de düğün var yaz boyu havuz durumu filan var malum Eylül başı yaptırsam
ne izliyorsun kuzu
sütlü canım
ödem filandir canım
çok orjinaldi cokkk
Afiuet olsun baharimMenü yazmamısim ya.
Sahur
2 yumurta
3 kayisili 1 kase yoğurt
1/2 dilim tam buğday
1kk peynir
İftar
1,5 kepçe çorba
5 YK taze fasulye
Salata
Tabikide gideceksin ne birakmasi yahuYarin diyetisyene gidicem ama kendimi çok siş hissediyorum ya sabaha biraz geçer insAllah eşimle gideceğimiz için çok gece kalamiycam sabah gidicem mecbur kesin artı cikicam yaama gitmezsem bırakırım kesin mecbur gifilecek
Yok kiz adam cocugu alıp icmeye gidiyor. Bende yollamiyorum artik. Gitsin tek basina ne zıkkım icerse icsinSana karşı mı dolduruyo çocuğu, aslında muhtemeşem bir çekirdek aileydik ama annen bunu bozdu falan filan...
Allah kolaylik versin , inşallah istedigin gibi sonuçlanirGunaydin kizlarrr simdi adliyeye gidiyorum yoldayim ama mahkeme saatine daha var erken çıktım ben
canım Allah kolaylıklar versin bir an önce hallolsun bitsin inşallah...Gunaydin kizlarrr simdi adliyeye gidiyorum yoldayim ama mahkeme saatine daha var erken çıktım ben
Dunki yorgunluğundan kaynakli olabilir canim dunde hareket edememistim vücudun sismesi normal kuzum.Günaydın hanımlar.....
bu sabah kalktığımda ellerim zor kapanıyordu nasıl şiştiysem artık .. hala daha öyle...
2 tane şey yedik balon gibi şiştik ...
e diyet bitince ne olacak ?
listeme meyve kuru yemiş biraz tahıl fln eklenecek o zaman demek ki patlayacam
Sagol kuzum bekliyorum iste simdicanım Allah kolaylıklar versin bir an önce hallolsun bitsin inşallah...
canım benim dikkat et kendine tekrarlarsa mutlaka doktora görünKızlar yaa bu arada sabah bi kalktim agzimda kötü bi tat var. Lavaboya bi gittim 5 6 tane diş etim kanamis gece agzim simsiyah olmus simdide sızlıyorlar biraz niye böyle oldum bilmiyorum
Tamam canim ama ilk defa oluyor gunduzde biseyim yoktucanım benim dikkat et kendine tekrarlarsa mutlaka doktora görün
İnanamıyorum ne içmesi beee.... ağzımı bozacam tövbe tövbeeeeAlakasi yok mecbur gelecek bosanacak. Benim 1 bucuk sene sürdü bosanmam en son yakalama emri çıktı seve seve geldi bosandi
Yok kiz adam cocugu alıp icmeye gidiyor. Bende yollamiyorum artik. Gitsin tek basina ne zıkkım icerse icsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?