Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Amin cnm

Baska bisey yemedinmi
yok abla hiç aç hissetmiyorum boşuna yemeye gerek yok dedim hurma yeterli olur sanırım şu içtim bol bol
öyle mi olmuş dikkat etmeye çalıştım ama
Menü yazmamısim ya.
Sahur
2 yumurta
3 kayisili 1 kase yoğurt
1/2 dilim tam buğday
1kk peynir

İftar
1,5 kepçe çorba
5 YK taze fasulye
Salata
afiyet olsun canım
aksam baya doluymuş cnm son araya gerek yokmuş
oyyy geçmiş olsun paşaya
Evet çekirdek olmasa olurdu meyve çok değildi zaten de

Saol cnm
Afiyet olsun yiyecek olana o zmn

Bencede birakma git cnm
Belki boylece daha cok dikkat edersin

Yok kuzu zaten takmıyorum artik. Onu takmam kendisini onemsedigimi düşündürüyor muhattap olmuyorum. Oglumlada görüşmesine izin vermiyorum artik. Cocugun psikolojisini bozdu.
Sana karşı mı dolduruyo çocuğu, aslında muhtemeşem bir çekirdek aileydik ama annen bunu bozdu falan filan...

oğlana güldüm yalnız, direk vazgeçmiş ayaktan, nasıl laflar onlar öyle
Ya dolmanın dibine yarı pişmiş et koymak gibi bir cengaverlik yaptım, başkasını çok rahatsız etmeyeceğini tahmin ettiğim bir koku olsa da biz biraz yabancıladık. Onun dışında içi fena değildi galiba ama ben bildiğin soğudum iki gündür De amma yemek maceralarımdan bahsettim

Bu kadar macera yaninda menü de yazsaydin iyi olurdu

Olumsuz düşünme belki sana öyle geliyordur, bi bakmışsın tartı şiş mil demiyor Bence de diyetisyene devam et, düzenli gidince mutlaka faydası olur. Çok ilginç İngiltere’de öyle diyetisyen kültürü yok, ya da ben rastlamadım. Onun yerine zayıflama grupları var, özel şirketler.

Evet imzaladım yolladım, bilmem ben açarım dedi bende zorlamadım ben açsam gelmese zaten boşanamayız zıtlaşmayım dedim
Alakasi yok mecbur gelecek bosanacak. Benim 1 bucuk sene sürdü bosanmam en son yakalama emri çıktı seve seve geldi bosandi
Sagol balimm ins
Afiyet olsun gulbecim
Cumartesi aksam yuklemistim canim
Sahur
1 muz
1 armut
3 hurma
1 sb süt

İftar
2 yk etli mantar
4 yk bamya
2 yk bulgur pilavı
Salata
3 hurma

Su az oldu. Başım ağrıyor içemiyorum. Sahurda içmeye çalışacağım.
Bak bu guzel olmus edibecim afiyet olsun
Anladim ablam
Sagol ablacim simdi gidiyorum adliyeye
tam menü yazayım dedim uyuyakalmışım ha
afiyet olsun canım

Afiyet olsun canım
Nasil yorulduysan artik kuzum
Eşim, kahveyi ogüterek kahve yapan makineden almış
O da bana koyu geldi mideme agri yapti
Bidahikine yari suyla karistirsam iyi olacak
Simdi bitki cayi yapip iceyim
Ay o makineyi bilmiyorum ben cok mu koyu oluyor abla
Aksam baya kalabalik bi menu olmus canim. Bubara limonata cok sık görüyorum sende bunhafta daha tuketme istersen afiyet olsun
Afiuet olsun canim ama karpuzda hergun hergun olmaz
Anladim baharcim
Aynen eger tatil filan olacaksa eylule ertelemen daha iyi kuzum. Deniz suyu daha cabuk attiriyor kaşı. Bu arada yaptiracaksan microblading degil kıl teknigi yaptir daha sağlıklı aklinda olsun.
Kizzzz ne erkegiiii valla daha simdilik kimseyle gorusmedim. Birisi var takmış bana kafayı bi aksam yemege çıkalım deyip duruyor
Menü yazmamısim ya.
Sahur
2 yumurta
3 kayisili 1 kase yoğurt
1/2 dilim tam buğday
1kk peynir

İftar
1,5 kepçe çorba
5 YK taze fasulye
Salata
Afiuet olsun baharim
Tabikide gideceksin ne birakmasi yahu
Sana karşı mı dolduruyo çocuğu, aslında muhtemeşem bir çekirdek aileydik ama annen bunu bozdu falan filan...
Yok kiz adam cocugu alıp icmeye gidiyor. Bende yollamiyorum artik. Gitsin tek basina ne zıkkım icerse icsin

Dunki yorgunluğundan kaynakli olabilir canim dunde hareket edememistim vücudun sismesi normal kuzum.
Gunaydin bu arada

Kızlar yaa bu arada sabah bi kalktim agzimda kötü bi tat var. Lavaboya bi gittim 5 6 tane diş etim kanamis gece agzim simsiyah olmus simdide sızlıyorlar biraz niye böyle oldum bilmiyorum
canım benim dikkat et kendine tekrarlarsa mutlaka doktora görün

İnanamıyorum ne içmesi beee.... ağzımı bozacam tövbe tövbeeee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…