- 1 Haziran 2018
- 27.720
- 82.184
- 598
- 31
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #294.461
Hg canım sağlıkla büyüt bebeğini insAllahSelamün aleyküm 9.takimi güzelleri
Doğumu yaptım iyide kiloyu aldım artık zayıflama zamanım geldi .bende en güzel sizin desteginizle kilo veriyorumMefkurem ablam yer varmı takımda bu garibana
Hoşbulduk arkadaşım Allah razı olsunHg canım sağlıkla büyüt bebeğini insAllah
Bitmiyor valla ama temizlik düzende huzur işteBi guzel egzersizimi yaptım duşumu da aldım geldim de bu ev isleri nolcak bilmiorumhic bitmiyor ya
İstersen tabiki verebilirsn canım yaMefkurem ablam beni alır takıma bana kıyamaz diye düşünerek sabah tartildim ben 101 kiloyum hedef 65
36 kilo vericem hiç bişey değil:)
Oyyy MasAllah kuzuyaBitmiyor valla ama temizlik düzende huzur işteşuan benim ev kalk gidelim diyor kızım 50 günlük teyzesi daha gecesi gündüzü belli olmuyor şimdi uyudu bende mutfaktan basliycam toplamaya
Bugun eliptige basliycam inşallah Spor yapmayı özledim öyle hamladimki yürümek bile yoruyor artik
.
çünkü o zaman toydun doğrusu öyle sanıyordun gülüm ..Aslında takıldığım ve pişmanlık duyduğum en büyük nokta bu, neden izin verdim, neden?
tontişim aradı ona gidicem ama bunu da yazmadan olmazzzzzzzzz:)))Canım kader de diyebilirsin her şey elimiz de değil. çok da düşünmemek lazım hepimizin hatası oluyor ya ölümlü dünya deyip koyveriyorum. Benim annem geçmişi düşünmekten hasta oldu canım 20 sene önceki şeyleri hatırlar hatırlar ufak tefek şeyler için babamla kavga ederdi. Bana büyük ders oldu. Mutlu olmak için geleceğin güzel günlerini düşünüyorum. Kilo vermeyi, kuracağım işi, yeterince ibadet etmeyi vs. Ve hamdolsun o kadar kötü gün geçirdim depresyon nedir bilmem
hadi yaaa yine mi karıştırdım kalıcı makyaj mı 6 aydı :)Bence cok iyi bi rakam neye uzuldunki simdi sen
Kesinnn
Cok dikkat et kalan gunlerde canim eksiye gecebilesin
Maalesef yüzüm küçük gosteriyor genelde kimse cocugum olduguna inanmiyor canim
Evet maalesef ertelendi balim
Yok abla 6 ay dayanirmi hic. 2 haftada bi bakim yaptirmak gerekiyor en fazla 1 ay. Cunku kendi kirpigimiz uzuyor. Daha oncedende kullaniykdum son zamanda birakmistim
Gunaydin ablacimm
Kizz ekmegi niye yazmadin ben gormedimmm
Canım wc çok farkettiriyorBen pazartesi bildirimimi yapayım kızlar sahur yapmadm çünki wc ye de çıkamadım bekledim bu saate kadar spor yapınca da falan fayda ederse diye ama yok yani
Cuma: 85.7
Pazartesi: 86.2
Fark: +500
Bahane silsilesi gibi olacak ama wc problemi var üstüne bi de regl dönemim dolayısıyla ödem de var cumaya kadar 85 i görürüm insAllah
Teşekkür ederim =)cok iyi rakam canım tebrikler
aynen öyle canım bu ay bende baya sıkı tutucam ipleri bakalım
bu kadar çok çıkmamasi lazım sanki canım ödem falan mi var ki
aynen canım bklk diyetisyen iftarda hurma çorba ve su ile aç bi 10 dk bekle açlık krizin olmasın çok saldırma dedi öyle yapiyim bi de
Tünaydın canım
Ne yaptiysam tuvalete çikamamıştım cumartesi akşami bekunis diye bitkisel bir hap yuttum sabah kalktıgımda tuvalete zor yetistim Allahtan hafta sonuyduCanım wc çok farkettiriyor
Bende takımda oldugum çekişmeli yarismanin olduğu zaman icmistim bir seferinde müthiş bişey gerçektenNe yaptiysam tuvalete çikamamıştım cumartesi akşami bekunis diye bitkisel bir hap yuttum sabah kalktıgımda tuvalete zor yetistim Allahtan hafta sonuydubaya ise yaradi ama sakin dışarda olacagınız bir gün içmeyin arkadaşlar çok etkili
alttaki görsellere takılmamak elde değil :)oğlana güldüm yalnız, direk vazgeçmiş ayaktan, nasıl laflar onlar öyle
Ya dolmanın dibine yarı pişmiş et koymak gibi bir cengaverlik yaptım, başkasını çok rahatsız etmeyeceğini tahmin ettiğim bir koku olsa da biz biraz yabancıladık. Onun dışında içi fena değildi galiba ama ben bildiğin soğudumiki gündür De amma yemek maceralarımdan bahsettim
aynen canım kıl tekniği hem daha doğal hemde diğeri çok acı vericiymis eski teknikAlakasi yok mecbur gelecek bosanacak. Benim 1 bucuk sene sürdü bosanmam en son yakalama emri çıktı seve seve geldi bosandi
Sagol balimm ins
Afiyet olsun gulbecim
Cumartesi aksam yuklemistim canim
Bak bu guzel olmus edibecim afiyet olsun
Anladim ablam
Sagol ablacim simdi gidiyorum adliyeye
Nasil yorulduysan artik kuzum
Ay o makineyi bilmiyorum ben cok mu koyu oluyor abla
Aksam baya kalabalik bi menu olmus canim. Bubara limonata cok sık görüyorum sende bunhafta daha tuketme istersen afiyet olsun
Afiuet olsun canim ama karpuzda hergun hergun olmaz
Anladim baharcim
Aynen eger tatil filan olacaksa eylule ertelemen daha iyi kuzum. Deniz suyu daha cabuk attiriyor kaşı. Bu arada yaptiracaksan microblading degil kıl teknigi yaptir daha sağlıklı aklinda olsun.
Kizzzz ne erkegiiiivalla daha simdilik kimseyle gorusmedim. Birisi var takmış bana kafayı bi aksam yemege çıkalım deyip duruyor
Afiuet olsun baharim
Tabikide gideceksin ne birakmasi yahu
Yok kiz adam cocugu alıp icmeye gidiyor. Bende yollamiyorum artik. Gitsin tek basina ne zıkkım icerse icsin
gıda inteloransin mi var canımGünaydın hanımlar.....
bu sabah kalktığımda ellerim zor kapanıyordu nasıl şiştiysem artık .. hala daha öyle...
2 tane şey yedik balon gibi şiştik ...
e diyet bitince ne olacak ?
listeme meyve kuru yemiş biraz tahıl fln eklenecek o zaman demek ki patlayacam
ihmal etme bir dış hekimine görün dış tartarida diş eti kanaması yapıyorKızlar yaa bu arada sabah bi kalktim agzimda kötü bi tat var. Lavaboya bi gittim 5 6 tane diş etim kanamis gece agzim simsiyah olmus simdide sızlıyorlar biraz niye böyle oldum bilmiyorum
isim vardı canım arada alıntıları yaptım birikmesin diye
bir ay için çok az canım sende fark etmişsinDiyetisyenden geldim kızlar 800 gr fark gözüktü toplamda 1 kg da yagdan gitmis odem var dedi tabiki cok az bi oran aslinda totale bakarsakk o kadar kaçamağa artı cikmadgma şükür bi dahaki kontrole cok hirs yaptm ama guzelbi eksiyle gidicem ramazan listesi verdi bi de haftada bi gun sutlu tatlı yiyebilirsin dedi ama tutabilirsem kendimi hic yememeyi planlıyorum
beklenen hareketlerAy simdi çıktım kuzum hicbisey olmadi salak gelmedi durusma ertelendi. Gene bi yakalama emri istiyor anlaşıldı istedigini veririz bizde
güzel eksi ilk üç ayda kacamaksiz rahat 15-20 kilo gider sporlaCuma 99.4
Pazartesi 98.3
Fark 1.100
Yüzde 1.10
Dünden bugüne sadece 100 gr vermişim
himm onu izledim üyeliğim bitmek üzere benim de stok yapıyorumAslinda orunce guzel oluyor stress atiyor insan elbisede cok tatli olur abla :)
Prison break izliyorm cnm hapishaneden kaciyorlar falan baya sardı 3 sezondaym 5 sezon var toplam
kacamaktan ziyade odemdir ödem suyu yap canımya kızlar geçen çıktığım artı moralimi bozdu.
böyle bir tane şeyden ben böyle kilo mu alacağım. hiç böyle olmazdı +700 yaaa...+200 300 olsa neyse bu nedir.
hele bir şeyler söyleyin bana canım çok sıkıldı. kırk yılın başı bir ödül yaptım. sinirlerim bozuldu yaaa
regl oldum abla vücuda mola gibi oldu bugün tansiyon düzeldi :)iftar sahur arası suyu arttır az tuzlu ayranı mutlaka iç gülüm
ben o işleri 2 kere yaptım yine battı :) hayırdır kız ne işçileri gelebilir
Selamün aleyküm 9.takimi güzelleri
Doğumu yaptım iyide kiloyu aldım artık zayıflama zamanım geldi .bende en güzel sizin desteginizle kilo veriyorumMefkurem ablam yer varmı takımda bu garibana
hoşgeldin dilosum bir gelir pir gidersin sen canım metonun maşallahi var vermekte de almak kadar başarılıMefkurem ablam beni alır takıma bana kıyamaz diye düşünerek sabah tartildim ben 101 kiloyum hedef 65
36 kilo vericem hiç bişey değil:)
onun metosu canavarİstersen tabiki verebilirsn canım yairade önemli
inşallahBen pazartesi bildirimimi yapayım kızlar sahur yapmadm çünki wc ye de çıkamadım bekledim bu saate kadar spor yapınca da falan fayda ederse diye ama yok yani
Cuma: 85.7
Pazartesi: 86.2
Fark: +500
Bahane silsilesi gibi olacak ama wc problemi var üstüne bi de regl dönemim dolayısıyla ödem de var cumaya kadar 85 i görürüm insAllah
su form biskuvilerin diğerlerinden farkı yok biliyorsun ki sahurda daha sağlıklı beslenmelisin canın ille de tatlı istiyor ise çikolatalı form yerine bitter yeDünkü menümü yazmadım Kızlar
Sahur
3 limonlu form bisküvi
İftar
Beş kaşık kabak kavurma
Bir büyük bardak ayran
İki dilim tb ekmeği
Bir sade Türk kahvesi
Saat 22.00
İki çikolatalı form bisküvi
2 lt su
peşpeşe 3 gün içtim etki etmedi 4. Gün iki tane içtim yanında kayısılar vs neler neler ama hiç öyle yetisemeyecek duruma gelmedim malesef benim ki kendini astı bu defaNe yaptiysam tuvalete çikamamıştım cumartesi akşami bekunis diye bitkisel bir hap yuttum sabah kalktıgımda tuvalete zor yetistim Allahtan hafta sonuydubaya ise yaradi ama sakin dışarda olacagınız bir gün içmeyin arkadaşlar çok etkili
Çok iştahlı bir insanımdir lakin bı kere konsantre olup gaza geldim mi irademi konustururum işte ozaman:)İstersen tabiki verebilirsn canım yairade önemli
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?