Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Selamün aleyküm 9.takimi güzelleri
Doğumu yaptım iyide kiloyu aldım artık zayıflama zamanım geldi .bende en güzel sizin desteginizle kilo veriyorum Mefkurem ablam yer varmı takımda bu garibana
Hg canım sağlıkla büyüt bebeğini insAllah

Bi guzel egzersizimi yaptım duşumu da aldım geldim de bu ev isleri nolcak bilmiorum hic bitmiyor ya
Bitmiyor valla ama temizlik düzende huzur işteşuan benim ev kalk gidelim diyor kızım 50 günlük teyzesi daha gecesi gündüzü belli olmuyor şimdi uyudu bende mutfaktan basliycam toplamaya
Bugun eliptige basliycam inşallah Spor yapmayı özledim öyle hamladimki yürümek bile yoruyor artik
.

Oyyy MasAllah kuzuya daha küçük uyku düzeniniz anca oturur aynen öyle vala ya ev dağınık olunca için daralıyor ama mecbur dağılıyor canımız saolsun fazladan hareket olur

Ben pazartesi bildirimimi yapayım kızlar sahur yapmadm çünki wc ye de çıkamadım bekledim bu saate kadar spor yapınca da falan fayda ederse diye ama yok yani
Cuma: 85.7
Pazartesi: 86.2
Fark: +500
Bahane silsilesi gibi olacak ama wc problemi var üstüne bi de regl dönemim dolayısıyla ödem de var cumaya kadar 85 i görürüm insAllah

Aslında takıldığım ve pişmanlık duyduğum en büyük nokta bu, neden izin verdim, neden?
çünkü o zaman toydun doğrusu öyle sanıyordun gülüm ..
hayat deneyimlemek ve gelişmektir
şimdi doğru yanından bak eski senin hatalarını anlayacak kadar geliştin ders aldın değil mi demek ki bir daha aynı hatalara düşmeden yoluna devam edebilirsin
nedenler ve keşkelere takılı kalırsan ne şimdin olur ne de yarının
elin de koskocaman şimdin bu günün var yarının nasıl olmasını istiyorsan şu anda inşa etmeye başla içine sevgi kat mutluluk kat başarı kat ne istersen kat kat katttt ama hep güzel şeyler olsun bak nasıl hayatın güzelleşecek daha da değişeceksin gelişeceksin ve sonun da kendinle gurur duyacaksın ...

tontişim aradı ona gidicem ama bunu da yazmadan olmazzzzzzzzz:)))
gülüm kader mevzusun da artık baya hassasım :) kabataslak diyelim ki insanın hayatının yüzde 90 ı kendi ellerin de geri kalan 10 luk dilim de rabbimin bizi sınaması için verdikleri, yüz de 10 luk dilim de başımıza gelen herhangi bir şeye nasıl tepki veriyoruz nasıl başa çıkarız o bizim elimiz de gülüm :)
daha yazacak çok şey var da benim acelem var dışarı çıkıcam akşam istersen bu konuyu detaylı konuşuruz

hadi yaaa yine mi karıştırdım kalıcı makyaj mı 6 aydı :)

Canım wc çok farkettiriyor

Teşekkür ederim =)

Canım wc çok farkettiriyor
Ne yaptiysam tuvalete çikamamıştım cumartesi akşami bekunis diye bitkisel bir hap yuttum sabah kalktıgımda tuvalete zor yetistim Allahtan hafta sonuydu baya ise yaradi ama sakin dışarda olacagınız bir gün içmeyin arkadaşlar çok etkili

Bende takımda oldugum çekişmeli yarismanin olduğu zaman icmistim bir seferinde müthiş bişey gerçekten

alttaki görsellere takılmamak elde değil :)
aynen canım kıl tekniği hem daha doğal hemde diğeri çok acı vericiymis eski teknik
gıda inteloransin mi var canım
Kızlar yaa bu arada sabah bi kalktim agzimda kötü bi tat var. Lavaboya bi gittim 5 6 tane diş etim kanamis gece agzim simsiyah olmus simdide sızlıyorlar biraz niye böyle oldum bilmiyorum
ihmal etme bir dış hekimine görün dış tartarida diş eti kanaması yapıyor
North River baharrr begenip begenip nereye kactin
isim vardı canım arada alıntıları yaptım birikmesin diye
bir ay için çok az canım sende fark etmişsin
Ay simdi çıktım kuzum hicbisey olmadi salak gelmedi durusma ertelendi. Gene bi yakalama emri istiyor anlaşıldı istedigini veririz bizde
beklenen hareketler
Cuma 99.4
Pazartesi 98.3
Fark 1.100
Yüzde 1.10
Dünden bugüne sadece 100 gr vermişim
güzel eksi ilk üç ayda kacamaksiz rahat 15-20 kilo gider sporla
Aslinda orunce guzel oluyor stress atiyor insan elbisede cok tatli olur abla :)

Prison break izliyorm cnm hapishaneden kaciyorlar falan baya sardı 3 sezondaym 5 sezon var toplam
himm onu izledim üyeliğim bitmek üzere benim de stok yapıyorum
kacamaktan ziyade odemdir ödem suyu yap canım
iftar sahur arası suyu arttır az tuzlu ayranı mutlaka iç gülüm
ben o işleri 2 kere yaptım yine battı :) hayırdır kız ne işçileri gelebilir
regl oldum abla vücuda mola gibi oldu bugün tansiyon düzeldi :)
Selamün aleyküm 9.takimi güzelleri
Doğumu yaptım iyide kiloyu aldım artık zayıflama zamanım geldi .bende en güzel sizin desteginizle kilo veriyorum Mefkurem ablam yer varmı takımda bu garibana
Mefkurem ablam beni alır takıma bana kıyamaz diye düşünerek sabah tartildim ben 101 kiloyum hedef 65
36 kilo vericem hiç bişey değil:)
hoşgeldin dilosum bir gelir pir gidersin sen canım metonun maşallahi var vermekte de almak kadar başarılı
İstersen tabiki verebilirsn canım ya irade önemli
onun metosu canavar
inşallah
su form biskuvilerin diğerlerinden farkı yok biliyorsun ki sahurda daha sağlıklı beslenmelisin canın ille de tatlı istiyor ise çikolatalı form yerine bitter ye
peşpeşe 3 gün içtim etki etmedi 4. Gün iki tane içtim yanında kayısılar vs neler neler ama hiç öyle yetisemeyecek duruma gelmedim malesef benim ki kendini astı bu defa

İstersen tabiki verebilirsn canım ya irade önemli
Çok iştahlı bir insanımdir lakin bı kere konsantre olup gaza geldim mi irademi konustururum işte ozaman:)
Ben hiç bu kiloları gormediydim hayatımda aynada kendimi taniyamiyorum kesinlikle vermem gerekiyorum başka yolu yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…