- 7 Mart 2016
- 2.102
- 5.226
- 83
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #294.421
Aman zaten bende akıl olsa 8 senedir bu malı severmiydimKiz bi dur allahini seversen sen once basindakinden kurtulda sonrasi eksik kalsin
O zaman azmis kuzu ya
Az tabiki canım ondan diorum ya bklm bu ay baya dikkat edicem bayramda çok daha dikkat etmem lazım zatenKiz bi dur allahini seversen sen once basindakinden kurtulda sonrasi eksik kalsin
O zaman azmis kuzu ya
Kilo verebilmişmisin ilk gidişinmiaynen yagittim geldim ve bi daha ki kontrolr mutlaka guzel bi eksiyle gitmem lazim
ödem var dedi cnm aynen insAllah bi dahakine hirs yaparm cok kacamagim oldu
hahhah gunaydn cnm sislik kotu ya
Afiyet olsun canım gunaydn
İlk kontroldu canım çok çok az gitmiş 1 kg yagdan gitmisKilo verebilmişmisin ilk gidişinmi
Sen sevmiyosun sadece alışkanlık. Boyle davranan biri sevilemez zaten sevilmeyi haketmez. Ask adina baska bisey görmediğin icin sen bunu ask saniyorsun ama sevgi ask bu degilAman zaten bende akıl olsa 8 senedir bu malı severmiydimmal geldim mal giderim ben
O zaman sıkı yonetimdesin tatlim sendeAz tabiki canım ondan diorum ya bklm bu ay baya dikkat edicem bayramda çok daha dikkat etmem lazım zaten
Haydi tartil gel bakimmAa bugün tartı günü bakalım kaç kg gitmiş yada gitmemiş
Aydami ben haftada bir gidiyorumAyda canım
Aynen kızlar ufacık bi kacamagimi görürseniz bile yerden yere vurun beniSen sevmiyosun sadece alışkanlık. Boyle davranan biri sevilemez zaten sevilmeyi haketmez. Ask adina baska bisey görmediğin icin sen bunu ask saniyorsun ama sevgi ask bu degil
O zaman sıkı yonetimdesin tatlim sende
Ben devlete gidiyorum canım sen ozele gidiyorsan ondandırAydami ben haftada bir gidiyorum
O is bende merak etmeAynen kızlar ufacık bi kacamagimi görürseniz bile yerden yere vurun beniceza falan verin hakediyorum
ben ilk kez diyetisyene gidiyorum devlette olunca ayda bir mi oluyorBen devlete gidiyorum canım sen ozele gidiyorsan ondandır
O is bende merak etmezaten limonatalara taktim daha gormim yani
Görüşürüz beybi kolay gelsinTmmdr ben şimdi gideyim şu egzersizlerimi yapayım önce sonra da ev işi yapayım grsrz işlerimi halledince kızlar
Ben iki defa devlete gittim canm hep ayda çağırıyorla ha talep etsen ne derler bilmiyorum amaben ilk kez diyetisyene gidiyorum devlette olunca ayda bir mi oluyor
Ayda bir motivasyon için çok az haftada gidince insan motive oluyor
Egzersiz olarak ne yapiyorsun ben hergün yürüyüş yapiyorum 2 haftada 3.5 kilo verdim 3.3 yagdan tavsiye ederim bana iyi geldi yürüyüş buradaki bazı arkadaşlar kadar sıkı diyette yapmadım aslinda çok yedigimi düşünüyorum ama iyi verdim tabi böyle giderse ilk haftalar oldugu içinde fazla vermiş olabilirimTmmdr ben şimdi gideyim şu egzersizlerimi yapayım önce sonra da ev işi yapayım grsrz işlerimi halledince kızlar
Ben yeni baslamadim canım diyete o yüzden ayda 3-3.5 kilo versem bile şükrederim bi süredir sürekli yaptığım egzersiz yoktu önceden 45-50 dk yürüyüş ve leslie yapıyordum şimdi günlük 1 saate yakın tüm vücut egzersiz yapicam ve iftardan sonra yürüyüş olacak olmazsa leslie yaparim.. Yeni basladgn için de olabilir bazal metabolizma hızın da yüksek olabilir insAllah böyle devam edersin canımEgzersiz olarak ne yapiyorsun ben hergün yürüyüş yapiyorum 2 haftada 3.5 kilo verdim 3.3 yagdan tavsiye ederim bana iyi geldi yürüyüş buradaki bazı arkadaşlar kadar sıkı diyette yapmadım aslinda çok yedigimi düşünüyorum ama iyi verdim tabi böyle giderse ilk haftalar oldugu içinde fazla vermiş olabilirim
Bence yeni başladigım için oluyor ikinci ay yavaşlayacaktır çünki acayip yiyordum özellikle aburcubur, tatlı kendimi tutabilirsem ve 2 ci ay için ayda 2 ,3 kilo verebilirsem bencede yeter istikrar önemliBen yeni baslamadim canım diyete o yüzden ayda 3-3.5 kilo versem bile şükrederim bi süredir sürekli yaptığım egzersiz yoktu önceden 45-50 dk yürüyüş ve leslie yapıyordum şimdi günlük 1 saate yakın tüm vücut egzersiz yapicam ve iftardan sonra yürüyüş olacak olmazsa leslie yaparim.. Yeni basladgn için de olabilir bazal metabolizma hızın da yüksek olabilir insAllah böyle devam edersin canım
Ayılamamıştır ki gelsinAy simdi çıktım kuzum hicbisey olmadi salak gelmedi durusma ertelendi. Gene bi yakalama emri istiyor anlaşıldı istedigini veririz bizde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?