Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Aman zaten bende akıl olsa 8 senedir bu malı severmiydim mal geldim mal giderim ben
Sen sevmiyosun sadece alışkanlık. Boyle davranan biri sevilemez zaten sevilmeyi haketmez. Ask adina baska bisey görmediğin icin sen bunu ask saniyorsun ama sevgi ask bu degil
Az tabiki canım ondan diorum ya bklm bu ay baya dikkat edicem bayramda çok daha dikkat etmem lazım zaten
O zaman sıkı yonetimdesin tatlim sende

Sen sevmiyosun sadece alışkanlık. Boyle davranan biri sevilemez zaten sevilmeyi haketmez. Ask adina baska bisey görmediğin icin sen bunu ask saniyorsun ama sevgi ask bu degil

O zaman sıkı yonetimdesin tatlim sende
Aynen kızlar ufacık bi kacamagimi görürseniz bile yerden yere vurun beni ceza falan verin hakediyorum

Tmmdr ben şimdi gideyim şu egzersizlerimi yapayım önce sonra da ev işi yapayım grsrz işlerimi halledince kızlar
Egzersiz olarak ne yapiyorsun ben hergün yürüyüş yapiyorum 2 haftada 3.5 kilo verdim 3.3 yagdan tavsiye ederim bana iyi geldi yürüyüş buradaki bazı arkadaşlar kadar sıkı diyette yapmadım aslinda çok yedigimi düşünüyorum ama iyi verdim tabi böyle giderse ilk haftalar oldugu içinde fazla vermiş olabilirim

Ben yeni baslamadim canım diyete o yüzden ayda 3-3.5 kilo versem bile şükrederim bi süredir sürekli yaptığım egzersiz yoktu önceden 45-50 dk yürüyüş ve leslie yapıyordum şimdi günlük 1 saate yakın tüm vücut egzersiz yapicam ve iftardan sonra yürüyüş olacak olmazsa leslie yaparim.. Yeni basladgn için de olabilir bazal metabolizma hızın da yüksek olabilir insAllah böyle devam edersin canım

Bence yeni başladigım için oluyor ikinci ay yavaşlayacaktır çünki acayip yiyordum özellikle aburcubur, tatlı kendimi tutabilirsem ve 2 ci ay için ayda 2 ,3 kilo verebilirsem bencede yeter istikrar önemli

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…