Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Aslinda orunce guzel oluyor stress atiyor insan elbisede cok tatli olur abla :)

Prison break izliyorm cnm hapishaneden kaciyorlar falan baya sardı 3 sezondaym 5 sezon var toplam

ya kızlar geçen çıktığım artı moralimi bozdu.
böyle bir tane şeyden ben böyle kilo mu alacağım. hiç böyle olmazdı +700 yaaa...+200 300 olsa neyse bu nedir.
hele bir şeyler söyleyin bana canım çok sıkıldı. kırk yılın başı bir ödül yaptım. sinirlerim bozuldu yaaa

Gordum canim masallah incecik olmussun. Yaşın kacti cnm yuzun gorunmeyince vucut olaraj en fazla 20 derdim
Gunaydin kizlarrr simdi adliyeye gidiyorum yoldayim ama mahkeme saatine daha var erken çıktım ben

Hayirli haberler al insallah dicektimki okudum gelmemis ertelenmis

Ne yedinki canım

gülüm iştah açılıyorsa beklemeden kapatmak için bir şeyler yapıcaz ben de aynı durumdayım geçen hafta 2 kere ara kanama oldu dün akşam da adet başlama belirteleri ve biraz kanama oldu , daha 8 gün var adete aslın da ama iştahda değişti tabi ben de sirkeli ballı suya başladım hemen yemek öncesi de ilk yoğurt yiycem bu iştahı baskılamamız lazımmmmm

Abla valla ben hic bisi yapmicam temizlik filan normal temizlik yeter
Bayrama kendime bisiler yaptirmayi düşünüyorum ama
Sali yada carsamba serum takviyesi yaptiricam cildime bide ipek kirpik düşünüyorum
6 ay dayanıyormuş ipek kirpik yabancı bir şeyin gözünün üstün de sürekli durmasına rahatsız olmayacaksan bu cins ablan gibi yaptır valla gözleri bakışları acayip değiştiriyor güzelleştiriyor

aaa sağlığın elden gidiyormuş az kalsın allah korusun astım hafife alınacak bir şey değil .. senin zaten bir sürü güzel kıyafetin var 65 kiloya düşünceye kadar bir şey almana gerek yok kii , ayy yine o zayıf halin canlandı gözüm de çoook güzelsin be mefkuşummm

olmaz mı gülüm tabi ki var hatta ben insanların genel ruh halini anlamak için soruyorum
genel de geçmişi mi düşünürsünüz gelecek de neler olabileceğini mi çünkü geçmişe dönüp durmak depresyonu tetikler geleceğin endişeleri ise kaygılı ruh hali demektir ikisinin çözümü de aynı şu an da yaşamayı başarmak geçmiş geldi gitti bitti geri dönemezsin değiştiremezsin sadece sırtına yükü doldurursun şimdiyi yaşamayı engeller
neden geçmişte olan şeyler için şimdimi yok edeyim ki
geçmişi bırakmanın en kısa yolu herkesi her şeyi affetmek yöntem kısa ama uygulama kısmı kişiye göre uzayabiliyor ,
mantık şöyle :
sen geçmişe takılı yaşayıp bu gününü zehir ederken , o geçmişte ki kişiler şu an ne yapıyor !!!!
yiyor içiyor rahat uyuyor işlerini güçlerini yapıyor gülüyor eğleniyor yani yaşıyorlar değil mi, geçmişin acısını yaşayan sensin sana ne oluyor aynı şeyleri tekrar tekrar düşünüp sinir stres yaşıyorsun kendine zarar veriyorsun , kendi iyiliğin için geçmişini affedeceksin ama kişilere onları affettiğini söylemene gerek yok gülüm

iftar sahur arası suyu arttır az tuzlu ayranı mutlaka iç gülüm
ben o işleri 2 kere yaptım yine battı :) hayırdır kız ne işçileri gelebilir

İyi yapmışsın kuzum.
Ah şu geçmiş meselesi. Onu geride bırakmayı başarabilsek. Herşey daha iyi olacak.
Bana da lazım o yöntemden ekim2009
bu günü yaşamadan yarına geçiyor muyuz, geçmiyoruz , eski yırtılan kıyafetlerini eşyalarını kırılan bardak tabak v.s. i ölene kadar saklıyor muyuz , çöpe atıyoruz değil mi, yeni çok daha güzel bardak alıp kullanıyoruz , her gün o kırılan bardağı düşünüp üzülüyor musun peki :)))
işte geçmişin üzüntülerini sık sık aklına getirmek de buna benziyor
kimse yokken siz bir alıştırma vereyim yapın olur mu gülüm
Handandandan
geçmişte ki tüm üzüntülerimi kırgınlıklarımı hayal kırıklıkları mı beni üzen her şeyi , diyip vurgulu biraz yüksek sesle SERBESSTT bırakıyorum diyin
her aklınız geçmişe kaydığın da düşüncelerin sizi sarmasına izin vermeyin ve bu cümleleri söyleyin , artık o kötü düşünce duygulara ihtiyacınız yok bırakın gitsinler , ben bu şekilde yaparak geçmişi düşünmeyi bırakıp herkesi affettim ve hep diyorum aslında zor değildi herkesi affetmek zor olan kendimi affetmekti o biraz uzun sürdü , çünkü bana yapılan her şeyi ben izin verdiğim için yapılmıştı :))

Aslında takıldığım ve pişmanlık duyduğum en büyük nokta bu, neden izin verdim, neden?
Canım kader de diyebilirsin her şey elimiz de değil. çok da düşünmemek lazım hepimizin hatası oluyor ya ölümlü dünya deyip koyveriyorum. Benim annem geçmişi düşünmekten hasta oldu canım 20 sene önceki şeyleri hatırlar hatırlar ufak tefek şeyler için babamla kavga ederdi. Bana büyük ders oldu. Mutlu olmak için geleceğin güzel günlerini düşünüyorum. Kilo vermeyi, kuracağım işi, yeterince ibadet etmeyi vs. Ve hamdolsun o kadar kötü gün geçirdim depresyon nedir bilmem

Cuma 99.4
Pazartesi 98.3
Fark 1.100
Yüzde 1.10
Dünden bugüne sadece 100 gr vermişim
Bence cok iyi bi rakam neye uzuldunki simdi sen
Ayılamamıştır ki gelsin
Kesinnn
Cok dikkat et kalan gunlerde canim eksiye gecebilesin
Gordum canim masallah incecik olmussun. Yaşın kacti cnm yuzun gorunmeyince vucut olaraj en fazla 20 derdim

Hayirli haberler al insallah dicektimki okudum gelmemis ertelenmis
Maalesef yüzüm küçük gosteriyor genelde kimse cocugum olduguna inanmiyor canim
Evet maalesef ertelendi balim
Yok abla 6 ay dayanirmi hic. 2 haftada bi bakim yaptirmak gerekiyor en fazla 1 ay. Cunku kendi kirpigimiz uzuyor. Daha oncedende kullaniykdum son zamanda birakmistim
bir günaydın demeden geçmişe dalmışım :))
Gunaydin ablacimm
Ayy ne biliyim tutturamadim acıkmadim bende salata suyuna ekmek bandim
Kizz ekmegi niye yazmadin ben gormedimmm

Aslında takıldığım ve pişmanlık duyduğum en büyük nokta bu, neden izin verdim, neden?
Başınızdan ne geçti bilmiyorum ama geçmişi degiştirmek elde degil kendinizi yorarsınız kendiniz için afedin gitsinn ,hayatta herkesin bir imtehani var buda benim imtehanimmış demekki deyip kabullenmek en iyisi neden ben,neden böyle oldu gibi konulara girdikçe neden ? Dedikçe huzursuzluk artiyor çünki

1 tbe yazdımy canim 1 dilim tm buğday

Cuma 99.4
Pazartesi 98.3
Fark 1.100
Yüzde 1.10
Dünden bugüne sadece 100 gr vermişim
cok iyi rakam canım tebrikler
Bence yeni başladigım için oluyor ikinci ay yavaşlayacaktır çünki acayip yiyordum özellikle aburcubur, tatlı kendimi tutabilirsem ve 2 ci ay için ayda 2 ,3 kilo verebilirsem bencede yeter istikrar önemli
aynen öyle canım bu ay bende baya sıkı tutucam ipleri bakalım
bu kadar çok çıkmamasi lazım sanki canım ödem falan mi var ki
aynen canım bklk diyetisyen iftarda hurma çorba ve su ile aç bi 10 dk bekle açlık krizin olmasın çok saldırma dedi öyle yapiyim bi de
bir günaydın demeden geçmişe dalmışım :))
Tünaydın canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…