- 23 Şubat 2017
- 9.401
- 41.890
- 548
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #294.441
tekrar geldi mezun oldu cnm
Sonra görünmedi bidaha
tavuğu salatayla yeseydin ya cnm
Suyu birden dikersen işe yaramaz
Yudum yudum icmen lazim
Senin kilona göre 3 lt icmen lazim
kuzum sen bu işin piri olmuşun zaten
Gecmisi hatirlamanin ne sana nede iliskine bi faydasi yok
Esinin iyi yönlerine yogunlas
Sonucta degismeyebilirdi
Şükür simdi iyisiniz
Boşuna enerjini tuketme
harikaaa cnm
Bu hfta guzel olacak insallah
Perşembe detoks cayi yapsan iyi olur
coook guzelllll
bence korumak icin guzel cnm
işçiler niye geliyorki
neyse zaten kaldi 2 hafta
daha 2 ay var bitirirsin cnm
Bende bayadir hic elisi yapmadim unuttum heralde :))
Aslinda kiza elbise falan yapmak istiyorum
pilav haric iyi cnm ama toplamda meyve porsiyonu fazla olmus
1 incir 1 porsiyon
Sen 4 porsiyon meyve yemis oluyosun
Oruc olmadigina gore spor yapabilirsin :)
neinnnnn olamazzzzz
Kabul edilmedi
bence işin en guzel kismi o
kiz hic tok karnina tarti olurmu
Abartmayin
sen yemicegine gore ne yaparsan yap
Hangisi kolayina gidiyorsa onu yap cnm
yoguerdun icinde biraz sarimsak vardi
Gece yemek hic akıl kari degilmis
hepimiz kanli canli insanlariz
fena degil cnm
Wv ye armutta iyi gelir ac karna
patlicani cok severim ama dolmasini degil
oyyy 700 ne kizzzz
Tabi cnm evde de yalin ayak basma sakin
Yumusak bisey olmasi lazim ayaginda
ins. Hayirli bi sonuc alirsin cnm
cok guzel olmusss
ben begendim cnm
aksam guzel ama gece cok seker yuklemesi olmus cnm
yürüyorlardı işte en son mezuniyet sonrası no haber no slm hesabı oldu biraz bir fikrim yok o yüzden canım , kas konusunda yaz sonu daha mı iyi olur peki Eylül'de düğün var yaz boyu havuz durumu filan var malum Eylül başı yaptırsam
ne izliyorsun kuzu
ben mutfaktan çıktım da oğlumun nazindan çıkamadım düştü ayağını taş kesmiş daha üstüne basamazmis bu ayak kullanilmaz artık demeler filan erkek değil mi işte :)
oglen meyvenin biri fazla canım
ben hiç adapte olamadım onun için belli dönem eşofmanla gezdim desem yeridir bir tane kot vardı neredeyse 86lar civarı
74 civarı bir iki kot aldım üst beden benim ince s m eskiler oluyor ama alt sıkıntı
Şimdi 5 kg sonrası giyilmeyi bekleyen bı sürü kot ,elbise var
sütlü canım
sütlaç tadımlık olmuş ama önceki gün çorba lahmacun yerine ızgara seçeneğin olabilirdi çorba varken pide lahmacun vs yanlış oluyor canım
kuzu el lezzeti de çok fark ediyor içinin hazırlanması vs iyice izle sen onu yaparken illa ki tutar zamanla
ödem filandir canım
Hakkında hayırlısı güzel olanı canım
süpersin baby :)
tuhh ya bir kere başıma geldi bir hafta acı çektim şişeyi dene işe yarıyor Zuhal ablanın dediği gibi evdede tabanlı terlikle gez canım
kız niye ifşa ediyorsun çocukları kadın sitesinde
çok orjinaldi cokkk
yok canım bir hilal birde işte senin ki daha böyle orjinali gelmedi çok şükür
engellemediğin için muhattap oluyorsun , şunu unutma seni seven biri değildi seni kolelestiren , ozguvensiz savunmasız aileni sil diyecek kadar kolsuz kanatsız kalmanı düşmenin isteyen şımarık değer bilmez bir insan musvettesiydi... Ve şunu bil gerçek sevgiyi tattiginda bu yaşadığınin korku filmi olduğunu anlayacaksın
akşam herşeyden tadımlık olmuş ama barbunya ve bulgur içinde doğru zaman hafta içine kalmamış
hurmalara dikkat baby ayrıca sahurda meyve porsiyonu çok canım bir meyve bir kase yoğurt yada yine süt ve yulaf daha iyi olur
çay başlayacak abla çayları işçiler alıyor biz kendimiz çay almıyoruz
aslında orani tuttursan süper oluyor bende istiyorum da koyacak yer yok inan
akşam fazla mi olmuş sanki
Alakasi yok mecbur gelecek bosanacak. Benim 1 bucuk sene sürdü bosanmam en son yakalama emri çıktı seve seve geldi bosandi
Sagol balimm ins
Afiyet olsun gulbecim
Cumartesi aksam yuklemistim canim
Bak bu guzel olmus edibecim afiyet olsun
Anladim ablam
Sagol ablacim simdi gidiyorum adliyeye
Nasil yorulduysan artik kuzum
Ay o makineyi bilmiyorum ben cok mu koyu oluyor abla
Aksam baya kalabalik bi menu olmus canim. Bubara limonata cok sık görüyorum sende bunhafta daha tuketme istersen afiyet olsun
Afiuet olsun canim ama karpuzda hergun hergun olmaz
Anladim baharcim
Aynen eger tatil filan olacaksa eylule ertelemen daha iyi kuzum. Deniz suyu daha cabuk attiriyor kaşı. Bu arada yaptiracaksan microblading degil kıl teknigi yaptir daha sağlıklı aklinda olsun.
Kizzzz ne erkegiiiivalla daha simdilik kimseyle gorusmedim. Birisi var takmış bana kafayı bi aksam yemege çıkalım deyip duruyor
Afiuet olsun baharim
Tabikide gideceksin ne birakmasi yahu
Yok kiz adam cocugu alıp icmeye gidiyor. Bende yollamiyorum artik. Gitsin tek basina ne zıkkım icerse icsin
Gunaydin kizlarrr simdi adliyeye gidiyorum yoldayim ama mahkeme saatine daha var erken çıktım ben
Ne yedinki canımya kızlar geçen çıktığım artı moralimi bozdu.
böyle bir tane şeyden ben böyle kilo mu alacağım. hiç böyle olmazdı +700 yaaa...+200 300 olsa neyse bu nedir.
hele bir şeyler söyleyin bana canım çok sıkıldı. kırk yılın başı bir ödül yaptım. sinirlerim bozuldu yaaa
gülüm iştah açılıyorsa beklemeden kapatmak için bir şeyler yapıcaz ben de aynı durumdayım geçen hafta 2 kere ara kanama oldu dün akşam da adet başlama belirteleri ve biraz kanama oldu , daha 8 gün var adete aslın da amamrb cnm ben ablamdan geldik simdi parka gidiyoruz arkdslarmzla piknik yapicigiz cok geçmiş olsun ya o cok zor eşim baya cekti su an pek ses çıkmıyor şükür
cok svndm cnm amanbi daha ne düşsün ne çıksın normal seyrinde ilerlesin inşAllah ne yemke yaptn kolay gelsin
naisl becerdin kiz
Vala ya şaka maka cidden ramazani yariladjk,
Ben cok fazla acıkıyorum bu ara ya kacamak oluyor heoaslında önceki yediğime gore su an cok cok az yiyorum ve acaypte rahatsz oluyorum demek midem küçülmüş bu iyi haber ama iştahımı kapatmam lazım snrm herked tatli çikolata aseriyor adet oncesi ben de yemek rsmen
6 ay dayanıyormuş ipek kirpik yabancı bir şeyin gözünün üstün de sürekli durmasına rahatsız olmayacaksan bu cins ablan gibi yaptır valla gözleri bakışları acayip değiştiriyor güzelleştiriyorAbla valla ben hic bisi yapmicam temizlik filan normal temizlik yeter
Bayrama kendime bisiler yaptirmayi düşünüyorum ama
Sali yada carsamba serum takviyesi yaptiricam cildime bide ipek kirpik düşünüyorum
aaa sağlığın elden gidiyormuş az kalsın allah korusun astım hafife alınacak bir şey değil .. senin zaten bir sürü güzel kıyafetin var 65 kiloya düşünceye kadar bir şey almana gerek yok kii , ayy yine o zayıf halin canlandı gözüm de çoook güzelsin be mefkuşummmsen bugün nasilsin cnm dün canin sikkinmiş
Nirancim senin gibi akilli, ayaklari uzerinde duran bi kadin hâlâ evliyse demekki eşinin pozitif taraflari negatif yanlarindan fazlaymis
Bide gecmiste şu oldu bu oldu deyip kendini doldurma
orasini sen düşüncen sekerim
cok gzzel cnm
Keske hep boyle gitse
sahura sendemi kalkiyosun cnm
Yatmadan hazirlayip yatsan
kabagi rendeleyip ister çiğ ister tavada biraz soteleyip yogurtla karistiriyoz cnm havuc tarator gibi
Ustune ceviz dereotu guzel olur
Pancarida rendeleyip yogurtla karistirinca o da guzel oluyor
senin aşırı kilonda yok neddn boyle olduki cnm
Ayakkabina kalip aldinmi
aksam tuzlu ayran ic bari cnm
Az yedigindenmi oluyor acaba
ben bisey almayi düşünmüyorum
Zaten hafta icine denk geliyor
Burda pek bayram havasi olmaz
beni baska yere gondermislerdi cnm orda yanik plastik kokusundan nefesim tikandi astimim cikti
Bayram sonu baska yere bakicam
aksam yavas yavas ye cnm
Corbbadan sonra biraz oyalan sonra ydmeye devam et
Gunduzleri bende oyleyim
Cnm herseyi istiyor
Aksam dogru seylerle karnimi doyururursam o istek gidiyor
pide ve dondurmaNe yedinki canım
olmaz mı gülüm tabi ki var hatta ben insanların genel ruh halini anlamak için soruyorumBugün daha iyiyimMefkurem ... Bebeği eşime birakip kizları alıp alışverışe çıktım.
Evliliğimi bitirrisem, annem, babam ve kızkardeşlerimde dahil herkes rahatlık battı diyecek....ama ben en ufak bir kıvılcım da geçmişteki yangınlara dönüyorum...bunu bir türlü aşamadım....
ekim2009 geçmişi bir kenara birakabilmenin bir yolu var mı canım, uygulanabilirliği olan ..
iftar sahur arası suyu arttır az tuzlu ayranı mutlaka iç gülümorda ne yapıyorsun canım :)
geç kaldım ama taze fasulye pilav çorba tatlı :) Seyda tekrar mezun oldu canim aklımdayken soyleyim
abla belki de ramazan başından beri öyle dün çok kötü olunca ölçmek aklıma geldi normalde de düşüktür zaten
ben cam kapı koltuk işini bitirdim banyo WC duvar kv yaptı bı mutfak dolapları kaldı onu da yarın öbür gün bitirmek gerek hafta içi işçiler gelebilir bizim
bitter ye canım
bende kas yaptırmak istiyorum ama bir türlü fırsat bulamadım
afiyet olsun canım güzel
az mı yiyorum gerçekten kızlarda dedi ama benim tansiyon normalde de düşük zaten hep
abla ya
beni de hararet yapiyorum resmen
güzel olmuş suyu üst üste içersen WC den çıkamazsın ama aralıklı iç yudum yudum evdesin zaten şu senin kolonda 3 lt icmelisin su kilo vermede çok etkili bilerek içmemek yanlış canım
güzel eksi devamı gelsin inşallah cumaya
bu günü yaşamadan yarına geçiyor muyuz, geçmiyoruz , eski yırtılan kıyafetlerini eşyalarını kırılan bardak tabak v.s. i ölene kadar saklıyor muyuz , çöpe atıyoruz değil mi, yeni çok daha güzel bardak alıp kullanıyoruz , her gün o kırılan bardağı düşünüp üzülüyor musun peki :)))İyi yapmışsın kuzum.
Ah şu geçmiş meselesi. Onu geride bırakmayı başarabilsek. Herşey daha iyi olacak.
Bana da lazım o yöntemdenekim2009
Ayy ne biliyim tutturamadim acıkmadim bende salata suyuna ekmek bandimKuzu bu seferde az olmamismi sanki afiyet olsun
Aslında takıldığım ve pişmanlık duyduğum en büyük nokta bu, neden izin verdim, neden?zor olan kendimi affetmekti o biraz uzun sürdü , çünkü bana yapılan her şeyi ben izin verdiğim için yapılmıştı :))
Canım kader de diyebilirsin her şey elimiz de değil. çok da düşünmemek lazım hepimizin hatası oluyor ya ölümlü dünya deyip koyveriyorum. Benim annem geçmişi düşünmekten hasta oldu canım 20 sene önceki şeyleri hatırlar hatırlar ufak tefek şeyler için babamla kavga ederdi. Bana büyük ders oldu. Mutlu olmak için geleceğin güzel günlerini düşünüyorum. Kilo vermeyi, kuracağım işi, yeterince ibadet etmeyi vs. Ve hamdolsun o kadar kötü gün geçirdim depresyon nedir bilmemAslında takıldığım ve pişmanlık duyduğum en büyük nokta bu, neden izin verdim, neden?
Bence cok iyi bi rakam neye uzuldunki simdi senCuma 99.4
Pazartesi 98.3
Fark 1.100
Yüzde 1.10
Dünden bugüne sadece 100 gr vermişim
KesinnnAyılamamıştır ki gelsin
Cok dikkat et kalan gunlerde canim eksiye gecebilesinya kızlar geçen çıktığım artı moralimi bozdu.
böyle bir tane şeyden ben böyle kilo mu alacağım. hiç böyle olmazdı +700 yaaa...+200 300 olsa neyse bu nedir.
hele bir şeyler söyleyin bana canım çok sıkıldı. kırk yılın başı bir ödül yaptım. sinirlerim bozuldu yaaa
Maalesef yüzüm küçük gosteriyor genelde kimse cocugum olduguna inanmiyor canimGordum canim masallah incecik olmussun. Yaşın kacti cnm yuzun gorunmeyince vucut olaraj en fazla 20 derdim
Hayirli haberler al insallah dicektimki okudum gelmemis ertelenmis
Yok abla 6 ay dayanirmi hic. 2 haftada bi bakim yaptirmak gerekiyor en fazla 1 ay. Cunku kendi kirpigimiz uzuyor. Daha oncedende kullaniykdum son zamanda birakmistim6 ay dayanıyormuş ipek kirpik yabancı bir şeyin gözünün üstün de sürekli durmasına rahatsız olmayacaksan bu cins ablan gibi yaptır valla gözleri bakışları acayip değiştiriyor güzelleştiriyor
Gunaydin ablacimmbir günaydın demeden geçmişe dalmışım :))
Kizz ekmegi niye yazmadin ben gormedimmmAyy ne biliyim tutturamadim acıkmadim bende salata suyuna ekmek bandim
Başınızdan ne geçti bilmiyorum ama geçmişi degiştirmek elde degil kendinizi yorarsınız kendiniz için afedin gitsinn ,hayatta herkesin bir imtehani var buda benim imtehanimmış demekki deyip kabullenmek en iyisi neden ben,neden böyle oldu gibi konulara girdikçe neden ? Dedikçe huzursuzluk artiyor çünkiAslında takıldığım ve pişmanlık duyduğum en büyük nokta bu, neden izin verdim, neden?
1 tbe yazdımy canim 1 dilim tm buğdayBence cok iyi bi rakam neye uzuldunki simdi sen
Kesinnn
Cok dikkat et kalan gunlerde canim eksiye gecebilesin
Maalesef yüzüm küçük gosteriyor genelde kimse cocugum olduguna inanmiyor canim
Evet maalesef ertelendi balim
Yok abla 6 ay dayanirmi hic. 2 haftada bi bakim yaptirmak gerekiyor en fazla 1 ay. Cunku kendi kirpigimiz uzuyor. Daha oncedende kullaniykdum son zamanda birakmistim
Gunaydin ablacimm
Kizz ekmegi niye yazmadin ben gormedimmm
cok iyi rakam canım tebriklerCuma 99.4
Pazartesi 98.3
Fark 1.100
Yüzde 1.10
Dünden bugüne sadece 100 gr vermişim
aynen öyle canım bu ay bende baya sıkı tutucam ipleri bakalımBence yeni başladigım için oluyor ikinci ay yavaşlayacaktır çünki acayip yiyordum özellikle aburcubur, tatlı kendimi tutabilirsem ve 2 ci ay için ayda 2 ,3 kilo verebilirsem bencede yeter istikrar önemli
bu kadar çok çıkmamasi lazım sanki canım ödem falan mi var kiya kızlar geçen çıktığım artı moralimi bozdu.
aynen canım bklk diyetisyen iftarda hurma çorba ve su ile aç bi 10 dk bekle açlık krizin olmasın çok saldırma dedi öyle yapiyim bi degülüm iştah açılıyorsa beklemeden kapatmak için bir şeyler yapıcaz ben de aynı durumdayım geçen hafta 2 kere ara kanama oldu dün akşam da adet başlama belirteleri ve biraz kanama oldu , daha 8 gün var adete aslın da amaiştahda değişti tabi ben de sirkeli ballı suya başladım hemen yemek öncesi de ilk yoğurt yiycem bu iştahı baskılamamız lazımmmmm
Tünaydın canımbir günaydın demeden geçmişe dalmışım :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?