- 4 Temmuz 2013
- 30.126
- 99.188
- 598
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #294.481
Evet ama köpeğimiz var lakin çok surtuk hanımefendi yemek vaktinde uğruyor sadece onu görünce ayagi hiç düşünmeden koştu gitti aaa iyileşmisim ben yuruyemem sanıyordum diyorOyy kıyamam geçmiş olsunkendi oğlumu gördüm sanki. Çok nazlılar çooookkkk
Cumaya ödemi cozersin senSabah regl oldum 🌩🌩🌩
Cuma:69
Ptesi:69,8
Fark: +800
İyidir iyi birde yeni doğum yapmış daha ne olsun emzirme var birdeNorth River hoşbuldum canım benim gerçekten burda olmayı özlemişim şimdiden motive oldum valla
İnşallah metomda hala bana rağmen iyidir onun ekmeğini çok yedim zamanında:)
her sıfır gurubu gibi şeker ve una hassasım tabi ...dün iftarda da kabak yemeği yedim ama daha da şiştim resmen.gıda inteloransin mi var canım
kacamaktan ziyade odemdir ödem suyu yap canım
Harikasınızzzzz** * 9.Takim 622. Etap * * *
Fatlayd(95,5/
AhSen_2504 (78,3/77,3/1/%1,28)
Bi prenses annesi (86,3/85,7/0,6/%0,70)
pesto26 (69,1/) mezun olmak istiyor
Gulbeseker(99/98,2/0,8/%0,81)
ebruebrulii (85/84,7/0,3/%0,35)
CurukElma (58,0/55,8/2,2/%3,79) ikinci kez mezun olmak istiyor
Niran Nevra( 76,7/75,5/1,2/%1,56)
Jasminium84 (63,4/62,9/0,5/%0,79)
nanekekik(69,4/69/0,4/%0,58)
eceboce(61,8/
Bayankokosh (74,5/74,4/0,1/%0,13)
9.takim ortalamasi : %
Deneme süresindeki uyeler
METANOL(70,8/69,6/1,2/%1,69) BT:10,05,19 bk:70,8 hdf: 65
Hayatgusel(72/70,7/1,3/%1,81)BT:14,05,19 bk: 72 hdf: 58
Pumpkin00(102/99,4/2,6/%2,55)BT:10,05,19 bk:102 hdf:68
❤ FREE CANLAR ❤
Ekim2009 (85,9/87,3/+1.4
badem(68.1/
Sweetyy83 (65,1/
tugce(56
Hayyal(61,7
elfkkk
İzine ayrılan uyeler
*askrhpozitif(74,6//) 71.6 ile 618.Etapta izne ayrıldı
*mefkurem( )610. etapta 90,8 ıle izıne ayrıldı
*Edibe12 (94.3) 86.4 le 608.etapta izine ayrilan üye
hamişler

Pnrrr-20(75/75,6/+0,6
@mefkurem
Biraz cok olmussa da telafi edersin sen canımIyi akşamlar kızlar menüm
Sahur 02.45
1 kk kaşar peyniri
2 zeytin
1 kase yoğurt
Domates
Salatalık
Marul
1 haşlanmış yumurta
Avuç içi kadar katmer
Çay
Su 1 lt
İftar 20:05
Salata
1 buçuk bardak ayran
Yarım etliekmek
5-6 aci küçük biber turşusu
Su 2.5 lt olur yatmadan
Spor bildirimimi yapmıştım zaten ama akşam ki etliekmegi eritmek adına belki biseyler yaparim
Yaaaa ben sennn fotonu kacırdımmı simdi hic gelemedimmmm cok üzgünümm cok merak ediyorum senin fitliğini kızKızlar dün yeni bitane elbise aldim üstte cok hos duruyor triko. Yarın aksam isyerinin iftar yemeği olacak samimi oldugumuz musterilerde gelecek onu giymeyi düşünüyorum. Baya kalabalık olucaz bi ortada salinicam.
Hİyi akşamlar güzel ve fit hatunlarrr
Menüm
Sahur
1 haşlanmış yumurta
1 kk peynir
2 zeytin
Domtis zalatalıh maydanoz
İftar
3 yk hindi sote
Yoğurt
Maydanoz domtis zalatalıh
3 dilim
Ara 1 hurma 1 kuru kayısı 1.5 ceviz
Su içebildğim kadar içeceğim
Helallll olsunnn örnek oldun hepimizeBiraz fazla oldu abla normalde tam lavas yemiyodum yedim kola ictim tursuda tuketmiyordum su tutuyor diye hepsi bi arada olduins boyle devam ederim
Sagol ablamm elimde geleni yaptım. Bende hepinize teşekkür ederim desteginizi benden esirgemediginiz icin. Kapanış hep böyle düşünüyordum cok sukur yapabildim ablam. Cok teşekkür ederim tekrardan ama burdayim gitmiyorummmm
Hayırlı uğurlu olsunBu aradaNorth River ve @askrhpozitif yaninda CurukElma da yeni kaptan yardimcimiz oldu
Bilginiz olsun
Çok iyiiiiBugünkü menüm
Sahur
2 kaynamış kuru kayısı
1 tatlı kaşığı zeytinyağ
İftar
1 kase cacık
4 yaprak sarma
Elim büyüklüğünde et
3 yk patates salatası
Ara
1 sade Türk kahvesi
1 kuru kayısı
2 hurma
Su 2 lt olur
:):):)Hah işte, o gece acıkmasında miden dile gelse diyecek ki; ‘aferin kız, bugün bana iş yüklemedin, ödül olarak yarın eksi göreceksin’
170 ablacım bana sorduysan:)Boyun kacti cnm
Hahahahah ya ben bekarken 98 kiloydum sonra eşine kaçtım anlatmıştım daha önce 1 ay sonra nikah olmadan ayrıldım sonra bir hırs 60a kadar düştüm fitness eğitmenliği yapmaya başladım 2 sene eşim umrumda bile değildi oda baktı ben taş gibi olmuşum vermişim 38 kilo yine peşime düştü tekrar barıştım oldum 100 kilo adam uğursuz mu ne hahahaah
Ben bı detoks buldum, hatta kalıcı kilo verdiriyormuş.. kız kardeşim uyguladı, 3 günde 3 kilo gitti, 2 aydır takipteyim, sürekli soruyorum, "aldın mı" diye, geri almadı...
Seni uygulama konusunda kararlı gördüğümde paylaşacağım
Haariikaaa tebriklerrrrrrr@pesto26 karneni gördün mü
Eki Görüntüle 2270067
@pesto26 'nın Cuma Zayıflama Yarışması Karnesi:
Bugüne Kadar Verilen Kilo Bilgisi:
Mart / 4,1
Nisan / 3,9
Mayıs / 0,3
2019 YILINDA TOPLAM VERİLEN : 8,3 KİLO
Bu verilere göre oranlar şöyle:
Başlangıç Kilosu (612. Etap) ( 77,3 )
Bitiş Kilosu (614. Etap) ( 69,0 )
Verilen Toplam Kilo ( 8,3 )
Yüzde Olarak Toplam Kayıp ( 10,74% )
Toplam Süre ( 9 Hafta )
Ortalama Haftalık Kayıp / % ( 1,19% )
Ortalama Haftalık Kayıp / gr ( 922 )
Bilgi:
Sevgili pesto26 3 Mart 2019 tarihinde (612. etap) deneme sürecine alınmış ve 614. etapta üyeliği onaylanarak takım listesine girmiştir.
17 Mayıs 2019 tarihinde (622. etap) toplam 8,3 kilo vererek ve 70 kilo olan hedefini 114% oranında yakalayarak başarıyla mezun olmuştur.
Yarışmacımızın deneme süreci, yarışma süresine eklenmiştir.
Kendisini başarıları nedeniyle tebrik eder, yarışmada bulunduğu sürece üyesi olduğu 9. Takıma ve Cuma Zayıflama Yarışması'na katkılarından ötürü teşekkür ederiz.
Süpersin süperrrCuma 99.4 pazar 98.4 2 günde giden 1 kilo
Ayyy ablamdada var sanırım o..cok geçmiş olsunMelabaaaa kıssslayyyy
Naapıyosunussss
Topuk dikeni beni öldürüyor hiçbir iş yapamıyorum yaa... Ev kalkmış göçüyor yemek yapıciiimmm nasıl halledeceğim işleriiiii
Oooo fizik git olunca tabi:)))Abla valla ben hic bisi yapmicam temizlik filan normal temizlik yeter
Bayrama kendime bisiler yaptirmayi düşünüyorum ama
Sali yada carsamba serum takviyesi yaptiricam cildime bide ipek kirpik düşünüyorum
Ooo hem spor hem keyif:)Eki Görüntüle 2270504 kardeşlerimle voleybol oynuyoruz ama ben dinlenme ye geçtim 20dk yürüyüş 30dk voleybol derken cılkım çıktı azcık sonra devam
Gayet iyi öenğnn..gecmiş olsn canınmSahur
1 muz
1 armut
3 hurma
1 sb süt
İftar
2 yk etli mantar
4 yk bamya
2 yk bulgur pilavı
Salata
3 hurma
Su az oldu. Başım ağrıyor içemiyorum. Sahurda içmeye çalışacağım.
içtiğim tüm suları tutmuşum sankibu kadar çok çıkmamasi lazım sanki canım ödem falan mi var ki
bu günü yaşamadan yarına geçiyor muyuz, geçmiyoruz , eski yırtılan kıyafetlerini eşyalarını kırılan bardak tabak v.s. i ölene kadar saklıyor muyuz , çöpe atıyoruz değil mi, yeni çok daha güzel bardak alıp kullanıyoruz , her gün o kırılan bardağı düşünüp üzülüyor musun peki :)))
bu alıştırmayı yapmalıyım.... kırılmış şeylerin hepsini çöpe atıyorum ve günüme bakıyorum dostumbu günü yaşamadan yarına geçiyor muyuz, geçmiyoruz , eski yırtılan kıyafetlerini eşyalarını kırılan bardak tabak v.s. i ölene kadar saklıyor muyuz , çöpe atıyoruz değil mi, yeni çok daha güzel bardak alıp kullanıyoruz , her gün o kırılan bardağı düşünüp üzülüyor musun peki :)))
işte geçmişin üzüntülerini sık sık aklına getirmek de buna benziyor
kimse yokken siz bir alıştırma vereyim yapın olur mu gülüm
Handandandan
geçmişte ki tüm üzüntülerimi kırgınlıklarımı hayal kırıklıkları mı beni üzen her şeyi , diyip vurgulu biraz yüksek sesle SERBESSTT bırakıyorum diyin
her aklınız geçmişe kaydığın da düşüncelerin sizi sarmasına izin vermeyin ve bu cümleleri söyleyin , artık o kötü düşünce duygulara ihtiyacınız yok bırakın gitsinler , ben bu şekilde yaparak geçmişi düşünmeyi bırakıp herkesi affettim ve hep diyorum aslında zor değildi herkesi affetmek zor olan kendimi affetmekti o biraz uzun sürdü , çünkü bana yapılan her şeyi ben izin verdiğim için yapılmıştı :))
hoş geldin canımSelamün aleyküm 9.takimi güzelleri
Doğumu yaptım iyide kiloyu aldım artık zayıflama zamanım geldi .bende en güzel sizin desteginizle kilo veriyorum @mefkurem ablam yer varmı takımda bu garibana
Ay kacirmisim onu galiba :)1 tbe yazdımy canim 1 dilim tm buğday
Hosgeldin tatlimmmSelamün aleyküm 9.takimi güzelleri
Doğumu yaptım iyide kiloyu aldım artık zayıflama zamanım geldi .bende en güzel sizin desteginizle kilo veriyorum @mefkurem ablam yer varmı takımda bu garibana
Kuzu sıkı tut cumaya eksiye gecmelisinBen pazartesi bildirimimi yapayım kızlar sahur yapmadm çünki wc ye de çıkamadım bekledim bu saate kadar spor yapınca da falan fayda ederse diye ama yok yani
Cuma: 85.7
Pazartesi: 86.2
Fark: +500
Bahane silsilesi gibi olacak ama wc problemi var üstüne bi de regl dönemim dolayısıyla ödem de var cumaya kadar 85 i görürüm insAllah
Ortalama 1 sene kalici makyajin abla ama cilt tipide etkiliyor benim 5 ay oldu en son yapilali tekrar yaptiricamhadi yaaa yine mi karıştırdım kalıcı makyaj mı 6 aydı :)
Tatlim formlari tuketmek yerine kuruyemis yesen daha saglikliDünkü menümü yazmadım Kızlar
Sahur
3 limonlu form bisküvi
İftar
Beş kaşık kabak kavurma
Bir büyük bardak ayran
İki dilim tb ekmeği
Bir sade Türk kahvesi
Saat 22.00
İki çikolatalı form bisküvi
2 lt su
Aynen bahar microblading jiletle yapildigi icin deriye cok fazla hasar veriyoralttaki görsellere takılmamak elde değil :)
aynen canım kıl tekniği hem daha doğal hemde diğeri çok acı vericiymis eski teknik
gıda inteloransin mi var canım
ihmal etme bir dış hekimine görün dış tartarida diş eti kanaması yapıyor
isim vardı canım arada alıntıları yaptım birikmesin diye
bir ay için çok az canım sende fark etmişsin
beklenen hareketler
güzel eksi ilk üç ayda kacamaksiz rahat 15-20 kilo gider sporla
himm onu izledim üyeliğim bitmek üzere benim de stok yapıyorum
regl oldum abla vücuda mola gibi oldu bugün tansiyon düzeldi :)
hoşgeldin dilosum bir gelir pir gidersin sen canım metonun maşallahi var vermekte de almak kadar başarılı
onun metosu canavar
inşallah
su form biskuvilerin diğerlerinden farkı yok biliyorsun ki sahurda daha sağlıklı beslenmelisin canın ille de tatlı istiyor ise çikolatalı form yerine bitter ye
peşpeşe 3 gün içtim etki etmedi 4. Gün iki tane içtim yanında kayısılar vs neler neler ama hiç öyle yetisemeyecek duruma gelmedim malesef benim ki kendini astı bu defa
Ay bahar cok artidasin kuzum ya cumaya toparlarsin insSabah regl oldum 🌩🌩🌩
Cumartesi aksamki mesajlarimda duruyor tatlim kaldirmadimHarikasınızzzzz
Biraz cok olmussa da telafi edersin sen canım
Yaaaa ben sennn fotonu kacırdımmı simdi hic gelemedimmmm cok üzgünümm cok merak ediyorum senin fitliğini kız
H
Gayet iyi imiş
Helallll olsunnn örnek oldun hepimize
Hayırlı uğurlu olsunCurukElma
Çok iyiiii
:):):)
170 ablacım bana sorduysan:)
Haariikaaa tebriklerrrrrrr
Süpersin süperrr
Ayyy ablamdada var sanırım o..cok geçmiş olsun
Oooo fizik git olunca tabi:)))
Ooo hem spor hem keyif:)
Gayet iyi öenğnn..gecmiş olsn canınm
aynen ramazan başından beri çekiyorum bu sıkıntıyı bi düzenlemediCanım wc çok farkettiriyor
bisküviler dışında güzel canım afiyet olsunDünkü menümü yazmadım Kızlar
Sahur
3 limonlu form bisküvi
İftar
Beş kaşık kabak kavurma
Bir büyük bardak ayran
İki dilim tb ekmeği
Bir sade Türk kahvesi
Saat 22.00
İki çikolatalı form bisküvi
2 lt su
aynen tatlım az baya tabiki ama inat ettim bi daha ki kontrolde 3-4 kg yagdan gitmis olacak Allah in izniylealttaki görsellere takılmamak elde değil :)
aynen canım kıl tekniği hem daha doğal hemde diğeri çok acı vericiymis eski teknik
beklenen hareketler
hoşgeldin dilosum bir gelir pir gidersin sen canım metonun maşallahi var vermekte de almak kadar başarılı
onun metosu canavar
inşallah
su form biskuvilerin diğerlerinden farkı yok biliyorsun ki sahurda daha sağlıklı beslenmelisin canın ille de tatlı istiyor ise çikolatalı form yerine bitter ye
peşpeşe 3 gün içtim etki etmedi 4. Gün iki tane içtim yanında kayısılar vs neler neler ama hiç öyle yetisemeyecek duruma gelmedim malesef benim ki kendini astı bu defa
hepsini gebelik ve lohusalık döneminde mi aldın canım hamile kaldığında kaç kiloydunÇok iştahlı bir insanımdir lakin bı kere konsantre olup gaza geldim mi irademi konustururum işte ozaman:)
Ben hiç bu kiloları gormediydim hayatımda aynada kendimi taniyamiyorum kesinlikle vermem gerekiyorum başka yolu yok
cumaya halledersin canım geçer o zmna şişliğinSabah regl oldum 🌩🌩🌩
ay oylr de insanin baya sinirleri bozuluyor hakikaten ama halledersin benceiçtiğim tüm suları tutmuşum sanki
tabi 700 gr almış olamam da insanın siniri bozuluyor.
o kadar dikkat et bir tane şey ye hop gitsin emekler.
yok yani dikkat etmiyor olsam hadi neyse
tamam canım öyle yapicamAy kacirmisim onu galiba :)
Hosgeldin tatlimmm
Kuzu sıkı tut cumaya eksiye gecmelisin
Ortalama 1 sene kalici makyajin abla ama cilt tipide etkiliyor benim 5 ay oldu en son yapilali tekrar yaptiricam
Tatlim formlari tuketmek yerine kuruyemis yesen daha saglikli
Aynen bahar microblading jiletle yapildigi icin deriye cok fazla hasar veriyor
Dis eti kanamasi boyle ilk defa oldu yatekrarlarsa gidicem
Ay bahar cok artidasin kuzum ya cumaya toparlarsin ins
Cumartesi aksamki mesajlarimda duruyor tatlim kaldirmadim
Bence tok karna normal artı cumaya normal seyrinde tartildgnda eksiği görürsün eminimKizlar artımı merak edenlere söyleyim
Cuma 55.8
Bugun tam 57
Ama kahvalti yapmistim ayrica su ve cay icmistim
Bitter sevmiyorum bir de çikolatayla aram yok. Ama artık kaçamak yapmak yok onu da yemiycem bugün tartıldım 70.300 sadece -400 gramalttaki görsellere takılmamak elde değil :)
beklenen hareketler
onun metosu canavar
inşallah
Evet canım sağol. onları hayatımdan çıkarıyorum artıkaynen ramazan başından beri çekiyorum bu sıkıntıyı bi düzenlemedi
bisküviler dışında güzel canım afiyet olsun
aynen tatlım az baya tabiki ama inat ettim bi daha ki kontrolde 3-4 kg yagdan gitmis olacak Allah in izniyle
hepsini gebelik ve lohusalık döneminde mi aldın canım hamile kaldığında kaç kiloydun
cumaya halledersin canım geçer o zmna şişliğin
ay oylr de insanin baya sinirleri bozuluyor hakikaten ama halledersin bence
tamam canım öyle yapicam
Bence tok karna normal artı cumaya normal seyrinde tartildgnda eksiği görürsün eminim
Ben çok güzel kilo verebilen ama ne yazikki koruyamayan biriyimaynen ramazan başından beri çekiyorum bu sıkıntıyı bi düzenlemedi
bisküviler dışında güzel canım afiyet olsun
aynen tatlım az baya tabiki ama inat ettim bi daha ki kontrolde 3-4 kg yagdan gitmis olacak Allah in izniyle
hepsini gebelik ve lohusalık döneminde mi aldın canım hamile kaldığında kaç kiloydun
cumaya halledersin canım geçer o zmna şişliğin
ay oylr de insanin baya sinirleri bozuluyor hakikaten ama halledersin bence
tamam canım öyle yapicam
Bence tok karna normal artı cumaya normal seyrinde tartildgnda eksiği görürsün eminim
Canım ben de içiyorum bende de var bu problem benim ilaç toz halinde çay kaşığının ucuyla koyuyorum oda etkiliNe yaptiysam tuvalete çikamamıştım cumartesi akşami bekunis diye bitkisel bir hap yuttum sabah kalktıgımda tuvalete zor yetistim Allahtan hafta sonuydubaya ise yaradi ama sakin dışarda olacagınız bir gün içmeyin arkadaşlar çok etkili
Canım kuruyemiş sevmiyorum ama leblebi giyebilirim tatlım sağolAy kacirmisim onu galiba :)
Hosgeldin tatlimmm
Kuzu sıkı tut cumaya eksiye gecmelisin
Ortalama 1 sene kalici makyajin abla ama cilt tipide etkiliyor benim 5 ay oldu en son yapilali tekrar yaptiricam
Tatlim formlari tuketmek yerine kuruyemis yesen daha saglikli
Aynen bahar microblading jiletle yapildigi icin deriye cok fazla hasar veriyor
Dis eti kanamasi boyle ilk defa oldu yatekrarlarsa gidicem
Ay bahar cok artidasin kuzum ya cumaya toparlarsin ins
Cumartesi aksamki mesajlarimda duruyor tatlim kaldirmadim
pilav haric iyi cnm ama toplamda meyve porsiyonu fazla olmus
1 incir 1 porsiyon
Sen 4 porsiyon meyve yemis oluyosun
Oruc olmadigina gore spor yapabilirsin
Gunaydin kizlarrr simdi adliyeye gidiyorum yoldayim ama mahkeme saatine daha var erken çıktım ben
Cuma 99.4
Pazartesi 98.3
Fark 1.100
Yüzde 1.10
Dünden bugüne sadece 100 gr vermişim
Selamün aleyküm 9.takimi güzelleri
Ben pazartesi bildirimimi yapayım kızlar sahur yapmadm çünki wc ye de çıkamadım bekledim bu saate kadar spor yapınca da falan fayda ederse diye ama yok yani
Cuma: 85.7
Pazartesi: 86.2
Fark: +500
Bahane silsilesi gibi olacak ama wc problemi var üstüne bi de regl dönemim dolayısıyla ödem de var cumaya kadar 85 i görürüm insAllah
Sabah regl oldum 🌩🌩🌩
Kizlar artımı merak edenlere söyleyim
Cuma 55.8
Bugun tam 57
Ama kahvalti yapmistim ayrica su ve cay icmistim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?