- 4 Temmuz 2013
- 30.126
- 99.188
- 598
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #294.521
Allah Allah kabak herkeste ise yarar ödem suyu saks suyu da diye geçiyor canım içtiğini suya maydanoz ,limon, salatalık varsa taze zencefil ekleher sıfır gurubu gibi şeker ve una hassasım tabi ...dün iftarda da kabak yemeği yedim ama daha da şiştim resmen.
ödem suyu nedir acaba yarın yapayım
tok karına yine iyi 1 kg fark ederKizlar artımı merak edenlere söyleyim
Cuma 55.8
Bugun tam 57
Ama kahvalti yapmistim ayrica su ve cay icmistim
bence de tüketme , çikolatalı bisküvi yedin diye çikolata dedim yoksa çok tatlı isteğin varsa tarçınlı süt yada meyve suyu olurBitter sevmiyorum bir de çikolatayla aram yok. Ama artık kaçamak yapmak yok onu da yemiycem bugün tartıldım 70.300 sadece -400 gram
herkes pişti oldu :)Kilo bildirimi
Pzrt : 77.3
Pzt : 77.7
Fark +400
Regli dönemindeyim ondandır bu artı
Cumaya kadar iner inşallah regl dönemi mi senindeKilo bildirim=68.8
Cuma bildirimim69.6
Fark_800gram
O zaman niye düştün buralara der gibi olduÇikolatayla aram yok derkennnnnn
Aaa doğru baya geç yazmıştım. Tamam o zaman sorun yok, teşekkür ederim. Yakında acır listeye alırsın diye düşündüğümden daha önce dikkat etmemişim. Listeye girmek için izin kiloma dönmem lazımsa listeyi bu haliyle benimsemeliyim. 10 kilo vermek isteyenler halimi görsün, listeye girmek için 10 kilo vermesi gerekenler varSen gec bildirim yapmistin heralde cnm yoksa normalde yaziliyor
Bende sonra tek guncel kilonu ekledim
Çok fena ödem oldu galibaSabah regl oldum 🌩🌩🌩
Cuma:69
Ptesi:69,8
Fark: +800
Hoşgeldin. Güle güle büyüt bebeğini. Kiloları da kolayca verirsin inşallah.Ben çok güzel kilo verebilen ama ne yazikki koruyamayan biriyimtakımımın sayesinde 80 den 65 düşerek mezun olmuştum zamanla kilo aldım 80lerdw hamile kaldım ipin ucunu iyce bıraktım 108 dogum yaptım
98 indiydim doğumdan sonra ama işte bı kere iştahı iyice açtık ucunu alamıyorum artık
Oyuzden anca ben buranın disiplini ile kilo verebilirim listede olma sorumluluğu beni dizginler Allah'ın izniyle
Muhtemelen ondandır.Kilo bildirimi
Fark +400
Evet inşallah devamı gelir.Gayet güzel edibecim iyi bi başlangıç yaptin
Abla kendini bu moda sokuyosun biraz uyanik kalmaya calissan gündüz gece uyursun belki
ah ne güzel olurGuzel bi eksiyle başlamış oldun cnm
Bence en az 1.5 gider heralde
Ben böyle yemeyi başarsam zayıflardım. Mezun halinle niye bu kadar az yedin?Kizlar sacma menümü yazayim
Sabah 9 bucuk
Yarım simit
Öğlen 14
Bir kase haşlanmış mısır
Aksam 17
Bir tabak salata
10 tane zeytin
Su 2 yi gecer
İyi başlamışsın canım.Benim bildirimim
Cuma 97.6
Pazartesi 96.3
Fark 1.3
Aslında bildirim yapın diye orda adınız var lakin bildirimi takım kurallarindaki gibi zamanında yapın akşam 19:30 da bildirim mi yapılırBaharcığım, izinde olanların da bildirimini bu tabloya yazabilir misiniz?Mefkurem ne dersin?
Hemen kilo alanlara ceza olarak listeye kabul etmiyolarAaa doğru baya geç yazmıştım. Tamam o zaman sorun yok, teşekkür ederim. Yakında acır listeye alırsın diye düşündüğümden daha önce dikkat etmemişim. Listeye girmek için izin kiloma dönmem lazımsa listeyi bu haliyle benimsemeliyim. 10 kilo vermek isteyenler halimi görsün, listeye girmek için 10 kilo vermesi gerekenler var
Sonradan ikisinide ekledim kizzAslında bildirim yapın diye orda adınız var lakin bildirimi takım kurallarindaki gibi zamanında yapın akşam 19:30 da bildirim mi yapılırMefkurem kendini eklemiş seni eklenmemiş askrhpozitif de yok geç bildirim yapmayın kardesimmmmmm
HarikasınKilo bildirim=68.8
Cuma bildirimim69.6
Fark_800gram
yok öyle değil .....kendi anormalliğime şaşıyorum. benim kilo aldıran her şeyle aram çok iyidir de eheO zaman niye düştün buralara der gibi oldu
oo iyi başlangıçBenim bildirimim
Cuma 97.6
Pazartesi 96.3
Fark 1.3
evet dün sabittim sabah +800 e uyandımÇok fena ödem oldu galiba
Hoşgeldin. Güle güle büyüt bebeğini. Kiloları da kolayca verirsin inşallah.
Muhtemelen ondandır.
Evet inşallah devamı gelir.
ah ne güzel olur
Ben böyle yemeyi başarsam zayıflardım. Mezun halinle niye bu kadar az yedin?
tamamdır yarından tezi yok ödem suyu yapiciimmm. taze zencefilim bitti onu da alamAllah Allah kabak herkeste ise yarar ödem suyu saks suyu da diye geçiyor canım içtiğini suya maydanoz ,limon, salatalık varsa taze zencefil ekle
tok karına yine iyi 1 kg fark eder
bence de tüketme , çikolatalı bisküvi yedin diye çikolata dedim yoksa çok tatlı isteğin varsa tarçınlı süt yada meyve suyu olur
herkes pişti oldu :)
Cumaya kadar iner inşallah regl dönemi mi seninde
Bayılırım lahveyede makinesinede güle güle kullan ablam:)Eşim, kahveyi ogüterek kahve yapan makineden almış
O da bana koyu geldi mideme agri yapti
Bidahikine yari suyla karistirsam iyi olacak
Simdi bitki cayi yapip iceyim
Dünki menüm
Sahur
Rafadan yumurta
1 dilim tbe
Şekersiz çay
1 adet hurma
2 çatal beyaz peynir
2 tane zeytin
1 litre su
İftar
Tarhana çorbası bir kase
Bir adet derisiz tavuk but
4 kaşık domates li mantar sote
Salata
2 dilim karpuz
1 litre su
Ara ögün 22:30
Yeşil çay
4 badem
Spor 60 dk tempolu yürüyüş*3=180 puan
@Pnrrr-20
Cok iyi menülerrMenü yazmamısim ya.
Sahur
2 yumurta
3 kayisili 1 kase yoğurt
1/2 dilim tam buğday
1kk peynir
İftar
1,5 kepçe çorba
5 YK taze fasulye
Salata
Sen böle azimli oll gerisi gelir güzelimmmYarin diyetisyene gidicem ama kendimi çok siş hissediyorum ya sabaha biraz geçer insAllah eşimle gideceğimiz için çok gece kalamiycam sabah gidicem mecbur kesin artı cikicam yaama gitmezsem bırakırım kesin mecbur gifilecek
Cok iyi menüGünaydıınn
Dünun menüsünü yaziyim hemen
11.00 2 haslanmis yumurta
1 tbe
1 kk peynir
14.00 1 kase tarhana çorbasi
16.00 1 sade turk kahvesi
19.00 salata
1 tbe
Su 2.5l spor 50 dk yuruyus 150 pPnrrr-12
Regl dönemi feln yakın olablrmi acaba?ya kızlar geçen çıktığım artı moralimi bozdu.
böyle bir tane şeyden ben böyle kilo mu alacağım. hiç böyle olmazdı +700 yaaa...+200 300 olsa neyse bu nedir.
hele bir şeyler söyleyin bana canım çok sıkıldı. kırk yılın başı bir ödül yaptım. sinirlerim bozuldu yaaa
WuuuuuuuuuuPazartesi bildirimim:
Cuma: 95.4
Bugün: 94.8
Fark: 600 gr
Gqyet iyi cnm sana göreKizlar sacma menümü yazayim
Sabah 9 bucuk
Yarım simit
Öğlen 14
Bir kase haşlanmış mısır
Aksam 17
Bir tabak salata
10 tane zeytin
Su 2 yi gecer
SüüperrrBenim bildirimim
Cuma 97.6
Pazartesi 96.3
Fark 1.3
Abla yaAslında bildirim yapın diye orda adınız var lakin bildirimi takım kurallarindaki gibi zamanında yapın akşam 19:30 da bildirim mi yapılırMefkurem kendini eklemiş seni eklenmemiş askrhpozitif de yok geç bildirim yapmayın kardesimmmmmm
Bence cok iyi bi rakam neye uzuldunki simdi sen
Kesinnn
Cok dikkat et kalan gunlerde canim eksiye gecebilesin
Maalesef yüzüm küçük gosteriyor genelde kimse cocugum olduguna inanmiyor canim
Evet maalesef ertelendi balim
Yok abla 6 ay dayanirmi hic. 2 haftada bi bakim yaptirmak gerekiyor en fazla 1 ay. Cunku kendi kirpigimiz uzuyor. Daha oncedende kullaniykdum son zamanda birakmistim
Gunaydin ablacimm
Kizz ekmegi niye yazmadin ben gormedimmm
Selamün aleyküm 9.takimi güzelleri
Doğumu yaptım iyide kiloyu aldım artık zayıflama zamanım geldi .bende en güzel sizin desteginizle kilo veriyorumMefkurem ablam yer varmı takımda bu garibana
alttaki görsellere takılmamak elde değil :)
aynen canım kıl tekniği hem daha doğal hemde diğeri çok acı vericiymis eski teknik
gıda inteloransin mi var canım
ihmal etme bir dış hekimine görün dış tartarida diş eti kanaması yapıyor
isim vardı canım arada alıntıları yaptım birikmesin diye
bir ay için çok az canım sende fark etmişsin
beklenen hareketler
güzel eksi ilk üç ayda kacamaksiz rahat 15-20 kilo gider sporla
himm onu izledim üyeliğim bitmek üzere benim de stok yapıyorum
kacamaktan ziyade odemdir ödem suyu yap canım
regl oldum abla vücuda mola gibi oldu bugün tansiyon düzeldi :)
hoşgeldin dilosum bir gelir pir gidersin sen canım metonun maşallahi var vermekte de almak kadar başarılı
onun metosu canavar
inşallah
su form biskuvilerin diğerlerinden farkı yok biliyorsun ki sahurda daha sağlıklı beslenmelisin canın ille de tatlı istiyor ise çikolatalı form yerine bitter ye
peşpeşe 3 gün içtim etki etmedi 4. Gün iki tane içtim yanında kayısılar vs neler neler ama hiç öyle yetisemeyecek duruma gelmedim malesef benim ki kendini astı bu defa
oy oy maşallahBenim bildirimim
Cuma 97.6
Pazartesi 96.3
Fark 1.3
ayarlari var aslinda cnm ama en hafif yeri bile bana agir geldio makineyi bilmiyorum ben cok mu koyu oluyor abla
1 ay icin bencede az olmus cnmDiyetisyenden geldim kızlar 800 gr fark gözüktü toplamda 1 kg da yagdan gitmis odem var dedi tabiki cok az bi oran aslinda totale bakarsakk o kadar kaçamağa artı cikmadgma şükür bi dahaki kontrole cok hirs yaptm ama guzelbi eksiyle gidicem ramazan listesi verdi bi de haftada bi gun sutlu tatlı yiyebilirsin dedi ama tutabilirsem kendimi hic yememeyi planlıyorum
2 gun icin cok eksi tatlim masallahCuma 99.4
Pazartesi 98.3
Fark 1.100
Yüzde 1.10
Dünden bugüne sadece 100 gr vermişim
Sende mi kirpik yaptırdın cnm6 ay dayanıyormuş ipek kirpik yabancı bir şeyin gözünün üstün de sürekli durmasına rahatsız olmayacaksan bu cins ablan gibi yaptır valla gözleri bakışları acayip değiştiriyor güzelleştiriyor
guzellik kalmadi be cnm hic kendime bakmiyorumaaa sağlığın elden gidiyormuş az kalsın allah korusun astım hafife alınacak bir şey değil .. senin zaten bir sürü güzel kıyafetin var 65 kiloya düşünceye kadar bir şey almana gerek yok kii , ayy yine o zayıf halin canlandı gözüm de çoook güzelsin be mefkuşummm
hosgeldinnnnnn dilegimmmmSelamün aleyküm 9.takimi güzelleri
Doğumu yaptım iyide kiloyu aldım artık zayıflama zamanım geldi .bende en güzel sizin desteginizle kilo veriyorumMefkurem ablam yer varmı takımda bu garibana
75 te bile iyi gözüküyordun cnmMefkurem ablam beni alır takıma bana kıyamaz diye düşünerek sabah tartildim ben 101 kiloyum hedef 65
36 kilo vericem hiç bişey değil:)
ben eksi bekliyordum senden şaşırdımBen pazartesi bildirimimi yapayım kızlar sahur yapmadm çünki wc ye de çıkamadım bekledim bu saate kadar spor yapınca da falan fayda ederse diye ama yok yani
Cuma: 85.7
Pazartesi: 86.2
Fark: +500
Bahane silsilesi gibi olacak ama wc problemi var üstüne bi de regl dönemim dolayısıyla ödem de var cumaya kadar 85 i görürüm insAllah
biraz fazlaymis cnm lutfen onlemini alSabah regl oldum 🌩🌩🌩
Cuma:69
Ptesi:69,8
Fark: +800
Aaa o kadar millete 3 öğün yemekmi yapicaksiniz@ekim2009 abla işçiler gürcüler çayları onlar alıyor gunlukcu yada ton hesabı çalışıyorlar ee oruçta tutmayacaklari için üç öğün yemek veriyoruz onlar gelmeden evdeki işlerimi bitirince rahat oluyor
ekimin mesajini okurken ayni seyi bende düşündümyani ben şimdi kocayı çöpe atıp daha yenisini daha güzelini mi alayım ?
tok karna bence iyi cnmKizlar artımı merak edenlere söyleyim
Cuma 55.8
Bugun tam 57
Ama kahvalti yapmistim ayrica su ve cay icmistim
haftaya eksiyle baslaman guzel cnmBitter sevmiyorum bir de çikolatayla aram yok. Ama artık kaçamak yapmak yok onu da yemiycem bugün tartıldım 70.300 sadece -400 gram
bu hafta herkes reglimi anacim :))) odem cayini ihmal etme cnmKilo bildirimi
Fark +400
masallah cok guzel eksi cnmKilo bildirim=68.8
Cuma bildirimim69.6
Fark_800gram
bu hafta min. - 1bekliyorum ebrucumKızlar ben bugun pazartesi oldigunu unutmusum bildirim yapmadim salı saniyorum kilo sabit 84.7
gayet güzelPazartesi bildirimim:
Cuma: 95.4
Bugün: 94.8
Fark: 600 gr
Sagol cnmBayılırım lahveyede makinesinede güle güle kullan ablam:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?