Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Tamamdır kaptanım

Ayy masallah canim kizina, ne guzel 1 saat icinde olmus bitmis :) bazisi saatlerce sanci cekiyor başta sende etki etmemeside senin icin iyi olmus aslinda

Kac yasindaydin cnm merak ettim simdi :)

Kiz aksam oldu hani bildirimin
Okuldan gelir gelmez tartıldım, acaba eceboce gibi sona doğru biraz daha buharlaşır mıyım diye bekleyeyim dedim ama tartı benle inaylasti, 4 saatte 100 gr bile oynamadı....

Cuma 75.5
Bugün 76.3
Fark +800

TAKIM KATILIM FORMU

Adı: Dilek
Yaşı:35
Evli/bekar:16 yıllık evliyim
Çocuk/yaşlarığlum 14 ,kızım 9,minnak kizimda 50 günlük
Emziriyormusun:evet
Meslek:bı donem beyimlen market işletim :)
Şu anda çalışıyomusun:hayir
Boy:1,68
Kilo:101
Hedef:65
Daha önce başka takımda yarıştımı :fi tarihinden önce 3 .takımda yarıştım ama asıl yuvam 9.takimdir
Kilo alma nedeniniz is boğazım 35 yıldır yemelere doyamadım bir türlü
Bize kısaca kendini anlatırmısın: Ankarada yaşıyorum evimin kadını çocuklarının anasiyim :)genel anlamda mutlu huzurlu keyifli bir insanım .anlatılacak çok bişey yok zaman içinde cozersin beni

Mrb. Hoş geldiniz bende ankarada yaşıyorum

Bilemiyorum ki kilolar yapışçak diye korkuyorum 6 ayda vermem lazim kaldi 1 ay en azından 5-6 kilo vermeliyim

Hosgeldin canim ben ebru 27 yasindayim burda emzirenden bol bisey yok bende emziriyorum erkenden katilman cok guzel olmuş ben 3 bucuk aylikken katildim keşke dogumun ertesi gunu katilsaymisim diyorum

02:00=== 1 kase yoğurt
Domates, salatalık

20:00=== El büyüklüğünde kağıt kebabı
1 servis tabağı salata
1 kase yoğurt

Su henüz 0.5 lt
Oruç olmanıza rağmen ne güzel irade bu böyle maşallah diyim

Hoşgeldin canım, ben Niran 3 çocuk annesi 36 yaşında bı öğretmenim...11 ve 8 yaşında 2 kızım var, en küçük bebeğim 11 aylık bende emziriyorum...

Hosgeldin canim ben ebru 27 yasindayim burda emzirenden bol bisey yok bende emziriyorum erkenden katilman cok guzel olmuş ben 3 bucuk aylikken katildim keşke dogumun ertesi gunu katilsaymisim diyorum
Hoşbulduk ebrucugum şuan kaç aylık bebisin peki diyet sütünü etkiledimi yada yavrunun kilo almasını doymasini .bana tavsiye edicegin şunu yap bunu yapma diyecegin bişey varmı
Kızımın emmesi doymasi çok iyi şükür diyet etkiler sutude huzuru kaçar diye endiselenmiyor değilim

Okuldan gelir gelmez tartıldım, acaba eceboce gibi sona doğru biraz daha buharlaşır mıyım diye bekleyeyim dedim ama tartı benle inaylasti, 4 saatte 100 gr bile oynamadı....

Cuma 75.5
Bugün 76.3
Fark +800
sen de benim gibi artılardasın haa...
olsun bu hafta eksi gelmez de haftaya gelir inşallah...
öyle ya da böyle bu kilolar gidecek.
ramazandan sonra da sporumu arttıracağım. bakalım ne kadar inatlaşabilir...

Canım ben spora da başladım, haftada 3 gün 2 saat tempolu yürüyorum ,buna rağmen böyle....(aslında fazla yürüyüş ödem yapıyor bende), ama yürümesemde tartıda düşmüyorum. Yukarı tükürsen bıyık, aşağı tükürsen sakal...
sen de benim gibi artılardasın haa...
olsun bu hafta eksi gelmez de haftaya gelir inşallah...
öyle ya da böyle bu kilolar gidecek.
ramazandan sonra da sporumu arttıracağım. bakalım ne kadar inatlaşabilir...

hoşgeldin canım ben de 41 yaşında 15 ve 10 yaşlarında iki kız annesiyim.
ben de ankara'da yaşıyorum. eczacıyım.
boğaz meselesi bende de aynı canım. yemekten deli keyif alınca böyle fok balığı gibi olup duruyorum.

Kac yasindaydin cnm merak ettim simdi :)
27 tatlim

Cuma 75.5
Bugün 76.3
Fark +800
Ay gecen haftaki kadar degilmis o zaman cumaya daha guzel eksi gelir canim
02:00=== 1 kase yoğurt
Domates, salatalık

20:00=== El büyüklüğünde kağıt kebabı
1 servis tabağı salata
1 kase yoğurt

Su henüz 0.5 lt
Afiyet olsun canim
Hosgeldin dilek acaba ne zaman yarışmıştın burda ayni donem burdamiydik. O zaman da markete gidip gelen birisi vardi hatirlayamadim kim oldugunu :)
Bilemiyorum ki kilolar yapışçak diye korkuyorum 6 ayda vermem lazim kaldi 1 ay en azından 5-6 kilo vermeliyim
Yaninya biseyi eksik yapiyosun ya biyerde hata var yoksa senden daha fazla bekliyodum ben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…