- Konu Sahibi Handandandan
-
- #294.561
Guzelim sende sebze salata meyve oluyor
Bence sorun yok menulerin de
Bazilarinin bunyesi hassas oluyor ufacik biseyde arti olur bende oyleyim
Ama bu artinin sebebi sadece kacamak olmayabilir yorgunluk hareketsizlik wc hepsi etkili
Can sıkmayı bırakıp önüne bakican tatlim
Biz ne artilari eksiye cevirmesini biliriz
Kiz aksam oldu hani bildiriminBugün yarım al canım, tam fazla gelir
Pinarcigim hoşbuldum maşallah seninde az kalmış yavruna kavuşmaya
Canım benim dünyalar tatlısı bı kızım oldu normal doğum yaptım kolaymiydi dersen ilginçti daha cok:)
40 haftayı 4 gün geçti suni sancı verip doğumu başlatmaya karar verdiler tam 15 saat suni sancı etki etmedi sancı oluşmadı artık dalgasını geçmeye başladıydik
Sonra suyumu patlatıp dozu zirve yapınca 1 saat icinde dogurdum elhamdülillah
Kac yasindaydin cnm merak ettim simdi :)Ama cok dengesiz olmuyomu o zamanda abla
Yaa hepsi evdeydi abla zimbirtilarimin bugun boyle oldu
Yaa ne bilim bahar genede azicik moralim bozulmadi desem yalan olur dikkat etmem lazim
Ebru neden boyle oluyor senin yaa
Tebrikler ablaaa
Kiz niye cok yeyim bosami mezun oldum
Sagol tatlim
Ay ben istemiyom kizzz yaşımı gostereyim azicik
Sagol ablammm
Ay tam benlik abla sert kahve seviyorum ben yaa
Ozlettin kuzuuuu
Sagol beybii
Afiyet olsun tugcecimm
Okuldan gelir gelmez tartıldım, acabaKiz aksam oldu hani bildirimin
Evet inşallah ablam elimden geleni yapacağım bakalım 95 altı olmak istiyorum bayrama bakalım sporu artırabilirsem neden olmasınSende ozleniyorsun tatlim
Arti olmaman buyuk avantaj bunu iyi degerlendir
Reglen dolayı +800 bence fazla değil , ben rahat 2 kg artıyorum.evet dün sabittim sabah +800 e uyandım
Mrb. Hoş geldiniz bende ankarada yaşıyorumTAKIM KATILIM FORMU
Adı: Dilek
Yaşı:35
Evli/bekar:16 yıllık evliyim
Çocuk/yaşlarığlum 14 ,kızım 9,minnak kizimda 50 günlük
Emziriyormusun:evet
Meslek:bı donem beyimlen market işletim :)
Şu anda çalışıyomusun:hayir
Boy:1,68
Kilo:101
Hedef:65
Daha önce başka takımda yarıştımı :fi tarihinden önce 3 .takımda yarıştım ama asıl yuvam 9.takimdir
Kilo alma nedeninizis boğazım 35 yıldır yemelere doyamadım bir türlü
Bize kısaca kendini anlatırmısın: Ankarada yaşıyorum evimin kadını çocuklarının anasiyim :)genel anlamda mutlu huzurlu keyifli bir insanım .anlatılacak çok bişey yok zaman içinde cozersin beni
Bilemiyorum ki kilolar yapışçak diye korkuyorum 6 ayda vermem lazim kaldi 1 ay en azından 5-6 kilo vermeliyimAma cok dengesiz olmuyomu o zamanda abla
Yaa hepsi evdeydi abla zimbirtilarimin bugun boyle oldu
Yaa ne bilim bahar genede azicik moralim bozulmadi desem yalan olur dikkat etmem lazim
Ebru neden boyle oluyor senin yaa
Tebrikler ablaaa
Kiz niye cok yeyim bosami mezun oldum
Sagol tatlim
Ay ben istemiyom kizzz yaşımı gostereyim azicik
Sagol ablammm
Ay tam benlik abla sert kahve seviyorum ben yaa
Ozlettin kuzuuuu
Sagol beybii
Afiyet olsun tugcecimm
Hosgeldin canim ben ebru 27 yasindayim burda emzirenden bol bisey yokTAKIM KATILIM FORMU
Daha önce başka takımda yarıştımı :fi tarihinden önce 3 .takımda yarıştım ama asıl yuvam 9.takimdir
Bize kısaca kendini anlatırmısın: Ankarada yaşıyorum evimin kadını çocuklarının anasiyim :)genel anlamda mutlu huzurlu keyifli bir insanım .anlatılacak çok bişey yok zaman içinde cozersin beni
Oruç olmanıza rağmen ne güzel irade bu böyle02:00=== 1 kase yoğurt
Domates, salatalık
20:00=== El büyüklüğünde kağıt kebabı
1 servis tabağı salata
1 kase yoğurt
Su henüz 0.5 lt
Sağol canım, normal zamanlarda da az yerim aslında, hatta diyet yapmaya başlamadan evvelde az yerdim.Oruç olmanıza rağmen ne güzel irade bu böylemaşallah diyim
Hoşgeldin canım, ben Niran 3 çocuk annesi 36 yaşında bı öğretmenim...11 ve 8 yaşında 2 kızım var, en küçük bebeğim 11 aylık bende emziriyorum...TAKIM KATILIM FORMU
Hoşbulduk ebrucugumHosgeldin canim ben ebru 27 yasindayim burda emzirenden bol bisey yokbende emziriyorum erkenden katilman cok guzel olmuş ben 3 bucuk aylikken katildim keşke dogumun ertesi gunu katilsaymisim diyorum
sen de benim gibi artılardasın haa...Okuldan gelir gelmez tartıldım, acabaeceboce gibi sona doğru biraz daha buharlaşır mıyım diye bekleyeyim dedim ama tartı benle inaylasti, 4 saatte 100 gr bile oynamadı....
Cuma 75.5
Bugün 76.3
Fark +800
sen de benim gibi artılardasın haa...
olsun bu hafta eksi gelmez de haftaya gelir inşallah...
öyle ya da böyle bu kilolar gidecek.
ramazandan sonra da sporumu arttıracağım. bakalım ne kadar inatlaşabilir...
hoşgeldin canım ben de 41 yaşında 15 ve 10 yaşlarında iki kız annesiyim.TAKIM KATILIM FORMU
27 tatlimKac yasindaydin cnm merak ettim simdi :)
Ay gecen haftaki kadar degilmis o zaman cumaya daha guzel eksi gelir canimOkuldan gelir gelmez tartıldım, acabaeceboce gibi sona doğru biraz daha buharlaşır mıyım diye bekleyeyim dedim ama tartı benle inaylasti, 4 saatte 100 gr bile oynamadı....
Cuma 75.5
Bugün 76.3
Fark +800
Afiyet olsun canim02:00=== 1 kase yoğurt
Domates, salatalık
20:00=== El büyüklüğünde kağıt kebabı
1 servis tabağı salata
1 kase yoğurt
Su henüz 0.5 lt
Hosgeldin dilek acaba ne zaman yarışmıştın burda ayni donem burdamiydik. O zaman da markete gidip gelen birisi vardi hatirlayamadim kim oldugunu :)TAKIM KATILIM FORMU
Yaninya biseyi eksik yapiyosun ya biyerde hata var yoksa senden daha fazla bekliyodum benBilemiyorum ki kilolar yapışçak diye korkuyorum 6 ayda vermem lazim kaldi 1 ay en azından 5-6 kilo vermeliyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?