Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Eminsen sorun yoktur cnm icini rahat tut
Uzun suredir olmadigin icin sökülüyordur belki
Yarin ararsin dr u
İnternetten baktım birsürü kötü şey yazıyor keşke bakmasaydım başıma ağrılar girdi. Kürtajda rahim alındıysa olurmuş, rahim kanseriyse olurmuş falan... içim içimi yiyor

Ben okuyorum sonra sayfayı kaybediyorumnerde kime cevap yazdım bilmiyorum hepsi gidiyor aklımdan abla ama oturur zamanla. Yoğurt tüketmiyorum pek önceden içine pul biber sumak eklerdim şimdi yapmıyorum. Ayran içiyorum genelde

İnternetten baktım birsürü kötü şey yazıyor keşke bakmasaydım başıma ağrılar girdi. Kürtajda rahim alındıysa olurmuş, rahim kanseriyse olurmuş falan... içim içimi yiyor
İnternete bakma sen canım abartılı herşey orda. Kendini sıkma olur öyle. Bende de oldu kürtaj sonrası hatta parça kalmıştı falan zamanla gitti eridi

Siyah lekeler olmuş muydu kuzum
Olmuştu canım eski kan siyahlaşıyor hemen kurma kafanda. Güzel düşün biraz. Yarın kontrole gidersin erkenden. Benim başıma geldiği için biliyorum. Şuan bile adet olmamdan önce eğer az sıvı tükettiysem yada çok aşırı kahve içtiysem siyah lekeyle başlıyor sonra gerisi geliyor içini ferah tut

Sacmalama cnm yaa hep dr lar demiyormu internete bakmayin yanlis bilgiler dolu diye

Okudugun anda cevap veremicek durumdaysan alinti yerine bas
Mesajlar birikiyor
Vaktin olunca alintilari ekle ye bas
Hepsi cikiyor

pesto26 kizzz pesto simdi ingiltereye dogru bi terlik geliyor:))
Beni bahane ediyodun ben geldim sende yine hareket yok
Hem sayfadsin hem sesin cikmiyor
Tuttum terliği Ne haber kuşum?
Ben bugün evdeydim, bir ara dışarı çıktım, pazarda iki ananas 1 pounddu çürük elmadan ilham alarak kaptım geldim. Kütüpten aldığım iki kitabı bitirmeden iade ettim (suçlu hissediyor...) başka bir iki alışveriş yaptım, dönüşte de benim adamı duraktan karşıladım. Epey yürüdüm sanki Öyle böyle gün geçiyor işte.. Türkiye’ye gitme planları yapıyordum ama eşimin işiyle ilgili bir iki durum çıktı, belirsizleşti. Moralim bozuldu ona. Yememe içmeme çok dikkat edemediğim için çok yazmıyorum herhalde:)
Dün de burda tanıştığım bir arkadaşa iftara gittik.kendisi de diyete niyetli ama ben ıslak kekimle o değişik pilavıyla birbirimizi sabote ettik. bugün biraz toparladım, pek karbon almadım.

Huuuu yattinizmi, kalktinizmi

Ne yapiyonuz

Ben eşi gonderdim kahve iciyorum :))
Ohhh afiyet olsun
Canım kahve çekti ama içersem baykuş gibi otururum herhalde yarın öğlene kadar..
Ayrıca safra ameliyatından sonra vücudum kahveyi çok tolere edememeye başladı sanki. Safra deyince; bi buse vardı ne oldu ona? Bi De gevezebıdık vardı 5dklığına gider gibi yapıp daha gelmedi

Hani güya listeden cikinca daha cok motive olacam diyodun
Cuma bildirim yapican kacamazsin

Ananaslari boşa gidirme cok guzel odem atar:))
Kabuklarinida odem cayi yapabilirsin

Hersey bisekilde yolunu bulur cnm canini boş yere sıkıp durma

Ama bende seni, enerjini öslüyommmm

Vücudun dengesi şaşmıştır canım, internette saçım kırıldı diye aratsan bir ayağın çukurdaymış gibi cevaplar çıkıyor. Endişelenme yarın sorarsın doktoruna

Kızlar hayırlı sahurlar geçmiş yapamadım , bizim anneannenin alzheimeri var atakları iyice arttı Rabbim bilir ama 90li yaşında 38 kg ne vücudu nede beyni kaldırmıyor artık saatlerce atak geçirip sonra uykulu değişik hallerde ve bebek gibi sürekli sesimizi duymak orda olduğumuzu bilmek istiyor ve sürekli babasını annesini görüyor sabah kalkıyor tamamen iyileşmiş gün içinde atak geliyor yada tam tersi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…