- 5 Ocak 2015
- 59.197
- 205.945
- 898
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #295.621
Eminsen sorun yoktur cnm icini rahat tutYok abla hamilelik Eminim
İnternetten baktım birsürü kötü şey yazıyor keşke bakmasaydım başıma ağrılar girdi. Kürtajda rahim alındıysa olurmuş, rahim kanseriyse olurmuş falan... içim içimi yiyorEminsen sorun yoktur cnm icini rahat tut
Uzun suredir olmadigin icin sökülüyordur belki
Yarin ararsin dr u
Ben okuyorum sonra sayfayı kaybediyoruminş. Bu motivemiz devam eder cnm
Ben biraz dengesizim de
Ama senden umutluyum :))
Aynen yaa kilo diyet falan agzima almicam
Hatta dikkat etmiyorum halimden memnunum diyecem
guzel hafif olmus cnm
Yarin odem cayi icebilirsin
bende de negatif etkiliyor
Kilo benim vucut benim kime ne
kiz kosudan guzel spor mu olur daha ne olsun salon sart degil
Zamanla bolgesel falan eklersin
Ama menü pek olmamis
Tarhana patates karbon Allahtan yumurta yemisin
Dogrusu
1 kepce corba
Yumurtali salata
Yogurt olabilirdi
biz nasil yaziyoruz
bende aksam bi basliyom sabaha kadar
bunu mazaret olarak kabul etmiyoruz diye demistim heralde
boyumuz ayni kilomuz yakin
İnternete bakma sen canım abartılı herşey orda. Kendini sıkma olur öyle. Bende de oldu kürtaj sonrası hatta parça kalmıştı falan zamanla gitti eridiİnternetten baktım birsürü kötü şey yazıyor keşke bakmasaydım başıma ağrılar girdi. Kürtajda rahim alındıysa olurmuş, rahim kanseriyse olurmuş falan... içim içimi yiyor
Siyah lekeler olmuş muydu kuzumİnternete bakma sen canım abartılı herşey orda. Kendini sıkma olur öyle. Bende de oldu kürtaj sonrası hatta parça kalmıştı falan zamanla gitti eridi
Siyah lekeler olmuş muydu kuzumİnternete bakma sen canım abartılı herşey orda. Kendini sıkma olur öyle. Bende de oldu kürtaj sonrası hatta parça kalmıştı falan zamanla gitti eridi
Olmuştu canım eski kan siyahlaşıyor hemen kurma kafanda. Güzel düşün biraz. Yarın kontrole gidersin erkenden. Benim başıma geldiği için biliyorum. Şuan bile adet olmamdan önce eğer az sıvı tükettiysem yada çok aşırı kahve içtiysem siyah lekeyle başlıyor sonra gerisi geliyor içini ferah tutSiyah lekeler olmuş muydu kuzum
Sacmalama cnm yaa hep dr lar demiyormu internete bakmayin yanlis bilgiler dolu diyeİnternetten baktım birsürü kötü şey yazıyor keşke bakmasaydım başıma ağrılar girdi. Kürtajda rahim alındıysa olurmuş, rahim kanseriyse olurmuş falan... içim içimi yiyor
Okudugun anda cevap veremicek durumdaysan alinti yerine basBen okuyorum sonra sayfayı kaybediyorumnerde kime cevap yazdım bilmiyorum hepsi gidiyor aklımdan abla ama oturur zamanla. Yoğurt tüketmiyorum pek önceden içine pul biber sumak eklerdim şimdi yapmıyorum. Ayran içiyorum genelde
Süpermiş bu yöntemOkudugun anda cevap veremicek durumdaysan alinti yerine bas
Mesajlar birikiyor
Vaktin olunca alintilari ekle ye bas
Hepsi cikiyor
Benden salakları da varmış yazmıştımBDV' de hakaretvari yorum yapmış.
Tuttum terliğipesto26 kizzz pesto simdi ingiltereye dogru bi terlik geliyor:))
Beni bahane ediyodun ben geldim sende yine hareket yok
Hem sayfadsin hem sesin cikmiyor
Ohhh afiyet olsunHuuuu yattinizmi, kalktinizmi
Ne yapiyonuz
Ben eşi gonderdim kahve iciyorum :))
Haklısın işte elim durmuyor ya bakıyorum sürekliSacmalama cnm yaa hep dr lar demiyormu internete bakmayin yanlis bilgiler dolu diye
Ben yatıyorum iyi geceler hepinize yarın gece banım açılınca yediklerimi yazarımMelegin nicki aklima gelmedi
Bugun gorunmedi
Hani güya listeden cikinca daha cok motive olacam diyodunTuttum terliğiNe haber kuşum?
Ben bugün evdeydim, bir ara dışarı çıktım, pazarda iki ananas 1 pounddu çürük elmadan ilham alarak kaptım geldim. Kütüpten aldığım iki kitabı bitirmeden iade ettim(suçlu hissediyor...) başka bir iki alışveriş yaptım, dönüşte de benim adamı duraktan karşıladım. Epey yürüdüm sanki Öyle böyle gün geçiyor işte.. Türkiye’ye gitme planları yapıyordum ama eşimin işiyle ilgili bir iki durum çıktı, belirsizleşti. Moralim bozuldu ona. Yememe içmeme çok dikkat edemediğim için çok yazmıyorum herhalde:)
Dün de burda tanıştığım bir arkadaşa iftara gittik.kendisi de diyete niyetli ama ben ıslak kekimle o değişik pilavıyla birbirimizi sabote ettik. bugün biraz toparladım, pek karbon almadım.
Vücudun dengesi şaşmıştır canım, internette saçım kırıldı diye aratsan bir ayağın çukurdaymış gibi cevaplar çıkıyor. Endişelenme yarın sorarsın doktorunaYa kızlar düşünmekten başım çatlıyor yatakta döndüm durdum baktım daha da ağrıyor yanınıza geldim. Hani demiştim ya kürtajdan sonraki ilk adetimi oluyorum sanırım diye. Ya ilk iki gün kahverengi şimdi de koyu siyah leke geliyor iftardan sonra ayıp olur diye doktoru aramadım çok korktum kk da da hiç böyle başlıklar yok baktım bulamadım. Uyuyamıyorum düşünmekten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?