- 5 Ocak 2015
- 59.197
- 205.945
- 898
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #295.641
2 side izine cikti kayboldu cnmOhhh afiyet olsun
Canım kahve çekti ama içersem baykuş gibi otururum herhalde yarın öğlene kadar..
Ayrıca safra ameliyatından sonra vücudum kahveyi çok tolere edememeye başladı sanki. Safra deyince; bi buse vardı ne oldu ona? Bi De gevezebıdık vardı 5dklığına gider gibi yapıp daha gelmedi
Eee tmm sikma canini işteHaklısın işte elim durmuyor ya bakıyorum sürekli
Hani güya listeden cikinca daha cok motive olacam diyodun
Cuma bildirim yapican kacamazsin
Ananaslari boşa gidirme cok guzel odem atar:))
Kabuklarinida odem cayi yapabilirsin
Hersey bisekilde yolunu bulur cnm canini boş yere sıkıp durma
Ama bende seni, enerjini öslüyommmm
Allah yardimcisi olsun cnmKızlar hayırlı sahurlar geçmiş yapamadım , bizim anneannenin alzheimeri var atakları iyice arttı Rabbim bilir ama 90li yaşında 38 kg ne vücudu nede beyni kaldırmıyor artık saatlerce atak geçirip sonra uykulu değişik hallerde ve bebek gibi sürekli sesimizi duymak orda olduğumuzu bilmek istiyor ve sürekli babasını annesini görüyorsabah kalkıyor tamamen iyileşmiş gün içinde atak geliyor yada tam tersi
Tmm cnm iyi gecelerBen yatıyorum iyi geceler hepinize yarın gece banım açılınca yediklerimi yazarım
Ya ben çocukken oruç tutmak çok daha kolay geliyordu. Artık yemeği ödül haline getirmekten mi gurbetten mi bilmem epey zorlandım. Anladığım kadarıyla seni de sigara kahve durumu geriyor2 side izine cikti kayboldu cnm
Yakinda kilo aldik diye gelirler
Benimde safra kesem yok ama dokunmuyor sadece cok koyu olmamasi lazim yoksa midem agriyor
Uyku duzeni zaten ramazanda yok
Gunduz uyumayinca vakit gecmiyor
Kahve yok sigara yok
Olmuştu canım eski kan siyahlaşıyor hemen kurma kafanda. Güzel düşün biraz. Yarın kontrole gidersin erkenden. Benim başıma geldiği için biliyorum. Şuan bile adet olmamdan önce eğer az sıvı tükettiysem yada çok aşırı kahve içtiysem siyah lekeyle başlıyor sonra gerisi geliyor içini ferah tut
Eee tmm sikma canini işte
bak seren de de olmuş öyle
İçimi rahatlattınız Allah razı olsun canlarım oh biraz uykum geldi şimdiBayankokosh normal canım koyu kahve siyaha yakın hatta bazen regllerde bile ayılamayan kan o regl gelir kürtaj sonrası da gayet normal içerde kalan atilamamis kan zamanla açılır rengi bir kaç gün öyle gelir hatta tekrar biterken de o renk olabilir yine
Euskirchne yakiniz cnm 45 dk arabaylaBen burdayım sabaha kadar da olurum herhalde. Az kaldı zaten. Abla sen Almanya’da hangi şehirdesin ben çalışıyorken iş için gelmiştim oralara köln euskirchen frankfurt a gitmiştimMefkurem
Allah yardımcınız olsun, hem onun için hem sizin için sağlıkla bu işleri kolaylaştırsın inşaallah..Kızlar hayırlı sahurlar geçmiş yapamadım , bizim anneannenin alzheimeri var atakları iyice arttı Rabbim bilir ama 90li yaşında 38 kg ne vücudu nede beyni kaldırmıyor artık saatlerce atak geçirip sonra uykulu değişik hallerde ve bebek gibi sürekli sesimizi duymak orda olduğumuzu bilmek istiyor ve sürekli babasını annesini görüyorsabah kalkıyor tamamen iyileşmiş gün içinde atak geliyor yada tam tersi
Ben küçükken de oruç 4 te falan açılıyordu okuldan gelip 1 saat uyuyordum kalkıp iftar..missYa ben çocukken oruç tutmak çok daha kolay geliyordu. Artık yemeği ödül haline getirmekten mi gurbetten mi bilmem epey zorlandım. Anladığım kadarıyla seni de sigara kahve durumu geriyor
Allah kabul etsin diyelim..
Ben de ışık hızıyla artı oluyorum, ne olacak bu halimiz, ömürlük diyet mi yapacauk?
Ayy hatta öğlenciyken okulda açılırdı, Işıkları söndürüp çığlık falan atardık. Ortalıkta bir domates zeytin kokusu..Ben küçükken de oruç 4 te falan açılıyordu okuldan gelip 1 saat uyuyordum kalkıp iftar..miss
Biz seninle ekmekle tuz gibiinş. Bu motivemiz devam eder cnm
Ben biraz dengesizim de
Ama senden umutluyum :))
Aynen yaa kilo diyet falan agzima almicam
Hatta dikkat etmiyorum halimden memnunum diyecem
guzel hafif olmus cnm
Yarin odem cayi icebilirsin
bende de negatif etkiliyor
Kilo benim vucut benim kime ne
kiz kosudan guzel spor mu olur daha ne olsun salon sart degil
Zamanla bolgesel falan eklersin
Ama menü pek olmamis
Tarhana patates karbon Allahtan yumurta yemisin
Dogrusu
1 kepce corba
Yumurtali salata
Yogurt olabilirdi
biz nasil yaziyoruz
bende aksam bi basliyom sabaha kadar
bunu mazaret olarak kabul etmiyoruz diye demistim heralde
boyumuz ayni kilomuz yakin
Bir soru soracağım sana çok merak ettiğim birşey. Biz hafta içi gitmiştik akşam saat 9 dan sonra kimseler yoktu dışarda hatta biz de korktuk otele döndük hep mi öyle oralar? Gece dışarı çıkmıyorlar mı bize mi denk geldiEuskirchne yakiniz cnm 45 dk arabayla
Kucuk yer burasi Düren
Ben nirdeyim ?** * 9.Takim 623. Etap * * *
Fatlayd(95,3/
AhSen_2504 (77,3/
Bi prenses annesi (85,7/
Gulbeseker(98,2
ebruebrulii (84,7
Niran Nevra( 75,5/
Jasminium84 (62,9/
nanekekik(69/
eceboce(61/
Bayankokosh (74,4/
9.takim ortalamasi : %
Deneme süresindeki uyeler
METANOL(69,6 BT:10,05,19 bk:70,8 hdf: 65
Hayatgusel(70,7/BT:14,05,19 bk: 72 hdf: 58
Pumpkin00(99,4/BT:10,05,19 bk:102 hdf:68
❤ FREE CANLAR ❤
Ekim2009 (87,3/
badem(68.1/
Sweetyy83 (65,1/
tugce(56
Hayyal(61,7
elfkkk
İzine ayrılan uyeler
*askrhpozitif() 71.6 ile 618.Etapta izne ayrıldı
*mefkurem( )610. etapta 90,8 ıle izıne ayrıldı
*Edibe12 ( 86.4 le 608.etapta izine ayrilan üye
hamişler

Pnrrr-20(76/
@mefkurem yeni üyeleri not almismiydin ben şimdi bakamadım
Hoşgeldin kardiş, çok azimli gördüm seniBiz seninle ekmekle tuz gibi
Yaz gününde buz gibi
Sekize dokuz gibi ayrılamayız
Diyorum ve Elele 65 beraber yürüyoruz mefkuşum seninle bu sefer
Afiyet olsun ablam mikemmelCarsamba
Sahur
Salata
1 cb kuruyemis
Iftar
21.31
1 hurma
5 küçük kofte
2 dil firin mucver
Yogurtlu pancar salatasi
Ahhh ahhh ne güzeldi yaaa... çok çabuk büyüdümAyy hatta öğlenciyken okulda açılırdı, Işıkları söndürüp çığlık falan atardık. Ortalıkta bir domates zeytin kokusu..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?