- 29 Nisan 2019
- 1.164
- 3.421
- 83
- 39
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #295.581
Amin canım cümlemizin inşallahOyy canım çok şükür. Rabbim canlarına sağlık versin büyüdükçe daha da iyi olurlar
mutlaka farkeder cnm bol giyindigin icin oyledirSağ ol canım
Eşini gaza getirmen de güzel . Hatta şey de ben zayıflayıp fit bir hatun olucam sen yanımda koca göbekli mi kalıcaksın falan
Daha sağlıklı beslendiğimi arada diyorum ama diyet yapıyorum asla demem
Kuzum biliyor musun ben genelde salaş kıyafet giyinirim kilomu göstermesin diye öyle çok belli olmuyor verdiğim. Bugün üzerime oturan bir elbise giyinmiştim az önce eşim gelip kolumu tuttu ben sana iyi bakmıyorum çok çalıştırıyorurm bak kilo vermişsin , yüzün de erimiş deditabi ben bir havalara uçtum nihayet farketti diye belki de dediğin gibi farketmiştide söylemiyordu. Evet 12 küsür verdim çok şükür ama benim kilomda aman aman belli olmuyor
sizde beni motive ediyosunuz cnmAfiyet olsun kaptanım
Bu arada söylemeden edemiycem senin burda olman bile beni acayip motive ediyor
Evet canım bebekken azda olsa yediriyordum oyunla kandırarak falan ama büyüdükçe yemez oldu bir kaç doktora danıştım üstüne gitme dediler bende daha kötü olmasın diye üstüne gitmiyorum. Dışarı çıkınca pasta falan yiyor sadeceCok şükür Allah bagislamis cnm
Ama kati gidaya alismasi gerekmiyormu
Biraz gec kalmis sanki
İyi geceler canımAyyy saat bir olmuş kızlar ben azicik uyuyum sonra dayanamıyorum iyi geceler hepinize sahurda gelirim
Sahsen bana birisi ille kilo ver falan dese veresim varsada vermemDiorum onu ama işe yaramıyor vala napcagimi şaşırdım doğuştan yorgun benim adam
Kiz benim ki ölçülerden farkediyor ha sulemesi ayıp yok kalcan gitti göğsün küçüldü söylenip duruyor sanki çok iyi birsey büyük olmasien büyük etken de ne giydiğin bence de bende bol giyiyorum genelde disarda o yüzden herkes yine bi şekilde zayifladgjmi anlıyor ama bazen hafif üzerime oturan giydiğim anda gözler fal taşı gibi aciliyor çok vermişsin diye yüzün de çok farketti mi
Evet canım geniş giyinince pek farkedilmiyor. İnanılmaz gıdım oluşmuştu canım baya gitti çok şükür. Birde en çok bacaklarımda farkediyorum incelmeyi. Ama ne hikmetse göbeğim erimedi bu seferDiorum onu ama işe yaramıyor vala napcagimi şaşırdım doğuştan yorgun benim adam
Kiz benim ki ölçülerden farkediyor ha sulemesi ayıp yok kalcan gitti göğsün küçüldü söylenip duruyor sanki çok iyi birsey büyük olmasien büyük etken de ne giydiğin bence de bende bol giyiyorum genelde disarda o yüzden herkes yine bi şekilde zayifladgjmi anlıyor ama bazen hafif üzerime oturan giydiğim anda gözler fal taşı gibi aciliyor çok vermişsin diye yüzün de çok farketti mi
İyi geceler canımAyyy saat bir olmuş kızlar ben azicik uyuyum sonra dayanamıyorum iyi geceler hepinize sahurda gelirim
Senin menü nerde fistik :)İyi geceler canım
Hahahaha neden yaSana bdv yi yasakliyorum :))
İnşallah bayram sonrası spora ağırlık vereceğim. Deme kaptanım verince farketsinler daha güzel oluyormutlaka farkeder cnm bol giyindigin icin oyledir
5 kilo belli olmaz ama 12 kilo olur
Ramazan sonrasi sporuda artirirsan daha guzel incelirsin
Bende karar verdim artik kimseye dikkat ediyorum falan demicem
Ben kilo verince hic bol giymeyi sevmem :))
sizde beni motive ediyosunuz cnm
Sahsen bana birisi ille kilo ver falan dese veresim varsada vermem
Ne oldu cnm hayirdir biseyemi canin sıkıldıKızlar menümü yazacağım ama geçmişi yarın yazarım inşallah başım çatlıyor
Sabah
1 kk peynir
1 kaşık muhammara
Öğle
6 yk türlü
Ara
2 yk yoğurt
1 tb galeta
10 kiraz
Akşam
4 yk alinazik
Su 2 olmuştur
Canım keşke nick farklı olsaydı. Kendini Yıpratıyorsun gibi geldi banaBu arada güncel kilom 96.9
Kızlar menümü yazacağım ama geçmişi yarın yazarım inşallah başım çatlıyor
Sabah
1 kk peynir
1 kaşık muhammara
Öğle
6 yk türlü
Ara
2 yk yoğurt
1 tb galeta
10 kiraz
Akşam
4 yk alinazik
Su 2 olmuştur
Hayırlı akşamlar.. ben şimdilik menümü yazayım alintilari topladım birazdan cevaplarım inşallah
Bugünkü menum
Kahvalti 11:00
Sütlü yulaf (200 ml süt' 2 kaşık yulaf)
2 ceviz
Ara
1 incir
2 hurma
1 ceviz
Akşam 16:00
Tavuklu salata
3 litre su
1 kupa yeşil çay
Spor
65 dk tempolu yürüyüş
TamamdırAksam fazla cikmasi cok normal
Sabah kalkinca biraz bekleyip bisey yiyip icmeden cibildak tartiliyoz
Boşa vakit kaybi tatlimHahahaha neden ya
Öyle tatliki bu sebekler uykunun yerini onların cennet kokuları ve gülücükleri alıyor çok şükürAynen cnm o buyusun yeterki
Ayy haklisin cnm en zoru o olcak sanirim, baya uykuya duskunum cunku
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?