- Konu Sahibi Handandandan
-
- #295.681
Canımmm hoşgeldin yoksun sanıyordum
Ne yoğun kız anlamadım ama olsun, oliyyy free oldumYoğun mu tuttun acabaekledim canım düzenleyerek devam ediyorum geçmişten bulup ordan silip alta ekledim sizi
Amin inşallah canım. Tüm hastalıkların hastaların şifasını versin allahımAminnn canım. Nerelerden Proflara götürdüler tedavisi de yok bu illetin inşallah bunun da bulurlar şifasını
Yosundu kız o :)Ne yoğun kız anlamadım ama olsun, oliyyy free oldum
Ben yazmamismiyim ilk sayfadaelfkkk cuma bildirimini aradığım için etiket yaptım :)
bu sefer 75 bile fit olabilirimBiz seninle ekmekle tuz gibi
Yaz gününde buz gibi
Sekize dokuz gibi ayrılamayız
Diyorum ve Elele 65 beraber yürüyoruz mefkuşum seninle bu sefer
aksam 10 dan sonra kimseyi bulaman cnmBir soru soracağım sana çok merak ettiğim birşey. Biz hafta içi gitmiştik akşam saat 9 dan sonra kimseler yoktu dışarda hatta biz de korktuk otele döndük hep mi öyle oralar? Gece dışarı çıkmıyorlar mı bize mi denk geldi
o zaman sucluluuk duymicak seyler yap sendeEvet buraya gelince suçluluk duygusu hissedip strese giriyorum, o yüzden yazmak istesem de saklanasım geliyorsamimiyet konusunda %388583 katılıyorum. Zaten biraz gözlemleyip burda başlamaya karar vermiştim
onunki cok erken baslamisCanım atak nasıl geliyor ne oluyor? Ya benim yengem 50 yaşında 2 sene önce çok unutuyor diye doktora götürdüklerinde öğrendiler. İllet 2 senede bitirdi yengemi ama yengem de hiç iyileşme yok yani kimseyi tanımıyor. Allah hasta sahiplerine sabır versin çok zor
sen bitanesin** * 9.Takim 623. Etap * * *
Fatlayd(95,3/
AhSen_2504 (77,3/
Bi prenses annesi (85,7/
Gulbeseker(98,2
ebruebrulii (84,7
Niran Nevra( 75,5/
Jasminium84 (62,9/
nanekekik(69/
eceboce(61/
Bayankokosh (74,4/
9.takim ortalamasi : %
Deneme süresindeki uyeler
METANOL(69,6 BT:10,05,19 bk:70,8 hdf: 65
Hayatgusel(70,7/BT:14,05,19 bk: 72 hdf: 58
Pumpkin00(99,4/BT:10,05,19 bk:102 hdf:68
AsyaaAyazz(73,5/)BT:21,05,19 bk:73.5
Hdf:60
MLKn(72/)BT:21,05,19 bk:72 Hdf:58
❤ FREE CANLAR ❤
pesto26 (69/
CurukElma (55,8
Ekim2009 (87,3/
badem(68.1/
Sweetyy83 (65,1/
tugce(56
Hayyal(61,7
elfkkk(70,2
İzine ayrılan uyeler
*askrhpozitif(75,5) 71.6 ile 618.Etapta izne ayrıldı
*mefkurem(97,6 )610. etapta 90,8 ıle izıne ayrıldı
*Edibe12 (95,4)86.4 le 608.etapta izine ayrilan üye
hamişler

Pnrrr-20(76/
@mefkurem buldum
sagol cnm bahar bulmus
kiminin adi var kendi yok :))Ay maşallah ne kadar kalabalıkmışız
ikiside yeni uyeyiz dedilerEvet birde dikalifiye listesini ve sonuç listesini ziyaret Edip gelecegim
Ne güzelmiş bizde gözümüzü berelte berelte oturuyoruzbu sefer 75 bile fit olabilirim
aksam 10 dan sonra kimseyi bulaman cnm
Erkenden yatiyolar :))
o zaman sucluluuk duymicak seyler yap sende
onunki cok erken baslamis
sen bitanesin
sagol cnm bahar bulmus
kiminin adi var kendi yok :))
ikiside yeni uyeyiz dediler
Babana bile güvenme demişlerbu sefer 75 bile fit olabilirim
aksam 10 dan sonra kimseyi bulaman cnm
Erkenden yatiyolar :))
o zaman sucluluuk duymicak seyler yap sende
onunki cok erken baslamis
sen bitanesin
sagol cnm bahar bulmus
kiminin adi var kendi yok :))
ikiside yeni uyeyiz dediler
Kıymetini bilemedim su güzelim rakamlarin 64 bile dusmusum yaBabana bile güvenme demişlertemizler
ayulduzz (66,2/64/2,2/%3,32) mezun olmak istiyor burda dursun alacağım az sonra
Biz de seni seviyoruzÖncelikle içimi rahatlattınız teşekkür ederim. Az önce de bir konu bulmuştum ordan yorum yaptılar Allah hepinizden razı olsun. Sanırım yavaştan uykum geldi. Uyanıp doktoru ararsam daha bi rahatlayacağım. Sizleri görmeden seviyorum bu ilk defa başıma geliyoriyi geceler hepinize. Tekrar görüşene kadar çoook sevin ve çoook sevilin mutlu mesut kalın
Amin canım inşallahNorth River baharım Rabbim iki iyilikten birini nasip etsin anneanneciğinr
Ölümun nimet olduğu haller var gerçekten Rabbim cektirmesin
Acaba biz uykusuzluktan mi gram gram uğraşıyoruzBütün takimlar arasinda uyumayan bizim takim heralde
En cok online olanlar bizden :)))
kiz tam tersini de denedim bisey söylemedim o zmn iyice salıyor tatlilar borekler istiyor bnm diyette skntya giriyorSahsen bana birisi ille kilo ver falan dese veresim varsada vermem
anldm gider o göbekte insAllah bizde bu azim oldukca...Evet canım geniş giyinince pek farkedilmiyor. İnanılmaz gıdım oluşmuştu canım baya gitti çok şükür. Birde en çok bacaklarımda farkediyorum incelmeyi. Ama ne hikmetse göbeğim erimedi bu sefer
İyi geceler canım
afiyet olsun cnmKızlar menümü yazacağım ama geçmişi yarın yazarım inşallah başım çatlıyor
Sabah
1 kk peynir
1 kaşık muhammara
Öğle
6 yk türlü
Ara
2 yk yoğurt
1 tb galeta
10 kiraz
Akşam
4 yk alinazik
Su 2 olmuştur
afiyet olsun cnmHayırlı akşamlar.. ben şimdilik menümü yazayım alintilari topladım birazdan cevaplarım inşallah
Bugünkü menum
Kahvalti 11:00
Sütlü yulaf (200 ml süt' 2 kaşık yulaf)
2 ceviz
Ara
1 incir
2 hurma
1 ceviz
Akşam 16:00
Tavuklu salata
3 litre su
1 kupa yeşil çay
Spor
65 dk tempolu yürüyüş
afiyet olsun cnm kiz daha ne spor yapacan yürüyüş ve kosu zaten guzel spor zmnla uzerine eklersnYazacaktım abla ❤çocukları uyuttum anca geldim
Sahur yok
İftar 19.45
Bir kase tarhana
İki yumurta
Üç kaşık patates salatası
20 30
İki sade Türk kahvesi
1.5 lt su devamı gelecek tabi suyu az içtim bu akşam
Spor yapamıyorum
yarım saat tempolu yürüyüş
Yarım saat koşu yaptım
insAllah cnmYarın telafi menumle gelicem size bugünü unutturacam canım
cnm bence onemli bi djrum yoktur bosuna nete falan da bakma saglam adami hasta eder internet koyu renk leke icerde kalan atilamamis kanlarmis yani temizleniyorsn ne guzel yine doktoruna danis tabi ama takma kafanaYa kızlar düşünmekten başım çatlıyor yatakta döndüm durdum baktım daha da ağrıyor yanınıza geldim. Hani demiştim ya kürtajdan sonraki ilk adetimi oluyorum sanırım diye. Ya ilk iki gün kahverengi şimdi de koyu siyah leke geliyor iftardan sonra ayıp olur diye doktoru aramadım çok korktum kk da da hiç böyle başlıklar yok baktım bulamadım. Uyuyamıyorum düşünmekten
İnternetten baktım birsürü kötü şey yazıyor keşke bakmasaydım başıma ağrılar girdi. Kürtajda rahim alındıysa olurmuş, rahim kanseriyse olurmuş falan... içim içimi yiyor
bende yataga uzandm biraz rahatlamayi bekliorim namaz kilmak icin su balığına döndüm resmenHuuuu yattinizmi, kalktinizmi
Ne yapiyonuz
Ben eşi gonderdim kahve iciyorum :))
cuma tartndan korkuyorum ben biraz senin kiz sqnkim freelik yaramadi sana kankik ya da daha adaptr mi olqmadn kiz toparla bi an onceTuttum terliğiNe haber kuşum?
Ben bugün evdeydim, bir ara dışarı çıktım, pazarda iki ananas 1 pounddu çürük elmadan ilham alarak kaptım geldim. Kütüpten aldığım iki kitabı bitirmeden iade ettim(suçlu hissediyor...) başka bir iki alışveriş yaptım, dönüşte de benim adamı duraktan karşıladım. Epey yürüdüm sanki Öyle böyle gün geçiyor işte.. Türkiye’ye gitme planları yapıyordum ama eşimin işiyle ilgili bir iki durum çıktı, belirsizleşti. Moralim bozuldu ona. Yememe içmeme çok dikkat edemediğim için çok yazmıyorum herhalde:)
Dün de burda tanıştığım bir arkadaşa iftara gittik.kendisi de diyete niyetli ama ben ıslak kekimle o değişik pilavıyla birbirimizi sabote ettik. bugün biraz toparladım, pek karbon almadım.
Rabbim aklımızı almasın cidden cok zor canm Allah yardımcınnz olsun ayy cok zayifmis bi de ya heo mi zayifti yoksa yrmek yiyrmior mu yiyecek ekmegi varsa Rabbim şifa verisn yoksa da cektrmesin insAllahKızlar hayırlı sahurlar geçmiş yapamadım , bizim anneannenin alzheimeri var atakları iyice arttı Rabbim bilir ama 90li yaşında 38 kg ne vücudu nede beyni kaldırmıyor artık saatlerce atak geçirip sonra uykulu değişik hallerde ve bebek gibi sürekli sesimizi duymak orda olduğumuzu bilmek istiyor ve sürekli babasını annesini görüyorsabah kalkıyor tamamen iyileşmiş gün içinde atak geliyor yada tam tersi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?