Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Biz seninle ekmekle tuz gibi
Yaz gününde buz gibi
Sekize dokuz gibi ayrılamayız
Diyorum ve Elele 65 beraber yürüyoruz mefkuşum seninle bu sefer
bu sefer 75 bile fit olabilirim
aksam 10 dan sonra kimseyi bulaman cnm
Erkenden yatiyolar :))
Evet buraya gelince suçluluk duygusu hissedip strese giriyorum, o yüzden yazmak istesem de saklanasım geliyor samimiyet konusunda %388583 katılıyorum. Zaten biraz gözlemleyip burda başlamaya karar vermiştim
o zaman sucluluuk duymicak seyler yap sende
onunki cok erken baslamis
sen bitanesin
sagol cnm bahar bulmus
Ay maşallah ne kadar kalabalıkmışız
kiminin adi var kendi yok :))
Evet birde dikalifiye listesini ve sonuç listesini ziyaret Edip gelecegim
ikiside yeni uyeyiz dediler

Ne güzelmiş bizde gözümüzü berelte berelte oturuyoruz
Evet birkaç kişiyi ilk defa farkettim. aktifler belli zaten

Babana bile güvenme demişler temizler

Son düzenleme:
Öncelikle içimi rahatlattınız teşekkür ederim. Az önce de bir konu bulmuştum ordan yorum yaptılar Allah hepinizden razı olsun. Sanırım yavaştan uykum geldi. Uyanıp doktoru ararsam daha bi rahatlayacağım. Sizleri görmeden seviyorum bu ilk defa başıma geliyor iyi geceler hepinize. Tekrar görüşene kadar çoook sevin ve çoook sevilin mutlu mesut kalın

Biz de seni seviyoruz iyi geceler

** * 9.Takim 623. Etap * * *

Fatlayd(95,3/
AhSen_2504 (77,3/
Bi prenses annesi (85,7/
Gulbeseker(98,2
ebruebrulii (84,7
Niran Nevra( 75,5/
Jasminium84 (62,9/
nanekekik(69/
eceboce(61/
Bayankokosh (74,4/

9.takim ortalamasi : %

Deneme süresindeki uyeler

METANOL(69,6 BT:10,05,19 bk:70,8 hdf: 65
Hayatgusel(70,7/BT:14,05,19 bk: 72 hdf: 58
Pumpkin00(99,4/BT:10,05,19 bk:102 hdf:68
AsyaaAyazz(73,5/)BT:21,05,19 bk:73.5
Hdf:60

MLKn(72/)BT:21,05,19 bk:72 Hdf:58

❤ FREE CANLAR ❤
pesto26 (69/
CurukElma (55,8
Ekim2009 (87,3/
Sweetyy83 (70,5/
elfkkk(70,2

İzine ayrılan uyeler
*Keseli kanguru(64,4) 536.etapta 64,4 ile izne ayrıldı eski nick ayulduzz
*askrhpozitif(75,5) 71.6 ile 618.Etapta izne ayrıldı
*mefkurem(97,6 )610. etapta 90,8 ıle izıne ayrıldı
*Edibe12 (95,4)86.4 le 608.etapta izine ayrilan üye

hamişler

Pnrrr-20(76/

@mefkurem son hali

Son düzenleme:
Sahsen bana birisi ille kilo ver falan dese veresim varsada vermem
kiz tam tersini de denedim bisey söylemedim o zmn iyice salıyor tatlilar borekler istiyor bnm diyette skntya giriyor
anldm gider o göbekte insAllah bizde bu azim oldukca...
Brn dün ilk kez farkettim kendimde hic dikkatli bakmıyormusum demek her zmn kullandgm bi esarbim var eski ftgrflarda bildgn yanaklarm dhaa tombikmis simdi bi küçülmüş yüzüm dışarıdan diolardi da inanmiyordm ben hic yüzden vermiorum demistm bazi insan direk basta yuzden çöküyor mesela benim de bu arada en skntli oldgm yerim goguslerim snrm kalca göbek bacak gitti baya ama goguslerim daha küçülmesi gerek insAllah
afiyet olsun cnm
afiyet olsun cnm
afiyet olsun cnm kiz daha ne spor yapacan yürüyüş ve kosu zaten guzel spor zmnla uzerine eklersn
Yarın telafi menumle gelicem size bugünü unutturacam canım
insAllah cnm
cnm bence onemli bi djrum yoktur bosuna nete falan da bakma saglam adami hasta eder internet koyu renk leke icerde kalan atilamamis kanlarmis yani temizleniyorsn ne guzel yine doktoruna danis tabi ama takma kafana
İnternetten baktım birsürü kötü şey yazıyor keşke bakmasaydım başıma ağrılar girdi. Kürtajda rahim alındıysa olurmuş, rahim kanseriyse olurmuş falan... içim içimi yiyor
Huuuu yattinizmi, kalktinizmi

Ne yapiyonuz

Ben eşi gonderdim kahve iciyorum :))
bende yataga uzandm biraz rahatlamayi bekliorim namaz kilmak icin su balığına döndüm resmen
cuma tartndan korkuyorum ben biraz senin kiz sqnkim freelik yaramadi sana kankik ya da daha adaptr mi olqmadn kiz toparla bi an once
Rabbim aklımızı almasın cidden cok zor canm Allah yardımcınnz olsun ayy cok zayifmis bi de ya heo mi zayifti yoksa yrmek yiyrmior mu yiyecek ekmegi varsa Rabbim şifa verisn yoksa da cektrmesin insAllah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…