Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Ayyyyy sahura kalktığımda tartlmstm şimdi tok bakayım bi de ne kadar farkediyor diye net 2 kilo fark cikti o kadar suya normal de
Amann bosver simdiye takilma
Cok sivi tukettigim icin benimde cok cikiyor
Yarin gündüz düşer

Tutmadığımda kendımı tuhaf hissediyorum adetken bile sadece Bı yudum su alırdım günah olmasın diye bütün gün yiyip içemiyordum..
Keyfi olsa suçluluk hissette
Hastayken müsaade var cnm
susuzluktan da zor iyilesirsin

Rabbim sağlık versin cidden geri kalan halloluyor
Tutmadığımda kendımı tuhaf hissediyorum adetken bile sadece Bı yudum su alırdım günah olmasın diye bütün gün yiyip içemiyordum..
aynen kız insan yiyemiyor benim adetten ses yok bklm insAllah orucumu yemez İftar sonu gelir artık
Amann bosver simdiye takilma
Cok sivi tukettigim icin benimde cok cikiyor
Yarin gündüz düşer
yok takılmıyorum abla merak başa bela işte merak ettim bi gözlemleyim dedim

Kuzum hiç internete bakıp canını sıkma. Ben de 2 ay önce düşük yaptım . Kürtaj olmadığım halde hala normal regl görmedim. Ramazanın başından beri ara ara lekelerim oluyor. Dün geceden yine başladı ve dediğin gibi simsiyah
Bende hiç işe yaramıyor ya eşim de kahve içer içmez WC’de
Ben kahveden olduğunu yeni farkettim
inş. Bu motivemiz devam eder cnm
Ben biraz dengesizim de
Ama senden umutluyum :))

Aynen yaa kilo diyet falan agzima almicam
Hatta dikkat etmiyorum halimden memnunum diyecem
İnşallah abla ya. Kendine dairde umutlu ol lütfen

Allah rahmet eylesin ya bulunması da çok kolay değil, epey çektiriyor. Benim kerata taşlar kanala kaçmışlar ondan zorlaştı. Allah beterinden korusun mefkuş ablam.

İnş adetin gelmez cnm

Allah rahmet eylesin ya bulunması da çok kolay değil, epey çektiriyor. Benim kerata taşlar kanala kaçmışlar ondan zorlaştı. Allah beterinden korusun mefkuş ablam.
Seninki daha kötüymüş cnm
Ameliyati geciktirmek dogru degil bu yuzden

Yok kuzum yenı ögrendim migren olduğunu doktor başka Bi doktora havale etti belirtiler migreni işaret ediyor diye ama doktorada gidemedim..
Bana da migren teşhisi konuldu fakat baş ağrımın nedeni boyun fıtığı aslında. Başka baş ağrılarım da oluyor fakat ağrı kesiciye hızlı cevap veriyor. Boyun fıtığı mdan kaynaklanan ise daha ziyade kas gevşeticiye cevap veriyor ve günlerce geçmiyor

Çok geçmiş olsun canım inşallah ağrımaz
Süre bitmeden bende bj t. Kahvesi iceyim :))

Iyi geceler hepicinize
Ohh afiyet olsun
Afiyet olsun canım

Ya Allah yardım etsin valla o kadar zor ki bildiğim bütün duaları okudum gözlerim zonkluyordu bnım ki karanlıkta uyumadan gecmiyor ama ağrı o kadar şiddetli ki uyuyamıyorsun da

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…