- 5 Ocak 2015
- 59.197
- 205.945
- 898
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #295.721
Amann bosver simdiye takilmaAyyyyy sahura kalktığımda tartlmstmşimdi tok bakayım bi de ne kadar farkediyor diye net 2 kilo fark cikti o kadar suya normal de
Keyfi olsa suçluluk hissetteTutmadığımda kendımı tuhaf hissediyorum adetken bile sadece Bı yudum su alırdım günah olmasın diye bütün gün yiyip içemiyordum..
Rabbim sağlık versin cidden geri kalan halloluyorAyyy Allah korumus cnm
Benimde bi kere kolik agri tutmustu cok fenaydi aynen bende olecem zannettim
O sirada bi kadinda bagirsak dugumlenmesinden vefat etmisti oyle bisey sandim
Hastaneye gidince cikti taş oldugu
Neyse cok şükür ikimizinde geçmiş
aynen kız insan yiyemiyor benim adetten ses yok bklm insAllah orucumu yemez İftar sonu gelir artıkTutmadığımda kendımı tuhaf hissediyorum adetken bile sadece Bı yudum su alırdım günah olmasın diye bütün gün yiyip içemiyordum..
yok takılmıyorum abla merak başa bela işte merak ettim bi gözlemleyim dedimAmann bosver simdiye takilma
Cok sivi tukettigim icin benimde cok cikiyor
Yarin gündüz düşer
Kuzum hiç internete bakıp canını sıkma. Ben de 2 ay önce düşük yaptım . Kürtaj olmadığım halde hala normal regl görmedim. Ramazanın başından beri ara ara lekelerim oluyor. Dün geceden yine başladı ve dediğin gibi simsiyahYa kızlar düşünmekten başım çatlıyor yatakta döndüm durdum baktım daha da ağrıyor yanınıza geldim. Hani demiştim ya kürtajdan sonraki ilk adetimi oluyorum sanırım diye. Ya ilk iki gün kahverengi şimdi de koyu siyah leke geliyor iftardan sonra ayıp olur diye doktoru aramadım çok korktum kk da da hiç böyle başlıklar yok baktım bulamadım. Uyuyamıyorum düşünmekten
Ben kahveden olduğunu yeni farkettimBende hiç işe yaramıyor ya eşim de kahve içer içmez WC’de
İnşallah abla ya. Kendine dairde umutlu ol lütfeninş. Bu motivemiz devam eder cnm
Ben biraz dengesizim de
Ama senden umutluyum :))
Aynen yaa kilo diyet falan agzima almicam
Hatta dikkat etmiyorum halimden memnunum diyecem
Allah rahmet eylesinAyyy Allah korumus cnm
Benimde bi kere kolik agri tutmustu cok fenaydi aynen bende olecem zannettim
O sirada bi kadinda bagirsak dugumlenmesinden vefat etmisti oyle bisey sandim
Hastaneye gidince cikti taş oldugu
Neyse cok şükür ikimizinde geçmiş
Amin cnm zaten hastalik olunca insanin gözü bisey görmüyorRabbim sağlık versin cidden geri kalan halloluyor
Amin bebem hepimiziAllah esirgesin canım
Aynn haklısın cnm yıne sahura geç kaldım bklm nasıl geçicek günümüzKeyfi olsa suçluluk hissette
Hastayken müsaade var cnm
susuzluktan da zor iyilesirsin
İnş adetin gelmez cnmRabbim sağlık versin cidden geri kalan halloluyor
aynen kız insan yiyemiyor benim adetten ses yok bklm insAllah orucumu yemez İftar sonu gelir artık
yok takılmıyorum abla merak başa bela işte merak ettim bi gözlemleyim dedim
Seninki daha kötüymüş cnmAllah rahmet eylesinya bulunması da çok kolay değil, epey çektiriyor. Benim kerata taşlar kanala kaçmışlar ondan zorlaştı. Allah beterinden korusun mefkuş ablam.
Bana da migren teşhisi konuldu fakat baş ağrımın nedeni boyun fıtığı aslında. Başka baş ağrılarım da oluyor fakat ağrı kesiciye hızlı cevap veriyor. Boyun fıtığı mdan kaynaklanan ise daha ziyade kas gevşeticiye cevap veriyor ve günlerce geçmiyorYok kuzum yenı ögrendim migren olduğunu doktor başka Bi doktora havale etti belirtiler migreni işaret ediyor diye ama doktorada gidemedim..
Çok geçmiş olsun canım inşallah ağrımazCnm ya Bn tek Bi sanıye bile yataktan çıkamadım başımı yerden kalduramadım.. Saolsun eşim geldi sirkeli suyla ateşimi düşürmeye çalıştı... Yemekleri hazırladı iftardan sonra ilaç aldım biraz daha iyi oldum ama aynı hataya düştüm sahura yine 4 dakıkalık gecikmeyle uyandım şimdi yine migrenim tutar dıye korkmaya başladı m
Ohh afiyet olsunSüre bitmeden bende bj t. Kahvesi iceyim :))
Iyi geceler hepicinize
Afiyet olsun canımÇarşamba günü menüm
Sahur yok
İftar
KüçüK Bi kase etli nohut
Bi kase yoğurt
Bi dilim kepek ekmeği
5 kaşık salata
Ara
4 erik
5,6 kiraz
1 tane kayısı
1 lt su ( hasta olduğum için erkenden uyuyup kalmışım az tükettim)@Pnrrr-20
Oooo dostum sen buralara takılır mıydın?Allah rahmet eylesinya bulunması da çok kolay değil, epey çektiriyor. Benim kerata taşlar kanala kaçmışlar ondan zorlaştı. Allah beterinden korusun mefkuş ablam.
Ya Allah yardım etsin valla o kadar zor ki bildiğim bütün duaları okudum gözlerim zonkluyordu bnım ki karanlıkta uyumadan gecmiyor ama ağrı o kadar şiddetli ki uyuyamıyorsun daBana da migren teşhisi konuldu fakat baş ağrımın nedeni boyun fıtığı aslında. Başka baş ağrılarım da oluyor fakat ağrı kesiciye hızlı cevap veriyor. Boyun fıtığı mdan kaynaklanan ise daha ziyade kas gevşeticiye cevap veriyor ve günlerce geçmiyor
Saol kuzum çok tşk ederimÇok geçmiş olsun canım inşallah ağrımaz
Ohh afiyet olsun
Afiyet olsun canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?