- 1 Haziran 2018
- 27.720
- 82.184
- 598
- 31
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #295.701
İyi geceler cnmİyi geceler güzellikler ben yatar benim hanım uyurken uyuyum hemen
Korkmakta o kadar haklısın ki kankilobumkiz tam tersini de denedim bisey söylemedim o zmn iyice salıyor tatlilar borekler istiyor bnm diyette skntya giriyor
anldm gider o göbekte insAllah bizde bu azim oldukca...
Brn dün ilk kez farkettim kendimde hic dikkatli bakmıyormusum demek her zmn kullandgm bi esarbim var eski ftgrflarda bildgn yanaklarm dhaa tombikmis simdi bi küçülmüş yüzüm dışarıdan diolardi da inanmiyordm ben hic yüzden vermiorum demistm bazi insan direk basta yuzden çöküyor mesela benim de bu arada en skntli oldgm yerim goguslerim snrm kalca göbek bacak gitti baya ama goguslerim daha küçülmesi gerek insAllah
afiyet olsun cnm
afiyet olsun cnm
afiyet olsun cnm kiz daha ne spor yapacan yürüyüş ve kosu zaten guzel spor zmnla uzerine eklersn
insAllah cnm
cnm bence onemli bi djrum yoktur bosuna nete falan da bakma saglam adami hasta eder internet koyu renk leke icerde kalan atilamamis kanlarmis yani temizleniyorsn ne guzel yine doktoruna danis tabi ama takma kafana
bende yataga uzandm biraz rahatlamayi bekliorim namaz kilmak icin su balığına döndüm resmen
cuma tartndan korkuyorum ben biraz senin kiz sqnkim freelik yaramadi sana kankik ya da daha adaptr mi olqmadn kiz toparla bi an once
Rabbim aklımızı almasın cidden cok zor canm Allah yardımcınnz olsun ayy cok zayifmis bi de ya heo mi zayifti yoksa yrmek yiyrmior mu yiyecek ekmegi varsa Rabbim şifa verisn yoksa da cektrmesin insAllah
Yarin hemen silkeleniyorsun kankim yeni gun yeni başlangıç unuttun mu fit olacaz daha ideal kilonda değilsin oylr olsa bile gerci korumaya alman gerek bi sure litfin kendind gelKorkmakta o kadar haklısın ki kankilobum
Bende uyuyacağım herkese iyi gecelerBen geldim herks dağıldı he
Uyudunz mu Kizlaaaaaaarrrrrrr
Saol cnmAlıntılamışım ama saatler saatler geçtiğinden yazacağımı unutmuşum
Afiyet olsun canım. Senin uydurma yemeğini annem arada yapar gayet lezzetli. Yumurta kırar bazen ama ben yumurtasız tercih ediyorum
Afiyet olsun canım
Süper canım maşallah
Yok kaptanım kendime ayrı fırında yağlı kağıtta yaptım
Afiyet olsun canım
Afiyet olsun ablacım
Afiyet olsun canım
Ben söylediğim her diyetin sonunda pişman oldum. Bu kez ailem dışında kimseye söylemedim. Eşime de söylemedim biliyorsunuz. Bence diyeti baltalayacak kim varsa bilmemeli. Bu arada eşim son zamanlarda bana neden ekmek yemediğimi soruyor. Bende insülin direncim düşmüşken ekmek yemeyerek belki direnci kırarım diyorum. Geçen gün artık ben de az ekmek yiyeceğim dedine ihtiyacı varsa. Bugün de sofrada sen hiçbir şey yememişsin dedi . Yoruldum ya canım istemedi dedim
Bol eksi getirsin canım
Afiyet olsun canım
Afiyet olsun canım
Afiyet olsun canım
Afiyet olsun canım
Afiyet olsun canım.
Yok kuzu haşlamaydı. Aslında yemeyecektim oyalandığımı anlamasınlar diye böldüm yemiş bulundum
Afiyet olsun canım ama bence mantı ve sarma fazla olmuş. Ben de bugün yaptığım mantının gözüne baka baka yemedim
Hep zayıfmis zaten yemek yemeyi sevmiyor Aminkiz tam tersini de denedim bisey söylemedim o zmn iyice salıyor tatlilar borekler istiyor bnm diyette skntya giriyor
anldm gider o göbekte insAllah bizde bu azim oldukca...
Brn dün ilk kez farkettim kendimde hic dikkatli bakmıyormusum demek her zmn kullandgm bi esarbim var eski ftgrflarda bildgn yanaklarm dhaa tombikmis simdi bi küçülmüş yüzüm dışarıdan diolardi da inanmiyordm ben hic yüzden vermiorum demistm bazi insan direk basta yuzden çöküyor mesela benim de bu arada en skntli oldgm yerim goguslerim snrm kalca göbek bacak gitti baya ama goguslerim daha küçülmesi gerek insAllah
afiyet olsun cnm
afiyet olsun cnm
afiyet olsun cnm kiz daha ne spor yapacan yürüyüş ve kosu zaten guzel spor zmnla uzerine eklersn
insAllah cnm
cnm bence onemli bi djrum yoktur bosuna nete falan da bakma saglam adami hasta eder internet koyu renk leke icerde kalan atilamamis kanlarmis yani temizleniyorsn ne guzel yine doktoruna danis tabi ama takma kafana
bende yataga uzandm biraz rahatlamayi bekliorim namaz kilmak icin su balığına döndüm resmen
cuma tartndan korkuyorum ben biraz senin kiz sqnkim freelik yaramadi sana kankik ya da daha adaptr mi olqmadn kiz toparla bi an once
Rabbim aklımızı almasın cidden cok zor canm Allah yardımcınnz olsun ayy cok zayifmis bi de ya heo mi zayifti yoksa yrmek yiyrmior mu yiyecek ekmegi varsa Rabbim şifa verisn yoksa da cektrmesin insAllah
Saol cnm bnım anca kendime gelebildim bu baş ağrısı ne illetmiş.. Evet 60 olucakAyy abla agzim bal yesimm cok guzel seyler yazmissin insallah dedigim gibide olur :) Rabbim sanada herseyin en iyisini versin insallah mutlu huzurlu bi ömrun olsun Ailenle :)
Gecmis olsun cnm tam bu mevsimler hastalik icin ideal dikkat et kendine. Spor puani icin bisi dememissin ama 60mi olucak :)
Annem gelicek doguma yakin 3 hafta civari kalicak insallah sonrada belki anneannem musait olursa kv falan bakalm nasip artik, annem gelsinde gerisi onemli degil :)
Komsumla seviyeli bi iliskimiz vararada bi borektir tatlidir veriyoruz ama ramazan diye bayadir gidip gelmedik birbirimize kahvede icemicez diye :)
Aynen cnm oyle oldu biraz 2 sinin cocugu vardi biride düsük yapmis 3 ay oncemuhabbet boldu degisiklik oldu banada :)
Sagol canim bizde cok iyiyiz sükurler olsun
Her bunye farkli oluyor demekki cnm ama enazindan sabahina gidiyor bide gitmese napardik
Aynen abla simdiden soluyom arada esimde hemen diyor o gelince beni unutcan zaten hemen duygusala vuruyor yengec erkegi :)
Kaptanım yulaf kepeği ekmeğinin dukanda yeri büyüktür. Sadece yulaf kepeği olduğu hiç un içermediği için kalorisi yok denecek kadar azdır. Karbon olarak değil de tok tutucu ajan olarak düşünebiliriz.bende ilk burda verdigimde kısa surede o kadar guzel verdimki bazilari ameliyat oldum sanmış :)) herkesin dilindeydi
Tr ye gidince nerdeyse annem bile tanimicakti beni
Hep cok iradeli diye konusup durdular
Simdi kendime gelemiyorum
valla kuzum boyle yiyerek nasil sütun oluyor senin dünde dogru durust bisey yoktu
Suyu yeterli iciyomusun bari
yazmisin menunu :))
Alt alta ve ogunlerin arasinda bosluk birakarak yazarmisin bidaha cnm
Sabah yetersiz olmus
Corbanin 1 kapcesi 1 dil. Ekmek yapiyor 1 tabak 3 kepce falan yapar heralde
Kelebek neresi bilemedim
Ekmek ne kadar yazmamisin
ogunlerin arasinda bosluk birakirmisin cnm yazarken
Ben begendim
ekmek ne kadar yazmamisin cnm
Normalde yemedigin icin tartiya yakin yemeseydin keske ekmeği
ketentohumunu ya oguterek yada sicak suda islatip yumusatarak yogurda karistirsan yiyebilirsin cnm yada yumurtana koyabilirsin
Ac karna zeytinyagi yada ketentohumunu yagida icebilirsin
Digerlerini kizlar soylemis zaten
ece zor pisiyor demis ama kirmizi etten daha cabuk pisiyor cnm
Yada burdakiler öyle bilemedimdudukluye falan gerek kalmiyor
sahuru hafif gecirmeye calis cnm bide yarin aksam kabak ye bari :))
insallah guzel olacak
1 kase tarhana en az 2 kepce aliyordur heralde cnm
Bence sana tarhana yaramiyor
2 gundur yiyorsun
Karbonlu corba olunca bana gore yemek, salata daha iyi olur
Corba boş kalori gibi geliyor
spor superrr olmus
Neyseki akam ekmek yokmus
4 gibi bitiyor cnm tabi gün gün erken oluyor
sahur baya hafif olmus ama icli kofte tartiya yakin olmasa olurmuş meliscim
sen once kendin iyice ver de seni elestirmeye hakki olmasin
mantiyida sevmesen olurmus :))
Cnm ya Bn tek Bi sanıye bile yataktan çıkamadım başımı yerden kalduramadım.. Saolsun eşim geldi sirkeli suyla ateşimi düşürmeye çalıştı... Yemekleri hazırladı iftardan sonra ilaç aldım biraz daha iyi oldum ama aynı hataya düştüm sahura yine 4 dakıkalık gecikmeyle uyandım şimdi yine migrenim tutar dıye korkmaya başladı m
Geçmiş olsun canım nefes egzersizlerini denedin mi hiçCnm ya Bn tek Bi sanıye bile yataktan çıkamadım başımı yerden kalduramadım.. Saolsun eşim geldi sirkeli suyla ateşimi düşürmeye çalıştı... Yemekleri hazırladı iftardan sonra ilaç aldım biraz daha iyi oldum ama aynı hataya düştüm sahura yine 4 dakıkalık gecikmeyle uyandım şimdi yine migrenim tutar dıye korkmaya başladı m
Yok kuzum yenı ögrendim migren olduğunu doktor başka Bi doktora havale etti belirtiler migreni işaret ediyor diye ama doktorada gidemedim..Geçmiş olsun canım nefes egzersizlerini denedin mi hiç
benim oncesinde cok mide agrim oluyodu alldirinca rahatladim
valla pek guzel rakammisKıymetini bilemedim su güzelim rakamlarin 64 bile dusmusum ya
tmm cnm sagolasin** * 9.Takim 623. Etap * * *
Fatlayd(95,3/
AhSen_2504 (77,3/
Bi prenses annesi (85,7/
Gulbeseker(98,2
ebruebrulii (84,7
Niran Nevra( 75,5/
Jasminium84 (62,9/
nanekekik(69/
eceboce(61/
Bayankokosh (74,4/
9.takim ortalamasi : %
Deneme süresindeki uyeler
METANOL(69,6 BT:10,05,19 bk:70,8 hdf: 65
Hayatgusel(70,7/BT:14,05,19 bk: 72 hdf: 58
Pumpkin00(99,4/BT:10,05,19 bk:102 hdf:68
AsyaaAyazz(73,5/)BT:21,05,19 bk:73.5
Hdf:60
MLKn(72/)BT:21,05,19 bk:72 Hdf:58
❤ FREE CANLAR ❤
pesto26 (69/
CurukElma (55,8
Ekim2009 (87,3/
Sweetyy83 (70,5/
elfkkk(70,2
İzine ayrılan uyeler
*Keseli kanguru(64,4) 536.etapta 64,4 ile izne ayrıldı eski nick ayulduzz
*askrhpozitif(75,5) 71.6 ile 618.Etapta izne ayrıldı
*mefkurem(97,6 )610. etapta 90,8 ıle izıne ayrıldı
*Edibe12 (95,4)86.4 le 608.etapta izine ayrilan üye
hamişler

Pnrrr-20(76/
@mefkurem son hali
kimisini tabiki etkiler cnmAcaba biz uykusuzluktan mi gram gram uğraşıyoruzama saat 10 da yatılmıyor ki
ben sahur yaptımBen geldim herks dağıldı he
Uyudunz mu Kizlaaaaaaarrrrrrr
tarifini verde bizde bilelim canikom nasil yapiyonKaptanım yulaf kepeği ekmeğinin dukanda yeri büyüktür. Sadece yulaf kepeği olduğu hiç un içermediği için kalorisi yok denecek kadar azdır. Karbon olarak değil de tok tutucu ajan olarak düşünebiliriz.
Günlük 2 yemek kaşığı kadar tüketilmesi zorunlu aslında. Ben ancak 1 yk tüketebiliyorum.
Hastaysan niyetlenmeseydin cnmCnm ya Bn tek Bi sanıye bile yataktan çıkamadım başımı yerden kalduramadım.. Saolsun eşim geldi sirkeli suyla ateşimi düşürmeye çalıştı... Yemekleri hazırladı iftardan sonra ilaç aldım biraz daha iyi oldum ama aynı hataya düştüm sahura yine 4 dakıkalık gecikmeyle uyandım şimdi yine migrenim tutar dıye korkmaya başladı m
Ben bildiğin ölüyordum hani lafın gelişi değil gerçekten ölüm tehlikem vardı, yüksek kademe doktorlar Pazar günü evlerinden gelmiştibenim oncesinde cok mide agrim oluyodu alldirinca rahatladim
Sadece cok yiyip yatarsam sıkıntı oluyor
valla pek guzel rakammis
tmm cnm sagolasin
kimisini tabiki etkiler cnm
Senin tarti iyidir umarim
ben sahur yaptım
Daha bitmesine var daha ama erken yiyim dedim
tarifini verde bizde bilelim canikom nasil yapiyon
Bende bazen krebini yapiyom yada un yerine yulaf koyuyorum bazi seylere
Kofteyede ekmek yerine onu kullaniyorum
iyi geceler canımBende uyuyacağım herkese iyi geceler
geçmiş olsun canım iyi düşünelim iyi olsun olmaz insAllahCnm ya Bn tek Bi sanıye bile yataktan çıkamadım başımı yerden kalduramadım.. Saolsun eşim geldi sirkeli suyla ateşimi düşürmeye çalıştı... Yemekleri hazırladı iftardan sonra ilaç aldım biraz daha iyi oldum ama aynı hataya düştüm sahura yine 4 dakıkalık gecikmeyle uyandım şimdi yine migrenim tutar dıye korkmaya başladı m
afiyet olsun ablabenim oncesinde cok mide agrim oluyodu alldirinca rahatladim
Sadece cok yiyip yatarsam sıkıntı oluyor
valla pek guzel rakammis
tmm cnm sagolasin
kimisini tabiki etkiler cnm
Senin tarti iyidir umarim
ben sahur yaptım
Daha bitmesine var daha ama erken yiyim dedim
tarifini verde bizde bilelim canikom nasil yapiyon
Bende bazen krebini yapiyom yada un yerine yulaf koyuyorum bazi seylere
Kofteyede ekmek yerine onu kullaniyorum
Allah esirgesin canımBen bildiğin ölüyordum hani lafın gelişi değil gerçekten ölüm tehlikem vardı, yüksek kademe doktorlar Pazar günü evlerinden gelmişti100g diyorum ama taşlarıyla beraber 1kg vardır geçti çok şükür
Ayyy Allah korumus cnmBen bildiğin ölüyordum hani lafın gelişi değil gerçekten ölüm tehlikem vardı, yüksek kademe doktorlar Pazar günü evlerinden gelmişti100g diyorum ama taşlarıyla beraber 1kg vardır geçti çok şükür
Tutmadığımda kendımı tuhaf hissediyorum adetken bile sadece Bı yudum su alırdım günah olmasın diye bütün gün yiyip içemiyordum..Hastaysan niyetlenmeseydin cnm
Gorunmeyince merak ettim
Bu kiz hem gevezeyim dedi hemde yok diye :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?