Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Kaptanım ben de krebini yapıyorum ekmek dediğim o.
Ama yulaf değil. Yulaf kepeği içinde zerre un yok. Hatta sulandırılmış hali birbirini tutmuyor yumurta koymasam hiç yapışmaz.

Tarıf
2 yk yulaf kepeği
1 yumurta
Çok az süt bulamaç haline getirecek kadar
Tuz
Yağsız tavada iki taraflı pişiriyoruz.
Ta daaaa

nohut olunca ekmek olmasa daha iyi cnm
tmm kiz benim krepmis bu ben 1 ks. Kepek koyuyorum

Bidaha ekmek degil yulafli krep de

Bulgur yemediğim sürece sütüm olmuyor, şu tek başına 2 lt... çay eklersen 4 lt geçer
Sen duzenli emzirmiyomusun cnm
Bence cok dengesiz besleniyorsun onunda etkisi vardir

Oruc olunca 2 lt su idare eder ama tutmadiginda artirmaya calis
Cay suyun yerini tutmazki
Bide sizin orasi sicak

Boyle bisey bende hic olmadi :)) herkes istedigini yedi icti
Çünkü sen iradelisin, onlar yese de yemiyorsun demek ki. Benim yanımda yerlerse ben de yerim. Bildikleri için yeter ki zayıflayayım diye çaba gösteriyorlar
Oku oku bitiremedim geçmişi ben hala sabitim
Bak Fitt_anne ne güzel madde madde yazmıştı, tartılmak böyle sık sık fayda değil zarar.
Uyardığınız iyi oldu. Ben de dikkat edeyim. Hatta bugün yeşil elma yedim, çok şekerli meyvelerde uzak durmalıyım
Edibe12 edibe menü yazmadin gelmedin de cnm
Sorma iftardan sonra çocukları yatırayım derken kendim de uyuyakaldım. Geçen Ramazan iftardan önce çocuklar yatsın diye çırpınıyordum. Bu sene uğraşamadım. Çok geçe kalıyorlar diye iftar sonrası ilk iş onları uyutmak oluyor.

İnş adetin gelmez cnm
hayırlısı kuzum
afiyet olsun cnm
Tok tartılma canım ya. .. bütün motivasyonu sıfırlıyor tok tartılmak
normalde tartlmam hic cnm aynen öyle
Kalkmadinizmi daha

Hadin sabah oldu
Günaydınnnn
porsiyon olarak yediginde bence ara ara yiyebilirsin cnm yesil elma da gyzel bence afiyet olsun ama mumkun oldukca meyve yerken yaninda bi bardak yogurt ve ya sütle birlikte yemelisin diyetisyen oyle oneriyor hep
Sahur
Yağda yumurta
1 dilim tb ekmek
Domates salatalık
1 dilim peynir

İftar
1 tabak sulu köfte
4 kaşık fırında sebze
Salata
7 hurma
1 avuç ceviz
2 tuzlu kraker
Afiyet olsun canım

Kizlaaaaaaarrrrrrr sahuru boşuna yapmışım ben leke gelmis gitti oruç kilo bildirimini artk yarın yaparım ben aksama kadar ac durmam yemek yemesem de su icerim cunki
Bende sendenim.. bugün başladı mensturasyon... ödem durumun nasıl.

Sen duzenli emzirmiyomusun cnm
Bence cok dengesiz besleniyorsun onunda etkisi vardir

Oruc olunca 2 lt su idare eder ama tutmadiginda artirmaya calis
Cay suyun yerini tutmazki
Bide sizin orasi sicak
Düzenli emziriyorum, daha doğrusu evdeysem düzenli...

Beslenmem dengesiz değilde su miktarım yetersiz, bunu farkındayım aslında... çay içtiğim için suyu fazla tüketemiyorum... çay içmedim günlerde aşırı yorgun hissediyorum...beni çay dinlendiriyor canım...hatta çay yoksa baş ağrısı var... nasıl bir içici olmuşsam artık...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…