- Konu Sahibi Handandandan
-
- #295.741
Kaptanım ben de krebini yapıyorum ekmek dediğim o.benim oncesinde cok mide agrim oluyodu alldirinca rahatladim
Sadece cok yiyip yatarsam sıkıntı oluyor
valla pek guzel rakammis
tmm cnm sagolasin
kimisini tabiki etkiler cnm
Senin tarti iyidir umarim
ben sahur yaptım
Daha bitmesine var daha ama erken yiyim dedim
tarifini verde bizde bilelim canikom nasil yapiyon
Bende bazen krebini yapiyom yada un yerine yulaf koyuyorum bazi seylere
Kofteyede ekmek yerine onu kullaniyorum
AminnnnnBende uyuyum artık kızlar yarın bol eksili bi gün olsun insAllah hepimiz icin
nohut olunca ekmek olmasa daha iyi cnmÇarşamba günü menüm
Sahur yok
İftar
KüçüK Bi kase etli nohut
Bi kase yoğurt
Bi dilim kepek ekmeği
5 kaşık salata
Ara
4 erik
5,6 kiraz
1 tane kayısı
1 lt su ( hasta olduğum için erkenden uyuyup kalmışım az tükettim)@Pnrrr-20
tmm kiz benim krepmis buKaptanım ben de krebini yapıyorum ekmek dediğim o.
Ama yulaf değil. Yulaf kepeği içinde zerre un yok. Hatta sulandırılmış hali birbirini tutmuyor yumurta koymasam hiç yapışmaz.
Tarıf
2 yk yulaf kepeği
1 yumurta
Çok az süt bulamaç haline getirecek kadar
Tuz
Yağsız tavada iki taraflı pişiriyoruz.
Ta daaaa
Tok tartılma canım ya. .. bütün motivasyonu sıfırlıyor tok tartılmakAyyyyy sahura kalktığımda tartlmstmşimdi tok bakayım bi de ne kadar farkediyor diye net 2 kilo fark cikti o kadar suya normal de
Bulgur yemediğim sürece sütüm olmuyor, şu tek başına 2 lt... çay eklersen 4 lt geçervalla kuzum boyle yiyerek nasil sütun oluyor senin dünde dogru durust bisey yoktu
Buralardayım canım.Canımmm hoşgeldin yoksun sanıyordum
Sen duzenli emzirmiyomusun cnmBulgur yemediğim sürece sütüm olmuyor, şu tek başına 2 lt... çay eklersen 4 lt geçer
Çünkü sen iradelisin, onlar yese de yemiyorsun demek ki. Benim yanımda yerlerse ben de yerim. Bildikleri için yeter ki zayıflayayım diye çaba gösteriyorlarBoyle bisey bende hic olmadi :)) herkes istedigini yedi icti
BakOku oku bitiremedim geçmişi ben hala sabitim
Uyardığınız iyi oldu. Ben de dikkat edeyim. Hatta bugün yeşil elma yedim, çok şekerli meyvelerde uzak durmalıyımspor bana yarıyor bırakmadan devam etmrliyim bi haftayi devirsem sonrasi gelir artk saol cnm
afiyet olsun cnm detoks dedigin icin bisey diyemicem
kahveyi sekersiz icmeye calis bencr onun disinda ekmek de tam bugday tercih edersen daha iyi olur sankim afiyet olsun cnm
afiyet olsun cnm
kiz ben acayip meyve de yerdim hamur isinden ayri hele yqz meyveleri Allah im bi tabak yerim bi oturusta kiraz erik falansimdi adet olarak
afiyet olsun cnm guzel olmuş
aynen abla vala bende gordugumr sevindim inan insAllah yarina da guzel olur
amin cnm hepimizinkini insAllah
Bi donem insan bi boyle okuyor cabuk toparlarsn insAllah cnm
Sorma iftardan sonra çocukları yatırayım derken kendim de uyuyakaldım. Geçen Ramazan iftardan önce çocuklar yatsın diye çırpınıyordum. Bu sene uğraşamadım. Çok geçe kalıyorlar diye iftar sonrası ilk iş onları uyutmak oluyor.Edibe12 edibe menü yazmadin gelmedin de cnm
hayırlısı kuzumİnş adetin gelmez cnm
afiyet olsun cnmÇarşamba günü menüm
Sahur yok
İftar
KüçüK Bi kase etli nohut
Bi kase yoğurt
Bi dilim kepek ekmeği
5 kaşık salata
Ara
4 erik
5,6 kiraz
1 tane kayısı
1 lt su ( hasta olduğum için erkenden uyuyup kalmışım az tükettim)@Pnrrr-20
normalde tartlmam hic cnm aynen öyleTok tartılma canım ya. .. bütün motivasyonu sıfırlıyor tok tartılmak
GünaydınnnnKalkmadinizmi daha
Hadin sabah oldu
porsiyon olarak yediginde bence ara ara yiyebilirsin cnm yesil elma da gyzel bence afiyet olsun ama mumkun oldukca meyve yerken yaninda bi bardak yogurt ve ya sütle birlikte yemelisin diyetisyen oyle oneriyor hepÇünkü sen iradelisin, onlar yese de yemiyorsun demek ki. Benim yanımda yerlerse ben de yerim. Bildikleri için yeter ki zayıflayayım diye çaba gösteriyorlar
BakFitt_anne ne güzel madde madde yazmıştı, tartılmak böyle sık sık fayda değil zarar.
Uyardığınız iyi oldu. Ben de dikkat edeyim. Hatta bugün yeşil elma yedim, çok şekerli meyvelerde uzak durmalıyım
Sorma iftardan sonra çocukları yatırayım derken kendim de uyuyakaldım. Geçen Ramazan iftardan önce çocuklar yatsın diye çırpınıyordum. Bu sene uğraşamadım. Çok geçe kalıyorlar diye iftar sonrası ilk iş onları uyutmak oluyor.
Afiyet olsun canımSahur
Yağda yumurta
1 dilim tb ekmek
Domates salatalık
1 dilim peynir
İftar
1 tabak sulu köfte
4 kaşık fırında sebze
Salata
7 hurma
1 avuç ceviz
2 tuzlu kraker
Analaşıldı efenimnohut olunca ekmek olmasa daha iyi cnm
tmm kiz benim krepmis buben 1 ks. Kepek koyuyorum
Bidaha ekmek degil yulafli krep de
Bende sendenim.. bugün başladı mensturasyon... ödem durumun nasıl.Kizlaaaaaaarrrrrrr sahuru boşuna yapmışım ben leke gelmis gitti oruç kilo bildirimini artk yarın yaparım ben aksama kadar ac durmam yemek yemesem de su icerim cunki
Günaydın canımGÜNAYDINNNNN KIZLARRRR
Bilmiyorum ki su an için tarti da 1.5 kilo fark var dün akşam üzeri tartıldığıma göre senin nasıl canımBende sendenim.. bugün başladı mensturasyon... ödem durumun nasıl.
Düzenli emziriyorum, daha doğrusu evdeysem düzenli...Sen duzenli emzirmiyomusun cnm
Bence cok dengesiz besleniyorsun onunda etkisi vardir
Oruc olunca 2 lt su idare eder ama tutmadiginda artirmaya calis
Cay suyun yerini tutmazki
Bide sizin orasi sicak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?