- Konu Sahibi Handandandan
-
- #295.921
sen de sıfır grubu musun balımHeh aynı ben.. az yapmamın sebebi bu galiba, yedikten sonra elim karnımda aaah eeeahh diye geziyorum
Ooooh maşallah beybim eline sağlık. Bu ara tozları ve çamaşırları görmezden geliyorum, darısı başıma. Hatta bugün o kadar evde durasım gelmedi ki sırf dışarda olmak için gidip çimlerde yuvarlandım uzun süre.Bugün ki disarida yürüyüşümü tamamladm geldim kizlar pazar gittim geldim simdi mutfagi toparlayip camasirlara giriscem yarin da artk temizliğe başlarım havalar guzel olursa antre ve mutfagin halisini yikarim artk sabah hic ağrım yoktu simdi biraz karın agrim var ama cok enerjikim vala masAllah bana aksama arkadasa gidicez iftara sporumu da yaparsam benden iyisi yok aksama menü belli benim zaten❣
Patlıcan candır gerisi heyecandır diyesim geldi. Çok güzel sebze ama yağı seviyor, o yüzden biraz tırsarak yapıyoruminşallah sever.... ben benimkini pek sevdiremedim. aksine ben de patlıcanın her şeyini severim...
ben de sütlü tarçınlı nescafe yapıyorum. hoşuma gidiyor nedenseTarcinli sutte olabilir beybiafiyet olsunn amaa cumadan once dikkat ediyoruz ekmekle corba beraber olmamis
Evet tatlim her cuma ve pazartesi yaziyoruz
Ins tatlimm
Evet beybim sıfır pozitifim. Ondan bizim vücutlar bakliyata gelemiyor demeksen de sıfır grubu musun balım
harika hava nasıl orada?Ooooh maşallah beybim eline sağlık. Bu ara tozları ve çamaşırları görmezden geliyorum, darısı başıma. Hatta bugün o kadar evde durasım gelmedi ki sırf dışarda olmak için gidip çimlerde yuvarlandım uzun süre.
Artırıyor ve Hindistan cevizi yağlı Türk kahvesi diyorumben de sütlü tarçınlı nescafe yapıyorum. hoşuma gidiyor nedense
Bugün çok güzeldi kıııız, belki de ondan evde bunaldım. 23 derece, hafif esintili minnoş bir havaydı. 2 güne bozarharika hava nasıl orada?
aynen ya... nohut bulgur buğday mercimek hele kuru fasulyeeeee öldürüyor beni... hepsini de pek severim ama yooookkkEvet beybim sıfır pozitifim. Ondan bizim vücutlar bakliyata gelemiyor demek
Kiz sen bosladin buralari tarti ne alemde bakimmmKızlar nasılsınız ne yapıyorsunuz?
Ben akşam hazırlığına gecikerek başladım.
Şimdi mercimek çorbası koydum, kıymalı patlıcan yapıcam. Dünden de bulgur pilavım var. Benim adama patlıcan sevdirme çalışmaları yapıyorum
Ay benide goturrrrr yaninda seve seve yuvarlanirim bendeeeOoooh maşallah beybim eline sağlık. Bu ara tozları ve çamaşırları görmezden geliyorum, darısı başıma. Hatta bugün o kadar evde durasım gelmedi ki sırf dışarda olmak için gidip çimlerde yuvarlandım uzun süre.
Ilk sekersiz kahve denemelerimde icine tarcinda koymuslugum var limondaben de sütlü tarçınlı nescafe yapıyorum. hoşuma gidiyor nedense
Bende 0 pozitifim ama bende sorun olmuyor canimEvet beybim sıfır pozitifim. Ondan bizim vücutlar bakliyata gelemiyor demek
ben de pek merak ediyorum şu hindistan cevizi yağını nasıl bir şey?Artırıyor ve Hindistan cevizi yağlı Türk kahvesi diyorum
Helal olsun kardeşEmziren ananın helal olsun menüsü
1dilim ekmek
2 k.k kadar beyaz peynir
5 zeytin
2 yumurtadan azıcık tereyağı ile omlet
1 demet dereotu
1catal helva
Öğle 1kase sütlü kayısıli yulaf ezmesi
Arada kahve
Akşam 2 kepçe yoğurt çorbası
2 dilim t.b ekmeği
Salata
1 tavuk bud
Arada kakou katıp süt içerim(tatlı istegimi bastiriyor tavsiye ederim)
3lt su
limon muuuuuKiz sen bosladin buralari tarti ne alemde bakimmm
Ay benide goturrrrr yaninda seve seve yuvarlanirim bendeee
Ilk sekersiz kahve denemelerimde icine tarcinda koymuslugum var limonda
Bende 0 pozitifim ama bende sorun olmuyor canim
Kivam tereyegi gibi düşünama bembeyaz kuzuben de pek merak ediyorum şu hindistan cevizi yağını nasıl bir şey?
Kizzz türk kahvesilimon muuuuukendimi bir yerden atasım geldi
Tartı bahsini açmayın rica ederim kuzum, gelin sizinle çiçeklerden, böceklerden, bahar esintilerinden bahsedelimKiz sen bosladin buralari tarti ne alemde bakimmm
Ay benide goturrrrr yaninda seve seve yuvarlanirim bendeee
Ilk sekersiz kahve denemelerimde icine tarcinda koymuslugum var limonda
Bende 0 pozitifim ama bende sorun olmuyor canim
limonlu türk kahvesi de peklik yapar ya çok fenaKizzz türk kahvesiacısını alsin diye simdide sekerli icemiyorum artik
Sabah gorcez nasil olsaaaTartı bahsini açmayın rica ederim kuzum, gelin sizinle çiçeklerden, böceklerden, bahar esintilerinden bahsedelim(Yeşilçam ağzıyla söylendi..)
Sen bugüne bugün 55 kg bir kişisin, sana bakliyat da dokunmazsürekli vurguluyorum kilonu, maşallah diyim bi de, maşallah
Tartı bahsini açmayın rica ederim kuzum, gelin sizinle çiçeklerden, böceklerden, bahar esintilerinden bahsedelim(Yeşilçam ağzıyla söylendi..)
Sen bugüne bugün 55 kg bir kişisin, sana bakliyat da dokunmazsürekli vurguluyorum kilonu, maşallah diyim bi de, maşallah
Ay kusmakla icmek arasi kaliyodum sonra alistir kendini hilal diye iciyodum vallaalimonlu türk kahvesi de peklik yapar ya çok fena
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?