- Konu Sahibi Handandandan
-
- #295.941
tadı nasıl? ben hindistan cevizini herşeylerin üzerine ekelemeyi pek severim. aynı aromadan mı?Kivam tereyegi gibi düşünama bembeyaz kuzu
hah işte dedim atasım geliyor diyeAy kusmakla icmek arasi kaliyodum sonra alistir kendini hilal diye iciyodum vallaa
Valla tadını denemedim ama en kısa sürede almayı düşünüyorum canım ama görmüşlüğüm vartadı nasıl? ben hindistan cevizini herşeylerin üzerine ekelemeyi pek severim. aynı aromadan mı?
bir de diyet bahsini yine açacağım ama diyetle arası nasıl bu yağın?
Alisiyosun canim merak etmehah işte dedim atasım geliyor diye
Kıskandın mı gızzzzhahahahhah yağcılarda inecek var
Haklısın abla 500 Çarşamba biraraya geldi biliyorum bu bi bahane değil buraya karşıda bi sorumluluğum var ama kaç gündür İnan canım çıktı bi de fırsatım da olmuyor dün eve girdiğimde 3tü
Canım geldim geldimJasminium84 nerelerdesin canım...
Ne durumdasin peki tatlim toparlayabildinmi eviHaklısın abla 500 Çarşamba biraraya geldi biliyorum bu bi bahane değil buraya karşıda bi sorumluluğum var ama kaç gündür İnan canım çıktı bi de fırsatım da olmuyor dün eve girdiğimde 3tübugün tüm gün ev topladım
Ama yarından sonra hafifliyor sayılırım
Bugünden itibaren yine düzenli bi şekilde aranızdayım yani
Yok canım bitmedi daha düşündüğümden zormuş yaNe durumdasin peki tatlim toparlayabildinmi evi
Hadi hayırlı olsun simdiden kuzum zor oluyor taşınmak ama ins iyi gelecek sizeYok canım bitmedi daha düşündüğümden zormuş ya
Yarın da epey bi işim olacak ama akşamına eşim de yardım ederim dedi zaten yarın bitmek zorunda Allah izin verirse Cumartesi taşınacağız çünkü
Sağol balımm inşallahHadi hayırlı olsun simdiden kuzum zor oluyor taşınmak ama ins iyi gelecek size
Oyy ac mi gezdin kiz sen emziriyosun bune boyle cok az olmuşİki günlük menümü yazayım
Dün
08.00 2 haşlanmış yumurta
7 zeytin
2 dilim peynir
Bir tatlı kaşığı bal
3 erik
12:30 3 hurma 1 fincan kahve
14.00 bir kase mercimek çorbası
Su: 2lt
Bugün
11.00 2 yumurtalı yağda yumurta
5 zeytin
17.00 3 yk brokoli
2 kase yoğurt
Bir avuç fıstık
Su: 2 lt
Valla kokusu tadından güzel ama tadı da kötü değil. Ben de sadece elime yüzüme ve Türk kahveme kullanıyorum(Nadiren). Yağ yakımına yardımcı diyyolağr..ben de pek merak ediyorum şu hindistan cevizi yağını nasıl bir şey?
Kuzum fırsat bulamıyorum ki İnan yemeyeOyy ac mi gezdin kiz sen emziriyosun bune boyle cok az olmuş
Eyvallah diyetdaşımHelal olsun kardeş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?