- 11 Mayıs 2009
- 27.408
- 92.964
- 798
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #295.881
aminn gülüm hepimiz için inşallahAyy abla agzim bal yesimm cok guzel seyler yazmissin insallah dedigim gibide olur :) Rabbim sanada herseyin en iyisini versin insallah mutlu huzurlu bi ömrun olsun Ailenle :)
Gecmis olsun cnm tam bu mevsimler hastalik icin ideal dikkat et kendine. Spor puani icin bisi dememissin ama 60mi olucak :)
Annem gelicek doguma yakin 3 hafta civari kalicak insallah sonrada belki anneannem musait olursa kv falan bakalm nasip artik, annem gelsinde gerisi onemli degil :)
Komsumla seviyeli bi iliskimiz vararada bi borektir tatlidir veriyoruz ama ramazan diye bayadir gidip gelmedik birbirimize kahvede icemicez diye :)
Aynen cnm oyle oldu biraz 2 sinin cocugu vardi biride düsük yapmis 3 ay oncemuhabbet boldu degisiklik oldu banada :)
Sagol canim bizde cok iyiyiz sükurler olsun
Her bunye farkli oluyor demekki cnm ama enazindan sabahina gidiyor bide gitmese napardik
Aynen abla simdiden soluyom arada esimde hemen diyor o gelince beni unutcan zaten hemen duygusala vuruyor yengec erkegi :)
Waaoow masAllah cok iyi cnm tebrikler yüzde hesabın 3.48 olmalı cnm 5 den büyükse yanindaki sayi yuvarliyoruzKızlar kilo bildiririm şöyle
Geçen hafta : 72
Bu hafta :69.5
Fark : 2.5
Yüzde :% 3.472Pnrrr-12 inş doğru hesaplamışımdır...
Kuzum Bn bile inanamadım valla hatta size kilo bildirimi yaptığımda tartım yok tu tartıyı alınca 72.5 çıktım ilk öyle dediğim için onun üzerinden hesapladım demekki gercekten verebilcem benden mutlusu yok şuanWaaoow masAllah cok iyi cnm tebrikler yüzde hesabın 3.48 olmalı cnm 5 den büyükse yanindaki sayi yuvarliyoruz
Boşvermişim boşvermişimniye olacak gülüm biz sürekli iyi güzel olsun diye dolanırken etrafımız da ki enerji vampirleri etkiliyor uykusuzluk zaten tek başına sebep , aşırı yorgunluk hem beden hem ruhen o da etkiliyor bir de elektirik yüklü bulutlar var daha ne olsun düşük modda sürünür oluyoruz gülüm :)
Tebrik ederim çok güzel vermişsinKuzum Bn bile inanamadım valla hatta size kilo bildirimi yaptığımda tartım yok tu tartıyı alınca 72.5 çıktım ilk öyle dediğim için onun üzerinden hesapladım demekki gercekten verebilcem benden mutlusu yok şuan
O yarın değil mi?
Yani ev isi mecbur yapiliyor nekadar yapma desede esin :)Aynn kuzu hiç bitmiyor eşim arıyor sakın iş yapma dinlen dıye ama Bn yapmasam kim yapıcak dimievet kuzum iki yıllık üniversite okudum üstünü tamamlıyorum son senem inş
Tartı bildirimim
Gecen hafta=69.60
Bu hafta=67.90
Fark=-1.7
Yüzde=2.44
Bende de vardı hatta çok çok eksikti düzenli ilaç kullandım 6 ay normale döndü şükür. İlacını düzenli kullan kafi canım. Ben çayda kahvede çok tüketirim
Teşekkürler canım
Yeni aldığım kilo olduğu için uzun süredir görmeyen anlamıyor aylardır neler çektiğimi kuzu. Geçen seneki kiloma düşemedim henüz
İnşallah canım
Süper süper canım tebrikler
Tbrkler cnm az gibi gorunsede her eksi candir :)Kızlar bende bildirimimi yapayım yarına eksim artarsa yenilerim
Geçen hafta:95.3
Bu hafta:94.9
Fark:-400
Yüzde:% 0,42
Geçen gün daha eksideydim ama malesef bugün artı çıktım
başla başla cnm
köz de cok guzel olur ben severim icine sogan biber dograyip yiyebilirsn
yok cnm tabiki kızartma degil ben yaotim güveç götürüyorum arkadaşıma
ayy cok tatli ya masAllah cnm Rabbim içlerini doldursun sağlıkla insAllah
vala cnm pazara gittim geldim yemek yaptm spor derken anca boşa ciktim yoldqyiz gidiyoruz bnm tartim sabah gelicek insAllah sen ne yapiosn cnm baska
cok iyi masAllah kiz tebrikler
nar ekşisi pek katmiyorum artk diyetteyken de sirkeye de isinsam iyi olur aslinda bklm
amin cnm insAllah o enerji içimizde kizlar biz istersek çıkıyor
güzel eksi cnm tebrikler
Ben sumak atiom su bi kac gundur salatalara ya hos oluyor onda sont var mi ki kizlar
Rahat edemiyosan takmadan genislettir o zaman kuzum
Valla ben pertim kuzu cok yogundum gelemedim fazla
Cok guzel canim tebriklerrr
Sirke anasi ne kiz hic anlamam ben böyle seylerden
Tebrikler tatlim.
Tamamdir kuzum sorun yok o zaman
Kızlar kilo bildiririm şöyle
aminn gülüm hepimiz için inşallah
kız hissettim diye yazdım ciddiyim bak eşin hem çok iyi ilgili baba olacak hem de sana çok anlayışlı olacak ablam demişti diyeceksin :)
hayırdır normal kontrol amaçlı mı gitti gelin kız doktora başka bir şey miSlm kizlar
Bugun gelin dr a gitti cocuklar burdaydi
Öğlen geldiler
Onlara corba falan yaptim yediler gittiler
dur ben de canını çıkarayım ebesini sevdiğim dünyaaa boş verrrBoşvermişim boşvermişim
Boşvermişim dünyayi
Ağlamak istemiyorsan
Sende boşver dünyayı
Bende de vardı hatta çok çok eksikti düzenli ilaç kullandım 6 ay normale döndü şükür. İlacını düzenli kullan kafi canım. Ben çayda kahvede çok tüketirim
Kızlar bende bildirimimi yapayım yarına eksim artarsa yenilerim
Geçen hafta:95.3
Bu hafta:94.9
Fark:-400
Yüzde:% 0,42
Geçen gün daha eksideydim ama malesef bugün artı çıktım
Kızlar kilo bildiririm şöyle
Aynn kuzum maalesef işler bize bakar. Canım yerel yönetimler okudum şimdi kamu okuyorum o da bitince inş adalet yada tıbbı sekreterlik okumayı düşünüyorum malum çalışacak iş bulamıyorum..Alinti yapmistm ama cvp vermisler :)
Yani ev isi mecbur yapiliyor nekadar yapma desede esin :)
Masallah cnm ne uzerine okuyorsun
Cok iyi tbrkler cnm :)
Anladim cnm şimdi burdasin kendin icin bisiler yapiyorsun artik gidicek o kilolar insallah :)
Tbrkler cnm az gibi gorunsede her eksi candir :)
Amin cnm insallah
Nereye yolculuk :) bende napiym ayni yemekle ugrastim pide yaptm bugun bide insallah guzel olmusdur
Tartini merak ediyorumm
Aslinda dusundm genisletmeyi ama dogumdan sonra tekrar zayiflamak planim oldugu icin oyun gibi olck olede o yuzden cikarcam bi kenarda dursun olmadi idarelik gumus alir takarim
Kolay gelsin cnm is de yogun olunca zor
Woww tbrkler cnm cok iyi gitmis direk 6lar gelmis :)
Aminn abla insallah cok sevindim ya boyle hissetmene :)
Çok tşk ederim canımBende artık düzenli kullanayım artı b12 de kullanmam gerek
Tebrikler canım belki yarın biraz daha eksi olur
Waavvvvv supersin canım
Ay keşke benim kv olsan benim ki hiçSlm kizlar
Bugun gelin dr a gitti cocuklar burdaydi
Öğlen geldiler
Onlara corba falan yaptim yediler gittiler
Senin evde misafir var, düzenin bozuldu canım, birazda stres olduysan nasıl eksi olacaksın ki...Kızlar tartı sabit 100 gr bile oynamadı çok üzgünüm yarın çıkmadan tekrar tartılırım inşallah
aaa be hiç nar ekşisinin diyete zararı olduğunu bilmiyordum. öğrendiğim iyi oldubaşla başla cnm
köz de cok guzel olur ben severim icine sogan biber dograyip yiyebilirsn
yok cnm tabiki kızartma degil ben yaotim güveç götürüyorum arkadaşıma
ayy cok tatli ya masAllah cnm Rabbim içlerini doldursun sağlıkla insAllah
vala cnm pazara gittim geldim yemek yaptm spor derken anca boşa ciktim yoldqyiz gidiyoruz bnm tartim sabah gelicek insAllah sen ne yapiosn cnm baska
cok iyi masAllah kiz tebrikler
nar ekşisi pek katmiyorum artk diyetteyken de sirkeye de isinsam iyi olur aslinda bklm
amin cnm insAllah o enerji içimizde kizlar biz istersek çıkıyor
güzel eksi cnm tebrikler
Ben sumak atiom su bi kac gundur salatalara ya hos oluyor onda sont var mi ki kizlar
vauvvvvvKızlar kilo bildiririm şöyle
Pekmezden farkı yok canım, yapım olarak....aaa be hiç nar ekşisinin diyete zararı olduğunu bilmiyordum. öğrendiğim iyi oldu
üzerinde hiç düşünmemişimPekmezden farkı yok canım, yapım olarak....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?