Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

İyi sahurlar herkese ben yarın tartilacagim
@Fatlady eksi candır ama +400 den sonra bir haller oldu sana daha iyisini yapabilirsin biliyorsun ki lakin ramazandan dolayı birşey diyemiyorum bende de Gr Gr
Bende pazartesinden sonra ilk defa yarın tartilacam verdim mi diye merak ediyorum
Regl olmamak etkilermi kilo vermeyi acaba bu donemde

Masallah ya üç litre suyu nasil içiyorsunuz ben ikiyi zor tamaliyorum 3 litre olsa tuvaletten çıkamam herhalde

Eneee kıymalı lavaş ne kız.. kendine çakma lahmacun mu yaptın
Kıymalı lavasi bende merak ettim tarifini versene kaptanicem
Istenirse lahmacun gibide yapilir :)
Benim yaptigim lazanya gibi
Borcama 1 lavas ustune kiymali sos
3-4 kat
En ustune kaşar, firina
Isteyen besamel soslada yapabilir ama daha ağır olur öyle

Bazende lavasin icine tavuklu yada kiymali ic hazirlayip sariyorum
Ustune basamel, kaşar firina

Ikiside kolay yemek hemde guzel oluyor

Tabi biz fazla yiyemeyiz :)) haftada 1 en fazla

Bende pazartesinden sonra ilk defa yarın tartilacam verdim mi diye merak ediyorum
Regl olmamak etkilermi kilo vermeyi acaba bu donemde
Ben senin güzel bi eksiyle gelecegine eminim
Baslamadan önce nasil yedigini tahmin ettigim icin

Heee çok güzelmiş afiyet olsun
Kreple de mis oluyor anlattığın tarif ama diyet olmuyor pek

Elimden geleni yapiyorum iş,çocuklar büyük oğlanin sınavlari var onu çalistiriyorum bazen kızın Ders kontrolerini yapiyorum çok yogun geçiyor günler iftardan sonra agırlik çöküyor zaten kendimi sürükleyerek dolaşıyorum artık

Geçmiş olsun reflü felandir belki

Menüdeki ekmek olayında yeni aldiydim tazecikdi yiyverdim bende çorbaya un katmadigim aslında oda masum

Heee çok güzelmiş afiyet olsun
Kreple de mis oluyor anlattığın tarif ama diyet olmuyor pek
krep yapmaya usendigin zaman iyi oluyor :))
dogrudur cnm herkesin farkli yogunluklari oluyor
Ama takim kurallarida belli :)) kabul edilip geliniyor
Geçmiş olsun reflü felandir belki

Menüdeki ekmek olayında yeni aldiydim tazecikdi yiyverdim bende çorbaya un katmadigim aslında oda masum☺
yok reflu türü olsa tek mide olur onda surekli ishal varmis

Yogurt corbasimiydi tam hatirliyamadim
O zaman icinde karbonlu bisey vardir zaten :))
Ben de merak ettim.. kangru da mı eski bingecilerden?
kendisi benim kaybettigim kizkardesim

benim kullandığım hakikisi zaten nar ekşili sos kullanmıyorum....
söylediğini bir dene bakalım olursa ben de alırım.

bence krep olunca yumurtaya gerek yok cnm
Aksam icinde oyle
kaptanım dukan ağabeyimiz günde 2 yumurtaya kadar izin veriyor biliyorsun. yumurta akı sınırsız lakin sarısı en fazla 2 adet.
şimdi ben krebime 1 yumurta koyuyorum. bir günde de bunun hepsini kesinlikle yiyemiyorum. lokma lokma yiyebiliyorum. sırf dukan zorunlu tuttuğu için. bu durumda zaten günde 2 yumurtayı geçmemiş oluyorum çok değerli kaptancığım. yani diyete uygun hareket ediyorum sanırım

ayy çocukların dersleri beni de çok yoruyor. işten gel yemek ev işi bir de çocuklar soru sorunca ya da televizyondan ayrılıp(!) bir türlü derslerinin başına oturmayınca bana da geliyorlar....
hele küçük kızım hepten serdi dersleri. burada bir proje okulu sınavla alıyordu soktuk sınava kazanamadı sinirlerim tepeme çıktı. sorsan her şeyi biliyor küçük hanım.
şimdi ankarada iyi bir orta okul bulmam gerek. ankara kazan ben kepçe nasıl bulacağım cidden bilmiyorum

Ama sen tam dukan yapmiyonki

Guzel eksi geliyorsa sorun yok cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…