Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Ben kastım sanırım evde kv görümcemler birde ben 1 haftafır oruç tutuyorum ya bünye alt üst mü oldu anlamadım ki

Bugünkü menum

Kahvalti 10:30
1 has yumurta
10 tane kiraz

Ara
sade Türk kahvesi

Akşam 18:00
1 kase yoğurt
2 köfte
Salata

3 litre su
2 bardak ödem atici çay

Spor
30 dk leslie
Tam persembelik menü cnm ins. Sonucuda iyi olsun

canım sen nohut ve bal ile fermente Edip sirke yapıyorsun ya ilk etapta ince bir tabaka halinde oluşur 2 ay kadar beklerse ve uygun fermentasyona ugramissa sonra o daha uzun beklemede beslenip kalın bir deniz anası gibi jolemsi sirke renginde bir yapı alıyor anayi elde etmek zordur ama oluşunca mayalama için başka birşeye ihtiyaç yok
Diyetisyenler artık nareşkisi önermiyor, hatta Karatayda kullanmayın diyor. Bu nedenle ben artık limon yada sirke kullanıyorum salatalarda canım
nar ekşisi yapımı evet pekmez gibi ama 1tk hakikisi bir büyük kaseye yetip artıyor nar ekşisi sosu olmadığı sürece hakikisi bu miktarda kilo filan yapmaz
onun da içini okudum da koruyucu var içinde (sodyum meta bisülfit).... bu yüzden almadım...
zaten koruyucu içerdiğinden sirke anası oluşmaz onda diye tahmin ediyorum kuzum...
doğrudur canım ben denemek için bıraktım evde bakalım tekrar burdan giderken o markanın elmasini alıp deneyeceğim maya için
Kızlar kilo bildiririm şöyle
Geçen hafta : 72
Bu hafta :69.5
Fark : 2.5
Yüzde :% 3.472 Pnrrr-12 inş doğru hesaplamışımdır...
super
Kızlar tartı sabit 100 gr bile oynamadı çok üzgünüm yarın çıkmadan tekrar tartılırım inşallah
hadi iner inşallah
Ekşi tatlı ilngc bir tadı var zaten iyki yemiyomuşum
Ben limoncuyum mis gibi
normalde sadece keskin ekşidir 1tk yeterde artar senin dediğin nar sosu canım nar ekşisi ile alakası yok aşırı katkı var
nasıl içilir çok keskin oluyor benim mide hassas belki ondan gözümde canlandı dişlerim kamasti :)
Kilo bildirimi yapip salata yapimina geciyorum :)))

Cuma 97.6
Bugun 95.4
Fark 2.2

Gec vakit gelirim
superrr
Benim bildirimim:
Geçen hafta: 95.4
Bu Cuma: 93.5
Fark: 1.9
Yüzde: %1.99Eki Görüntüle 2272188
bir superrr burda

Ewt cnm 7 temmuzda iki yıl olucak inş
Masallah
Rabbim sağsağlim kucağına alıp sevmeyi nasip etsin inş bizlerede dua et Bn şimdilik sadece hayal edebiliyorum hayali bile o kadar güzel ki
Amin canim insallah, evet artik okadar sabirsizlaniyorumku sag salim zamaninda gelsin insallah
Allahim sanada nasip etsin insallah

hızlı da çaba olmayınca bi ise yaramıyor bence cnm
afiyet olsun cnm insAllah

Ayyy Allah kolaylık versin masAllah
Sagolasin canim

Hosgeldin kiz :)

abla iftara arkadaşa gittik ye diye börek kızartma tatlı uzatıyorlar bende en masum hurmayi buldum ondan
Bugünkü menum

Kahvalti 10:30
1 has yumurta
10 tane kiraz

Ara
sade Türk kahvesi

Akşam 18:00
1 kase yoğurt
2 köfte
Salata

3 litre su
2 bardak ödem atici çay

Spor
30 dk leslie
afiyet olsun cnm
Tarti sonrasi menum

Iftar
2 yumurtali omlet
Peynir
Domates salatalik
Yarim cb kuruyemis

Iftar
1 dil. Firinda kiymali lavaş
2 üçgen patates
Salata
1 kş yogurt
Afiyet olsun abla

3gundur
Masallah

Amin canim insallah, evet artik okadar sabirsizlaniyorumku sag salim zamaninda gelsin insallah
Allahim sanada nasip etsin insallah

Sagolasin canim

Hosgeldin kiz :)
Pınar 3.olmasina rağmen gün gün heycanla kızımın gelicegi günü saydım gebelik takvimini okuyordum ilk iş sabah kalkınca ben oyleysem senin ilk daha fazla heycanlisindir benden
Gün gün gebelik uygulaması çok güzel kesinlikle indirmelisin onu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…