Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Sen susuyor musun hep?

Başka eve geçme durumunuz neden yok
Ben en son konuştum işte agladi ozür diledi ben yaptigimin farkinda degilim falan dedi 2 hafta sürdü sonra yine aynı. Maddi durumdan canim kredimiz var 5 yıl sonra falan anca düşünüyoruz

Amin canım
Az önce eşim geldi eve doktorun endişelendiğini benim de çok kafama takıldığını söyledim azıcık da abarttım ki ihmal etmesin diye tamam dedi yarın fırsat bulursam giderim gidemezsen Pazartesi bi şekilde git dedim bişe yoksa da içim rahat etsin dedim

Hahahaha çalışınca ne yapılacağı da ayarlanmış.... sen gelinsin ya zaten kayadan imal edildin onların çocukları da prenses. Hep mi aynı olur bunların cinsi yaaa.
Gebersin gelinler gelinlere ölüm ....
Bak yine yaralarım depreşti....
Ben gelinim ya gelin aşağı gelin yukarı...
Bir gün hiç unutmam 8 aylık hamileyim kv de misafir var. E kalkıp oturmakta bile zorlanıyorum. Ama benden sürekli çay servisi bekliyor. Sonunda misafirlerden biri “ yavrum senin getirdiğin daha içilir mi zor yürüyorsun” dedi.
Kv nin verdiği cevap “ getirsin getirsin hareket etsinki kolay doğura” didi.
Benim iki çocuğuma da bakmadı. Hoş kendi anam da bakmadı kv ye niye kızayım. Sonuçta bana merhameti olmasını beklemem hata olurdu

E ebruebrulii geçen bir yerde okudum "zorlaya zorlaya yuttuğunuz herşeyi sindiremeyecek ve birgün kusarak çıkaracaksınız" diyor....

Sustuğun herşeyi bilinçaltın ilerde sana hergün hatırlatacak ve hatırladıkca "neden bunu bana yapmalarına izin verdim" diye diye kafayı yeme noktasına geleceksin...

Susmamanı tavsiye ederim...marifet susmakta değil, kendini güzel bir şekilde ifade etmekte gizlidir...

Ne kadat güzel söyledin niran
Bende atamıyorum çünkü zamanında sustum suan hala icimde diyemediklerim

Ne kadat güzel söyledin niran
Bende atamıyorum çünkü zamanında sustum suan hala icimde diyemediklerim
Hep aynı durumdayız canım, bende yıllarca sustum... Ebru'nun kv' sinden daha cirkef bir kv ye sahibim...

Bayramda beni aileme göndermezdi..."benim oğlum biricik, senin annenin 3 çocuğu daha var, senide görmesin" derdi...

Şimdi öyle bir noktadayım ki, eşime diyorum "ölürse cenazesine gitmem, bunun için boşanacaksan benden, şimdiden boşan"...

Hep aynı durumdayız canım, bende yıllarca sustum... Ebru'nun kv' sinden daha cirkef bir kv ye sahibim...

Bayramda beni aileme göndermezdi..."benim oğlum biricik, senin annenin 3 çocuğu daha var, senide görmesin" derdi...
Daha neler ya annenin 3 çocuğu olabilir de senin bi tane annen var ona ne demeli
Ne kadar bencil bi düşünce ya

Kiz benimkide farklı degildi 6 aylik hamileydim 6. Kattaki evin camını sildiriyodu ay harbi bende ne salakmisim yapiyomusum yaaa. Bi gün dışarı cikardik burnumuzdan gelirdi. Gorumcelerimin icindeki canavarlada bosanirken karsilastim

HEmoroidi var evet canım
Burnu kanamaz ama hiç
Tamam kuzum bu aralar çok kanadıysa hemoroid ciddi kansızlık yapar kuzum. Büyük bir ihtimalle ondandır.
Hiç canını sıkma .... erkeklerde kansızlığın ilk sebebi hemoroiddir. Sonra burun kanamaları... daha sonra mide kanaması olabilir ama hissettirir mide kanaması.siyah dışkılama olur. Ve baygınlık hali oluşur.
Aklına gelebilecek en son şey kanser olsun kuzum.... pozitif düşün pozitif olsun... b12 vit eksikliğine bağlı kansızlık da olur. Çayı kahveyi aşırı içiyorsa olur.
Mesela hgb kaç?

Pizzami
Afiyet olsun kuzu

Hgb 14.1 çıkmış canım ve evet b12 eksikliği de var ve yine evet çay çok içer
Offffff iyiki yazmışım buraya içim biraz ferahladı sağolun kızlar

Yiyecegimi yedim bence artik durma vakti geldi

Neyse hanimlar gece gece basinızı şişirdim ama iyi geldi kalabalik içinde yalnizlik çekiyorum resmen. Bide millet diyoki ne güzel hep bi arasiniz diyemiyorumki gel sen bide bana sor
uzaktan davulun sesi hep hos gelir zwten cnm
aynen oyle bi an once çıksın kafanızdan cnm hayırlı sonuç alın insAllah
Afiyet olsun canım ama pizza olmamis sankim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…