- 12 Ocak 2015
- 1.388
- 3.057
- 133
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #296.341
Sor eşine canım, her büyük tuvalete çıktığında kanama yaşıyorsa kansızlığı ondandırHEmoroidi var evet canım
Burnu kanamaz ama hiç
Haklısın haklısın biliyorum ama işte bakmış oldumİnternetten okudugun şeyler için morelini bozma bence nette en basıt şeyler için bile çok kötü şeyler yaziyor
Ben en son konuştum işte agladi ozür diledi ben yaptigimin farkinda degilim falan dedi 2 hafta sürdü sonra yine aynı. Maddi durumdan canim kredimiz var 5 yıl sonra falan anca düşünüyoruzSen susuyor musun hep?
Başka eve geçme durumunuz neden yok
Amin canımaksam cok karbon olmus cnm corba bi kase zaten 2 dilim ekmek yerine geciyor bi de patates neyseki gunu erken kapatmissin
hayrdr abla kim rahatsz
listede olursa daha aktif olur bence abla
noldu abla
menun hic olmamış kuzum bence ya cok az boyle metonu yavaslatirsn bence
vala benim bildgm spor yaparkrn olabildgnce ince kiyafetler giyilmeli cnm o yuzden ben bi tayt bi tshirt yapiorum fqzla terlemek demek cok kalori yakmak degil hani ben oylr biliorum
Sen cok gyzel kilo veriyorsun bence cabuk toparlarsin cnm
afiyet olsun cnm
canım iyi düşün iyi olsun insAllah düşündüğün gibi bisey yoktur cnm hayırlısıyla guzel sonuclar alirsnz ne zmn gideceksnz bi dhaa
bence yigebilirdin abla en iyi karbonlardan birisi ekmek çünki
canim bence cok kacamakli olmus oglen sogul cay hazirdi muhtemel benim gozumde gazozdan pek farki yok sekerli gibi onlar pilav yenecekse en fazla 4 kaşık olmaliydi afiyet olsun cnm
sende biliyorsun cnm olmamış afiyet olsun yarina toparlarsn sen
canim vala kızlar daha iyi taktik verecektr eminim tek diyebileceğim kayvalidenle beraber yaşıyorsan tavrini velli etmen lazim yoksa boyle devam eder eşinle birbirinizi anlqrsinz demk ki o da bunalmis bu durumdan toparkarsnz insAllah
Güllaç dışında guzel cnm afiyet
Hahahaha çalışınca ne yapılacağı da ayarlanmış.... sen gelinsin ya zaten kayadan imal edildin onların çocukları da prenses. Hep mi aynı olur bunların cinsi yaaa.Yok ben nasil olsa öglen gelcekmisim yorulmayacakmisim ama kızı butün gün gezerken çok yoruluyomuş sinirlenmemin sebebi o zaten kızına gidiyo kahvaltisini hazirliyo yemegini bizden veriyo temizligine yardim ediyo ama ben görümcem kayinvalidem her gün bana geldigi için çok şanslıymışim gorumcem konusmuyo esinin akrabalariyla ona yazikmiş gelip gitmiyolarmiş çok yoruluyomuş kafaya takiyomuş vs vs
Tamam canım bi sorayım bakayımSor eşine canım, her büyük tuvalete çıktığında kanama yaşıyorsa kansızlığı ondandır
Ne kadat güzel söyledin niranE ebruebrulii geçen bir yerde okudum "zorlaya zorlaya yuttuğunuz herşeyi sindiremeyecek ve birgün kusarak çıkaracaksınız" diyor....
Sustuğun herşeyi bilinçaltın ilerde sana hergün hatırlatacak ve hatırladıkca "neden bunu bana yapmalarına izin verdim" diye diye kafayı yeme noktasına geleceksin...
Susmamanı tavsiye ederim...marifet susmakta değil, kendini güzel bir şekilde ifade etmekte gizlidir...
Hep aynı durumdayız canım, bende yıllarca sustum... Ebru'nun kv' sinden daha cirkef bir kv ye sahibim...Ne kadat güzel söyledin niran
Bende atamıyorum çünkü zamanında sustum suan hala icimde diyemediklerim
Daha neler ya annenin 3 çocuğu olabilir de senin bi tane annen var ona ne demeliHep aynı durumdayız canım, bende yıllarca sustum... Ebru'nun kv' sinden daha cirkef bir kv ye sahibim...
Bayramda beni aileme göndermezdi..."benim oğlum biricik, senin annenin 3 çocuğu daha var, senide görmesin" derdi...
Kiz benimkide farklı degildi 6 aylik hamileydim 6. Kattaki evin camını sildiriyodu ay harbi bende ne salakmisim yapiyomusum yaaa. Bi gün dışarı cikardik burnumuzdan gelirdi. Gorumcelerimin icindeki canavarlada bosanirken karsilastimHep aynı durumdayız canım, bende yıllarca sustum... Ebru'nun kv' sinden daha cirkef bir kv ye sahibim...
Bayramda beni aileme göndermezdi..."benim oğlum biricik, senin annenin 3 çocuğu daha var, senide görmesin" derdi...
Tamam kuzum bu aralar çok kanadıysa hemoroid ciddi kansızlık yapar kuzum. Büyük bir ihtimalle ondandır.HEmoroidi var evet canım
Burnu kanamaz ama hiç
PizzamiMenümü de yazayım sonra yatacağım
Yarın allah izin verirse taşınıyoruz epey işimiz var
09.00 2 haşlanmış yumurta
5 zeytin
Salatalık
Domates
1 dilim ekmek
12.40 3 hurma 1 Türk kahvesi
17.00 bir dilim pizza
2 yk brokoli
1 kase yoğurt
10 tane erik
Su: 2 lt
Tamam kuzum bu aralar çok kanadıysa hemoroid ciddi kansızlık yapar kuzum. Büyük bir ihtimalle ondandır.
Hiç canını sıkma .... erkeklerde kansızlığın ilk sebebi hemoroiddir. Sonra burun kanamaları... daha sonra mide kanaması olabilir ama hissettirir mide kanaması.siyah dışkılama olur. Ve baygınlık hali oluşur.
Aklına gelebilecek en son şey kanser olsun kuzum.... pozitif düşün pozitif olsun... b12 vit eksikliğine bağlı kansızlık da olur. Çayı kahveyi aşırı içiyorsa olur.
Mesela hgb kaç?
Hgb 14.1 çıkmış canım ve evet b12 eksikliği de var ve yine evet çay çok içerTamam kuzum bu aralar çok kanadıysa hemoroid ciddi kansızlık yapar kuzum. Büyük bir ihtimalle ondandır.
Hiç canını sıkma .... erkeklerde kansızlığın ilk sebebi hemoroiddir. Sonra burun kanamaları... daha sonra mide kanaması olabilir ama hissettirir mide kanaması.siyah dışkılama olur. Ve baygınlık hali oluşur.
Aklına gelebilecek en son şey kanser olsun kuzum.... pozitif düşün pozitif olsun... b12 vit eksikliğine bağlı kansızlık da olur. Çayı kahveyi aşırı içiyorsa olur.
Mesela hgb kaç?
Yiyecegimi yedim bence artik durma vakti geldi
uzaktan davulun sesi hep hos gelir zwten cnmNeyse hanimlar gece gece basinızı şişirdim ama iyi geldi kalabalik içinde yalnizlik çekiyorum resmen. Bide millet diyoki ne güzel hep bi arasiniz diyemiyorumki gel sen bide bana sor
aynen oyle bi an once çıksın kafanızdan cnm hayırlı sonuç alın insAllahAmin canım
Az önce eşim geldi eve doktorun endişelendiğini benim de çok kafama takıldığını söyledim azıcık da abarttım ki ihmal etmesin diye tamam dedi yarın fırsat bulursam giderim gidemezsen Pazartesi bi şekilde git dedim bişe yoksa da içim rahat etsin dedim
Afiyet olsun canım ama pizza olmamis sankimMenümü de yazayım sonra yatacağım
Yarın allah izin verirse taşınıyoruz epey işimiz var
09.00 2 haşlanmış yumurta
5 zeytin
Salatalık
Domates
1 dilim ekmek
12.40 3 hurma 1 Türk kahvesi
17.00 bir dilim pizza
2 yk brokoli
1 kase yoğurt
10 tane erik
Su: 2 lt
Kizz bu hafta daha gormeyim ona goreKüçük bi dilimdi
Sağol canım
Başları göğe ermiştir, sen boşanıncaGorumcelerimin icindeki canavarlada bosanirken karsilastim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?