- 21 Kasım 2013
- 23.131
- 73.553
- 798
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #296.461
Tebrikler 9 takımın azimli hatunlar 2.ligi almisiz
CUMA ZAYIFLAMA YARIŞMASI 623. ETAP
TAKIM DERECELERİ
1. (6. TAKIM) ==> 0,931
2. (9. TAKIM) ==>%0,720
3.(14. TAKIM) ==>%0,622
BİREYSEL DERECELER
1. @ozenti ===%2,59====4. Takım
2. @Pumpkin00 =====%2,52====9.Takım
3. @METANOL ====%2,44===9. Takım
ETAP SONUNCUSU
@Harpy =====%-1.66=====4.Takım
Ayy yüzsüzlüğün bu kadarıAynen öyle oldu gülüm yattılar bolca bende hizmet ettim
Evet inşallah gideyim rahatlayayım düzenli spor güzle olur inşallah annemler Cebeci’de canımm oturuyorlar
Kuzum bazen eşinin görmesi de yetmiyor ben 2. Doğumda sezeryan oldum eve bir geldim ev leş misafir gelcek ses çıkarmadım ama bildiğin saç her yer mecbur aldım süpürgeyi elime süpürdüm görümcem benim süpürdüğüm yerden çıkıp başka yere geçiyor bana da sen yeni
Çıktın ameliyatlınızın demiyor ertesi günler kahvaltı filan hazırlıyorum tabi eşime hiç birşey söylemedim bir gün kv köz kardeşini kaynımı filan çağırmış kahvaltıya ben 17 gün oldu Doğum yapalı giyinmiş oturuyor içerde kendi annem patates kızartıyor görümcem aynanın karşısında süsleniyor eşim geldi o anda ben koşturuyorum millet geldi herkes oturdu masaya bir yandan Bebek ağlıyor bir yandan ben simit filan kesiyorum o anda bir kıyamet koptu eşim siz nasıl insansınız Doğum yapan görmeye geliyorsunuz yardıma gelşyorsunuz hizmet bekliyorsunuz falan diye resmen kovdu milleti ama değişen bir şey olmadı
Ayrıca görümcelerimi teyzeleri filan da hiç
Sevmiyor çünkü her yerde aynılar otel gibi kullanıyorlar tek kv olsa bu kadar zoruma gitmez aslında
Ouvvvvv coşmuşsun anamSelam kızlar yeni girdim eve hemen menumu paylaşıyim benim kız uyanmadan
Kahvaltı 2 dilim t.b ekmek
Beyaz peynir
2 tane haşlanmış yumurta
Domates salatalık
1 parça helva
1.ck krem peynir
Öğle 1 kase yoğurt çorbası
Akşam
2 kepçe kadar şehriye çorbası
2kasik pilav
4 kaşık kadar güveç
Yoğurtlu semizotu, patlıcan salatası,salata, 4 tanede yaprak sarması
(İftara davetliyim bunu belirtmek isterim)
Ara 1 dilim kadayıflı muhallebi çay ile
2 lt su rezene çayı
Uzun uzun yazdığıma bakma az yedim hala açım mesala panpaOo dilek hanım listeye girişi mi kutladin
Aksam yeterince doluymus cnm tatlıya hic gerek yokmusSelam kızlar yeni girdim eve hemen menumu paylaşıyim benim kız uyanmadan
Kahvaltı 2 dilim t.b ekmek
Beyaz peynir
2 tane haşlanmış yumurta
Domates salatalık
1 parça helva
1.ck krem peynir
Öğle 1 kase yoğurt çorbası
Akşam
2 kepçe kadar şehriye çorbası
2kasik pilav
4 kaşık kadar güveç
Yoğurtlu semizotu, patlıcan salatası,salata, 4 tanede yaprak sarması
(İftara davetliyim bunu belirtmek isterim)
Ara 1 dilim kadayıflı muhallebi çay ile
2 lt su rezene çayı
Panpa beni de ye emziriyorsun diye öyle hem pilav hem çorba hemde peşine tatlı gömmek yok azına kürekle vururumUzun uzun yazdığıma bakma az yedim hala açım mesala panpa
Dibi boyladiydik ama Allahtan yeni uyeler yetisti9. Takımın fit hatunları 2. olmuşuz... emeği olanlara teşekkür ederiz
Eh çok şükür haftaya da Birinci olak gariiTebrikler 9 takımın azimli hatunlar 2.ligi almisiz
Ecem 2 kilo benden haftayaEh çok şükür haftaya da Birinci olak garii
Seni eklemesek 1.olacadikTebrikler 9 takımın azimli hatunlar 2.ligi almisiz
Ula sesli güldümPanpa beni de ye emziriyorsun diye öyle hem pilav hem çorba hemde peşine tatlı gömmek yok azına kürekle vururum
Benide yeseydinUzun uzun yazdığıma bakma az yedim hala açım mesala panpa
Niye kız nolduBı cildirip geliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?