- 5 Aralık 2013
- 7.969
- 24.541
- 548
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #296.441
Dedim"Kendiniz gibi görümcelere düşesiniz" desene...
Şimdi attım =)Kazene özel mesaj at cnm
Sen nasil davraniyosun onlaraAynen yapmıyorlar sırf bana değil 70 küsür yaşında ananelerinde de böyleler kadın hizmet ediyor resmen ya
kutlamadım ya görümcemler davet ettiler bugün iftara. ben de bugün sigara içmeme kararı aldım. iftardan sonra hep masada oturduk ve her şey masadaydı. uzun süre dayandım dayandım sonunda dayanamadım. sigaraya dayandım baklavaya dayanamadımKübra cok guzel eksinmi vardi cnm baklavayla neyi kutladin
Ben fazla muhatap bile olmuyorum abla ama eşim için katlanıyorum.Sen nasil davraniyosun onlara
canım ben,m görümcemler de yapmıyordu. hatta ben de kalkmıyordum inat olsun diye eşim dönüp bana çayları doldursana falan diyordu. bir gün eşime dedim hep ben iş yapıyorum annenle kardeşlerinle kötü olacağım bu gidişle dedim. gitmiş annesine kardeşlerine söylemiş canım o günden beri yaparlar benimle beraber. eşinle de konuşabilirsinAynen yapmıyorlar sırf bana değil 70 küsür yaşında ananelerinde de böyleler kadın hizmet ediyor resmen ya
ooo süper canım tebriklerİyi geceler kızlarrrr yoğun ve kalabalık bir nisafr grubumun ardından evi anca toparlayabldim en son mutfak taburem yatak odamdaydı öle anlatayımbide okul olnca hzılı hızlı yapmak zorunda kaldm herseyiki cokk sükür yetşti.Rabbim kabül buyursun inş..aslında bu tempoda bile gelr gelmez üstümü cıkarıp tartldm yemeğe grişmeden amaaa yazamadm malasef
Geçen cuma:70.2
Bu cuma:68.4
Fark:-1.8
Hadi ya...neyse az kalmış gitmelerine...Hiç sesi çıkmıyor sahurda küçük çocuk gibi görülmekte ekmek yapıp ağzına veriyo
Bizimki kaç kez konuşuldu canım sen olmuyor allah aynısını onlara da yaşatsın duam bucanım ben,m görümcemler de yapmıyordu. hatta ben de kalkmıyordum inat olsun diye eşim dönüp bana çayları doldursana falan diyordu. bir gün eşime dedim hep ben iş yapıyorum annenle kardeşlerinle kötü olacağım bu gidişle dedim. gitmiş annesine kardeşlerine söylemiş canım o günden beri yaparlar benimle beraber. eşinle de konuşabilirsin
Kaderdaşım ablaHadi ya...neyse az kalmış gitmelerine...
Yerinde olsam bir daha asla kabul etmezdim...
Geliyorlarsada eşin işten izin alıp evde olsun ki görsün olanları... şimdi onalr herşeyi bir yapıyoruz imajida veriyorlardır...
Aklıma geldi anlatayım.."birgün kv ile birlite sarma sardık, tabi ben hamileyim, eğile eğile sardım, eşim ile kp dışardan geldiler, kv eşime "oğlummmm, sana sarma sardım" dedi... eşim bana ters ters baktı ama o zaman ağzımın içinde dilim yok, ses çıkarmadım, kv odadan çıkınca eşim bana "niye anneme yardım etmedin" dedi...bende "birlikte sardık" dedim... annesinin yanına gitti... fısır fısır... sonra kv yanıma geldi, bağıra bağıra " bu mu sorun, bu mu sorun" diyor... diyorum o zaman saygıyı susmak sanıyorum...anne fesat, oğlu fesat...
Yaralarım kanadı yine..
Eşim her şeyin fakında canımm o da kaz kez konuştu mayaları bozuk ne yapayım hayırlıca evlenip gitsinlerHadi ya...neyse az kalmış gitmelerine...
Yerinde olsam bir daha asla kabul etmezdim...
Geliyorlarsada eşin işten izin alıp evde olsun ki görsün olanları... şimdi onalr herşeyi bir yapıyoruz imajida veriyorlardır...
Aklıma geldi anlatayım.."birgün kv ile birlite sarma sardık, tabi ben hamileyim, eğile eğile sardım, eşim ile kp dışardan geldiler, kv eşime "oğlummmm, sana sarma sardım" dedi... eşim bana ters ters baktı ama o zaman ağzımın içinde dilim yok, ses çıkarmadım, kv odadan çıkınca eşim bana "niye anneme yardım etmedin" dedi...bende "birlikte sardık" dedim... annesinin yanına gitti... fısır fısır... sonra kv yanıma geldi, bağıra bağıra " bu mu sorun, bu mu sorun" diyor... diyorum ya o zaman saygıyı susmak sanıyorum...anne fesat, oğlu fesat...
Yaralarım kanadı yine..
Huyları böyleyse evlenseler bile işin zor canım, ya geri dönerler, yada çoluğu çocuğu toplayıp sana yine yatıya gelirler..Eşim her şeyin fakında canımm o da kaz kez konuştu mayaları bozuk ne yapayım hayırlıca evlenip gitsinler
Karatay en tatli zehir şeker diyor :) zehirin birini icmemisin digerini yemişinkutlamadım ya görümcemler davet ettiler bugün iftara. ben de bugün sigara içmeme kararı aldım. iftardan sonra hep masada oturduk ve her şey masadaydı. uzun süre dayandım dayandım sonunda dayanamadım. sigaraya dayandım baklavaya dayanamadım
Menulere gore cok guzel gitmis cnmİyi geceler kızlarrrr yoğun ve kalabalık bir nisafr grubumun ardından evi anca toparlayabldim en son mutfak taburem yatak odamdaydı öle anlatayımbide okul olnca hzılı hızlı yapmak zorunda kaldm herseyiki cokk sükür yetşti.Rabbim kabül buyursun inş..aslında bu tempoda bile gelr gelmez üstümü cıkarıp tartldm yemeğe grişmeden amaaa yazamadm malasef
Geçen cuma:70.2
Bu cuma:68.4
Fark:-1.8
Oo dilek hanım listeye girişi mi kutladinSelam kızlar yeni girdim eve hemen menumu paylaşıyim benim kız uyanmadan
Kahvaltı 2 dilim t.b ekmek
Beyaz peynir
2 tane haşlanmış yumurta
Domates salatalık
1 parça helva
1.ck krem peynir
Öğle 1 kase yoğurt çorbası
Akşam
2 kepçe kadar şehriye çorbası
2kasik pilav
4 kaşık kadar güveç
Yoğurtlu semizotu, patlıcan salatası,salata, 4 tanede yaprak sarması
(İftara davetliyim bunu belirtmek isterim)
Ara 1 dilim kadayıflı muhallebi çay ile
2 lt su rezene çayı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?