Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Bak bu durum benim eşimde de var eşimi bırakıp 30 gün kalıyorum ama öyle hizmetçi gibi kullanma olayı olsa ben hopp derim ... Benim kv bağda bahçe de çalışıp akşam gelince benden istediğin birşey var mı der ,canının istediği vs
Ben niye gelip 30 gün kalıyorum yılda bir kere görüyorlar torunlarını ve benim eşim cidden ailem için herşeyini ortaya koyar ailemde çok sever lakin bu seni hizmetçi gibi kullanmalarina sebep değil talep et canım iş buyur , azcik yönetin cevrenizi onlar yönetildiğini anlamadan

North River katılıyorum canım, yapmıyorsa iş buyuracaksın, laf sokacaksın, eksik yapacaksın...

Eşin ile kendini kıyaslama.. eşinin annenin iki cümlesine katlanması ile senin 2 gelinlik çağına gelmiş görümcene fiziksel gücün ile hizmet etmen aynı şey değil...

Valla en dogrusunu yapmisin cnm bu dunyada hanım sessiz olmak gecmiyor
At sahibine gore kişner derler ya
Adamina gore muamele ediyo herkes

Canım 3-4 gün söyledim süpürgeyi
Çıkardım durdu süpürmediler yapmayacağım diyorum ufaklık ağzına alıyor her şeyi mecbur yapıyorum söylüyorum yüzüme bakıp ne yapıyorlarsa aynen devam ediyorlar r

Annende eşine deger vermese o da iyi olurmu bakalim

Kv birşey demiyor mu? Yengenize yardım edin diye?

Gulbe bu ne sacmalik cnm 2 tane genc kiza senmi hizmet ediyosun
Onlar ses cikarmiyorsa sen iş buyuuracan
Bu kadar pasif olma cnm yaa
Fıtratları böyle abla olmuyor kaynım işe eltim bu yüzden boşanıyor ama hiç umurlarında değil

kızlar bugünkü menüm felaket
sigarayı bırakma kararı aldım bugün ve davetteydik önümde sürekli yiyecek vardı tutamadım kendimi sigara içmediğim zamanlarda bişeyler yedim boşluktan.

sabah: yok (doktor ilk reglında gel tahlil yapıcaz dediği için)
öğle: 1 kase çorba 2 dolma
akşam: 1 şiş kuşbaşı,
bol salata
1 şiş tavuk kebabı

ara: 2 baklava
2 avuç tuzsuz ayçekirdeği

su:2lt olmuştur

Nasil yani
X şurayı supururmusun dediginde yapmiyormu
Yapmiyorsa
Hadi cnm sana soyledim
Herkes bi işin ucundan tuttsun cabuk bitsin falan de

Aksamki ara olmamis kuzum

Ben olsam bağırırim sizin hizmetçiniz yok burda diye böyle yapacaksıniz gidip evinizde yayilin derim

"Kendiniz gibi görümcelere düşesiniz" desene...

Kübra cok guzel eksinmi vardi cnm baklavayla neyi kutladin

Nasil yani
X şurayı supururmusun dediginde yapmiyormu
Yapmiyorsa
Hadi cnm sana soyledim
Herkes bi işin ucundan tuttsun cabuk bitsin falan de
Aynen yapmıyorlar sırf bana değil 70 küsür yaşında ananelerinde de böyleler kadın hizmet ediyor resmen ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…