- 4 Temmuz 2013
- 30.126
- 99.188
- 598
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #296.421
Bak bu durum benim eşimde de var eşimi bırakıp 30 gün kalıyorum ama öyle hizmetçi gibi kullanma olayı olsa ben hopp derim ... Benim kv bağda bahçe de çalışıp akşam gelince benden istediğin birşey var mı der ,canının istediği vsBen kabul etmiyorum canım eşim sadece sabret diyor kıyamıyoruö ona çünkü benim aileme karşı o kadar ince düşünceli ki annem bazen erkek kardeşime söyleyemediklerini eşime söyleyebiliyor omuüzden katlanıyorum
Gulbe bu ne sacmalik cnm 2 tane genc kiza senmi hizmet ediyosunEvet canım hala aynılar bendeler Salı günü gidiyorlar şükür
Ben kabul etmiyorum canım eşim sadece sabret diyor kıyamıyoruö ona çünkü benim aileme karşı o kadar ince düşünceli ki annem bazen erkek kardeşime söyleyemediklerini eşime söyleyebiliyor omuüzden katlanıyorum
Valla en dogrusunu yapmisin cnm bu dunyada hanım sessiz olmak gecmiyorSize bir örnek veriyim mi
Babam tek erkek birde hala var ( halam değil artık) abileri 13 yaşında zehirlenip olmuş Allah rahmet eylesin bütün yoğunluk babamın üstünde
Annem hep ezilmiş babaanne dede birlikte yaşıyoruz 20 yıldan fazla ,babam hiç söz hakkına sahip olmamış
Babamın annemin biz çocukların herşeyin üstünde soz sahibi onlar
Ablam istediklerini ağlayarak yaptırmayı çözmüş durumda , ben tenezzül etmeyen tip ne anne babam zor durumda kalsın istiyorum nede kendimi ezdiriyorum
İlk erkek arkadaş olayını kavgalarla kabul ettirdim ki aşık bile değildim sırf inadimdan , yaz tatilinde çalışma olayını yine rest çeke çeke kabul ettirdim ... Hacı yatmazlar vardır ya vurursun tekrar kalkar benim hayat anlayışım ne zaman vursa daha hızlı kalktım ama inadına kalktım anne babamin susmasina inat ben bağırdım ...
Beni böyle kabul etmeyi öğrendiler o deli dediler söz dinlemez, dik kafalı vs vs işime geldi ne ile yaftalanirsaniz ona siginirsiniz
Ablam hanım kız akşam dışarı çıkmaz ,sakin sessiz bastırılmış acısını çok çekti bu durumun sonradan acildi
babam herşeyi anladığında çok geçti annesi ölünce annemin nasıl ezildiğini arkadan ne işler döndüğünü gördü şuan dedem ve hala ile görüsmuyoruz
Yani yutmayin ,yuttugunuz herşey gün gelip sizi eritecek zehri yutmayin
Bir tane daha sen yok ve bir kere daha dogmayacaksin
Canım 3-4 gün söyledim süpürgeyiBak bu durum benim eşimde de var eşimi bırakıp 30 gün kalıyorum ama öyle hizmetçi gibi kullanma olayı olsa ben hopp derim ... Benim kv bağda bahçe de çalışıp akşam gelince benden istediğin birşey var mı der ,canının istediği vs
Ben niye gelip 30 gün kalıyorum yılda bir kere görüyorlar torunlarını ve benim eşim cidden ailem için herşeyini ortaya koyar ailemde çok sever lakin bu seni hizmetçi gibi kullanmalarina sebep değil talep et canım iş buyur , azcik yönetin cevrenizi onlar yönetildiğini anlamadan
Annende eşine deger vermese o da iyi olurmu bakalimBen kabul etmiyorum canım eşim sadece sabret diyor kıyamıyoruö ona çünkü benim aileme karşı o kadar ince düşünceli ki annem bazen erkek kardeşime söyleyemediklerini eşime söyleyebiliyor omuüzden katlanıyorum
Kv birşey demiyor mu? Yengenize yardım edin diye?Canım 3-4 gün söyledim süpürgeyi
Çıkardım durdu süpürmediler yapmayacağım diyorum ufaklık ağzına alıyor her şeyi mecbur yapıyorum söylüyorum yüzüme bakıp ne yapıyorlarsa aynen devam ediyorlar r
Fıtratları böyle abla olmuyor kaynım işe eltim bu yüzden boşanıyor ama hiç umurlarında değilGulbe bu ne sacmalik cnm 2 tane genc kiza senmi hizmet ediyosun
Onlar ses cikarmiyorsa sen iş buyuuracan
Bu kadar pasif olma cnm yaa
Aynen öyle tabiAnnende eşine deger vermese o da iyi olurmu bakalim
Nasil yaniCanım 3-4 gün söyledim süpürgeyi
Çıkardım durdu süpürmediler yapmayacağım diyorum ufaklık ağzına alıyor her şeyi mecbur yapıyorum söylüyorum yüzüme bakıp ne yapıyorlarsa aynen devam ediyorlar r
Aksamki ara olmamis kuzumkızlar bugünkü menüm felaket
sigarayı bırakma kararı aldım bugün ve davetteydik önümde sürekli yiyecek vardı tutamadım kendimisigara içmediğim zamanlarda bişeyler yedim boşluktan.
sabah: yok (doktor ilk reglında gel tahlil yapıcaz dediği için)
öğle: 1 kase çorba 2 dolma
akşam: 1 şiş kuşbaşı,
bol salata
1 şiş tavuk kebabı
ara: 2 baklava
2 avuç tuzsuz ayçekirdeği
su:2lt olmuştur
Ben olsam bağırırim sizin hizmetçiniz yok burda diye böyle yapacaksıniz gidip evinizde yayilin derimCanım 3-4 gün söyledim süpürgeyi
"Kendiniz gibi görümcelere düşesiniz" desene...Canım 3-4 gün söyledim süpürgeyi
Kübra cok guzel eksinmi vardi cnm baklavayla neyi kutladinkızlar bugünkü menüm felaket
sigarayı bırakma kararı aldım bugün ve davetteydik önümde sürekli yiyecek vardı tutamadım kendimisigara içmediğim zamanlarda bişeyler yedim boşluktan.
sabah: yok (doktor ilk reglında gel tahlil yapıcaz dediği için)
öğle: 1 kase çorba 2 dolma
akşam: 1 şiş kuşbaşı,
bol salata
1 şiş tavuk kebabı
ara: 2 baklava
2 avuç tuzsuz ayçekirdeği
su:2lt olmuştur
Kazen e mesaj atman gerekir sanirim canim ama soylr bilmiyodum diye2.üyeliğin yasak olduğunu bilmiyordum ben onu nerden kapattırıcam?
Hiç sesi çıkmıyor sahurda küçük çocuk gibi görülmekte ekmek yapıp ağzına veriyoKv birşey demiyor mu? Yengenize yardım edin diye?
Aynen yapmıyorlar sırf bana değil 70 küsür yaşında ananelerinde de böyleler kadın hizmet ediyor resmen yaNasil yani
X şurayı supururmusun dediginde yapmiyormu
Yapmiyorsa
Hadi cnm sana soyledim
Herkes bi işin ucundan tuttsun cabuk bitsin falan de
Kazene özel mesaj at cnm2.üyeliğin yasak olduğunu bilmiyordum ben onu nerden kapattırıcam?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?