- 29 Mart 2015
- 20.192
- 101.414
- 598
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #296.481
Yeniden liste yapacak, dereceler yeniden düzenlenecekNiye kız noldu
Aaaa listeye girmedim dediydi@METANOL diskalifiye üyesin o kadar sordum niye demiyorsun
Ben versem versem 1 veririm ben o kadar helva yemiyomEcem 2 kilo benden haftaya
Sen kaç verirsin Ağa'nın eli tutulmaz ona göre soyle bir rakam
Haydin bakalım inşallah2. Olmuşymmmmm inanmıyorummm demekki daha düzenli beslensem 1. Olucam bu haftayı kimseye bırakmam hihihihigi
Nasıl ya o nasıl oluyor diskalifiye üye@METANOL diskalifiye üyesin o kadar sordum niye demiyorsun
AbovvvvAaaa listeye girmedim dediydi
Heryerde aradım takımlarda bile diskalifiye nde arattim üye çıkmıyordu ama şeytan durttu hafizam yaniltmadi malesefAaaa listeye girmedim dediydi
Çok teşekkür ederim
Dibi boyladiydik ama Allahtan yeni uyeler yetisti
Oyyy ben da iftara yakın 60.0 geldim araya onu da sıkıştır bariBu saatte yeniden liste yao
Ben geldiginde listelere baktiydim yoktuHeryerde aradım takımlarda bile diskalifiye nde arattim üye çıkmıyordu ama şeytan durttu hafizam yaniltmadi malesef
Hayir cnm affedemeyizBu hafta daha iyisi olur inş şu 2 gün beni affedin pazartesi ç ok iyi döncem
Yok ya onları yazarım ama spor falan yapmıcam su dikkatnedemicem onu kast ettimHayir cnm affedemeyiz
Yogunluk olsa bile dikkat edilip menu yazilacak
Sporu bilmem de suyu ihmal etme bence arkadasimYok ya onları yazarım ama spor falan yapmıcam su dikkatnedemicem onu kast ettim
Yedigime yiyecegeme pişman oldum ahanda bidaha yemiyorum ısrar etmeyin yemiycemPanpa beni de ye emziriyorsun diye öyle hem pilav hem çorba hemde peşine tatlı gömmek yok azına kürekle vururum
Oyyyy tüh yaaYeniden liste yapacak, dereceler yeniden düzenlenecek
Helvada bitti zatenBen versem versem 1 veririm ben o kadar helva yemiyom
Eşim diyor çok zayıfladın di yeter . Bu yüzden çok kapışamıyorum. Ayrıca sen emziren annesin ben seninle nasıl yarışayım kuzum
Ablacığım sen akıllı kadınsın beni listeye alarak önümüzdeki haftalarin 1.ligini garanti ettiğini biliyorsunSeni eklemesek 1.olacadik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?