- 21 Kasım 2013
- 23.131
- 73.553
- 798
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #296.521
Olsun ablam ya herşey derece değilki mübarek günde şu tosun tombalak olan garibanin yüzünü güldürdun listeye alarak bide böyle dusunYok cnm metonal
Diskalifiye üye oldugu icin listeye giremez
Ama seni eklemesek üst derecelerde olabilirdik
Acliktami hissetmedin mefkusumOyyy kafam bi milyon oldu
Verilen gr lar, kötü yuzde
bide diskalifiye....
Siz pide ye deyince bende hic bisey yemedim
Iftarda hhurma yedim
Erken sahur yapayim ikisi birden ciksin
Tebrikler2. Olmuşymmmmm inanmıyorummm demekki daha düzenli beslensem 1. Olucam bu haftayı kimseye bırakmam hihihihigi
Hayırlı olsun. Listeyi uçurmanı bekliyoruz Dikekciğim.Beni beni bihteriaşkı memnu izlediysen çok meşhur bir reptiktir ablam çok komigim gene bugün listeye girişimin neşesi bu ama
Yaa böyle coşup metabolizmanı rayından çıkarmaOyyy kafam bi milyon oldu
Verilen gr lar, kötü yuzde
bide diskalifiye....
Siz pide ye deyince bende hic bisey yemedim
Iftarda hhurma yedim
Erken sahur yapayim ikisi birden ciksin
Aman elin yanlislikta yiyeceklere gitmesin bu hafta kaptanımiz terliği eline alacak gibiAy abla sadece hurma mi yedin nie oyle yaptın
Senin yerine acıktımesime hazırlarken sahuru bende mi yapsam ( yapmiyicigim yanlış anlaşılma olmasın su ve çay içerim bende kocacimin karşısında )
Edibecigim hep birlikte ucaracaz evelallahTebrikler
Hayırlı olsun. Listeyi uçurmanı bekliyoruz Dikekciğim.
Yaa böyle coşup metabolizmanı rayından çıkarmaekmeksiz de olsa biraz kıyma yeseydin
afiyet olsun cnmSahur
1 tabak sütlü yulaf ezmesi, chia tohumu da vardı.
1 elma
İftar
1 tabak taze fasulye
2 kaşık pilav
5 hurma
1/2 dilim beyaz ekmek
5 kuru erik
3 tatlı kaşığı tahin pekmez
Biliyorum facia sondakiler ama bugünüm o kadar aksiliklerle doluydu ki kendimi tutacak enerjim kalmadı iftarda.
Aksilik dediğim ufak tefek şeyler am üst üste geldi. Tabiki bahane değil. Ama onca yemek bozukluğundan sonra kendimi çok sıkmak istemedim.
yok kız aman aman yememAman elin yanlislikta yiyeceklere gitmesin bu hafta kaptanımiz terliği eline alacak gibi
Kurallara uymayan üye listeden atiliyor cnm bidaha yarisamazKaptanım diskalifiye derken o ne demek yani ne oluyor öyle olunca
Bi bayram sonrasi yazdigin tarihi unutmadim bebegimGerçekleri tarih yazar
Tarihide dilek akar yazar diyorum kaptan
Geleceğe yatirim yaptim diyelimOlsun ablam ya herşey derece değilki mübarek günde şu tosun tombalak olan garibanin yüzünü güldürdun listeye alarak bide böyle dusun
O ara işim vardicnm hamur bitmemisti daha sonrada cay falan ictimAcliktami hissetmedin mefkusum
Simdi yedimYaa böyle coşup metabolizmanı rayından çıkarmaekmeksiz de olsa biraz kıyma yeseydin
3 hurma 2 ceviz yedimAy abla sadece hurma mi yedin nie oyle yaptın
Senin yerine acıktımesime hazırlarken sahuru bende mi yapsam ( yapmiyicigim yanlış anlaşılma olmasın su ve çay içerim bende kocacimin karşısında )
Aynen abla bende severim hurmayi afiyet olsun3 hurma 2 ceviz yedim
Normalde hurmayi cok severim ama yemekle 1 den fazla yemek istemiyorum iyi oldu boyle :))
Hurmalara cok taktın son gunlerde cnmSahur
1 tabak sütlü yulaf ezmesi, chia tohumu da vardı.
1 elma
İftar
1 tabak taze fasulye
2 kaşık pilav
5 hurma
1/2 dilim beyaz ekmek
5 kuru erik
3 tatlı kaşığı tahin pekmez
Biliyorum facia sondakiler ama bugünüm o kadar aksiliklerle doluydu ki kendimi tutacak enerjim kalmadı iftarda.
Aksilik dediğim ufak tefek şeyler am üst üste geldi. Tabiki bahane değil. Ama onca yemek bozukluğundan sonra kendimi çok sıkmak istemedim.
Tahin pekmez eşimin hurma oğlumun isteğiyle sofraya geliyor. Üstelik rica ediyorum iki gündür, sofrada olunca kendimi tutamıyorum getirmeyin diye. Diyet yapınca dikkat ediyorlar demiştim ya aslında eşim hariç ( galiba bıktı benim diyetlerimden) Şimdi bir de oğlum eklendi, maalesef kilosu fazla ve yanlış beslenme alışkanlıkları var.Hurmalara cok taktın son gunlerde cnm
Iftar seker dolmuş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?