Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Yok cnm metonal
Diskalifiye üye oldugu icin listeye giremez

Ama seni eklemesek üst derecelerde olabilirdik
Olsun ablam ya herşey derece değilki mübarek günde şu tosun tombalak olan garibanin yüzünü güldürdun listeye alarak bide böyle dusun

2. Olmuşymmmmm inanmıyorummm demekki daha düzenli beslensem 1. Olucam bu haftayı kimseye bırakmam hihihihigi
Tebrikler
Beni beni bihteriaşkı memnu izlediysen çok meşhur bir reptiktir ablam çok komigim gene bugün listeye girişimin neşesi bu ama
Hayırlı olsun. Listeyi uçurmanı bekliyoruz Dikekciğim.
Oyyy kafam bi milyon oldu
Verilen gr lar, kötü yuzde
bide diskalifiye....

Siz pide ye deyince bende hic bisey yemedim

Iftarda hhurma yedim

Erken sahur yapayim ikisi birden ciksin
Yaa böyle coşup metabolizmanı rayından çıkarma ekmeksiz de olsa biraz kıyma yeseydin

Ay abla sadece hurma mi yedin nie oyle yaptın
Senin yerine acıktım esime hazırlarken sahuru bende mi yapsam ( yapmiyicigim yanlış anlaşılma olmasın su ve çay içerim bende kocacimin karşısında)
Aman elin yanlislikta yiyeceklere gitmesin bu hafta kaptanımiz terliği eline alacak gibi

Sahur
1 tabak sütlü yulaf ezmesi, chia tohumu da vardı.
1 elma

İftar
1 tabak taze fasulye
2 kaşık pilav
5 hurma
1/2 dilim beyaz ekmek
5 kuru erik
3 tatlı kaşığı tahin pekmez

Biliyorum facia sondakiler ama bugünüm o kadar aksiliklerle doluydu ki kendimi tutacak enerjim kalmadı iftarda.
Aksilik dediğim ufak tefek şeyler am üst üste geldi. Tabiki bahane değil. Ama onca yemek bozukluğundan sonra kendimi çok sıkmak istemedim.

afiyet olsun cnm
Aman elin yanlislikta yiyeceklere gitmesin bu hafta kaptanımiz terliği eline alacak gibi
yok kız aman aman yemem

Kaptanım diskalifiye derken o ne demek yani ne oluyor öyle olunca
Kurallara uymayan üye listeden atiliyor cnm bidaha yarisamaz
Yarisabilmesi icin bütün tskimlara oylama yapip izin alinmasi gerekirki
1 kaptan hayir derse kabul edilmiyor
Artik onlarda evet demiyor
O yuzden sormayiz

Ay abla sadece hurma mi yedin nie oyle yaptın
Senin yerine acıktım esime hazırlarken sahuru bende mi yapsam ( yapmiyicigim yanlış anlaşılma olmasın su ve çay içerim bende kocacimin karşısında)
3 hurma 2 ceviz yedim

Normalde hurmayi cok severim ama yemekle 1 den fazla yemek istemiyorum iyi oldu boyle :))

Hurmalara cok taktın son gunlerde cnm
Iftar seker dolmuş

Hurmalara cok taktın son gunlerde cnm
Iftar seker dolmuş
Tahin pekmez eşimin hurma oğlumun isteğiyle sofraya geliyor. Üstelik rica ediyorum iki gündür, sofrada olunca kendimi tutamıyorum getirmeyin diye. Diyet yapınca dikkat ediyorlar demiştim ya aslında eşim hariç ( galiba bıktı benim diyetlerimden) Şimdi bir de oğlum eklendi, maalesef kilosu fazla ve yanlış beslenme alışkanlıkları var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…