- 5 Ocak 2015
- 59.197
- 205.945
- 898
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #296.561
Bunlarin bahane oldugunu sende biliyosun cnmTahin pekmez eşimin hurma oğlumun isteğiyle sofraya geliyor. Üstelik rica ediyorum iki gündür, sofrada olunca kendimi tutamıyorum getirmeyin diye. Diyet yapınca dikkat ediyorlar demiştim ya aslında eşim hariç ( galiba bıktı benim diyetlerimden) Şimdi bir de oğlum eklendi, maalesef kilosu fazla ve yanlış beslenme alışkanlıkları var.
Alinmaca gucenmece yok açıklama yapacağımEvetttttt gelelim fasulyenin faydalarina
@Fatlady
AhSen_2504
Fit mutlu anne
@Gulbe seker
Handandandan
@Jasminium84
North River
Kizlar alinmaca gucenmece olmasin
Ama artik bu gr lara bi son verelim
Hicbirimiz ilk defa diyet yapmiyoruz
Bize ne iyi gelir, ne gelmez
Kilo vermek icin neler yapmaliyiz biliyoruz
Burda herseyimizi paylasmak, sohbet muhabbet guzel ama yarismada oldugumuzu da unutmayalim
Elinizden geleni yaptiniz yada yapmadiniz
Ama demekki biseyler yanlis yapilmis sonuclar hic tatmin edici degil
Ve son haftalarda cogunluk boyle
Ramazani bahane etmekde dogru degil bence
Çünkü cok guzel kilo verenlerde var burda yada diger takimlarda
Özetle bu devran böyle gitmez
lutfen kendinize gelin ve şu gr lardan kurtulun
Gecen haftada ayni seyleri dedim sonuc degismedi
Umarim onumuzdeki hafta herkes min. Yuzde 1 le gelir
@Bayankokosh
Kubra senin 0.6 cok kotu degil ama daha iyi olabilirdi cnm
@ebruebrulii bu hafta daha iyi gitmis ama haftaya kötü olmasin lutfen tatlim
eceboce eceeee masallah cnm azkiloda cok guzel vermisin cook tebrikler
Pumpkin00 tugce listeye hosgeldin cnm
Artik sorumlulugun oldugunu unutma
Yedigin, yaptigin herseyden bu takimda etkilenecek
Lutfenn bidaha ban yeme
Istersen bana tel nr sinida verebilirsin
Bi sorun olursa diye
@Keseli kanguru baslangic icin cok guzel gitmis dilegim ayni performansi bundan sonrada bekliyorum :)
@METANOL malesef diskalifiye edilmisin onceden
o yuzden listeye giremezsin cnm
Istersen free bolumde yer alabilirsin
@Hayat guzel seninde cok guzel eksi cnm tebrikler
@AsyaaAyazz goksu senin bildirimin eklenmemis cnm bidahs yazabilirmisin ekliyeyim
Eksi icinde tebrikler
@MLKn süper gitmis cnm ins. Boyle devam etsin
@pesto26
Pestom artin korktugum kadar degilmis ama daha fazla olmadan hemen baslasan iyi olur
@CurukElma ilk hafta bu kadar arti olmasi normal cnm eminim halledersin
@ekim2009
Guzelim anlamadigim niye esinin kilon hakkinda bu kadar yorum yapmasina izin veriyosun
Artiya gelincede biyerlerde yanlis yapiyosun demekki
Az yiyosun ama icerik fazla karbon oluyorsa oda iyi degil
Bide spor yapman lazim
@Pnrrr-20 pinarcim bu hafta azicik fazla olmus 500 ü gecmemeye calis
@askrhpozitif merve sanada teessuflerimi gonderiyorum
Digerlerine yorum yapmistim heralde
Unuttugum yoktur
2 haftaya 8 lere düşersinAblam bana böyle gaz verirsen gece spor gunduzde habire kızı emzirir 5 kilo veririm sonra
Ne borcu kız borçlar onundur , ki sanmıyorum ki sen donsen borçları ödeyecek ... Böyle bir baba içinde ayrıca şanslısın artık yazık etmeBide son yaşadıklarımı duysan hepten deli olursunda artık milleti deli etmemek adına içime atıyorum aman boşver dim zaten.. İlk kızım sonra benden değerli kimse yok =) valla babam bugün geldi borcum var diye kafana takma bütün borçlarını ben öderim bırak kızım şu adamı ben sana kızıyo sam üzüldüğüm için kızıyorum çalışmak istiyorsan çalış istemiyorsan çalışma kızında sanada ben bakarım ( kızımın herşeyi fazlasıyla alınıyor) tatile gitmek istiyorsan git ablan gibi hayatını yaşa arkadaş edin daha çok gençsin huzurumuz kaçmasın artık dedi kpca adam bana yalvarıyor.. Artık değmeyecek biri için ailemi üzmcem.
Tuza suya daha cok dikkat edicez o donem cnmYa ben reglken kilom fazla çıkıyor sinir oluyorum. Bide ayda 2 kere oluyorum kafayı yicem
2.oldum benide bç onurlandırsaydınız hahha2 haftaya 8 lere düşersin
Bu hafta gerek spor gerek menu olarak elimden gelenin fazlasını yapicam abla cidden gunler akıp gidiyor iyi degerlendrmek lazim bayrama kadar 1-2 kg daha gitse iyi olacakEvetttttt gelelim fasulyenin faydalarina
@Fatlady
AhSen_2504
Fit mutlu anne
@Gulbe seker
Handandandan
@Jasminium84
North River
Burda herseyimizi paylasmak, sohbet muhabbet guzel ama yarismada oldugumuzu da unutmayalim
@Bayankokosh
Lutfenn bidaha ban yeme
Bi sorun olursa diye
@Keseli kanguru baslangic icin cok guzel gitmis dilegim ayni performansi bundan sonrada bekliyorum :)
@AsyaaAyazz goksu senin bildirimin eklenmemis cnm bidahs yazabilirmisin ekliyeyim
Eksi icinde tebrikler
@pesto26
Pestom artin korktugum kadar degilmis ama daha fazla olmadan hemen baslasan iyi olur
@ekim2009
Guzelim anlamadigim niye esinin kilon hakkinda bu kadar yorum yapmasina izin veriyosun
Bide spor yapman lazim
Unuttugum yoktur
Evetttttt gelelim fasulyenin faydalarina
@Fatlady
AhSen_2504
Fit mutlu anne
@Gulbe seker
Handandandan
@Jasminium84
North River
@Bayankokosh
Lutfenn bidaha ban yeme
Bi sorun olursa diye
Eksi icinde tebrikler
@pesto26
@ekim2009
Bide spor yapman lazim
Unuttugum yoktur
Benim üzerime yaptığı borçlar birde her geldiğimde velayet davası için avukat tutuyor babam onun borçlarıNe borcu kız borçlar onundur , ki sanmıyorum ki sen donsen borçları ödeyecek ... Böyle bir baba içinde ayrıca şanslısın artık yazık etme
Haklısın, bahaneleri acilen bırakmam lazım. Kaç yıldır 98-86 arası gidip geliyorumBunlarin bahane oldugunu sende biliyosun cnm
Oglun icin eve almicaksin o zaman
Bugun bende esime sordum yanimda cukulats vs. Yeme cnm istiyor desem ne yaparsin diye
Tmm yemem dedi (koca bi yalannnnn :))
Evdede hamurisi tatli olmasin dedim
O kadar uzun boylu degil diyor mutfagi tumden kapat o zaman
Senelerdir senin metoyu cozemedim ben zaten kizzAlinmaca gucenmece yok açıklama yapacağım
Tatlı yemiyorum , pide yemiyorum , porsiyonlarimda abartı birşey yok, çay zamanı olduğu için iftara ne misafir geliyor nede biz gidiyoruz bunun avantajını da yaşıyorum , kronik bir kabızlık söz konusu ona ilaç bile çare olamadı ,sahurda sonra kilo olmasın diye 2 saat oturuyorum ki oğlumun beni sabah 7 de geriye kaldıracağını bildiğim halde ,spor yapamıyorum ama gün içinde fırsat buldukça yürüyorum...
Bahaneleri sevmem ama bahane üretmiyorum gerçekten ramazandan mi bilmem Gr Gr gidiyor
Hiç üzülme ben 40kg alarak doğuma girsem de bebeğim 1700 doğdu 1400 e düştü dışarda kalamıyordu 1ay küves de yattı çıktığı an morarıyordu şimdi çok sağlıklıHayırlı sahurlarrr yorucu bir günü geride bıraktım. Bugun iftara misafirlerim vardı vee kız kardeşim sabah doğum için hastaneye gitti ama bi türlü doğum olmuyordu akşama kadar beklendi sonra sezeryana aldılar ama bebek yoğun bakımda solunum sıkıntısı çekiyo.
Bugun aklim fikrim gözüm kulağım kardesimdeydi üstüne misafirlerim vardı çok yoğun geçti benim için burayada gelemedim
Kızlar lütfen duanızı istiyorum bebek için
çok üzgünüz çok canımız sıkkın
en guzelini yaparsın cnm ne guzel ailen sahip çıkıyor önüne bak artk yaşanması gerekiyormuş yasandi ve bitti diyip ilerlemek lazımBide son yaşadıklarımı duysan hepten deli olursunda artık milleti deli etmemek adına içime atıyorum aman boşver dim zaten.. İlk kızım sonra benden değerli kimse yok =) valla babam bugün geldi borcum var diye kafana takma bütün borçlarını ben öderim bırak kızım şu adamı ben sana kızıyo sam üzüldüğüm için kızıyorum çalışmak istiyorsan çalış istemiyorsan çalışma kızında sanada ben bakarım ( kızımın herşeyi fazlasıyla alınıyor) tatile gitmek istiyorsan git ablan gibi hayatını yaşa arkadaş edin daha çok gençsin huzurumuz kaçmasın artık dedi kpca adam bana yalvarıyor.. Artık değmeyecek biri için ailemi üzmcem.
ayyy yavrum kiyamam nie yogun bakımda cnm sknt ne Rabbim sağlıkla kucagina aldrsn insAllahHayırlı sahurlarrr yorucu bir günü geride bıraktım. Bugun iftara misafirlerim vardı vee kız kardeşim sabah doğum için hastaneye gitti ama bi türlü doğum olmuyordu akşama kadar beklendi sonra sezeryana aldılar ama bebek yoğun bakımda solunum sıkıntısı çekiyo.
Bugun aklim fikrim gözüm kulağım kardesimdeydi üstüne misafirlerim vardı çok yoğun geçti benim için burayada gelemedim
Kızlar lütfen duanızı istiyorum bebek için
çok üzgünüz çok canımız sıkkın
Hiç üzülme ben 40kg alarak doğuma girsem de bebeğim 1700 doğdu 1400 e düştü dışarda kalamıyordu 1ay küves de yattı çıktığı an morarıyordu şimdi çok sağlıklı
Aaa çok kötüymüş yauvKurallara uymayan üye listeden atiliyor cnm bidaha yarisamaz
Yarisabilmesi icin bütün tskimlara oylama yapip izin alinmasi gerekirki
1 kaptan hayir derse kabul edilmiyor
Artik onlarda evet demiyor
O yuzden sormayiz
Amin canım sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah rabbim in izniyleRabbim senin kuzunada sağlık versin bebegimizede bu gece hürmetine
en guzelini yaparsın cnm ne guzel ailen sahip çıkıyor önüne bak artk yaşanması gerekiyormuş yasandi ve bitti diyip ilerlemek lazım
ayyy yavrum kiyamam nie yogun bakımda cnm sknt ne Rabbim sağlıkla kucagina aldrsn insAllah
Amin canım sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah rabbim in izniyle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?