Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Bunlarin bahane oldugunu sende biliyosun cnm
Oglun icin eve almicaksin o zaman

Bugun bende esime sordum yanimda cukulats vs. Yeme cnm istiyor desem ne yaparsin diye
Tmm yemem dedi (koca bi yalannnnn :))
Evdede hamurisi tatli olmasin dedim
O kadar uzun boylu degil diyor mutfagi tumden kapat o zaman

Alinmaca gucenmece yok açıklama yapacağım
Tatlı yemiyorum , pide yemiyorum , porsiyonlarimda abartı birşey yok, çay zamanı olduğu için iftara ne misafir geliyor nede biz gidiyoruz bunun avantajını da yaşıyorum , kronik bir kabızlık söz konusu ona ilaç bile çare olamadı ,sahurda sonra kilo olmasın diye 2 saat oturuyorum ki oğlumun beni sabah 7 de geriye kaldıracağını bildiğim halde ,spor yapamıyorum ama gün içinde fırsat buldukça yürüyorum...
Bahaneleri sevmem ama bahane üretmiyorum gerçekten ramazandan mi bilmem Gr Gr gidiyor

Ne borcu kız borçlar onundur , ki sanmıyorum ki sen donsen borçları ödeyecek ... Böyle bir baba içinde ayrıca şanslısın artık yazık etme

Bu hafta gerek spor gerek menu olarak elimden gelenin fazlasını yapicam abla cidden gunler akıp gidiyor iyi degerlendrmek lazim bayrama kadar 1-2 kg daha gitse iyi olacak

Hayırlı sahurlarrr yorucu bir günü geride bıraktım. Bugun iftara misafirlerim vardı vee kız kardeşim sabah doğum için hastaneye gitti ama bi türlü doğum olmuyordu akşama kadar beklendi sonra sezeryana aldılar ama bebek yoğun bakımda solunum sıkıntısı çekiyo.
Bugun aklim fikrim gözüm kulağım kardesimdeydi üstüne misafirlerim vardı çok yoğun geçti benim için burayada gelemedim

Kızlar lütfen duanızı istiyorum bebek için
çok üzgünüz çok canımız sıkkın

Haklısın, bahaneleri acilen bırakmam lazım. Kaç yıldır 98-86 arası gidip geliyorum Bahanelerle yol alınmıyor

Senelerdir senin metoyu cozemedim ben zaten kizz
Wc icin yag icecen, pismis armut ye
Ketentohumu yagi yokmu o zeytinyagindan daha iyi

Hiç üzülme ben 40kg alarak doğuma girsem de bebeğim 1700 doğdu 1400 e düştü dışarda kalamıyordu 1ay küves de yattı çıktığı an morarıyordu şimdi çok sağlıklı

en guzelini yaparsın cnm ne guzel ailen sahip çıkıyor önüne bak artk yaşanması gerekiyormuş yasandi ve bitti diyip ilerlemek lazım
ayyy yavrum kiyamam nie yogun bakımda cnm sknt ne Rabbim sağlıkla kucagina aldrsn insAllah

Canim hem ciğerlerine şu kaçmış hemde solunum sıkıntısı çekiyormuş

Saol canım benimm inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…