- 21 Kasım 2013
- 23.131
- 73.553
- 798
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #296.541
Ablam bana böyle gaz verirsen gece spor gunduzde habire kızı emzirir 5 kilo veririm sonraBi bayram sonrasi yazdigin tarihi unutmadim bebegim
Bak sen önümüz yine bayram
Dönüş ne zaman bahar rizedenHayırlı sahurlar regl bitti bugün niyetlendim zaten reglde de birşey yemedim niyetli gibi bir su içiyordum insan alışınca tuhaf oluyor
Ya ben reglken kilom fazla çıkıyor sinir oluyorum. Bide ayda 2 kere oluyorum kafayı yicemHayırlı sahurlar regl bitti bugün niyetlendim zaten reglde de birşey yemedim niyetli gibi bir su içiyordum insan alışınca tuhaf oluyor
Canım benim ömrü billah kalorili şeyler soframizda olucak bizim irademizi kullanıp ipleri elimize almak sadece kurtarırTahin pekmez eşimin hurma oğlumun isteğiyle sofraya geliyor. Üstelik rica ediyorum iki gündür, sofrada olunca kendimi tutamıyorum getirmeyin diye. Diyet yapınca dikkat ediyorlar demiştim ya aslında eşim hariç ( galiba bıktı benim diyetlerimden) Şimdi bir de oğlum eklendi, maalesef kilosu fazla ve yanlış beslenme alışkanlıkları var.
Benim ilk 2 günden sonra inise geçer ödemYa ben reglken kilom fazla çıkıyor sinir oluyorum. Bide ayda 2 kere oluyorum kafayı yicem
Benim canım hiç istemiyor nedense çok ilginç normalde dayanamam asla ama bu ara aşırı iştahsızımCanım benim ömrü billah kalorili şeyler soframizda olucak bizim irademizi kullanıp ipleri elimize almak sadece kurtarır
Piko n demekBenim ilk 2 günden sonra inise geçer ödem
Piko mu vardı sende
İki mi hiç normal değil kadın dogumcu ne diyor bu durumaYa ben reglken kilom fazla çıkıyor sinir oluyorum. Bide ayda 2 kere oluyorum kafayı yicem
Polikistik over diyecedimPiko n demek
O ne kiPolikistik over diyecedim
Puko yu piko yapıyor tel geneldeBenim ilk 2 günden sonra inise geçer ödem
Piko mu vardı sende
Hedefe ulasanA kadar iştahsızlıgin faydası olur sanki, şahsen ben isterdim iştahsızlıkBenim canım hiç istemiyor nedense çok ilginç normalde dayanamam asla ama bu ara aşırı iştahsızım
Valla hiç sormadım o kadar kürtaja normaldir diye düşündüm.. Artık tuvaletini bile tutamıyorumİki mi hiç normal değil kadın dogumcu ne diyor bu duruma
Evet canım ama buyüzden öğleden sonraya kadar uyuyorum ve öğünler im düzenli olmuyor metabolizmam yavaşlıyorHedefe ulasanA kadar iştahsızlıgin faydası olur sanki, şahsen ben isterdim iştahsızlık
oglun kac yaşında cnm bilmiorum ama onlem almak lazik cidden ben son 2 haftadr kizima abur cuburu kestim onun yerine saglikli atistirmalik leblebi uzum hurma ceviz kuru kayisi falan veriyorum sute bayilir zaten dun aksam yürüyüşe çıktık kızımı da yürüttük cadı coktq bilmiş zqten zayiflamak icin mi yürüycez dioTahin pekmez eşimin hurma oğlumun isteğiyle sofraya geliyor. Üstelik rica ediyorum iki gündür, sofrada olunca kendimi tutamıyorum getirmeyin diye. Diyet yapınca dikkat ediyorlar demiştim ya aslında eşim hariç ( galiba bıktı benim diyetlerimden) Şimdi bir de oğlum eklendi, maalesef kilosu fazla ve yanlış beslenme alışkanlıkları var.
Hadi bismillah o zmn benim daha bugün 3. Günüm bklm kac gun yicem vala bende kizima hazirlamasam yemezdm snrm su icerdim bol bol unutuyor insan cidden alışıncaHayırlı sahurlar regl bitti bugün niyetlendim zaten reglde de birşey yemedim niyetli gibi bir su içiyordum insan alışınca tuhaf oluyor
Canım benim kadın hastalığı diyim kısaca adet düzensizliği kilo alma tuylenmeye sebeb oluyor diye biliyorumO ne ki
Canım kangel egzersizleri var yap surekli, büyük ihtimalle rahim sarkması oluştu ki WC de sıkıntı yaşıyorsan ...kız sen bu kadar izdiraba hala eşine acaba diyorsun ya arada ben deli oluyorumValla hiç sormadım o kadar kürtaja normaldir diye düşündüm.. Artık tuvaletini bile tutamıyorum
Bı doktora gitsen sebebi neki acabaEvet canım ama buyüzden öğleden sonraya kadar uyuyorum ve öğünler im düzenli olmuyor metabolizmam yavaşlıyor
Bide son yaşadıklarımı duysan hepten deli olursunda artık milleti deli etmemek adına içime atıyorum aman boşver dim zaten.. İlk kızım sonra benden değerli kimse yok =) valla babam bugün geldi borcum var diye kafana takma bütün borçlarını ben öderim bırak kızım şu adamı ben sana kızıyo sam üzüldüğüm için kızıyorum çalışmak istiyorsan çalış istemiyorsan çalışma kızında sanada ben bakarım ( kızımın herşeyi fazlasıyla alınıyor) tatile gitmek istiyorsan git ablan gibi hayatını yaşa arkadaş edin daha çok gençsin huzurumuz kaçmasın artık dedi kpca adam bana yalvarıyor.. Artık değmeyecek biri için ailemi üzmcem.Canım kangel egzersizleri var yap surekli, büyük ihtimalle rahim sarkması oluştu ki WC de sıkıntı yaşıyorsan ...kız sen bu kadar izdiraba hala eşine acaba diyorsun ya arada ben deli oluyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?