Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Canım benim ömrü billah kalorili şeyler soframizda olucak bizim irademizi kullanıp ipleri elimize almak sadece kurtarır

oglun kac yaşında cnm bilmiorum ama onlem almak lazik cidden ben son 2 haftadr kizima abur cuburu kestim onun yerine saglikli atistirmalik leblebi uzum hurma ceviz kuru kayisi falan veriyorum sute bayilir zaten dun aksam yürüyüşe çıktık kızımı da yürüttük cadı coktq bilmiş zqten zayiflamak icin mi yürüycez dio
Brn kendimi bildim bileli kiloyla mucadele ediyorum mesela okul donemi eziyetti benim icin heo dalga gecerlerdi elimden geldigince kızımı saglikli bilincli yeme alışkanlığı edindirmek istiyorum ama okula gidince nasil olcak bilmiorum... Benim esim de heo sabote eder iki gun dayanir üçüncu gun alir bisey dun mesela spagetti istediler onlara yaptm artk ben baktm lokum almis onlar yedi
Hayırlı sahurlar regl bitti bugün niyetlendim zaten reglde de birşey yemedim niyetli gibi bir su içiyordum insan alışınca tuhaf oluyor
Hadi bismillah o zmn benim daha bugün 3. Günüm bklm kac gun yicem vala bende kizima hazirlamasam yemezdm snrm su icerdim bol bol unutuyor insan cidden alışınca

Valla hiç sormadım o kadar kürtaja normaldir diye düşündüm.. Artık tuvaletini bile tutamıyorum
Canım kangel egzersizleri var yap surekli, büyük ihtimalle rahim sarkması oluştu ki WC de sıkıntı yaşıyorsan ...kız sen bu kadar izdiraba hala eşine acaba diyorsun ya arada ben deli oluyorum

Evetttttt gelelim fasulyenin faydalarina

Fatlady
AhSen_2504
Fit mutlu anne
Ak kelebek
Handandandan
Jasminium84
North River

Kizlar alinmaca gucenmece olmasin
Ama artik bu gr lara bi son verelim
Hicbirimiz ilk defa diyet yapmiyoruz
Bize ne iyi gelir, ne gelmez
Kilo vermek icin neler yapmaliyiz biliyoruz
Burda herseyimizi paylasmak, sohbet muhabbet guzel ama yarismada oldugumuzu da unutmayalim
Elinizden geleni yaptiniz yada yapmadiniz
Ama demekki biseyler yanlis yapilmis sonuclar hic tatmin edici degil
Ve son haftalarda cogunluk boyle
Ramazani bahane etmekde dogru degil bence
Çünkü cok guzel kilo verenlerde var burda yada diger takimlarda
Özetle bu devran böyle gitmez
lutfen kendinize gelin ve şu gr lardan kurtulun
Gecen haftada ayni seyleri dedim sonuc degismedi
Umarim onumuzdeki hafta herkes min. Yuzde 1 le gelir

Bayankokosh
Kubra senin 0.6 cok kotu degil ama daha iyi olabilirdi cnm

E ebruebrulii bu hafta daha iyi gitmis ama haftaya kötü olmasin lutfen tatlim

eceboce eceeee masallah cnm azkiloda cok guzel vermisin cook tebrikler

Pumpkin00 tugce listeye hosgeldin cnm
Artik sorumlulugun oldugunu unutma
Yedigin, yaptigin herseyden bu takimda etkilenecek
Lutfenn bidaha ban yeme
Istersen bana tel nr sinida verebilirsin
Bi sorun olursa diye

Fitt_anne baslangic icin cok guzel gitmis dilegim ayni performansi bundan sonrada bekliyorum :)

METANOL malesef diskalifiye edilmisin onceden
o yuzden listeye giremezsin cnm
Istersen free bolumde yer alabilirsin

H Hayat guzel seninde cok guzel eksi cnm tebrikler

A AsyaaAyazz goksu senin bildirimin eklenmemis cnm bidahs yazabilirmisin ekliyeyim
Eksi icinde tebrikler

MLKn süper gitmis cnm ins. Boyle devam etsin

pesto26
Pestom artin korktugum kadar degilmis ama daha fazla olmadan hemen baslasan iyi olur

CurukElma ilk hafta bu kadar arti olmasi normal cnm eminim halledersin

ekim2009
Guzelim anlamadigim niye esinin kilon hakkinda bu kadar yorum yapmasina izin veriyosun

Artiya gelincede biyerlerde yanlis yapiyosun demekki
Az yiyosun ama icerik fazla karbon oluyorsa oda iyi degil
Bide spor yapman lazim

Pnrrr-12 pinarcim bu hafta azicik fazla olmus 500 ü gecmemeye calis

askrhpozitif merve sanada teessuflerimi gonderiyorum

Digerlerine yorum yapmistim heralde
Unuttugum yoktur

Canım kangel egzersizleri var yap surekli, büyük ihtimalle rahim sarkması oluştu ki WC de sıkıntı yaşıyorsan ...kız sen bu kadar izdiraba hala eşine acaba diyorsun ya arada ben deli oluyorum
Bide son yaşadıklarımı duysan hepten deli olursunda artık milleti deli etmemek adına içime atıyorum aman boşver dim zaten.. İlk kızım sonra benden değerli kimse yok =) valla babam bugün geldi borcum var diye kafana takma bütün borçlarını ben öderim bırak kızım şu adamı ben sana kızıyo sam üzüldüğüm için kızıyorum çalışmak istiyorsan çalış istemiyorsan çalışma kızında sanada ben bakarım ( kızımın herşeyi fazlasıyla alınıyor) tatile gitmek istiyorsan git ablan gibi hayatını yaşa arkadaş edin daha çok gençsin huzurumuz kaçmasın artık dedi kpca adam bana yalvarıyor.. Artık değmeyecek biri için ailemi üzmcem.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…