- 1 Haziran 2018
- 27.720
- 82.184
- 598
- 31
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #296.581
Düzelir insAllah cnm Rabbim Şafi ismiyle şifa versin insAllahCanim hem ciğerlerine şu kaçmış hemde solunum sıkıntısı çekiyormuş
Saol canım benimm inşallah
Ayyyy listeye sinir oldugumdan unuttum cnm kusura bakma2.oldum benide bç onurlandırsaydınız hahha
Mefkurem paylaşımda ki durumu biliyorsun sen takip edersin yarın geceye kadar yokum malum gece neti var gündüz iptal
Sezeryanın şokudur o.Hayırlı sahurlarrr yorucu bir günü geride bıraktım. Bugun iftara misafirlerim vardı vee kız kardeşim sabah doğum için hastaneye gitti ama bi türlü doğum olmuyordu akşama kadar beklendi sonra sezeryana aldılar ama bebek yoğun bakımda solunum sıkıntısı çekiyo.
Bugun aklim fikrim gözüm kulağım kardesimdeydi üstüne misafirlerim vardı çok yoğun geçti benim için burayada gelemedim
Kızlar lütfen duanızı istiyorum bebek için
çok üzgünüz çok canımız sıkkın
İnşallahAyyyy listeye sinir oldugumdan unuttum cnm kusura bakma
Coook coook tebrikler darisi 1.liklere insallah
Sporu yoluna koydunda cnm menuler bazen kaciyorBu hafta gerek spor gerek menu olarak elimden gelenin fazlasını yapicam abla cidden gunler akıp gidiyor iyi degerlendrmek lazim bayrama kadar 1-2 kg daha gitse iyi olacak
Teşekkür ederim daha fazlası sizin olsun mckPumpkin00 kiz bende yazayim dioduk unuttum bireysel başarını da tebrik ederim devami gelsin insAllah
Cok gecmis olsun cnmHayırlı sahurlarrr yorucu bir günü geride bıraktım. Bugun iftara misafirlerim vardı vee kız kardeşim sabah doğum için hastaneye gitti ama bi türlü doğum olmuyordu akşama kadar beklendi sonra sezeryana aldılar ama bebek yoğun bakımda solunum sıkıntısı çekiyo.
Bugun aklim fikrim gözüm kulağım kardesimdeydi üstüne misafirlerim vardı çok yoğun geçti benim için burayada gelemedim
Kızlar lütfen duanızı istiyorum bebek için
çok üzgünüz çok canımız sıkkın
Ben bi gün onceden menü vereyim size iyisi onaylayınSporu yoluna koydunda cnm menuler bazen kaciyorozellikle hep diyorum tarti oncesi hafif olsun diye
Başarılarının devamını dilerim tatlım2.oldum benide bç onurlandırsaydınız hahha
Cok gecmis olsun cnm
Ins. Hersey yolunda gider bebis sagligina kavusur
Teşekkür ederimmmm darısı hepinizin başınaBaşarılarının devamını dilerim tatlım
iyi geceler canım saolasin sana da cnmKızlar baş ağrısından duramıyorum ben yaticam size Allahım suzlere huzurlu uykular versin
Dahaa yolun başındasın birden bukadar kesersen cok cabuk duraklama yasarsinYarın akşam 4te yemeyi kesicdm ben..
Bugun menun guzeldi meselaBen bi gün onceden menü vereyim size iyisi onaylayınbi cozemedim su tartidan once menu ayarlamayi ters denk geliyor hep
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?