- 31 Ekim 2013
- 21.681
- 72.921
- 798
- 41
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #296.681
VEr tabii canımmBenim de haşimato vardı canım, bitkisel bir kür ile geçti şükürler olsun, denerim dersen tarifi veririm
Geçmişte geçmişte yapmıştım faydasını gördüm canımBen lahana detoks yapayım diyorum yapn var mı
İğne daha verimli diyorlar faydasını görürsün inşallah abla2 gün sürse de hastane doktor işi bitti şükür hormonlar da aman aman değişiklik yok ilaç dozu aynısı gibi devam D vit. herkes de olduğu gibi ben de de yine düşmüş bu defa iğne olarak verdi benden havadisler bu kadar
Hilalim zorlanıyorum desem Allah'ın gücüne giderCok zor ilk dönemler ya sende bide buyuklerde varallah sabir versin dilekcim
Anladım kuzum ben bitaneyle zor bas ediyordum valla :)Hilalim zorlanıyorum desem Allah'ın gücüne gider ☺bebisin keyfini yaşıyoruz ailecek daha çok ,kucaktan kucağa geziyor evde prenses ,abisi ablasi babası hepsi çok ilgi ,Ramazan dolasiyla uykuyu düzene otutturamadik sadece
Senin yavru kaç yaşında hilalAnladım kuzum ben bitaneyle zor bas ediyordum valla :)
Haklısın abla bayram sonrası ilk işim diyetisyen olacakEvetttttt gelelim fasulyenin faydalarina
@Fatlady
@AhSen_2504
@bi prenses annesi
Ak kelebek
Handandandan
Jasminium84
@nanekekik
Kizlar alinmaca gucenmece olmasin
Ama artik bu gr lara bi son verelim
Hicbirimiz ilk defa diyet yapmiyoruz
Bize ne iyi gelir, ne gelmez
Kilo vermek icin neler yapmaliyiz biliyoruz
Burda herseyimizi paylasmak, sohbet muhabbet guzel ama yarismada oldugumuzu da unutmayalim
Elinizden geleni yaptiniz yada yapmadiniz
Ama demekki biseyler yanlis yapilmis sonuclar hic tatmin edici degil
Ve son haftalarda cogunluk boyle
Ramazani bahane etmekde dogru degil bence
Çünkü cok guzel kilo verenlerde var burda yada diger takimlarda
Özetle bu devran böyle gitmez
lutfen kendinize gelin ve şu gr lardan kurtulun
Gecen haftada ayni seyleri dedim sonuc degismedi
Umarim onumuzdeki hafta herkes min. Yuzde 1 le gelir
@Bayankokosh
Kubra senin 0.6 cok kotu degil ama daha iyi olabilirdi cnm
@ebruebrulii bu hafta daha iyi gitmis ama haftaya kötü olmasin lutfen tatlim
@eceboce eceeee masallah cnm azkiloda cok guzel vermisin cook tebrikler
Pumpkin00 tugce listeye hosgeldin cnm
Artik sorumlulugun oldugunu unutma
Yedigin, yaptigin herseyden bu takimda etkilenecek
Lutfenn bidaha ban yeme
Istersen bana tel nr sinida verebilirsin
Bi sorun olursa diye
Fitt_anne baslangic icin cok guzel gitmis dilegim ayni performansi bundan sonrada bekliyorum :)
@METANOL malesef diskalifiye edilmisin onceden
o yuzden listeye giremezsin cnm
Istersen free bolumde yer alabilirsin
@Hayat guzel seninde cok guzel eksi cnm tebrikler
@AsyaaAyazz goksu senin bildirimin eklenmemis cnm bidahs yazabilirmisin ekliyeyim
Eksi icinde tebrikler
@MLKn süper gitmis cnm ins. Boyle devam etsin
@pesto26
Pestom artin korktugum kadar degilmis ama daha fazla olmadan hemen baslasan iyi olur
CurukElma ilk hafta bu kadar arti olmasi normal cnm eminim halledersin
ekim2009
Guzelim anlamadigim niye esinin kilon hakkinda bu kadar yorum yapmasina izin veriyosun
Artiya gelincede biyerlerde yanlis yapiyosun demekki
Az yiyosun ama icerik fazla karbon oluyorsa oda iyi degil
Bide spor yapman lazim
@Pnrrr-20 pinarcim bu hafta azicik fazla olmus 500 ü gecmemeye calis
askrhpozitif merve sanada teessuflerimi gonderiyorum
Digerlerine yorum yapmistim heralde
Unuttugum yoktur
Karatay yapıyorsun zannedersem afiyet olsun08:30=== 1 bardak sade Türk kahvesi
1 adet hurma
1 çay bardağı ceviz
11:30=== 2 haşlama yumurta
1 kk peynir
20 adet siyah zeytin
Domates, salatalık, biber
17:00=== 2 yk karnabahar yemeği
4 yk humus
1,5 kase cacık
Su 2 lt
herkesin düşüyor güneşin faydadan çok zararı var artık doktor ne dediyse öyle kullan gülümBenim de d değerim yerlerdeymiş
Bana damla olarak verdi ama acaba iğne daha mı iyi olur
kesinlikle spor yapmam lazım yemem de artış var yemek olarak olmasa da arada bir iki lokum v.s. yemeye başladımEvetttttt gelelim fasulyenin faydalarina
@Fatlady
@AhSen_2504
@bi prenses annesi
Ak kelebek
Handandandan
Jasminium84
@nanekekik
Kizlar alinmaca gucenmece olmasin
Ama artik bu gr lara bi son verelim
Hicbirimiz ilk defa diyet yapmiyoruz
Bize ne iyi gelir, ne gelmez
Kilo vermek icin neler yapmaliyiz biliyoruz
Burda herseyimizi paylasmak, sohbet muhabbet guzel ama yarismada oldugumuzu da unutmayalim
Elinizden geleni yaptiniz yada yapmadiniz
Ama demekki biseyler yanlis yapilmis sonuclar hic tatmin edici degil
Ve son haftalarda cogunluk boyle
Ramazani bahane etmekde dogru degil bence
Çünkü cok guzel kilo verenlerde var burda yada diger takimlarda
Özetle bu devran böyle gitmez
lutfen kendinize gelin ve şu gr lardan kurtulun
Gecen haftada ayni seyleri dedim sonuc degismedi
Umarim onumuzdeki hafta herkes min. Yuzde 1 le gelir
@Bayankokosh
Kubra senin 0.6 cok kotu degil ama daha iyi olabilirdi cnm
@ebruebrulii bu hafta daha iyi gitmis ama haftaya kötü olmasin lutfen tatlim
@eceboce eceeee masallah cnm azkiloda cok guzel vermisin cook tebrikler
Pumpkin00 tugce listeye hosgeldin cnm
Artik sorumlulugun oldugunu unutma
Yedigin, yaptigin herseyden bu takimda etkilenecek
Lutfenn bidaha ban yeme
Istersen bana tel nr sinida verebilirsin
Bi sorun olursa diye
Fitt_anne baslangic icin cok guzel gitmis dilegim ayni performansi bundan sonrada bekliyorum :)
@METANOL malesef diskalifiye edilmisin onceden
o yuzden listeye giremezsin cnm
Istersen free bolumde yer alabilirsin
@Hayat guzel seninde cok guzel eksi cnm tebrikler
@AsyaaAyazz goksu senin bildirimin eklenmemis cnm bidahs yazabilirmisin ekliyeyim
Eksi icinde tebrikler
@MLKn süper gitmis cnm ins. Boyle devam etsin
@pesto26
Pestom artin korktugum kadar degilmis ama daha fazla olmadan hemen baslasan iyi olur
CurukElma ilk hafta bu kadar arti olmasi normal cnm eminim halledersin
ekim2009
Guzelim anlamadigim niye esinin kilon hakkinda bu kadar yorum yapmasina izin veriyosun
Artiya gelincede biyerlerde yanlis yapiyosun demekki
Az yiyosun ama icerik fazla karbon oluyorsa oda iyi degil
Bide spor yapman lazim
@Pnrrr-20 pinarcim bu hafta azicik fazla olmus 500 ü gecmemeye calis
askrhpozitif merve sanada teessuflerimi gonderiyorum
Digerlerine yorum yapmistim heralde
Unuttugum yoktur
en azından 6 ayda bir tüm değerlere baktırmak lazım gülüm uygun vakitte randevu al git özellikle diyet yapanların dikkat etmesi lazım bazen bir mineral eksiği bile dengemizi bozabiliyorGecmis olsun abla bi ara benimde gitmem lazim aslinda yaa
Gunaydin dilekcimm kizz bu saatr kadar uyudunmuu
Yok canim cok erken seni icin daha yaa
inşallah malum dönem bitsin eşime yaptırırım nazlanır yine ama olsun :)))İğne daha verimli diyorlar faydasını görürsün inşallah abla
Hosgeldin fıstıkTunaydin 9. Takımın bu hafta 1.lik için hirslanmis hatunlari
Yenice kalktım aslında bebekten ne uyuduğum belli ne uyandigim bütün gece ama şimdi onu uyutum yataktan kalktım
Kahvaltı yapicam hızlı hareket etmem lazım çünkü isleri halletip spora vakit ayırmak istiyorum en azından hafta 4 gün felan
emzirdigin icin az da olsa yiyebilirsin sankiDiyetdaşlarim sorarım size ,benim bugün yigenim var iftara aksamada cocuklar seviyor diye pide yaptiricam yaninada çorba salata
Şimdi bu garip hicmi yemesin peki karnını nasıl doyuracak bugün
bildirim listeye eklenmemis diye alintiladim :)Ya ben 6 dan önce eve gider tartılırım diyordum ama gidemedim. Dünkü kiloyu söyleyeyim:
Geçen cuma: 69.0
Dün iftar öncesi:70.2
tatlim dedigim gibi istersen takimda yine devam edebilirsin listede olman şart degilBence çok agır bir kuralmış amaYapcak birşey yok o zaman kural kuraldır hepinize kolay gelsin ,bol bol kilolar verirsiniz inşallah ,şimdilen iyi bayramlar hepinize,ben diyetisyenimle yoluma devam edicem inşallah dedigim gibi bu sefer çok azimliyim...
Bu arada hesaplamayi yapan arkadaşlarımdan özür diliyorum vakitlerini aldıgım için kasti birşey yoktu gerçekden olayların farkında degilim haklarını helal etsinler...
Hoşçakalın
motivasyonu dusurup umutsutluga kapilmakda işe yaramiyor ki cnmBen hafta kahvaltılarımı es geçmiştim, bende onun da etkisi vardır muhtemelen...yoksa asla yapmadığım kaçamaklara, 3 gün yaptığım 2 şer saatlik yürüyüşe artı olmamalıydım..
Açıkçası motivasyonum kayboldu bu sonucu görünce...normalde dün 2 saat yürüyüş yapacaktım, 1 saat yaptım bıraktım
2 gunde süper gitmis cnm hep boyle devam etsin ins.Carsamba:73.5
Cuma:71.9
Fark:-1.6
Yüzde:2.17
bendemi anormallik var bu millettemi bilmiyorumGünaydın kızlar
Dün davetteydik kayınvalidem de vardı. Neyse bir ara eşime yarın karıkoca iftara biyerlere gitsek mi dedim? Eşim tamam dedi ama kv de bir sessizlik, bir hüzün oldu... dil ucuyla istersen sen de gel anne dedim. Görümcemin kızını da alıp gelecek
isterse yine takimda devam edebilir cnmMetanole üzüldüm yaa
yaa cocuklar herhalukarda sevilir heralde, ayrim yapilmazkiKv den eltini seviyor demek ki .. çocuklarını sevdiğine göre.
en azindan ne oldugunu ogrenmis oldun cnm2 gün sürse de hastane doktor işi bitti şükür hormonlar da aman aman değişiklik yok ilaç dozu aynısı gibi devam D vit. herkes de olduğu gibi ben de de yine düşmüş bu defa iğne olarak verdi benden havadisler bu kadar
jlaclarini duzenli kullan cnm beslenmenede dikkat etHaklısın abla ama sanıyorum ben nedenini çözdüm
Eşimle birlikte ben de test yaptırdım d vitaminim baya yerlerde ve kilo vermeye epey engel oluyormuş
Bi de tiroid ilacımı da arttırdı istediği seviyede değil değerlerim İlaç başladım şimdi sanırım biraz daha hızlanır kilo vermem
vayyyy dilek sporami basliyonTunaydin 9. Takımın bu hafta 1.lik için hirslanmis hatunlari
Yenice kalktım aslında bebekten ne uyuduğum belli ne uyandigim bütün gece ama şimdi onu uyutum yataktan kalktım
Kahvaltı yapicam hızlı hareket etmem lazım çünkü isleri halletip spora vakit ayırmak istiyorum en azından hafta 4 gün felan
tugce daha yeni basladin cnm hemen detoks yapilmazBen lahana detoks yapayım diyorum yapn var mı
bu mesaji okuyunca aklima geldi cnm troid hastalarina lahanagiller iyi gelmezVEr tabii canımm
Sıkıldım her gün bi ton ilaç kullanmaktan hala daha normal bi seviyeye gelmiyor
Yediğim içtiğim bile etkiliyor sanırım tiroidimi ama ne acaba
bence kendine doyacagin bi yemek yap cnmDiyetdaşlarim sorarım size ,benim bugün yigenim var iftara aksamada cocuklar seviyor diye pide yaptiricam yaninada çorba salata
nirancim bu hafta yesillige agirlik versen nasil olur acaba08:30=== 1 bardak sade Türk kahvesi
1 adet hurma
1 çay bardağı ceviz
1 kk peynir
20 adet siyah zeytin
4 yk humus
1,5 kase cacık
Su 2 lt
Yok bilmiyorumÖğlen 3 mercimek çorbası köfte bulgur pilavı salata ( lokanta porsiyonları bilirsiniz) dışarda olduğum için böyle yemek zorunda kaldım. Yarın a kadar hiçbirşey yemicem.
6 yasinda kuzumSenin yavru kaç yaşında hilal
Afiyet olsun tugcecimÖğlen 3 mercimek çorbası köfte bulgur pilavı salata ( lokanta porsiyonları bilirsiniz) dışarda olduğum için böyle yemek zorunda kaldım. Yarın a kadar hiçbirşey yemicem.
Tabikide yemesinnnnDiyetdaşlarim sorarım size ,benim bugün yigenim var iftara aksamada cocuklar seviyor diye pide yaptiricam yaninada çorba salata
Afiyet olsun nirancim08:30=== 1 bardak sade Türk kahvesi
1 adet hurma
1 çay bardağı ceviz
1 kk peynir
20 adet siyah zeytin
4 yk humus
1,5 kase cacık
Su 2 lt
Bi randevularimi ayarlayim baktircam ablaen azından 6 ayda bir tüm değerlere baktırmak lazım gülüm uygun vakitte randevu al git özellikle diyet yapanların dikkat etmesi lazım bazen bir mineral eksiği bile dengemizi bozabiliyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?