Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Haklısın abla ama sanıyorum ben nedenini çözdüm
Eşimle birlikte ben de test yaptırdım d vitaminim baya yerlerde ve kilo vermeye epey engel oluyormuş
Bi de tiroid ilacımı da arttırdı istediği seviyede değil değerlerim İlaç başladım şimdi sanırım biraz daha hızlanır kilo vermem

Tunaydin 9. Takımın bu hafta 1.lik için hirslanmis hatunlari
Yenice kalktım aslında bebekten ne uyuduğum belli ne uyandigim bütün gece ama şimdi onu uyutum yataktan kalktım
Kahvaltı yapicam hızlı hareket etmem lazım çünkü isleri halletip spora vakit ayırmak istiyorum en azından hafta 4 gün felan

Benim de d değerim yerlerdeymiş
Bana damla olarak verdi ama acaba iğne daha mı iyi olur

Ben lahana detoks yapayım diyorum yapn var mı
Detokslarla verilen kilolar yalancı eksi oluyor, sadece vücuttaki suyu atıyor...tavsiye etmem...

10 yıl kadar önceydi bir arkadaşım 3 gün üst üste lahana suyu içmişti , 3 günün sonunda 3 gün de hastanede yatmak zorunda kalmıştı...iyice araştırmadan deneme.

Haşimato mu vardı sende canım

Araştırdım ablada benim tereddütüm şu verdiğim kilolar normal beslenmeye geçince gelir mi

Gecmis olsun abla bi ara benimde gitmem lazim aslinda yaa
Gunaydin dilekcimm kizz bu saatr kadar uyudunmuu
Ben lahana detoks yapayım diyorum yapn var mı
Yok canim cok erken seni icin daha yaa

Teşekkür ederim canım

Gecmis olsun abla bi ara benimde gitmem lazim aslinda yaa

Gunaydin dilekcimm kizz bu saatr kadar uyudunmuu

Yok canim cok erken seni icin daha yaa
Ah bacım toplasan 6 saat uykum yok benim
Yatisim 4 oluyor ondan sonra bebeğe habire kalk yat yapıyorum yatakta kalıyorum ama 11 12 kadar ama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…