Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

E kendin yapmışsın bu sefer

Benim kv de Eltimin çocukları olmadan duramaz illaha onlar da olacak. 3 tane çocuk sırf ne kırsak nereye zarar versek peşindeler. Ama kv gore akıllılar ya yine de başka çocuklar daha betermis. Ben onları görünce zaten şok oldum evlenince yok böyle çocuklar yani. Bize her gelişlerinde stres oluyorum resmen

Kv den eltini seviyor demek ki .. çocuklarını sevdiğine göre.

Ay dun tbrk icin alintilamistm sonra olaylari okudum kacinci olduk smdi

Pumpkin00 bu arada seni tbrk ederm cnm cok guzel giris yaptin

METANOL cnm bende free olarak devam et degisen bisey olmiycakki gene gelip menu yazarsin muhabete katilirsin

Aynen abla 500gr haftalik hedefim bakalim insallah :)

Gunaydin cnm, kv dunden hazirmis gicik olurdum ben olsam madem duydu siz bas basa gidin demeliydi bence

Günaydın kızlar

Gunaydin cnm

Nasıl anladın merak ettim
Geçmişten hatırlıyordum nick yabancı değildi sonra diskalifiye listesini tek tek ararken buldum nickte harf değişimi olmuş geçmişi hızlı ama aynı kisi ben anlamasam zaten modorator anlayıp uyaracakti

Çok teşekkür ederim sizin desteğiniz sayesinde =)

Dilin kopaydıda demeyeydin hahaha

uzaktan davulun sesi hep hos gelir zwten cnm
aynen oyle bi an once çıksın kafanızdan cnm hayırlı sonuç alın insAllah

Afiyet olsun canım ama pizza olmamis sankim
EVet kuzum biliyorum da yiyecek başka bişe bulamadım bi de sürekli ayaktaydım ya heralde ondan çok acıkmıştım

Hiç korkulacak birşey yok b12 yi yerine koymak lazım o zaman demir bağlama artar. Bir de hemoroidi tedavi etmek lazım tabi... çok ilerleyince insan mililitrelerce kan kaybedebiliyor....
Anladım canım kötü bişe olmasın da doktora gitsin bakalım ne yapmak gerekiyorsa yaparız

HAklısın tatlım ya ben biliyim doktor da telaşlanınca endişelendim

Haklısın canım bu hafta gitsin de bi doktora bakalım ne diyecek

Günaydın kızlar
Günaydın kızlaaarrrr
günaydın kızlar
Jimnastik anlamıda salona gidiyorumya onu bulamadım 3le capiyom işte
he tamam cnm anldm
EVet kuzum biliyorum da yiyecek başka bişe bulamadım bi de sürekli ayaktaydım ya heralde ondan çok acıkmıştım
bugun telafi edersin artk cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…