- Konu Sahibi Handandandan
-
- #296.641
E kendin yapmışsın bu seferGünaydın kızlar
Dün davetteydik kayınvalidem de vardı. Neyse bir ara eşime yarın karıkoca iftara biyerlere gitsek mi dedim? Eşim tamam dedi ama kv de bir sessizlik, bir hüzün oldu... dil ucuyla istersen sen de gel anne dedim. Görümcemin kızını da alıp gelecek
Benim kv de Eltimin çocukları olmadan duramaz illaha onlar da olacak. 3 tane çocuk sırf ne kırsak nereye zarar versek peşindeler. Ama kv gore akıllılar ya yine de başka çocuklar daha betermis. Ben onları görünce zaten şok oldum evlenince yok böyle çocuklar yani. Bize her gelişlerinde stres oluyorum resmenGünaydın kızlar
Dün davetteydik kayınvalidem de vardı. Neyse bir ara eşime yarın karıkoca iftara biyerlere gitsek mi dedim? Eşim tamam dedi ama kv de bir sessizlik, bir hüzün oldu... dil ucuyla istersen sen de gel anne dedim. Görümcemin kızını da alıp gelecek
Günaydın kızlaaarrrr
Günaydın canlar...Gunaydin kizlar
Bende üzüldüm, aslında freecanlara katılabilirdi...Metanole üzüldüm yaa
Kv den eltini seviyor demek ki .. çocuklarını sevdiğine göre.Benim kv de Eltimin çocukları olmadan duramaz illaha onlar da olacak. 3 tane çocuk sırf ne kırsak nereye zarar versek peşindeler. Ama kv gore akıllılar ya yine de başka çocuklar daha betermis. Ben onları görünce zaten şok oldum evlenince yok böyle çocuklar yani. Bize her gelişlerinde stres oluyorum resmen
CUMA ZAYIFLAMA YARIŞMASI 623. ETAP
TAKIM DERECELERİ
1. (6. TAKIM) ==> 0,931
2. (9. TAKIM) ==>%0,720
3.(14. TAKIM) ==>%0,622
BİREYSEL DERECELER
1. @ozenti ===%2,59====4. Takım
2. @Pumpkin00 =====%2,52====9.Takım
3. @METANOL ====%2,44===9. Takım
ETAP SONUNCUSU
@Harpy =====%-1.66=====4.Takım
Aynen abla 500gr haftalik hedefim bakalim insallah :)Evetttttt gelelim fasulyenin faydalarina
@Fatlady
@AhSen_2504
Fit mutlu anne
@Gulbe seker
Handandandan
Jasminium84
North River
Kizlar alinmaca gucenmece olmasin
Ama artik bu gr lara bi son verelim
Hicbirimiz ilk defa diyet yapmiyoruz
Bize ne iyi gelir, ne gelmez
Kilo vermek icin neler yapmaliyiz biliyoruz
Burda herseyimizi paylasmak, sohbet muhabbet guzel ama yarismada oldugumuzu da unutmayalim
Elinizden geleni yaptiniz yada yapmadiniz
Ama demekki biseyler yanlis yapilmis sonuclar hic tatmin edici degil
Ve son haftalarda cogunluk boyle
Ramazani bahane etmekde dogru degil bence
Çünkü cok guzel kilo verenlerde var burda yada diger takimlarda
Özetle bu devran böyle gitmez
lutfen kendinize gelin ve şu gr lardan kurtulun
Gecen haftada ayni seyleri dedim sonuc degismedi
Umarim onumuzdeki hafta herkes min. Yuzde 1 le gelir
@Bayankokosh
Kubra senin 0.6 cok kotu degil ama daha iyi olabilirdi cnm
E ebruebrulii bu hafta daha iyi gitmis ama haftaya kötü olmasin lutfen tatlim
eceboce eceeee masallah cnm azkiloda cok guzel vermisin cook tebrikler
Pumpkin00 tugce listeye hosgeldin cnm
Artik sorumlulugun oldugunu unutma
Yedigin, yaptigin herseyden bu takimda etkilenecek
Lutfenn bidaha ban yeme
Istersen bana tel nr sinida verebilirsin
Bi sorun olursa diye
@Keseli kanguru baslangic icin cok guzel gitmis dilegim ayni performansi bundan sonrada bekliyorum :)
METANOL malesef diskalifiye edilmisin onceden
o yuzden listeye giremezsin cnm
Istersen free bolumde yer alabilirsin
@Hayat guzel seninde cok guzel eksi cnm tebrikler
A AsyaaAyazz goksu senin bildirimin eklenmemis cnm bidahs yazabilirmisin ekliyeyim
Eksi icinde tebrikler
@MLKn süper gitmis cnm ins. Boyle devam etsin
@pesto26
Pestom artin korktugum kadar degilmis ama daha fazla olmadan hemen baslasan iyi olur
@CurukElma ilk hafta bu kadar arti olmasi normal cnm eminim halledersin
@ekim2009
Guzelim anlamadigim niye esinin kilon hakkinda bu kadar yorum yapmasina izin veriyosun
Artiya gelincede biyerlerde yanlis yapiyosun demekki
Az yiyosun ama icerik fazla karbon oluyorsa oda iyi degil
Bide spor yapman lazim
Pnrrr-12 pinarcim bu hafta azicik fazla olmus 500 ü gecmemeye calis
@askrhpozitif merve sanada teessuflerimi gonderiyorum
Digerlerine yorum yapmistim heralde
Unuttugum yoktur
Günaydın kızlar
Günaydın kızlar
Geçmişten hatırlıyordum nick yabancı değildi sonra diskalifiye listesini tek tek ararken buldum nickte harf değişimi olmuş geçmişi hızlı ama aynı kisi ben anlamasam zaten modorator anlayıp uyaracaktiNasıl anladın merak ettim
Çok teşekkür ederim sizin desteğiniz sayesinde =)Ay dun tbrk icin alintilamistm sonra olaylari okudum kacinci olduk smdi
Pumpkin00 bu arada seni tbrk ederm cnm cok guzel giris yaptin
METANOL cnm bende free olarak devam et degisen bisey olmiycakki gene gelip menu yazarsin muhabete katilirsin
Aynen abla 500gr haftalik hedefim bakalim insallah :)
Gunaydin cnm, kv dunden hazirmis gicik olurdum ben olsam madem duydu siz bas basa gidin demeliydi bence
Gunaydin cnm
Jimnastik anlamıda salona gidiyorumya onu bulamadım 3le capiyom işteKız sorcam sorcam unutuyom gym ne
Dilin kopaydıda demeyeydin hahahaGünaydın kızlar
EVet kuzum biliyorum da yiyecek başka bişe bulamadım bi de sürekli ayaktaydım ya heralde ondan çok acıkmıştım
uzaktan davulun sesi hep hos gelir zwten cnm
aynen oyle bi an once çıksın kafanızdan cnm hayırlı sonuç alın insAllah
Afiyet olsun canım ama pizza olmamis sankim
Yok yok yemem daha da sağolsun görümcem getiriyormuş yiyecek bişelerKizz bu hafta daha gormeyim ona gore
Anladım canım kötü bişe olmasın da doktora gitsin bakalım ne yapmak gerekiyorsa yaparızHiç korkulacak birşey yok b12 yi yerine koymak lazım o zaman demir bağlama artar. Bir de hemoroidi tedavi etmek lazım tabi... çok ilerleyince insan mililitrelerce kan kaybedebiliyor....
HAklısın tatlım ya ben biliyim doktor da telaşlanınca endişelendimDelilik bu canım onları evimde ben yokken yada varken bayram ettirecegime oturup sporumu evde yaparım çocuğu da bakıcıya veririm bu kadar net ...
Sen de karanlıktan çıkıp hizmetcilige geçiş yapma canım cevrend hayır demeyi bil , sen başkasının çocuğunu düşünürken onlar bu curcuna ile senin çocuğunda daha çok ve sacma şekilde söz hakkına sahip olur ...
Okul meselesine hiç değinmeye gerek yok sen kimseyi yerinden etmiyorsun malesef sistem yanlış , malesef çok çok yanlışonu da kendine dert etme
Ben olsam yarın oturup konusurup kv ile ben sabahtan akşama yemek yapıyorum kiskandigim yok ama bende insanım de herkes kendi kocasını doyursun ben zaten vereceksem çoksa veririm ama elimdekini verip sonra yeniden yemek yapmak olmuyor de . Ağlasın zirlasın fark etmez , gorumcende yok mutfak dolabı vs diye bu ev işinden bahsederse kiracı olmak zor dua et kardesin kol kanat germis zamanında de
Sen maddi manevi ozgur olduğunu hissettirmelisin bir yeter demelisin çok saçma su anlattıkların
Bu akşam kp muhlamama laf etti çok erimiş peyniri diye "yeme baba dedim yemek zorunda değilsin ,zorlada yedirmem yenisi de bekleme dedim" gülerek yedi bal gibi de eline sağlık deyip bu dünya böyle sesin çıkmasa eşek yerine herkes koyar
Yasemin lütfen canım ya netteki bilgilerle endişelenmek olur mu
Benim bir dönem sedimantasyonum yüksek çıkıyordu nette hep kanser sebebi doktorda endişelendi takipte kaldı vs ama sağlık çok ayrıntılı çürük bir dış bile kan değerlerini etkiliyor . Nete göre durup dururken kendini neden üzesin
Haklısın canım bu hafta gitsin de bi doktora bakalım ne diyecekİnternet bu anlamda hiç sağlıklı bir bilgi kaynağı değil. Canını sıkma, olumsuz düşünme. İhmal etmeyip ileri tetkikleri de yaptırın. Bana da çok kansızsın, anormal deyip tahlil istediler. Üstüne gaytada kan tespit edildi. Dört beş doktor endişeli endişeli acil endoskopi istediler. Midemde devamlı kanayan küçük bir yara çıkmıştı. İlaç verdiler geçti. Bir sürü neden olabilir.
Ağızdan olumsuz söz çıkarmak doğru değil, bu şakayı uzatmayın bence.
Kıyamalı pide süper fikir. 2 dilim tb de ye bence, iftar sonuçta. Diyetisyen listelerinde bile iftarda bir sürü şey oluyor.
Günaydın kızlar
Günaydın kızlaaarrrr
günaydın kızlarGunaydin kizlar
he tamam cnm anldmJimnastik anlamıda salona gidiyorumya onu bulamadım 3le capiyom işte
bugun telafi edersin artk cnmEVet kuzum biliyorum da yiyecek başka bişe bulamadım bi de sürekli ayaktaydım ya heralde ondan çok acıkmıştım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?