Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

İçtiğim suyu yazmadım çünkü en fazla 1.5 litredir. Dışarda wc sıkıntısı olmasın diye az tuttum maalesef

Kizlar işyerinde fırsat buldukca zayiflama makinelerine giricem vücut sikilassin biraz
Birde karın gerdirme düşünüyorum yaa tek sıkıntım Karnim
Ohaaa daha neler saçmalama cnm yaa ne ameliyati
O nasil zor bisey biliyonmu

Ne makineleri var sizde

Valla ya biliyordum bu tepkinin geleceğini resmen saklanıyordum ohh be yazdım kurtuldum
Kendini cok toparlaman lazimki sana guvenelim cnm
Yoksa hepimiz disarlara, gezmelere gidiyoruz
Her ortamda mutlaka kendimize gore biseyler buluruz
Takimda biri yer biri bakar durumu olmuyor malesef
Hepimizin potivasyonu negatif etkileniyr

Ayrica Yazamicagimiz seyi yemicez :))

Gül börekleri de işte pirinç falan baya gittim ya
Bu hafta daha kacamak olmasin artik yeterince yapmissin
Telafisi üç gün sürer diye düşünüyorum. Üç gün cezalıyım
Uc gunden fazla surer ama toparlarsin
Ohaaa daha neler saçmalama cnm yaa ne ameliyati
O nasil zor bisey biliyonmu

Ne makineleri var sizde
Biliyorum abla cevremde olanlar var ama benimki mini germe cunku belden itibaren olmicak sadece alt göbek olacak. Toparlanmayacagini biliyorum belki önce striort yaptiririm sonra ameliyat. Tek sorun annem istemiyor olmaz diyo onu ikna etmem gerekiyor.
G5 lipo laser pasif jimnastik lenf drenaj var.

Bana kalsa asla yazmazdım ablacım biliyorum önce kendimi toparlardım ama burdan kopmakta istemiyorum. Çünkü biliyorum motivasyon önemli. Size yazmadan önce günlerce yazdıklarınızı okudum ama kendime güvenipte size yazamamıştım. Şimdi hata yapmak istemiyorum. O yüzden de dışarda yemek istemiyorum. Ama Ramazan’dan dolayı illaki davetler oluyor. Yakın çevremse kendime uygun yemek götürüyorum sorun olmuyor ama yabancıysa maalesef sorun işte sonuç

Kaçamak falan yok artık en kısa zamanda toparlamak istiyorum. Yediklerimden asla memnun değilim canım.

Illaki corba filanda oluyordur sende onlari ye idare et menunu sınırlı tutmaya çalış

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…