- 29 Nisan 2019
- 1.164
- 3.421
- 83
- 39
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #296.741
Bilmiyorum Pazartesi ara tartıda görüciz bakalım o zamana kadar toparlamayı düşünüyorum en azından aynı kalsam o bile bişey. Çünkü baklava yedim ya çok pişmanımSeni bi surpriz bekliyor tartida bence
Sadece baklavayla kalmamışsın canım masallah ne bulursan yemissinBilmiyorum Pazartesi ara tartıda görüciz bakalım o zamana kadar toparlamayı düşünüyorum en azından aynı kalsam o bile bişey. Çünkü baklava yedim ya çok pişmanım
Gül börekleri de işte pirinç falan baya gittim yaSadece baklavayla kalmamışsın canım masallah ne bulursan yemissin
Ohaaa daha neler saçmalama cnm yaa ne ameliyatiKizlar işyerinde fırsat buldukca zayiflama makinelerine giricem vücut sikilassin biraz
Birde karın gerdirme düşünüyorum yaa tek sıkıntım Karnim
Aynen öyle abla eltimgiller geldi simdideHaftasonu yogunluk dahada artar
Canım sadece dün yediklerimi yazsam bile çok kızarsınızama madem öyle yzayım.
Önceki gece menüm.
Sahur
Sade Türk kahvesi
iki form bisküvi
iftar
Avuç içi kadar tavuk
Bir çatal makarna
Salata
Bir lokma kurabiye
Bir lokma lokma tatlısı
22 şade Türk kahvesi
Dün sahur
Bir avuç leblebi
Bir şade Türk kahvesi
İftar
Bir ıspanaklı Gül böreği
Bir kepçe mercimek çorbası
Bir küçük biber dolması ( pirinçli )
Bir sade Türk kahvesi
Ara 22.00
Bir büyük dilim baklava
Bir avuç kadar kabak çekirdeği
Sahur
İki ıspanaklı Gül böreği
İftar
Bir tost ekmeğine sucuklu kaşarlı tost
Dört lokma menemen ( pideyle)
Bizim buralarda söylenen bir söz var "yemeyipte dertli öleceğimize, yiyekte etli ölek" diye...Yemiyekte ölekmi
Valla ya biliyordum bu tepkinin geleceğini resmen saklanıyordum ohh be yazdım kurtuldum
Etli olunmuyor yağlı olunuyorBizim buralarda söylenen bir söz var "yemeyipte dertli öleceğimize, yiyekte etli ölek" diye...
Seninkide öyle oldu canım
Kendini cok toparlaman lazimki sana guvenelim cnmValla ya biliyordum bu tepkinin geleceğini resmen saklanıyordum ohh be yazdım kurtuldum
Bu hafta daha kacamak olmasin artik yeterince yapmissinGül börekleri de işte pirinç falan baya gittim ya
Uc gunden fazla surer ama toparlarsinTelafisi üç gün sürer diye düşünüyorum. Üç gün cezalıyım
Biliyorum abla cevremde olanlar var ama benimki mini germe cunku belden itibaren olmicak sadece alt göbek olacak. Toparlanmayacagini biliyorum belki önce striort yaptiririm sonra ameliyat. Tek sorun annem istemiyor olmaz diyo onu ikna etmem gerekiyor.Ohaaa daha neler saçmalama cnm yaa ne ameliyati
O nasil zor bisey biliyonmu
Ne makineleri var sizde
Bana kalsa asla yazmazdım ablacım biliyorum önce kendimi toparlardım ama burdan kopmakta istemiyorum. Çünkü biliyorum motivasyon önemli. Size yazmadan önce günlerce yazdıklarınızı okudum ama kendime güvenipte size yazamamıştım. Şimdi hata yapmak istemiyorum. O yüzden de dışarda yemek istemiyorum. Ama Ramazan’dan dolayı illaki davetler oluyor. Yakın çevremse kendime uygun yemek götürüyorum sorun olmuyor ama yabancıysa maalesef sorun işte sonuçKendini cok toparlaman lazimki sana guvenelim cnm
Yoksa hepimiz disarlara, gezmelere gidiyoruz
Her ortamda mutlaka kendimize gore biseyler buluruz
Takimda biri yer biri bakar durumu olmuyor malesef
Hepimizin potivasyonu negatif etkileniyr
Ayrica Yazamicagimiz seyi yemicez :))
Kaçamak falan yok artık en kısa zamanda toparlamak istiyorum. Yediklerimden asla memnun değilim canım.Bu hafta daha kacamak olmasin artik yeterince yapmissin
Uc gunden fazla surer ama toparlarsin
Biliyorum abla cevremde olanlar var ama benimki mini germe cunku belden itibaren olmicak sadece alt göbek olacak. Toparlanmayacagini biliyorum belki önce striort yaptiririm sonra ameliyat. Tek sorun annem istemiyor olmaz diyo onu ikna etmem gerekiyor.
G5 lipo laser pasif jimnastik lenf drenaj var.
Illaki corba filanda oluyordur sende onlari ye idare et menunu sınırlı tutmaya çalışBana kalsa asla yazmazdım ablacım biliyorum önce kendimi toparlardım ama burdan kopmakta istemiyorum. Çünkü biliyorum motivasyon önemli. Size yazmadan önce günlerce yazdıklarınızı okudum ama kendime güvenipte size yazamamıştım. Şimdi hata yapmak istemiyorum. O yüzden de dışarda yemek istemiyorum. Ama Ramazan’dan dolayı illaki davetler oluyor. Yakın çevremse kendime uygun yemek götürüyorum sorun olmuyor ama yabancıysa maalesef sorun işte sonuç
Tamamdir canimKaçamak falan yok artık en kısa zamanda toparlamak istiyorum. Yediklerimden asla memnun değilim canım.❤
Evet artık öyle yaparımIllaki corba filanda oluyordur sende onlari ye idare et menunu sınırlı tutmaya çalış
Kesinlikle katılıyorum diyeceğim ama Kaptanim terlikli kovalarBizim buralarda söylenen bir söz var "yemeyipte dertli öleceğimize, yiyekte etli ölek" diye...
Seninkide öyle oldu canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?