- 5 Aralık 2013
- 7.969
- 24.541
- 548
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #296.781
Tamam beybimiktar belirtmedigine göre çok sanki ben bilmiyorum o porsiyonlariafiyet olsun cnm
afiyet olsun cnm
afiyet olsun cnm
mısafrm vardı canım parktaydk o yüzden gelemedim aklım da burda kaldı ama kızı gözetlemektem disarda telefonu elime alamıyorum
baya baya abartmışsin cnm  tekrarı olmasın insAllah
Kiz onun disinda bisi yoktu zaten menülerdeEvet Canım aslında pirinç,tost,börekler ve tatlı olmasaydı fena değildi
Afiyet olsun tatlimIyi geceler kızlar menüm
Sahur 03:00
1 kupa hindiba kahvesi
1 kupa bitki çayı
Çay ve su
Kahvaltı 08:00
1 kk beyqz peynir
1 dilim tbe
1 büyük boy salatalık
1 bardak süt
Öğle 14:50
1 kase sogan çorbası
1 hurma
Akşam 20:10
Avuc içi kadar tavuk göğsü mangalda
3-4 kaşık patlıcan köz
Bol Salata
Avuç içi beyaz ekmek
Küçük bi çay bardağı kadar gazoz
Su 2.5 lt olmuştur
Spor yok
Hareketli bi gündü parkta da kızımın peşinden dolaştım biraz
Kiz poni hosgeldin hilal ben aynı donemde yarışmıştık diye hatirliyorumm cok sevindim gelmeneSelamm herkese
Yeni canlar gelmiş ben kndimi tanıtaym. Ben poni eskilerdenim 2015te gelmiştm buraya ilk kızım doğduktan sonra burası sayesinde 22 kilo vermiştim sonra boşlayınca yarısını aldm filan. Şimdi ikinci kızım doğdu 15 günlük olduk bende pko ve şekere yatkınlık olduğu için dün hamikeyken gittiğim diyetisyenime gittim. Güzel bi liste hazırladı ilk önceliğim kilo almamak çünkü ilk kızımda doğumdan sonra iki ay içinde 10 kilo almıştım süt olsun diye herşeyi yiyip içtiğim için.
@mefkurem mefkuşum kabul edersen free listede olmak istiyorm buranın atmosferi tartışılmaz malum.
Gebelik süresince aldığım kilo: 11 kg
Doğum kilom: 97kg
Doğumdan 2 hafta sonra: 90.5
Menüm (Emziren anne menüsü)
10.00
2 d peynir üzerine 2 tk zeytin yağı
2 d ekmek
Domates
12.00
1 yk fıstık
16.30
1 kepçe çorba
1 etli biber dolması
6 yk makarna( ekmekten değişim yaptım 2 yk makarna=1 d ekmek)
18.00
Elma
19.45
3 köfte
1 b ayran
1 kepçe çorba
Salata
22.00
1 porsiyon karpuz
Su 2.5
Spor -
Listem pek diyetik değil gibi görüniyor ama dr listesine uydum değişimlere izin var ve her öğünde 3 dlm ekmek var.
Herkese başarılar
250 gr tavuk cok gibi canim biraz daha azaltabilirsin yanina salatada koyabilirsin250 gr tavuk 3 mantar 1 domates 1 biber 1 tatlı kaşığı zeytin yağı ile tvauk sote yapsam yarın akşam öğününe 1 kase yoğurtla yesem bu tavuk diyete uygun olurmu?
Afiyet olsun canım, senin menü mesajları nasıl iştahımı açıyor bilemezsin.... sabahı iple çekiyorum şimdi...Merhabalar hanımlar
Menüm
Sahur
Yarım elma +3 kaşık yoğurt
1 haşlanmış yumurta
1 kk peynir
1 zeytin
10 dilim sucuk ince doğranmış
Domates salatalık
İftar
1 haşlanmış yumurta
1 kk peynir
1 zeytin
6 dilim sucuk
Domates salatalık
Suyu 2 lt yapacağım
Afiyet olsun canim ama sucuk baya cok olmus riskli haberin olsunMerhabalar hanımlar
Menüm
Sahur
1 haşlanmış yumurta
1 kk peynir
1 zeytin
Domates salatalık
İftar
1 haşlanmış yumurta
1 kk peynir
1 zeytin
6 dilim sucuk
Domates salatalık
Suyu 2 lt yapacağım
Anam valla bin pişman ettiniz burnumdan geldi hahahahaTamam beybi
Kiz onun disinda bisi yoktu zaten menülerde
Afiyet olsun tatlim
Kiz poni hosgeldin hilal ben aynı donemde yarışmıştık diye hatirliyorumm cok sevindim gelmene
250 gr tavuk cok gibi canim biraz daha azaltabilirsin yanina salatada koyabilirsin
Eyvahlar olsunAfiyet olsun canım, senin menü mesajları nasıl iştahımı açıyor bilemezsin.... sabahı iple çekiyorum şimdi...
Sen boyle devam edersen daha cok pisman olursun canim dilimizden kurtulamazsin vallaAnam valla bin pişman ettiniz burnumdan geldi hahahaha
Bunca laftan sonra kaçamak mı aslaaaSen boyle devam edersen daha cok pisman olursun canim dilimizden kurtulamazsin valla
Yok canım ya... öyle deme..sebze çekti canım, domates, salatalık felan..Eyvahlar olsun
Haklısın kuzum inşallah artı getirmez.Afiyet olsun canim ama sucuk baya cok olmus riskli haberin olsun
vala uzun bi surec aslinda cnm bi bucuk sene oluyor hemen hemen bazen vqzgecip başa sardgm icin süreç uzadi belki de bilmiorum cok tsk ederim subattan bu yana da takimda yarisiyorum moral buluyorum 94-95 le giris yaptm takıma inşAllah 70 i gorucem bi gunHoşbuldum Hafizee harika kilo vermişsin vakitsizlikten pek geriye gidemedim nasıl kilo verdn o kadarkızlarımz yaşıtmışş Allah bağışlasn prensesi
Sabahta aksam da sucuk var olmasa a da olurmuş cnm afiyet olsunMerhabalar hanımlar
Menüm
Sahur
1 haşlanmış yumurta
1 kk peynir
1 zeytin
Domates salatalık
İftar
1 haşlanmış yumurta
1 kk peynir
1 zeytin
6 dilim sucuk
Domates salatalık
Suyu 2 lt yapacağım
Haaa ok okYok canım ya... öyle deme..sebze çekti canım, domates, salatalık felan..
Doğru diyorsun fazla oldu sağlıksız olduvala uzun bi surec aslinda cnm bi bucuk sene oluyor hemen hemen bazen vqzgecip başa sardgm icin süreç uzadi belki de bilmiorum cok tsk ederim subattan bu yana da takimda yarisiyorum moral buluyorum 94-95 le giris yaptm takıma inşAllah 70 i gorucem bi gun
Sabahta aksam da sucuk var olmasa a da olurmuş cnm afiyet olsun
Valla canım benim yediklerimden sonra üç beş dilim sucuk için laf etmem yersiz olur ama bundan sonra dikkat edelim sucuk ekmek nereye kadar olmaz amaHaklısın kuzum inşallah artı getirmez.Bugün çooook üşüdüm niyeyse resmen dondum. Tüm gün uyudum neredeyse tabi iftara hızlı birşeyler hazırlamak gerekti. Sahurda da olunca üstüste olmuş oldu maalesef
Afiyet olsun canım..Sahur 01.45
Peynirzeytin
Yarım domatessalatalık
3 yeşil erik
İftar 20.30 yemek 🍽
1 tabak etli nohut
3 yk bulgur
Salata
Su 1.5 lt
Spor 15 dk yürüyüş
Odana geç, kapıyı kapat, kapının altına ıslak havlu yerleştir.... pencereleri aç , dışardan bol oksijen gelsin...Babannem geldi sahura içli çörek gözleme falan yapıyor sınanıyorum dayanamıyorum
TamamdirBunca laftan sonra kaçamak mı aslaaasağlıklı şeyler yiycem söz
Dikkat et canim hic riske girecek seyler yemeHaklısın kuzum inşallah artı getirmez.Bugün çooook üşüdüm niyeyse resmen dondum. Tüm gün uyudum neredeyse tabi iftara hızlı birşeyler hazırlamak gerekti. Sahurda da olunca üstüste olmuş oldu maalesef
Kizzz dayanamicak bisi yok hem sen sahur yapmiyosun yat uyu bakimmBabannem geldi sahura içli çörek gözleme falan yapıyor sınanıyorum dayanamıyorum
Aksam nohut ve bulgur beraber olmamaliymis canim afiyet olsunSahur 01.45
Peynirzeytin
Yarım domatessalatalık
3 yeşil erik
İftar 20.30 yemek 🍽
1 tabak etli nohut
3 yk bulgur
Salata
Su 1.5 lt
Spor 15 dk yürüyüş
saol cnmTamam beybi
Kiz onun disinda bisi yoktu zaten menülerde
Afiyet olsun tatlim
Kiz poni hosgeldin hilal ben aynı donemde yarışmıştık diye hatirliyorumm cok sevindim gelmene
250 gr tavuk cok gibi canim biraz daha azaltabilirsin yanina salatada koyabilirsin
dayanmalisin kiz sakınBabannem geldi sahura içli çörek gözleme falan yapıyor sınanıyorum dayanamıyorum
Afiyet olsun canımSahur 01.45
Peynirzeytin
Yarım domatessalatalık
3 yeşil erik
İftar 20.30 yemek 🍽
1 tabak etli nohut
3 yk bulgur
Salata
Su 1.5 lt
Spor 15 dk yürüyüş
Hoşgeldin poni allah analı babalı büyütsün verişlerini ben seren iki oğlum var 4 ve 5 yaşında ben daha listeye giremedim keşke daha önce keşfetseymişim burayı şimdiye tüm kilomu vermiştimSelamm herkese
Yeni canlar gelmiş ben kndimi tanıtaym. Ben poni eskilerdenim 2015te gelmiştm buraya ilk kızım doğduktan sonra burası sayesinde 22 kilo vermiştim sonra boşlayınca yarısını aldm filan. Şimdi ikinci kızım doğdu 15 günlük olduk bende pko ve şekere yatkınlık olduğu için dün hamikeyken gittiğim diyetisyenime gittim. Güzel bi liste hazırladı ilk önceliğim kilo almamak çünkü ilk kızımda doğumdan sonra iki ay içinde 10 kilo almıştım süt olsun diye herşeyi yiyip içtiğim için.
@mefkurem mefkuşum kabul edersen free listede olmak istiyorm buranın atmosferi tartışılmaz malum.
Gebelik süresince aldığım kilo: 11 kg
Doğum kilom: 97kg
Doğumdan 2 hafta sonra: 90.5
Menüm (Emziren anne menüsü)
10.00
2 d peynir üzerine 2 tk zeytin yağı
2 d ekmek
Domates
12.00
1 yk fıstık
16.30
1 kepçe çorba
1 etli biber dolması
6 yk makarna( ekmekten değişim yaptım 2 yk makarna=1 d ekmek)
18.00
Elma
19.45
3 köfte
1 b ayran
1 kepçe çorba
Salata
22.00
1 porsiyon karpuz
Su 2.5
Spor -
Listem pek diyetik değil gibi görüniyor ama dr listesine uydum değişimlere izin var ve her öğünde 3 dlm ekmek var.
Herkese başarılar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?