Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Tamam beybi
Evet Canım aslında pirinç,tost,börekler ve tatlı olmasaydı fena değildi
Kiz onun disinda bisi yoktu zaten menülerde
Afiyet olsun tatlim
Kiz poni hosgeldin hilal ben aynı donemde yarışmıştık diye hatirliyorumm cok sevindim gelmene
250 gr tavuk 3 mantar 1 domates 1 biber 1 tatlı kaşığı zeytin yağı ile tvauk sote yapsam yarın akşam öğününe 1 kase yoğurtla yesem bu tavuk diyete uygun olurmu?
250 gr tavuk cok gibi canim biraz daha azaltabilirsin yanina salatada koyabilirsin

Afiyet olsun canım, senin menü mesajları nasıl iştahımı açıyor bilemezsin.... sabahı iple çekiyorum şimdi...

Afiyet olsun canim ama sucuk baya cok olmus riskli haberin olsun

Anam valla bin pişman ettiniz burnumdan geldi hahahaha

Afiyet olsun canim ama sucuk baya cok olmus riskli haberin olsun
Haklısın kuzum inşallah artı getirmez. Bugün çooook üşüdüm niyeyse resmen dondum. Tüm gün uyudum neredeyse tabi iftara hızlı birşeyler hazırlamak gerekti. Sahurda da olunca üstüste olmuş oldu maalesef

Hoşbuldum Hafizee harika kilo vermişsin vakitsizlikten pek geriye gidemedim nasıl kilo verdn o kadar kızlarımz yaşıtmışş Allah bağışlasn prensesi
vala uzun bi surec aslinda cnm bi bucuk sene oluyor hemen hemen bazen vqzgecip başa sardgm icin süreç uzadi belki de bilmiorum cok tsk ederim subattan bu yana da takimda yarisiyorum moral buluyorum 94-95 le giris yaptm takıma inşAllah 70 i gorucem bi gun

Sabahta aksam da sucuk var olmasa a da olurmuş cnm afiyet olsun

Doğru diyorsun fazla oldu sağlıksız oldu

Valla canım benim yediklerimden sonra üç beş dilim sucuk için laf etmem yersiz olur ama bundan sonra dikkat edelim sucuk ekmek nereye kadar olmaz ama

Bunca laftan sonra kaçamak mı aslaaa sağlıklı şeyler yiycem söz
Tamamdir
Dikkat et canim hic riske girecek seyler yeme
Babannem geldi sahura içli çörek gözleme falan yapıyor sınanıyorum dayanamıyorum
Kizzz dayanamicak bisi yok hem sen sahur yapmiyosun yat uyu bakimm
Sahur 01.45
Peynir zeytin
Yarım domates salatalık
3 yeşil erik

İftar 20.30 yemek 🍽
1 tabak etli nohut
3 yk bulgur
Salata

Su 1.5 lt
Spor 15 dk yürüyüş
Aksam nohut ve bulgur beraber olmamaliymis canim afiyet olsun

saol cnm
Babannem geldi sahura içli çörek gözleme falan yapıyor sınanıyorum dayanamıyorum
dayanmalisin kiz sakın
Sahur 01.45
Peynir zeytin
Yarım domates salatalık
3 yeşil erik

İftar 20.30 yemek 🍽
1 tabak etli nohut
3 yk bulgur
Salata

Su 1.5 lt
Spor 15 dk yürüyüş
Afiyet olsun canım

Hoşgeldin poni allah analı babalı büyütsün verişlerini ben seren iki oğlum var 4 ve 5 yaşında ben daha listeye giremedim keşke daha önce keşfetseymişim burayı şimdiye tüm kilomu vermiştim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…